YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2014 Yerel Seçim Sonuçları

AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Termal ilçesinde kesin olmayan sonuçları göre adayları İsmail Atik’in kazandığını bildirdi.

AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Termal ilçesinde kesin olmayan sonuçları göre adayları İsmail Atik’in kazandığını bildirdi. Pehlivan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Termal ilçesinde adayları İsmail Atik'in üçüncü kez belediye başkanlığına seçildiğini söyledi. Atik'in ilçede önemli hizmetlere imza attığını ve önümüzdeki dönem de bu hizmetlerin süreceğini belirten Pehlivan, "Termal ilçemiz için hayırlı olsun" diye konuştu. - İsmail Atik'in özgeçmişi - İsmail Atik, 1969'da Yalova'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimimi Yalova'da tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. 1994'te aktif siyasete başladı. 1999 yılında Termal Belediye meclis üyesi oldu. 2004 yerel seçimlerinde Termal Belediye Başkanı oldu. Termal Belediye Spor Kulübü Başkanlığı ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeliği yaptı. Orta derece İngilizce ve Arapça bilen Atik, evli ve 2 çocuk babasıdır. - Termal'de 2009 seçimleri - Termal'de 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde AK Parti adayı İsmail Atik yüzde 53.4 oy alarak belediye başkanı seçilirken, Demokrat Parti adayı İbrahim Taner yüzde 37.1, CHP adayı Güneş Acar ise yüzde 7.6 oranında oy almıştı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler