Standard Liege Haberleri

285,7 milyon dolar tutarında! Türk Eximbank'tan sendikasyon kredisi anlaşması

Türk Eximbank, Asya Altyapı Yatırım Bankası garantisi altında ING, Standard Chartered ve Société Générale ile sendikasyon kredisi imzaladı. Kredi ile yeşil dönüşüm projeleri desteklenecek.

Finans 2024-05-21 09:59:54

S&P'nin Türkiye kararının ardından borsa için önemli uyarı! Rekor ve kâr realizasyonları detayı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, kredi notu görünümünü "pozitif" olarak korudu. S&P'nin kararı piyasaları nasıl etkiler, rekor üstüne rekor kıran borsada ne olur?

Finans 2024-05-07 10:26:20

S&P'nin kredi notu kararına Mehmet Şimşek'ten ilk yorum: 'Devamın habercisi'

Son dakika haberi... Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'un (S&P) Türkiye'nin kredi notunu yükseltmesine ilişkin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten ilk açıklama geldi. Şimşek, "S&P, Fitch ve Moody’s’in pozitif not görünümleri not artışlarının devamının habercisi" dedi.

Finans 2024-05-04 13:49:45

Standard & Poor's'tan Türkiye kararı! Kredi notunu artırdılar, enflasyon ve dolarizasyon açıklaması: 'Gelecek 2 yıl içinde...'

Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, kredi notu görünümünü "pozitif" olarak korudu. Açıklamada, gelecek 2 yıl içinde portföy girişlerinin artacağının, cari açıkların daralacağının, enflasyon ve dolarizasyonda düşüşün öngörüldüğü kaydedildi.

Finans 2024-05-03 23:36:34

Gerilim sonrası S&P'den İsrail kararı! Kredi notunu düşürdü

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), artan jeopolitik risk nedeniyle İsrail'in "AA-" olan kredi notunu "A+"ya indirdi. İsrail geçtiğimiz günlerdeki İran saldırısının misillemesini Cuma sabahının erken saatlerinde başlattı. İsrail'de sirenler çalarken İran'da tüm uçuşlar iptal edildi.

Finans 19-04-24 07:52

S&P, Ukrayna’nın kredi notunu düşürdü

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor's (S&P), Ukrayna'nın yabancı para cinsinden uzun vadeli kredi notunu "CCC" den "CC"ye indirdi.

Finans 10-03-24 14:38

Standard & Poor'dan Türk şirketler ve büyüme açıklaması

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, Türk şirketlerinin sermaye piyasasına erişiminin iyileştirilmesinin 2024-2025 yıllarında büyümeyi destekleyebileceğini söyledi. Raporda Türk şirketlerinin son yıllarda yüksek enflasyon, dalgalı para birimi ve yüksek faiz oranlarıyla mücadele etmek zorunda kaldığına işaret edildi.

Finans 19-01-24 08:08

Standard & Poor's: Kredilerde bozulma bekleniyor

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard Poor's (SP) 2024'te küresel anlamda kredilerde daha fazla bozulma beklendiğini bildirdi.

Finans 17-01-24 15:49

İngiliz bankacılık devinden Bitcoin için 200 bin dolar tahmini

İngiltere merkezli bankacılık devi Standard Chartered, Bitcoin'in 2025 yılına kadar 200 bin dolara yükseleceğini tahmin etti.

Finans 09-01-24 13:27

Standard&Poor's'un kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama! 'Attığımız adımlar karşılık buluyor'

Standard & Poor's'un Türkiye kararı sonrası Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten ilk açıklama geldi. Türkiye'nin ekonomide attığı adımların karşılık bulduğunu belirten Bakan Şimşek, "Orta Vadeli Program'ımıza güven artıyor. Sabır ve kararlılıkla programı uygulamaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Finans 01-12-23 10:24

SON DAKİKA | Standard & Poor's takvim dışı değerlendirmeye gitti, Türkiye'nin kredi notunu açıkladı! 'Ekonomi yeniden dengelendi'

Son dakika haberine göre Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P) Türkiye'nin kredi notunu açıkladı. S&P, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit ederken, kredi notu görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çevirdi. Yapılan açıklamada Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) tükenen net döviz rezervi stokunu yavaş yavaş yeniden inşa ettiği vurgulandı.

Finans 01-12-23 06:58

Fitch ve Moody's'in ardından İsrail ekonomisine bir şok daha! S&P de kredi notunu negatife çevirdi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), İsrail'in kredi notunu "AA-" olarak teyit ederken, not görünümünü jeopolitik riskler nedeniyle "durağan"dan "negatif"e çevirdi.

Finans 25-10-23 08:05

Standard & Poor's Türkiye kararını açıkladı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit ederken, kredi notu görünümünü "negatif"ten "durağan"a çıkardı.

Finans 29-09-23 23:34

Hem altın hem dolar! Dev kurumlar tahminlerini peş peşe açıkladı: “3 liralık 5 liralık düşüşlere bakmayın…”

Altın fiyatları ve dolar/TL kuru için yatırımcılar yönün ne olacağını merak ediyor. Bu kapsamda ons altın ve gram altın için uzmanlar yeni seviyeleri açıklayarak yıl sonu tahminlerini paylaştı. HSBS, Deutsche Bank ve Standard Chartered ise Dolar/TL kuru tahminlerini revize etti. İşte Kapalıçarşı verileri ile 5 Ağustos Cumartesi gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları ve canlı döviz kurları ekranı…

Finans 05-08-23 07:57

Akrabalarına ders vermek için ölü taklidi yaptı! Kendi cenaze törenine helikopterle gelince herkesi şoke etti

Belçika’nın Liege kentinde yaşayan 45 yaşındaki sosyal medya fenomeni David Baerten akrabalarının kendisiyle iletişimi kestiğini söyleyerek onlara ders vermek için ilginç bir yönteme başvurdu. Kendisini ölü olarak gösteren Baerten sahte bir cenaze töreni düzenledi. Baertan cenazesine helikopterle gelince acılı akrabaları büyük bir şok yaşadı. Fenomen isim o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Trend 15-06-23 13:29

Merkez Bankası ile İngiliz dev banka dolar tahminini açıkladı: ‘Ortodoks politikalardan dönüş yaşanması halinde…’

Yatırımcılar dolar/TL kurundaki hareketliliği yakından takip ederken Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ve İngiliz banka Standard Chartered’tan yeni tahmin geldi. ‘Dolar kuru 2023 yılı sonunda 22,84 TL olur’ diyen TCMB’ye karşın Standard Chartered, seçim öngörüsünde bulunarak iki rakama dikkat çekti…

Finans 18-02-23 08:01

ALTIN ALACAKLAR DİKKAT! 6 Aralık 2022 tam, yarım, gram, çeyrek altın fiyatları ne kadar? Yüzde 30 artacak!

Altın fiyatlarında son durum merak konusu oldu. Birleşik Krallık merkezli banka Standard Chartered'dan dikkat çeken bir açıklamada bulunuldu. Yatırımcılara gönderilen notta, altının yüzde 30 artacağı belirtilirken ons başına 2.250 dolar seviyelerini görebileceği ifade edildi. Peki, 6 Aralık 2022 tam, yarım, gram, çeyrek altın fiyatları ne kadar? İşte 6 Aralık 2022 Salı gününün güncel altın fiyatları...

Finans 06-12-22 11:03

Güçlü dolar altına set çekti, kritik sınırın altında... Standard Chartered’tan altın tahmini: ‘Yüzde 30’ diyerek duyurdu!

Gram altın fiyatlarındaki rekor ve ons altındaki yükseliş bugün yerini düşüşe bıraktı. Altın fiyatları kritik seviyenin altına gerilerken çok uluslu banka Standard Chartered’tan flaş bir altın tahmini geldi. Banka geçtiğimiz gün yatırımcılara gönderdiği bir notta altın fiyatlarının yüzde 30 artacağını ve ons başına 2.250 dolar seviyelerini görebileceğini belirtti.

Finans 06-12-22 10:47

Son dakika altın haberleri... İki dev bankadan altın tahmini! 2 Kasım'da düğüm çözülecek: Fed faiz kararı...

Son dakika… Altın fiyatları için yatırımcılar tüm dikkatini, ABD Merkez Bankası Fed’in 2 Kasım’daki faiz kararına çevirdi. Fed faiz kararı öncesi “Altın düşer mi, yükselir mi?” sorusu merak edilirken 2 büyük bankadan flaş bir açıklama geldi. Goldman Sachs ve Standard Chartered altın tahmini için rakam paylaştı. İşte 25 Ekim Salı güncel altın fiyatları grafiği ve anlık, canlı gram altın, ons altın rakamları…

Finans 25-10-22 11:00

Bir kuruluştan daha açıklama geldi! Türkiye'nin büyüme tahmini yükseltildi...

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), beklenenden daha güçlü iç talep ve ihracattaki ılımlı toparlanmayı takiben Türkiye için büyüme tahminini yükselttiğini duyurmuştu. Bir açıklama da uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'tan (S&P) geldi. S&P, Türkiye ekonomisinin bu yıla ilişkin büyüme tahmininin yüzde 5,2'ye, gelecek yıla ilişkin büyüme tahmininin ise yüzde 2,8'e yükseltildiğini açıkladı.

Haber 29-09-22 18:54

Son dakika Beşiktaş haberi: Beşiktaş'ın yeni transferi Jackson Muleka'ya 80 saniye yetti! Bizi şampiyon yapar

Son dakika spor haberi... Yeni sezon öncesi Valerien Ismael ile şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Beşiktaş, İspanya'da gerçekleştirdiği sezon öncesi kampta düzenlenen 5. hazırlık mücadelesinde Deportivo Alaves ile karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlı ekipte yeni transferler de ilk 11'de sahaya çıkarken, Standard Liege'den kadroya katılan Muleka mücadelenin henüz 80. saniyesinde gol kilidini açtı. İşte detaylar...

Spor 26-07-22 20:33

Son dakika: Luyindama'dan ses getiren paylaşım! Toprak sahada futbol oynuyor...

Son dakika spor haberi... Galatasaray'ın 2019 yılında Standard Liege'den kadrosuna kattığı Luyindama, Arap ekibi Al Taawoun'a kiralık olarak giderken, sezon bitimi opsiyonu kullanılmaması nedeniyle Sarı-Kırmızılı ekibe geri dönmüştü. Avusturya kampında bulunmayan Kongolu oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 14-07-22 16:29

Beşiktaş'tan bir transfer daha! Alev alev...

Beşiktaş, Jackson Muleka ve Standard Liege ile anlaşma sağladı. Geçen sezonun 2. yarısı Kasımpaşa ile 14 maçta çıkan Kongolu forvet, 12 gol, 4 asistlik performans göstermişti.

Spor 05-07-22 16:18

Altın fiyatlarında düşüş devam edecek mi? İngiliz dev banka açıkladı! Üçüncü çeyrekte…

Küresel piyasalar, merkez bankaları yetkililerinin enflasyonla mücadeleye ilişkin net mesajları ve güçlenen resesyon endişeleri arasında yön arayışını sürdürüyor. Bu ortamda gram altın fiyatı üzerinde etkili ons altın baskılanmaya devam ederken İngiliz Banka Standard Chartered’dan yeni bir altın tahmini yapıldı. Durgunluk riskinin altın fiyatlarını aşağı çekmesini beklediklerini açıklayan banka, üçüncü çeyrek içinse altın fiyatları için 1850 dolar seviyesini öngördü.

Finans 30-06-22 11:12

Kripto paralar sert çakıldı! Dev kuruluştan açıklama: Zamanlı bir uyarı

Kripto para yatırımcıları yaşanan sert düşüşlerin etkisinde. Herkes piyasada neler olacağını konuşurken bir açıklama da ünlü kuruluştan geldi. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'tan (S&P) yapılan açıklamada kripto para piyasalarındaki düşüşün "zamanlı bir uyarı" olduğu, bunun geleneksel finansal piyasalar veya makroekonomi üzerinde önemli bir etkisi bulunmayacağı bildirildi.

Finans 14-05-22 00:52

S&P'den Türkiye açıklaması! Döviz cinsinden kredi notunu teyit etti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin döviz cinsinden kredi notunu "B+" olarak teyit etti. Türkiye'nin kredi notu görünümünün ise "negatif" olarak korunduğu kaydedildi.

Finans 02-04-22 00:08

Türkiye Finans’a Standard Chartered Bank’tan Altın Mükemmellik Ödülü

Türkiye Finans Bilgi Sistemleri ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Fahri Öbek: - "Standard Chartered Bank’tan aldığımız bu ödül bankamızın uluslararası para transferlerindeki yakaladığı kalite çizgisinin oldukça yüksek olduğunun önemli bir göstergesi. STP ödüllerine üçüncü kez layık görülmek de bizim için ayrı bir gurur vesilesi"

Yurthaber 11-03-22 13:25

S&P'den Türkiye açıklaması! Kredi notunu teyit etti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin döviz cinsinden kredi notunu "B+" ve yerel para birimi cinsinden kredi notunu "BB-" olarak teyit etti. Kredi notu görünümü ise "durağan"dan "negatif"e çevrildi.

Finans 11-12-21 01:45

S&P, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s (S&P), Türkiye’nin 2021 ve 2022 yılları için büyüme tahminlerini yükseltti. Raporda, Türkiye’nin 2021 için ekonomik büyüme tahmininin 9,8’e, 2022 için ise 3,7’ye revize edildiği bildirildi.

Finans 01-12-21 19:10

S&P Türkiye'nin kredi notunu teyit etti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notu ile not görünümünü teyit etti.

Finans 22-10-21 23:39

İngiliz bankası Standard Chartered, Türkiye'nin yıl sonu enflasyon tahminini yükseltti

Standard Chartered Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz oranlarını yıl sonuna kadar 300 baz puan daha indirerek %15'e düşürmesini beklediğini açıkladı ve 2021 enflasyon ve büyüme tahminlerini yükseltti.

Finans 01-10-21 13:45

Standard & Poor’s Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti

Merkezi ABD'de bulunan uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s, Türkiye'ye yönelik 2021 yılı için ekonomik büyüme tahminini yüzde 6,1’den yüzde 8,6’ya yükseltti.

Finans 28-09-21 14:19

Michy Batshuayi kimdir? Michy Batshuayi nereli ve kaç yaşında?

Geçen yılın şampiyonu Beşiktaş, Belçikalı santrafor Michy Batshuayi'yi transfer etmek istiyor. Bu haberin ardından Michy Batshuayi'nin kim olduğu araştırılmaya başlandı. Batshuayi futbol kariyerine 2003'te Standard Liege alt yapısında başladı. İşte merak edilenler...

Spor 14-08-21 01:20

Fenerbahçe'de Michael Frey'in yeni takımı Standard Liege

Fenerbahçe'nin İsviçreli foveti Michael Frey Belçika ekiplerinden Standard Liege ile anlaşmaya vardı.

Spor 14-06-21 17:11

Küresel piyasalar yoğun veri gündemine odaklandı

Küresel piyasalar yoğun veri gündemine odaklanırken, yurt içinde, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'un Türkiye değerlendirmesi bekleniyor.

Finans 28-05-21 09:59

Belçika'da Çeçen ve Kürt gençler çatıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Belçika'nın Liege kentinde 39 yaşındaki Aslanbek Diretsov'un öldürülmesi sonrası Çeçen ve Kürt gençleri arasındaki kavga, çatışmaya dönüştü. Ağır silahların kullanıldığı çatışma kısa sürede büyüdü. Çok sayıda kişi gözaltına alınırken; Belçika polisi, intikam çağrıları üzerine yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Haber 19-04-21 13:58

İngiliz Bankası analisti: Altın tüm zamanların rekorunu kırabilir İşte çarpıcı 2021 altın tahmini!

"Altın düşmeye devam edecek mi" sorusu yatırımcıların gündeminden düşmüyor. Şubat ayına hızlı başlayan altın fiyatları ikinci gününde sert düştü. Analistler altın fiyatlarının teşvik paketlerini beklediğini belirtti. Bu süreçte dikkat çeken bir yorumda Standard Chartered bankasının analistlerinden Suki Cooper'dan geldi. Cooper ons altın için rekor tahminde bulunarak yılın ikinci çeyreğinde ons altının 2.070 dolar olabileceğini söyledi.

Finans 04-02-21 09:51

Son dakika! S&P, Türkiye'nin kredi notunu açıkladı

Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin döviz cinsinden kredi notunu "B+", yerel para birimi cinsinden kredi notunu ise "BB-" olarak teyit etti.

Finans 23-01-21 00:20

Ünlü analist açıkladı: Dolar fiyatları düştükçe altın fiyatları yükselir mi? Uzmanların 2021 için güncel altın tahminleri!

Noel tatilinden dolayı koronavirüs vakalarının artmasından dolayı son 8 haftanın en yüksek seviyesine ulaşan altın fiyatları bugün düştü. Altın fiyatlarının yükselişlerinin zayıflayan dolar ve ABD 'nin reel faizlerini etkiledi. Altın fiyatları ne olacak araştıran yatırımcılara bir müjde de Standard Chartered Bank Değerli Metal Analisti Suki Cooper'dan geldi. Peki 2021'de altın fiyatları nasıl bir yön izleyecek? İşte 2 farklı uzmandan altın yorumları...

Finans 06-01-21 16:08

Galatasaray'ın listesindeki Onyekuru'nun talipleri arttı

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Henry Onyekuru'ya Belçika Ligi takımlarından Anderlecht, Antwerp, Standard ve AA Gent talip oldu.

Spor 03-01-21 11:15

S&P’den dev satın alma

Uluslararası kredi derecelendirme şirketi Standard And Poors (S&P) IHS Markit'i 44 milyar dolarlık anlaşma ile satın alacağını duyurdu.

Finans 30-11-20 16:07

Koronavirüs: Belçika'da virüse yakalanan doktorlardan çalışmaya devam etmeleri istendi

Koronavirüs vakalarının ve hastanede tedavi edilen Covid-19 hastalarının sayısının hızla arttığı Belçika'nın Liege kentinde doktorlardan, virüse yakalansalar da çalışmaya devam etmeleri istendi. Şehirdeki 10 hastane, koronavirüs testleri pozitif çıkan ancak semptom göstermeyen doktorlardan işe dönmelerini talep etti.

Haber 27-10-20 02:28

Standard Profil’den mesleki eğitime destek

Standard Profil, öğrencilerin uygulamalı eğitim alarak teknik bilgilerini geliştirmesi amacıyla Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne 4 istasyonlu Rollforming (Kıvırma) ünitesi bağışladı.Dünya otomotiv sanayiine sızdırmazlık profili üreten Standard Profil, öğrencilerin uygulamalı eğitim alarak teknik bilgilerini geliştirmek amacıyla Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine 4 istasyonlu kıvırma ünitesi bağışladı.

Yurthaber 20-10-20 12:57

Standard Profil’den mesleki eğitime destek

Standard Profil, öğrencilerin uygulamalı eğitim alarak teknik bilgilerini geliştirmesi amacıyla Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne 4 istasyonlu Rollforming (Kıvırma) ünitesi bağışladı.Dünya otomotiv sanayiine sızdırmazlık profili üreten Standard Profil, öğrencilerin uygulamalı eğitim alarak teknik bilgilerini geliştirmek amacıyla Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine 4 istasyonlu kıvırma ünitesi bağışladı.

Yurthaber 20-10-20 12:57

Dolar yükselmeye devam eder mi? Dolar düşecek mi? Dolar daha artar mı? Dolar ne zaman düşer?

Dolar kurundaki hareketlilik nedeniyle vatandaşlar arasında dolar yükselmeye devam eder mi soruları soruluyor. Özellikle dolar daha artar mı konusunda uzmanların yapacağı açıklamalar merak ediliyor. Son olarak Standard Bank G-10 strateji başkanı Steve Barrow, ABD’de seçim sonuçları doğrultusunda dolar izlemesi muhtemel seyrini değerlendirdi. Peki, dolar düşecek mi? Dolar ne zaman düşer? İşte detaylar...

Finans 17-10-20 16:36

Standard Profil’e sanayide enerji verimliliği ödülü

Dünya çapındaki otomotiv markalarına sızdırmazlık profili üretimi yapan Standard Profil Düzce Fabrikası, bu yıl 20.

Yurthaber 08-10-20 12:53
Yurthaber 06-10-20 08:42

Reza Zarrab'ın İran yaptırımlarını delmek için kurduğu ağda Birleşik Arap Emirlikleri Merkez Bankası ve yabancı bankalar nasıl rol aldı?

FinCen belgeleri kapsamında ABD'nin İran'a uyguladığı yaptırımların delinmesiyle suçlanan Zarrab'ın küresel para akışının gerçekleşmesi için kurduğu ağda, Birleşik Arap Emirlikleri Merkez Bankası'nın, Standard Chartered ve Deutsche Bank isimli bankaların rol aldığı ortaya çıktı.

Haber 21-09-20 02:53

Vali Atay, Standard Profil’i ziyaret etti

Düzce Valisi Cevdet Atay, Standard Profil Fabrikası’nı ziyaret etti.

Yurthaber 19-09-20 08:42