MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüksek Sosyete 18. Bölüm Fragmanı

Yüksek Sosyete 18. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Perşembe akşamları seyirci karşısına çıkan Yüksek Sosyete dizisinde Kerem ve Sude arasında yaşananlar Cansu'yu deliye döndürüyor. Yüksek Sosyete 18. yeni bölüm'de Cansu'nun yeni hamlesi ne olacak? İşte ayrıntılar...

Yüksek Sosyete 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde intikam almak için Cansuların şirketinde işe başlayan Kerem, Cansu'nun kendisine yaklaşmaya çalışmasını önler. Cansu ise Kerem'i bırakmamakta kararlıdır. Yüksek Sosyete'nin yayınlanan 18. bölüm fragmanında Metin Süreyya ve Levent'i sarılırken görür, Işıl ise hala ortalarda yoktur.

Cansu ve Kerem arasında aşk değil, savaş var. Cansu, Kerem'in Koran Holding'e neden geldiğini anlamaya çalışır. Bulduğu cevaplar ise onu Kerem'in amaçları konusunda çıkmaza sürükler. Kerem ise büyük bir ikilemdedir. Bir yanda kalbine gömmeye çalıştığı aşkı diğer yanda onu yaralayanlardan hesap sorma arzusu... Bundan sonra Kerem ve Cansu için yalnızca aşk değil, savaş da vardır. Bedia ile aralarındaki bağı tamamen kopartan Mert, Ece'ye hayatının sürprizini yapar. İlişkilerinde büyük bir dönüm noktası yaşayan Süreyya ve Levent cephesinde ise ikilinin önündeki en büyük engel Süreyya'nın vicdanıdır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler