Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2023 takvimi için çırılçıplak soyundular! Buz gibi havada denize girip poz verdiler

    İngiltere'nin çeşitli bölgelerinde yıl boyunca yüzen insanları bir araya getiren bir yüzücü topluluğu olan Hele Bay Merbabaes isimli grubun bazı kadın üyeleri, 2023 yılı takvimi için çırılçıplak soyunup poz verdi. Bazı sosyal sorumluluk kuruluşları için bağış toplamak ve vücut pozitifliğini teşvik etmek için soyunan bu grubun görüntüleri, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

    Yapılan eğlenceli çekiminden her yaştan birçok kadın bir araya geldi. Soğuk havada çırılçıplak poz veren kadınlar, verdikleri pozlarda mahrem yerlerini örtmek için can simitlerini kullandılar. Takvim iki hayır kurumu, Devon MIND ve British Divers Marine Life Rescue için bağış toplamayı ve bunun yanı sıra vücut pozitifliğini ve zihinsel sağlığı teşvik etmeyi umuyordu.

    KÖPEĞİYLE POZ VERDİ

    0_PERMISSION-GIVEN-FOR-STAR-REAL (1)

    Profesyonel fotoğrafçı Jo Williams tarafından Hele Bay sahilinde çekilen karelerde, herkes oldukça neşeli görünüyordu. 66 yaşındaki Jane Coleman, köpeği Willow ile çıplak poz veren kadınlardan biriydi. "Takvim fikri, vücudumla gurur duymama ve başkalarının benim hakkımda ne düşündüğünü umursamamama yardımcı oldu. Çekim çok güçlendiriciydi. Fotoğrafı gördüğümde 'Ooh, iyi görünüyorsun!' diye düşündüm." diye anlattı.

    0_PERMISSION-GIVEN-FOR-STAR-REAL

    Ayrıca gülüp eğlendikleri ve birbirlerini destekledikleri için bunun harika bir deneyim olduğunu söyledi.

    HAYATI DAHA İYİYE GİTTİ

    0_PERMISSION-GIVEN-FOR-STAR-REAL (2)

    Üç yıl önce Hele Bay Merbabes'e katıldığından beri Jane'in hayatı daha iyiye gittiğini açıkladı. Etnik köken, cinsiyet, yaş ayırt etmeksizin birçok insanı bir araya getiren bir soğuk su topluluğu olan bu ekiple soğuk havalarda bile yüzmenin hem fiziksel hem de ruhsal sağlığına oldukça iyi geldiğini söyleyen Jane, herkesi soğuk suda yüzmenin faydalarını keşfetmeye çağırdı.


    Mynet Youtube

    En Çok Aranan Haberler