Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    1907 Fenerbahçe, SKT’nin eski üst koridor oyuncusu Untara ile anlaştı

    VFŞL’nin son şampiyonu 1907 Fenerbahçe’de ana rotasyon için ciddi değişimler devam ediyor. Takımın yeni üst koridor oyuncusu Untara oldu.

    1907 Fenerbahçe MSI 2019’dan yeni döndü, ancak şimdiden bir sonraki mevsimin hazırlıklarına başladı bile. Vadinin Boğaları, SK Telecom T1‘in tecrübeli üst koridor oyuncusu Park “Untara” Ui-jin’i kendilerine bağlayan sözleşmeye imza attırdı.

    1907 Fenerbahçe, Untara’nın ekibe katıldığını Twitter üzerinden taraftarlarına duyurdu. Yaklaşık iki gün önce, Sarı Lacivertli ekip için belki de geride bıraktığımız Kış Mevsimi’nde en önemli oyuncusu ve takımın liderlerinden biri olan Ruin, bir başka takımla anlaşmak üzere takımdan ayrıldığı açıklamıştı.

    Untara, geçtiğimiz mevsimde hiç bir takımda yer almadı ve League of Legends sahnesinden yaklaşık olarak 6 ay kadar uzak kaldı. Untara’nın en son oynadığı maç, SKT tarihinin en kötü dönemlerinden biriydi. SKT, 2018 yılında Bahar ve Yaz Mevsimleri’nde LCK Finallerine katılamamıştı. Ayrıca bu sezon SKT’nin tarihinde ilk kez Worlds‘e gidememesiyle sonuçlanmıştı.

    Bakalım Untara, Faker ve Peanut ile birlikte oynamanın verdiği deneyimi VFŞL’ye nasıl yansıtacağı merak konusu. Hep birlikte VFŞL Yaz Mevsimi’nde buna şahit olacağız.

    [gg](https://www.ggespor.com/

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler