Emaar Square Mall Haberleri

10 aylık bebeği susmadığı için arabada kilitli bıraktı! Cani anne hiçbir şey yok gibi alışverişine devam etti... Kıskıvrak yakalandı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Long Island bölgesinde yaşayan 25 yaşındaki Amber-Rose Danahy isimli bir anne 10 aylık bebeği Franklin Square Lidl'i susmadığı için arabada kilitli bırakmayı tercih etti. Cani anne bir çocuğun refahını tehlikeye atmakla suçlanarak tutuklandı.

Trend 2023-11-04 10:33:41

Göreve hazır: Bu robot, metro istasyonunda devriye atacak!

New York Polis Departmanı (NYPD) Times Square metro istasyonunda devriye atmak üzere yüksek teknolojiyle suçla mücadele çabalarının son örneği olan bir güvenlik robotunu tanıttı. Robot, pilot programın bir parçası olarak, önümüzdeki iki ay boyunca metro istasyonunda dolaşacak.

Haber 2023-09-26 09:35:12

Barbie filminin Londra galasına ünlü isimler akın etti! Resmen şıklık yarışı yaşandı

İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Cineworld Leicester Square "Barbie" filminin galasına ev sahipliği yaptı. Ünlü isimlerin akın ettiği galanın yapılacağı alanı çoğu pembe kıyafetler giymiş hayranlar da adeta doldurdu. Galaya ünlü isimlerin şıklık yarışı damga vurdu.

Trend 2023-07-13 16:02:35

Mall of İstanbul çalışma saatleri nedir? Mall of İstanbul saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Hem büyük şehir hem de küçük şehirlerde buluşma, sosyalleşme ya da alışveriş için alışveriş merkezleri önemli mekânlar hâline gelmiştir. Günden güne sayısı ve önemi artan alışveriş merkezleri birçok kişi tarafından da sunduğu kolaylıklar açısından tercih edilir. Bunlardan biri olan Mall of İstanbul çalışma saatleri nedir? Mall of İstanbul açılış ve kapanış saati nedir?

Haber 2022-12-09 16:54:52

Emaar AVM çalışma saatleri nedir? Emaar AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Kişisel ihtiyaçların giderilmesi için yapılan alışverişler haricinde buluşma, eğlence ya da buna benzer birçok aktivitenin yapılmasına imkân veren alışveriş merkezleri günümüzde oldukça sık tercih edilir. Sayıları da günden güne artış gösteren bu alışveriş merkezlerinden biri de Emaar AVM’dir. Emaar AVM çalışma saatleri nedir, Emaar AVM kaçta açılıyor ve hangi günler hizmet veriyor?

Haber 06-12-22 17:56

İnşaatı başlıyor! Tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak: 21'inci yüzyılın büyük bilimsel projelerinden biri

Dünyanın en büyük teleskopunun inşaatı başlıyor. 21'inci yüzyılın büyük bilimsel projelerinden biri olarak nitelendirilen radyo teleskop projesi Square Kilometre Array (Kilometre Kare Dizisi - SKA) için büyük gün geldi çattı. SKA, 2028'de tamamlandığında dünyanın en büyük radyo teleskobu olacak. Astrofizikteki en büyük soruları ele alacak olan SKA, uzaylıları da arayacak.

Haber 05-12-22 10:34

Tedirgin eden karşılaşma! Tek gözlü ve ürkütücü dişlere sahip köpekbalığıyla göz göze geldiler... İzleyenler korkuyla takip etti

Dubai Mall akvaryumundaki tüplü dalgıçlar tek gözlü ve ürkütücü dişlere sahip köpekbalığıyla göz göze geldiler. Tedirgin eden karşılamayı izleyenler büyük bir korku yaşadı. Dalgıçlardan biri karşılaşmanın kendileri için son olduğunu düşünerek büyük bir korku yaşadıklarını dile getirdi.

Trend 22-11-22 08:53

'Yeşil cin çetesi'! Garip kostümleriyle metroda dehşet saçtılar

Pazar sabahı ABD'nin New York eyaletinde, Times Square metro istasyonunda genç bir kadın ve arkadaşı 6 kişilik yeşil neon giysili bir çetenin saldırısına uğradı. 19 yaşındaki kurbanın ve arkadaşının çantalarının çalındığı ve yaralandıkları, soyguncuların ise henüz yakalanamadığı bildirildi.

Trend 04-10-22 11:42

Seksi pozu Times Square Meydanı’ndaki reklam panosunda çıktı! O anları sosyal medyadan paylaştı

TikTok, Instagram ve Twitch'te herkesin bildiği bir isim haline gelen Heidi Lavon, New York Times Meydanı'ndaki bir reklam panosunda seksi fotoğrafının yayınlandığı anlarda çekilen bir karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Eşiyle birlikte reklam panosunda kendisini gördüğünde büyük bir gurur yaşadığını ifade eden Lavon, o anları ölümsüzleştirmeyi ihmal etmedi.

Trend 20-08-22 16:17

Son dakika: Ümraniyespor Araplara mı satılıyor? İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika haberleri: Süper Lig'e yeni yükselen çiçeği burnunda Ümraniyespor hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Futbol dünyasında adeta moda olan kulüp satın alma işlemi Ümraniyespor'un da başına gelebilir. Birleşik Arap Emirlikleri merkezli gayrimenkul şirketi Emaar, Ümraniyespor'u satın almak için teklif yaptığı iddia edildi. İki taraf arasında görüşmelerin devam ettiği de gelen haberler arasında. İşte son dakika haberinin tüm detayları...

Spor 03-06-22 11:33

Gülşen Times Meydanı'nda!

Gülşen, Spotify EQUAL Müzik Programı kapsamında New York Times Square Meydanı'ndaki dev dijital ekranda yer aldı.

Magazin 23-04-22 14:19

Son dakika... İstanbul’daki kar esaretinde son durum! TEM’de çekilen görüntüler dikkat çekti…

İstanbul’daki kar esaretinden son dakika haberler gelmeye devam ediyor. İstanbul'da kar yağışı, hayatı TEM Otoyolu Mall of İstanbul, İSTOÇ ve Mahmutbey gişeler civarında olumsuz yönde etkiledi. Yağış nedeniyle birçok vatandaş aracını yol kenarlarına bırakarak evlerine gitti. İstanbul Valisi’nden çağrı geldi: Lütfen araçlarımızı bulundukları yerden süratle kaldıralım… İşte son dakika haberinin detayları…

Haber 25-01-22 09:38

Twitter CEO'su Dorsey açıklama yaptı, Bitcoin yükseldi

Kripto para desteğini her zaman dile getiren Square ve Twitter CEO'su Jack Dorsey, Bitcoin madencilik sistemi kurmayı değerlendirdiklerini söyledi.

Finans 18-10-21 15:14

Square, Afterpay'i satın alıyor! Tarihe geçecek

Twitter CEO'su Jack Dorsey'in CEO koltuğunda oturduğu dijital ödeme şirketi Square, Avustralya merkezli finansal teknoloji şirketi Afterpay'i bünyesine katıyor. Square, bu anlaşma ile birlikte Avustralya tarihine geçecek.

Haber 02-08-21 14:23

Hadise'den New York paylaşımı: Kadınların sesini daha çok duyacaksınız

Ünlü şarkıcı Hadise'nin şarkıları için bir müzik platformu New York'ta tanıtım yaptı. New York Times Square Meydanı'ndaki bir binada yer alan fotoğrafını paylaşan Hadise "New York Times Square’da kendimi gördüğümde bir kez daha emin oldum kadınların sesini daha çok duyacaksınız" notunu yazdı.

Magazin 21-07-21 22:32

Manga efsanesi Kayaharuka kansere yenik düştü

Square Enix, The Misfit of Demon King Academy mangasının iptal edildiğini duyurduktan birkaç gün sonra projenin arkasındaki sanatçı olan Kayaharuka'nın hayatını kaybettiğini açıkladı.

Magazin 14-07-21 11:00

FLO, Makedonya'da açtığı üçüncü mağazasıyla globalde büyümeye devam ediyor

Makedonya'nın Tetovo şehrindeki Re Mall Outlet'te mağaza açan FLO, ülkedeki mağaza sayısını üçe çıkardı

Yurthaber 09-04-21 13:16

Mardian Mall, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı

Mardian Mall yönetimi, Mardin’de hastaneleri ziyaret ederek sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.Mardin’in en büyük alışveriş merkezi olan Mardian Mall AVM yönetimi, Artuklu ilçesindeki hastaneleri ziyaret ederek sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayıp karanfil dağıttı.

Yurthaber 14-03-21 17:00

Mardian Mall AVM, kısıtlama günlerine denk gelen Sevgililer Gününde çiftleri mektupla buluşturuyor

Mardin’de bulunan Mardian Mall AVM, kısıtlama günlerine denk gelen Sevgililer Gününde çiftleri mektupla buluşturacak.Mardian Mall AVM, Sevgililer Gününde çiftleri buluşturmak için PTT ile iş birliği yaparak ilginç bir projeyi hayata geçirdi.

Yurthaber 10-02-21 10:35

Mardian Mall AVM, gazetecilerin gününü kutladı

Mardian Mall AVM yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Mardin’deki gazetecileri ziyaret etti.Mardian Mall AVM yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile bir araya geldi.

Yurthaber 09-01-21 15:29

Microsoft Nintendo, EA ve diğerlerini satın almaya çalışmış!

Microsoft'un ilk hedefi görünüşe bakılırsa Bethesda değilmiş. Bloomberg'in haberine göre Xbox'ın ilk yıllarında Microsoft Nintendo, EA ve Square Enix gibi oyun devlerini satın almak istedi. Ancak hiçbirinin yanıtı Nintendo'nunki kadar ilginç olmadı.

Haber 08-01-21 16:43

Mardian Mall AVM’de HES kodu denetimi eksiksiz uygulanıyor

Mardin’in en büyük alışveriş merkezi olan Mardian Mall AVM, korona virüs tedbirleri kapsamında girişte HES kodu denetimlerini eksiksiz bir şekilde uyguluyor.Mardin’in Artuklu ilçesinde kısa bir süre önce faaliyete giren ve ‘TSE Korona Virüs Güvenli Hizmet Belgesi’ alan Mardian Mall AVM’de korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan HES kodu sorgulaması eksizsiz uygulanıyor.

Yurthaber 17-12-20 17:13

Mardian Mall 12 Aralık Mağazacılar Gününü kutladı

Türkiye’de, perakende ve mağazacılık sektöründe çalışanların onurlandırılmalarını ve onlara teşekkür edilmesini amaçlayan 12 Aralık Mağazacılar Günü bu yıl 8.

Yurthaber 12-12-20 14:10

Mardian Mall 12 Aralık Mağazacılar Gününü kutladı

Türkiye’de, perakende ve mağazacılık sektöründe çalışanların onurlandırılmalarını ve onlara teşekkür edilmesini amaçlayan 12 Aralık Mağazacılar Günü bu yıl 8.

Yurthaber 12-12-20 14:10

Outsiders için yeni fragman yayınlandı

The Game Awards’da SQUARE ENIX, Gears of War: Judgment ve BULLETSTORM’un geliştiricileri ve Square Enix External Studios, SLEEPING DOGS ve JUST CAUSE’ın arkasındaki beyinler People Can Fly’dan yüksek yoğunluklu RPG-Shooter OUTRIDERS için yeni bir fragman yayınladı.

Haber 11-12-20 15:55

Mardian Mall Mardin’in en güvenli AVM ve yaşam merkezi oldu

Mardin’in Artuklu ilçesinde kısa bir süre önce faaliyete giren Mardian Mall, ’TSE Korona Virüs Güvenli Hizmet Belgesi’ alarak Mardin’in en güvenilir ilk ve tek alışveriş merkezi oldu.Pandemi döneminde aldığı tedbirlerle vatandaşlara güvenli alışveriş yapma imkanı sunan Mardian Mall AVM, TSE Korona Virüs Güvenli Hizmet Belgesi aldı.

Yurthaber 10-12-20 11:45

Square Enix evden çalışma politikasını netleştirdi

Dev video oyun yapımcısı Square Enix teknoloji ve oyun dünyasında ses getirecek bir karar alarak çalışma düzeninde temelli bir değişim yapacağını açıkladı.

Haber 27-11-20 12:29

Mardian Mall Mardin’de en çok tercih edilen alışveriş merkezi oldu

Mardin’de özel bir konsepte sahip Mardian Mall AVM, kentin alışveriş keyfine bambaşka bir boyut getirdi.

Yurthaber 16-11-20 10:47

Marvel’s Avengers çıktı!

Square Enix, Marvel’s Avengers’ın dünya çapında PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için satışa çıktığını duyurdu.

Haber 04-09-20 15:16

54 adet oyun sadece 76 TL’den satılıyor

Square Enix dünyada yaşanan koronavirüs pandemisiyle oyunlarını %95’lik indirimle satarak mücadele ediyor. Satılan oyunlar arasında yok yok. Rise of the Tomb Raider mı dersiniz,  Thief Gold mu istersiniz ya da Deus Ex: Mankind Divided. Bu gibi oyunlardan ve ek paketlerden oluşan bir liste hazırlanmış ve Steam üzerinden satışa sunuluyor.

Haber 11-05-20 09:24

İran’da dev alışveriş merkezi hastaneye dönüştürüldü

İran’da koronavirüs (Covid-19) hastalarının artmasıyla hastanelerin yetersiz kalması üzerine alışveriş merkezleri hastane olarak kullanılmaya başlandı. Başkent Tahran’ın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan İran Mall Alışveriş Merkezi, koronavirüs hastalarının tedavisi için 3 bin yataklık hastaneye dönüştürüldü.

Haber 05-04-20 11:01

İzel'den genç sevgili açıklaması

Türk pop müziğinin unutulmaz yorumcuları İzel ve Burak Kut, önceki gün Emaar Hayal Kahvesi’nde müzikseverlerle buluştu. Geçtiğimiz hafta kol kola görüntülendiği avukat Hakan Verbiç ile aşk yaşadığı iddia edilen İzel, özel hayatı hakkında ilk kez konuştu.

Magazin 17-12-19 16:49

Marvel’s Avengers oyunu hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Crystal Dynamics ve Square Enix işbirliğiyle geliştirilen Marvel’s Avengers oyunu hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz E3’te ortaya çıkan yapım, yayınlanan videoları ile tepki çekmişti.

Trend 13-11-19 09:13

Trump New York’ta Eski Muhariplerin Anma Etkinliğine Katıldı

Başkan Donald Trump, New York’ta Eski Muharipler Günü anma etkinliğine katıldı. Madison Square Park’ta Birleşik Savaş Muharipleri Konseyi’nin düzenlediği yürüyüşün açılışında konuşan Trump, grubun etkinlikte konuşma yapma davetini kabul eden görevdeki ilk ABD başkanı oldu

Haber 11-11-19 20:52

Marvel’s Avengers oyunu için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı

Eidos Montreal ve Square Enix işbirliğiyle geliştirilen Marvel’s Avengers oyunu için yeni bir tanıtım videou yayınlandı. Yayınlanan yeni video genel olarak oynanış dinamiklerine ve oyunun atmosferine odaklanıyor.

Trend 01-11-19 09:21

Çalık Denim, yerel artizanlara desteğini sürdürüyor

Tasarımlarını, Çalık Denim kumaşlarıyla üreten One Square Meter, bu yıl 25-26 Ekim'deki Amsterdam Denim Days'de yeni koleksiyonunu sergileyecek

Yurthaber 15-10-19 13:16

Çalık Denim, yerel artizanlara desteğini sürdürüyor

Tasarımlarını, Çalık Denim kumaşlarıyla üreten One Square Meter, bu yıl 25-26 Ekim'deki Amsterdam Denim Days'de yeni koleksiyonunu sergileyecek

Finans 15-10-19 13:13

’Mutluluk Kutuları’ İstanbulluları mutlu etti

İstanbul’da bulunan bir AVM, ’Mutluluk Kutuları’ isimli yaptığı etkinlikle, Bağdat Caddesi’nde bulunan vatandaşlara, yerde hareketli kutular ile sürpriz hediyeler vererek yüzlerini güldürdü.İstanbul’un büyük AVM’lerinden Emaar, haftasonu Bağdat Caddesi’nde sürpriz bir etkinlik gerçekleştirdi.

Haber 29-09-19 11:42

Final Fantasy 14: Shadowbringers inceleme

MMORP’lerin popülerliğini kaybetmeye başladığı son dönemlerde Final Fantasy 14: Shadowbringers, ilaç niyetine imdadımıza yetişti. 2010 yılında piyasaya çıkan Square Enix’in Crystal Tools teknolojisiyle geliştirdiği oyun, FF evrenini sevenlere muazzam bir deneyim sunuyor.

Trend 31-08-19 15:40

Marvel’s Avengers oyunu için ilk oynanış videosu yayınlandı

Geçtiğimiz Haziran ayında gerçekleşen E3’te su yüzüne çıkan Marvel’s Avengers oyunu, oyun severlerden büyük tepki toplamıştı. Bu durumun temel nedeni oyunda yer alan karakter tasarımlarının, filmlerde yer alan karakterlerden tamamen bağımsız olmasıydı. Karakterler için hayli yoğun tepkiler gelse de Square Enix bu konuda geri adım atmayacağını net bir dille ifade etti.

Trend 24-08-19 11:58

C2FO, SoftBank Vision Fund’dan 200 milyon dolar yatırım aldı

Dünyanın önde gelen işletme sermayesi platformu C2FO, aralarında Temasek ve Union Square Ventures’ın bulunduğu SoftBank Vision Fund’dan toplam 200 milyon dolar yatırım aldığını açıkladı.

Finans 08-08-19 17:47

Aslan Kral filminin galası yapıldı

Bugüne kadar farklı hikayelerle 4 kez sinemaya uyarlanan 1990'lı yılların sevilen animasyonu "Aslan Kral"ın galası Emaar Square AVM'de gerçekleşti.

Trend 19-07-19 10:39

Aslan Kral filminin galası yapıldı

Bugüne kadar farklı hikayelerle 4 kez sinemaya uyarlanan 1990'lı yılların sevilen animasyonu "Aslan Kral"ın galası Emaar Square AVM'de gerçekleşti

Haber 18-07-19 19:06

Yetişkinler için mizah ve korkunun bir arada hissedildiği animasyonlar

Lazy Square tarafından reklam filmi olarak hazırlanan kısa animasyonlar, takip etmekten keyif alacağınız bir çizgi dizi keyfi sunuyor aynı zamanda marka işbirlikleri de gerçekleştiren Lazy Square güldüren animasyonlara imzasını atıyor.

Trend 05-07-19 11:27

OPPO'nun desteklediği PUBG Mobile Challenger Cup finali başlıyor

Akıllı telefon markası OPPO’nun sponsor olduğu Tencent PUBG Mobil Challenger RTK Ligi'nin Rusya, Kazakistan ve Türkiye finalleri Mall of Istanbul AVM’de 6-7 Temmuz'da gerçekleştirilecek

Haber 04-07-19 12:49

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük karma projesi KUMS MALL AVM tanıtıldı

KUMS Mall AVM’nin tanıtım toplantısı toplantısında konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Turizmin her alanında en iyi olmak için destek vermeye hazırız” dedi.Türkiye ve Avrupa’nın en büyük karma projesi Kayseri Uluslararası Mobilyacılar Sitesi (KUMS) Mall’nin tanıtım toplantısı gerçekleşti.

Yurthaber 24-06-19 13:05

KINGDOM HEARTS Resmi Senfoni Orkestrası Turu Başladı!

Square Enix’in unutulmaz oyunlarından Kingdom Hearts serisini canlı müzik eşliğinde tekrar yaşamak isteyenlere güzel haber var. Kingdom Hearts 3 ardından yakalanan unutulmaz sona doyamayanlar, oyunun resmi senfoni orkestrasının keyfini çıkarabilirler.

Trend 23-06-19 19:08

Tom Holland ve Hannibal Buress, Final Fantasy XIV: Shadowbringers’taki yerini aldı

Tom Holland ve Hannibal Buress’in Square Enix’in MMORPG’si Final Fantasy XIV: Shadowbringers ile alakasını soruyorsanız, herkes sizin kadar şaşkın. Görünen o ki Square Enix, Avengers oyununun ardından biraz da FF evrenine dalarak, olayları ilginç hale getirmek istemiş.

Trend 18-06-19 17:55

2019: Final Fantasy 8 Remastered duyuruldu!

Square Enix, E3 2019 basın konferansında bir sürpriz yaparak Final Fantasy 8 Remastered'ı duyurdu!

Trend 12-06-19 18:04