Mobil Veri Haberleri

BBC araştırması: İsrail, Gazze'nin dörtte üçünü tahliye bölgesi olarak belirledi

BBC Arapça Servisi'nin veri analizi, İsrail güçlerinin Gazze'de tahliye için belirlediği alanların, Gazze topraklarının dörtte üçüne ulaştığını ortaya koydu.

Yurthaber 2024-05-21 14:54:35

En yeni 101 okey oyunu: 101 Okey Gold

Son yıllarda mobil oyunlar arasında en çok tercih edilen türlerden biri olan okey, artık 101 Okey ile yepyeni bir deneyime kavuşuyor. CNR Games tarafından geliştirilen ve kısa sürede büyük bir başarı yakalayan 101 Okey, ilk haftasında 100 bin kullanıcıya ulaşarak mobil oyun dünyasında adından söz ettiriyor.

Haber 2024-05-20 16:58:24

Veri sinyalleri sonrası küresel piyasalarda karışık seyir!

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin temkinli duruşlarını korumaya devam etmesi ve açıklanan verilerden alınan sinyallerle karışık bir seyir izliyor. Yurt içinde veri gündemi yoğunken emekli, memur ve memur emeklileri Merkez Bankası'nın bugün açıklayacağı Piyasa Katılımcılar Anketi'ne odaklanmış durumda.

Finans 2024-05-17 09:26:44

Yenilenmiş telefon nedir, alınır mı? Yenilenmiş telefonda garanti var mı?

Teknoloji dünyasındaki gelişmeler sayesinde her geçen gün yeni bir ürün piyasaya çıkmaktadır. Bu ürünlerin kimisi bilgisayar, tablet gibi ürünlerken kimisi ise akıllı cep telefonu gibi ürünlerdir. Özellikle mobil dünyada her sene önde gelen markaların bir üst modeli kullanıcılara sunulmaktadır. Ancak bazı kullanıcılar yeni modellere yönelmek yerine yenilenmiş telefonlara yönelmektedir. Peki, yenilenmiş telefon nedir, alınır mı ve yenilenmiş telefonda garanti var mı?

Haber 2024-05-16 19:12:38

Hotspot nedir, ne işe yarar? Telefonda hotspot nasıl kullanılır?

Teknoloji alanında yaşanan gelişmelerle birlikte insan yaşamına birçok yenilik girmiştir. Bu yeniliklerden biri de internettir. Günümüzde internet bağlantısı bilgi paylaşımı, iletişim, alışveriş gibi birçok amaçla kullanılmaktadır. İnternete ulaşım sağlanabilmesi için Wi-Fi ya da mobil veri gibi kablosuz bağlantılara ihtiyaç duyulmaktadır. Bu bağlantıların olmadığı alanlarda ise hotspot denilen işlem devreye girmektedir. Peki, hotspot nedir, ne işe yarar ve telefonda hotspot nasıl kullanılır?

Haber 16-05-24 19:10

VDSL nedir? ADSL ve VDSL arasındaki fark

İnternetin beklenen verimi sağlaması ve hızlı olması, pek çok kullanıcı için en önemli konulardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. İnternet bağlantısı yavaş olduğunda tarayıcı sayfaları yavaş açılmaya başlar ve birtakım aksaklıkları da beraberinde getirir. Günümüzde VDSL, ADSL gibi birçok farklı veri aktarım hizmeti sunan teknoloji mevcuttur. Bu teknolojiler kullandıkları altyapılara göre kendilerine has birtakım özellikler taşımaktadır. Peki, VDSL nedir, ADSL ve VDSL arasındaki fark nedir?

Haber 16-05-24 19:08

New York borsasında enflasyon verisi etkisi! Yükselişle açıldı

Küresel piyasaların beklediği kritik veri saat 15.30'da açıklandı. ABD TÜFE verisi sonrası New York borsası yükselişle açıldı. ABD'de bugün açıklanan verilere göre, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), nisanda aylık bazda yüzde 0,3 ile beklentilerin altında artarken, yıllık bazda yüzde 3,4 ile beklentilere paralel yükseldi.

Finans 15-05-24 17:24

ABD enflasyon beklentilerin altında geldi! 6 ay sonra ilk: İşte altın ve dolar kurunda son durum

Piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon verisi açıklandı. ABD'de Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), nisanda aylık bazda yüzde 0,3 ile beklentilerin altında artarken, yıllık bazda ise yüzde 3,4 yükseldi. İşte veri sonrası altın ve dolar kurunda son rakamlar ile güncel altın-dolar fiyatı grafiği...

Finans 15-05-24 15:41

Kritik veri açıklandı: Altın, dolar, borsa... Piyasalarda son durum, sırada yarın var!

Yatırımcılar dikkat! Küresel piyasaların fiyatlamalar için takip ettiği kritik veri açıklandı. ABD Çalışma Bakanlığı, nisan ayına ilişkin ÜFE verilerini açıkladı. Buna göre ÜFE, nisanda bir önceki aya kıyasla yüzde 0,5 arttı. Piyasa beklentisi, üretici fiyatlarının aylık bazda yüzde 0,3 arttığı yönündeydi. ÜFE, martta yüzde 0,1 azalmıştı. Altın, dolar, borsada veri sonrası son durum...

Finans 14-05-24 15:53

ABD ÜFE verisi açıklandı: Beklentiye paralel yükseliş

Piyasaların merakla takip ettiği veri açıklandı. ABD'de ÜFE artış hızı yıllık bazda piyasa beklentilerine paralel yükseliş sergiledi.

Finans 14-05-24 15:43

Hastane randevunuz iptal edilebilir! Yeni dönem bugün başladı: 15 gün boyunca kısıtlama detayına dikkat...

Hastane randevusu alma sisteminde 'onaylı randevu' modeline geçildi. Artık randevu almak isteyen hasta, randevusunu bir gün önceden onaylamak durumunda. Randevular için gereken onay işleminde saat kısıtlamasına gidildi. Bazı gruplar ise uygulamadan muaf tutuldu. Peki yeni sistemde MHRS, mobil uygulama veya ALO 182'den hastane randevusu nasıl alınır, saat kaça kadar randevu alınır? İşte yeni hastane randevu uygulamasının merak edilenleri...

Haber 13-05-24 07:52

Altın, dolar, borsa... Yeni haftada finans ve ekonomi takvimi yoğun: Emekli ve memur zammında yeni ipucu yolda

Altın fiyatlarından dolara, borsadan merkez bankalarının faiz kararlarına… Tüm dünyada ve Türkiye’de ekonomik veri takvimi oldukça yoğun bir haftaya başlıyor. Kritik ABD enflasyonu, Fed faiz kararı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın adımları, altın, dolar, borsa... 7’den 77’ye herkesi ilgilendiren haftanın ekonomi ve finans olayları ile geçtiğimiz hafta piyasalarda yaşanan gelişmeleri sizler için derledik.

Finans 13-05-24 07:34

E-İmza nedir, e-İmza nasıl alınır? E-Devlet'ten e-İmza alınır mı?

Günümüzde hem tüm dünyada hem de ülkemizde birçok işlem, internet ya da mobil telefon uygulamaları aracılığı ile yapılabilmektedir. Teknolojinin bu derece gelişerek günlük hayatın bir parçası olması resmî işlemleri de elektronik ortamlara taşımıştır. Peki, e-İmza nedir ve e-İmza nasıl alınır?

Haber 11-05-24 20:25

Banka kartından nakit avans çekilebilir mi?

Nakit avans, bankalar tarafından müşterilere farklı limitlerle sunulan bir hizmettir. Bu hizmetten yararlanmak isteyen kişilerin mobil bankacılık uygulaması gibi pratik başvuru kanallarını kullanmaları mümkündür. Günlük yaşamda aniden gelişen nakit ihtiyacını karşılama konusunda etkili olan bu seçenekten nasıl yararlanıldığı ise merak konusudur. Bu doğrultuda pek çok kişinin yanıt aradığı “Nakit avans banka kartından mı kredi kartından mı çekilir?” gibi bir sorunun ele alınması gerekir.

Finans 11-05-24 20:01

Memur zammı 3 tabloda netleşti! Öğretmen, polis, hemşire... Seyyanen zam da 'tasarruf'a takıldı

Memur maaşı zammı ile memur emekli zammı için 4 aylık enflasyon farkı netleşti. 6 aylık enflasyon tahminleri de nihai rakama son 2 veri kala şekillenmeye başladı. Peki en düşük memur ve memur emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Ekonomist Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, "Kamu harcamalarında kısıtlamalara gidildi. Tüm bunların tablosuna baktığımızda zam oranları beklentinin altında kalabilir" dedi. İşte Merkez Bankası’nın verdiği ipucu ile yeni memur maaşı tablosu ve haberin detayları…

Finans 11-05-24 15:41

Mobil kanser tarama tırı köy köy geziyor

Düzce Sağlık Müdürlüğünü bünyesindeki mobil kanser tarama tırı vatandaşın ayağına kadar giderek tarama yapıyor.

Yurthaber 09-05-24 10:50

Edirne'de düzensiz göçmenlerin tespitini yapan Mobil Göç Noktası aracı hizmete başladı

Edirne’de hizmete başlayan Mobil Göç Noktası aracı, düzensiz göçmenlerin tespitinde görev alacak.

Yurthaber 08-05-24 14:32

ÜTS sorgulama: ÜTS ürün sorgulama nasıl yapılır?

Hem dünya çapında hem de Türkiye’de birçok işlem internet üzerinden, mobil cihazlar aracılığı ile yapılabilir hâle gelmiştir. Devlete ait olan birçok kurum ve kuruluş internet üzerinden oluşturulan resmî uygulamalar ve internet siteleri aracılığı ile vatandaşlara hizmet verebilmektedir. Peki, ÜTS ürün sorgulama nasıl yapılır?

Haber 07-05-24 23:58

Sağlık Bakanlığı ÇKYS (Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi) nedir? ÇKYS sorgulama nasıl yapılır? ÇKYS görev yeri ve zimmet sorgulama

Teknolojinin ilerlemesi ve internetin git gide hayatın her alanına girmesi ile birçok işlem telefonlardan ve telefonlara indirilebilen mobil uygulamalar üzerinden yapılabilir hâle gelmiştir. Artık resmî işlemler, devlet ile ilgili bürokratik işler de internet üzerinden, resmî dijital ortamlarda yürütülebilmektedir.

Haber 07-05-24 22:55

MERSİS no nedir, nasıl öğrenilir? MERSİS no sorgulama nasıl yapılır?

Günümüzde teknolojinin ilerlemesi ile internet hayatın her alanına girmeyi başarmıştır. Bu gelişmeler sayesinde birçok işlem internet üzerinden dijital ortamda, internet siteleri ya da mobil uygulamalar aracılığı ile mobil cihazlardan yapılabilmektedir. Resmî ve devlet ile ilgili işler de resmî ve dijital ortamlarda gerçekleştirilebilmektedir.

Haber 07-05-24 22:20

Türkiye'de 92 milyondan fazla mobil telefon abonesi var

Türkiye'deki cep telefonu operatörleri arasında numarası taşıma sayısı mayıs ayı itibarıyla 180 milyon 503 bin olurken, sabit telefonlarda 2 milyon 630 bin olarak kayıtlara geçti.

Finans 06-05-24 11:25

Emekliye zamda bu oran ilk defa ortaya çıktı! 4 aylık enflasyon farkı cepte! Tek tek hesaplandı, işte en düşük emekli maaşı için tahmin

Emekli ve memur maaşları için beklenen kritik veri cuma günü açıklandı. TÜİK'in nisan ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından 4 aylık enflasyon farkı oranı da belli oldu. Emekli ve memurların ise zam hesabı başladı, tablo netleşmeye başlıyor. Emekli zammında ise ilk defa yüzde 35 oranı gündeme geldi. En düşük emekli maaşı ne kadar olur? İşte detaylar...

Finans 05-05-24 07:33

ABD'de açıklanan kritik verinin ardından piyasalarda hareketlilik!

ABD'de tarım dışı istihdam, nisanda 175 bin kişi artarak beklentilerin altında gerçekleşirken, işsizlik oranı yüzde 3,8'den yüzde 3,9'a çıktı. Beklentilerin altında gerçekleşen veri sonrası piyasalar hareketlendi.

Finans 03-05-24 17:29

Altın fiyatlarının odaklandığı veri açıklandı! Uzman isim Fed kararından sonra 'kötü senaryo'ya işaret etti! 'Orta ve uzun vadede...'

Altın, dolar, borsa, kripto para... Küresel piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararının açıklandı. Altın fiyatları kararın ardından yükselse dün kısmi geri çekilmeler yaşadı. Peki bundan sonra altında seyir nasıl olacak? Düşüşler devam eder mi? (3 Mayıs Cuma gram altın çeyrek altın ne kadar?)

Finans 03-05-24 09:28

SSK, Bağkur, memur emeklilerinin maaşlarını değiştirecek! Yarın açıklanacak veri öncesi zam tahmini geldi! Refah payı için oran verdi!

Milyonlarca emeklinin temmuz zammı için geri sayım başladı. TÜİK'in yarın açıklayacağı enflasyon verisinin ardından tablo aşağı yukarı belli olacak. Yarın açıklacak veri öncesi uzman isim zam tahminini açıkladı, refah payı için de oran verdi.

Finans 02-05-24 08:47

Emekli ve memurlar için tabloyu değiştirecek! 6 aylık enflasyon için yeni veri geliyor! Gözler 3 Mayıs saat 10.00'a çevrildi, ekonomistler beklentilerini açıkladı

Milyonlarca emekli ve memurun gözü 3 Mayıs'a çevrildi. Türkiye İstatistik Kurumu Nisan Ayı Enflasyon verilerini açıklayacak. Veri temmuz zammın şekillendirecek. Ekonomistler, nisan ayında Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) için beklentilerini paylaştı. İşte detaylar...

Finans 29-04-24 15:16

Türkiye, LNG için Exxon Mobil ile görüşüyor! Detaylar belli oldu, milyar dolarlık anlaşma

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, LNG anlaşması için Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) enerji şirketi Exxon Mobil ile görüşüldüğünü açıkladı. Bakan Bayraktar, Exxon Mobil ile yaklaşık 1.1 milyar dolar tutarında 2.5 milyon ton LNG için görüşüldüğünü ifade etti. Açıklamasının devamında Bayraktar, Karadeniz'de petrol de aranacağını ifade etti.

Finans 28-04-24 18:39

Küresel piyasalarda gözler Fed faiz kararında

Küresel pay piyasaları, yoğun veri gündemi ve açıklanan şirket bilançolarının takip edildiği haftayı pozitif seyirle tamamlarken, gelecek hafta gözler ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz kararı ile Fed Başkanı Jerome Powell'ın sözle yönlendirmelerine çevrildi.

Finans 27-04-24 13:12
Fed

Piyasaların takip ettiği veri açıklandı! ABD büyümesi beklentilerin altında

Küresel piyasaların takip ettiği veri açıklandı. ABD büyümesi beklentilerin altında kaldı.

Finans 25-04-24 15:37

Euro Club Index'ten Süper Lig'in bitimine son 4 hafta kala olay yaratacak şampiyonluk tahmini! 102 puanla ipi göğüsleyecek...

Futbol veri sitesi Euro Club Index, Süper Lig'de adım adım sona yaklaşılırken ligi şampiyon bitirecek takımı yeniden tahmin etti. Küme düşecek takımları da söyleyen Euro Club Index, şampiyon olan takımın 102 puan alacağını ifade etti. İşte detaylar...

Spor 25-04-24 12:47

Tüketici güveni 10 ayın zirvesinde

Tüketici Güven Endeksi, nisan ayında 80,5'e yükselerek 10 ayın en yüksek seviyesini gördü. Önceki veri, 79,4 seviyesindeydi.

Finans 22-04-24 10:11

Küresel piyasalar güne karışık seyirle başladı

Küresel piyasalarda bu hafta yoğun veri gündeminin yanı sıra açıklanması beklenen ABD'nin büyük teknoloji şirketlerinin bilançoları da yatırımcıların odağına yerleşti.

Finans 22-04-24 09:46

SON DAKİKA | Emekli zammı bekleyenler dikkat! 6 aylık enflasyon için Merkez Bankası'ndan yeni veri: En düşük emekli maaşı ne olacak?

Son dakika haberi... Merkez Bankası bugün yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı. Enflasyon beklentisinin belli olmasının ardından emeklinin temmuzda alacağı zam tablosu netleşti. İşte detaylar...

Finans 19-04-24 12:11

SON DAKİKA | Merkez Bankası yayımladı! İşte yıl sonu enflasyon ve dolar tahmini

Son dakika haberi, piyasaların beklediği veri açıklandı. Merkez Bankası, piyasanın dolar, faiz, enflasyon ve büyüme beklentilerini içeren nisan ayı anketini yayımladı. Katılımcıların yıl sonu dolar kuru beklentisi 40,53 lira oldu. Enflasyon beklentisi ise yüzde 44,19 oldu.

Finans 19-04-24 10:02

Android uygulamalara şifre koyma: Android'de uygulamalara nasıl şifre konulur?

Akıllı telefonlar insan yaşamının vazgeçilmez bir parçası hâline gelmiştir. Bu sebeple insanlara ait pek çok kişisel ve özel bilgi de bu cihazların içerisinde bulunmaktadır. Mobil cihaz kullanıcıları için telefonlarını şifrelerle ve biyometrik güvenlik önlemleriyle korumak son derece önemlidir. Ancak, tüm cihazı koruyan tek bir şifre bazı durumlarda yetersiz kalabilir. Peki, Android uygulamalara şifre koyma nasıl yapılır?

Haber 18-04-24 23:32

Küresel piyasalarda 'belirsizlik' endişesi: Karışık seyrediyor

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gelecek dönem politikalarına ilişkin belirsizlikler fiyatlamaları zorlaştırmaya devam ederken, bugün yoğun veri gündemi yatırımcıların odağına yerleşti.

Finans 18-04-24 09:42

eSIM nedir, eSIM nasıl alınır? Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone e-SIM

Hangi GSM operatörüne bağlı olduğu fark etmeksizin tüm mobil cihazıyla iletişim kurmak isteyen kullanıcılar SIM kart edinir. SIM kart olarak kısaltılan ifade Abone Kimlik Modülü anlamına gelir ve açılımı da bu şekildedir. Ancak bu kartlara alternatif olarak bir de e-SIM de geliştirilmiştir.

Haber 16-04-24 12:19

Küresel piyasalar hafta sonu yaşanan gerilimin ardından haftaya pozitif seyirle başladı

Küresel piyasalar, hafta sonu İran'ın İsrail'e yönelik düzenlediği saldırılar nedeniyle Orta Doğu'da artan gerilimin son bulduğuna yönelik beklentilerin güçlenmesiyle haftaya pozitif bir seyirle başlarken, bu hafta yoğun veri gündemi yatırımcıların odağına yerleşti.

Finans 15-04-24 09:13

SON DAKİKA: Hem ons hem gram altın fiyatları için en kritik ipucu! Mart ayı ABD enflasyonu belli oldu

Son dakika: Tüm dünya piyasalarının yakından takip ettiği ABD enflasyon verileri açıklandı. Yüzde 2 enflasyon hedefinden uzakta bulunan ülkede Mart ayından enflasyon yıllık bazda yüzde 3,5 seviyesinde gerçekleşti. Veri öncesi ons altın ve gram altın fiyatları düşüşe geçmişti. Peki 10 Nisan Çarşamba güncel altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte Ons altın, gram altın, Cumhuriyet altını ve çeyrek altın fiyatları grafiği ile haberin detayları…

Finans 10-04-24 15:32

Plaka sorgulama nasıl yapılır? Plakanın kime ait olduğu nasıl öğrenilir? Ücretsiz plaka sorgulama

Araç sahipleri ya da araç sürücüleri çeşitli nedenlerle plaka sorgulama işlemi yapmak isteyebilirler. Günümüzde çeşitli resmî işlemler de dahil olmak üzere birçok işlem internet üzerinden, mobil uygulamalardan yapılabilmektedir. Plaka sorgulama da internet ortamında yapılabilen işlemlerden biridir.

Haber 08-04-24 11:00

Küresel piyasalar haftaya karışık seyirle başladı

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz indirimlerinin zamanlaması ve büyüklüğüne ilişkin belirsizliğin devam etmesinin ardından karışık bir seyirle haftaya başlarken, bu hafta ABD'de açıklanacak enflasyon verileri ve Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) faiz kararı başta olmak üzere yoğun veri gündemi yatırımcıların odağına yerleşti.

Finans 08-04-24 09:37

Youtube ekran görüntüsü alma: YouTube'da ekran görüntüsü nasıl alınır?

Bilgisayar ve mobil cihaz kullanımında ekran görüntüsü almak çeşitli ihtiyaç anlarında işleri kolaylaştırabilmektedir. İhtiyaca göre masaüstünde veya web sitelerinde ekran görüntüsü almak için pek çok farklı araç mevcuttur. YouTube videolarından ekran görüntüsünü alabilmek için diğer araçlardan daha iyi bir biçimde bunu gerçekleştirebilecek yöntemler de vardır. Peki, YouTube'dan screenshot nasıl alınır?

Haber 07-04-24 18:10

Nokia 6600 ne zaman çıktı? Nokia 6600'ın fiyatı ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada bir dönemin en yenilikçi ve lider telefon üreticilerinden biri Nokia olmuştur. Şirketin çok rağbet gören telefonlarından biri de Nokia 6600'dır. Nokia 6600, günümüzde tekrar merak konusu olmuştur. Peki, Nokia 6600 ne zaman çıktı? Nokia 6600'ın fiyatı ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Haber 07-04-24 17:58

iPhone 13 ne zaman çıktı? iPhone 13 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada yaşanan yenilikler ve gelişmeler sayesinde hayatımıza birçok farklı teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de iPhone olmuştur. iPhone 13 modeli ise şimdilerde tekrar merak konusu olmuştur. Peki, iPhone 13 ne zaman çıktı?

Haber 07-04-24 17:57

iPhone SE (1. nesil) ne zaman çıktı? iPhone SE (1. nesil) ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Mobil dünyada yaşanan yenilikler ve gelişmeler sayesinde hayatımıza birçok farklı teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlardan biri de iPhone olmuştur. iPhone SE (1. nesil) modeli ise şimdilerde tekrar merak konusu olmuştur. Peki, iPhone SE (1.nesil) ne zaman çıktı?

Haber 07-04-24 17:46

IMEI nedir, IMEI sorgulama nasıl yapılır? E-devlet IMEI sorgulama

Her mobil cihazın resmî satın alma işlemi sırasında kesilen faturada yer alan, aynı zamanda telefona ya da mobil cihaza ait kutuda yazan bazı bilgiler vardır. Bunlardan biri de her cihazda ayrı olarak bulunan IMEI numarasıdır. Bu numara her telefonda olmak zorundadır.

Haber 07-04-24 17:44

Hat taşıma cayma bedeli ödenir mi? Hat taşımada cayma bedeli nasıl öğrenilir?

Mevcut operatörden farklı bir operatöre geçebilmek yasal olarak tüm mobil telefon hattı sahiplerinin ve kullanıcılarının hakkıdır. Ancak bazı durumlarda çeşitli koşullara bağlı olarak cayma bedeli adı verilen bir ödemenin yapılması gerekebilir. Cayma bedeli yapılan abonelik sözleşmesindeki taahhüt koşullarına göre belirlenir.

Haber 07-04-24 17:22

Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan arasındaki 'gümrük' anlaşması Resmi Gazete'de!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, Bakü- Tiflis- Kars Demiryolu Projesi Kapsamında Gümrük Transit İşlemlerinin Kolaylaştırılmasına Yönelik Ön Veri Değişimine İlişkin Anlaşma'nın onaylanması kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 07-04-24 01:06

Euro Club Index sitesi, Süper Lig'de şampiyon olacak takımı açıkladı! 101 puanla ipi göğüsleyecek...

Futbol veri sitesi Euro Club Index, Süper Lig'de adım adım sona yaklaşılırken ligi şampiyon bitirecek takımı yeniden tahmin etti. Küme düşecek takımları da söyleyen Euro Club Index, şampiyon olan takımın 101 puan alacağını ifade etti. İşte detaylar...

Spor 05-04-24 15:52