Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2019 Hearthstone Dünya Şampiyonası kazananı Hunterace oldu!

    Hafta sonu gerçekleşen 2019 Hearthstone Dünya Şampiyonası’nda kazanan, rakibini 5 maçlık seride mağlup etmeyi başaran Hunterace oldu.

    Hearthstone severler eğer bu hafta sonu gerçekleşen 2019 Hearthstone Dünya Şampiyonası heyecanını takip ettiyse tahmin ediyoruz ki oldukça uykusuz bir hafta sonu olmuştur. Türkiye saatine göre 28 Nisan Pazar günü 17:30 gibi son bulan 2019 Hearthstone Dünya Şampiyonası Finali inanılmaz anlara sahne oldu.

    Tayvan’da gerçekleşen turnuvada dünyanın en iyi 16 Hearthstone oyuncusu hem Hearthstone tahtı için, hem de 1.000.000 dolarlık ödül havuzundan alabilecekleri en büyük payı alabilmek için mücadele etti.

    Caspet “Hunterace” Notto, oldukça heyecanlı geçen final maçında Torben “Viper” Wahl‘ı mağlup ederek Hearthstone 2019 Dünya Şampiyonu oldu.

    Hunterace ve Viper büyük final maçında izleyenlere inanılmaz anlar yaşattı. 5 maçlık yorucu seride Hunterace, serinin son maçından üstün çıktı ve seride galip olan taraf oldu. Bu galibiyetle birlikte Hunterace 250.000$ ödülün sahibi olurken, ikinci olma başarısı gösteren Viper ise 150.000$ değerindeki ödülü evine götürdü.

    gg

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler