Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    1980 Sonrasından, Kulüplerine En Bağlı 10 Yıldız Futbolcu.

    Kulüplerine bağlı olmuş ve ne olursa olsun kulüplerinden ayrılmamış 10 yıldız futbolcu.

    1. Paolo Maldini - 31 yıl (AC Milan)

    Milan'ın efsanevi 3 numarası, 31 yıl süresince Milan'da aralarında 7 Lig Şampiyonluğu Kupası, 2 Avrupa Kupası, 3 Şampiyonlar Ligi Kupası, 1 İtalya Ulusal Kupası da olmak üzere 27 kupa kaldırdı. 2. Ryan Giggs - 27 yıl (Manchester United)

    Ryan Giggs kariyerinde kaldırdığı 37 kupanın hepsini kırmızı şeytanlarda kaldırdı. 17 yaşında profesyonel futbol yaşamına başladığı kulüpte emekli olana kadar kaldı. 3. Francesco Totti - 26+ yıl (AS Roma)

    Bir fenomen olan Francesco Totti, AS Roma'ya 13 yaşındayken geldi. Totti kulübünde halen görev yapmakta olan listedeki tek futbolcu. Şu anda 38 yaşında olan "Il Capitano" (kaptan) lakaplı futbolcu, Roma'yla 740'tan fazla maça çıkıp 290'dan fazla gol atarak her iki kategoride de kulübün istatistiklerinde rekorun sahibi durumunda. 4. Steven Gerrard - 26 yıl (FC Liverpool)

    Liverpool'dan bahsederken Steven Gerrard'ın akla gelmemesi mümkün değil. 1989'dan bu yaza kadar Liverpool'da oynayan oyuncu LA Galaxy'e gideceğini açıkladığında hayranlarını üzüntüye boğdu. 5. Iker Casillas - 26 yıl (Real Madrid)

    1989'da 10 yaşındayken kulübe katılan ve 10 sene sonra da aynı kulüpte profesyonel futbol hayatına başlayan Casillas Real Madrid'de 18 kupa kaldırdı. Futbolcu bu sene Porto'ya transfer olduğunu açıkladı. 6. Paul Scholes - 24 yıl (Manchester United)

    Paul Scholes hiçbir zaman golcü olarak ün yapmadı ama iyi kalbi, sadakati, azmi, soğukkanlılığı ve harika tekniği ile tanındı. Paul, kırmızı şeytanlardan ayrılamayacağını 2011'de gidip bir sonraki sezon geri dönmesiyle gösterdi. Manchested United forması giyen futbolcular arasında en nazik ve alçak gönüllüsü olarak biliniyor. United'da 700'ün üzerinde maça çıktı ve 25 kupa kaldırdı. 7. Xavi - 24 yıl (FC Barcelona)

    Xavi futbol sahalarının gelmiş geçmiş en iyi oyun kurucularından biri. Kramponlarını giyip sahaya adımını attığında her an her şey olabilir. Barcelona'ya 1991'de katılan futbolcu 4 Şampiyonlar Ligi Kupası kaldırdı. Bu sezonun sonunda Camp Nou'dan ayrılması bekleniyordu ancak yine de futbolcunun Katar Ligi takımlarından al-Sadd'a gideceğini açıklaması taraftarlarda şok etkisi yarattı. 8. Gary Neville - 20 yıl (Manchester United)

    Spor Gary Neville'in kanında var. Sporcularla dolu bir aileden gelen Naville'in erkek kardeşi Manchester'da Neville ile bir sene oynadı ancak 1 sene sonra ayrıldı. United'a 16 yaşında gelen futbolcu 1 sene sonra profesyonel futbol hayatına başladı ve 2011'de kariyerinin sonuna kadar da takımdan ayrılmadı. Sir Alex Ferguson'ın yol göstermesiyle Neville dünyadaki en iyi sağ ayak kullanan defans oyuncularından biri oldu. Javier Zanetti - 19 yıl (FC Internazionale)

    Çoğu kişinin kanı kırmızı renktir ama Javier Zanetti'nin kanı mavi-siyah akıyor. 1995'te Arjantin'den gelip Inter'e katılan futbolcu kulübüne aşık oldu ve kulübünden asla ayrılmadı. İnanılmaz çalışkan, alçak gönüllü ve tutkulu olmasıyla tanındı. Kulübünde 19 sene futbolcu olarak görev yaptıktan sonra geçen sene de kulüp yönetiminde yer aldı. 5 Lig şampiyonluğunun yanı sıra 2010'da Inter ile çıktığı 700. maçında Şampiyonlar Ligi kupası kaldırdı. 10. Alessandro del Piero - 19 yıl (Juventus Turin)

    Bu adam olmadan liste eksik olurdu. 19 yıl boyunca kulübünün iyi gününde kötü gününde, kulübün ligden düşmesinden Şampiyonlar Liginde finale çıkmasına kadar her anında vardı. Topla olan yaratıcılığı ve zor durumların üstesinden gelme yeteneğinden dolayı futbolcuya lakap olarak Pinturicchio isimli İtalyan sanatçının adı verildi. Juv'un tarihi boyunca 17 kupa kaldırdı. Juventus taraftarının kalbinde hep var olacak ve kulübün tarihinde adı hep hatırlanacak.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler