YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Seçimi

DENİZLİ (AA) - Denizli'de Recep geçerli oyların yüzde 47'sini alan ve resmi olmayan sonuçlara göre cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, önceki seçimlere göre oyunu artırdı.

DENİZLİ - Denizli'de Recep geçerli oyların yüzde 47'sini alan ve resmi olmayan sonuçlara göre cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, önceki seçimlere göre oyunu artırdı. AK Parti İl Başkanı Avni Örki yaptığı açıklamada, seçmene teşekkür etti, "Dünya artık farklı bir lideri, güçlü bir lideri karşılamaya hazırlanıyor" dedi. Örki, Denizli'de AK Parti'nin oy oranını artırdıklarına dikkati çekti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olarak da ülkeye çok büyük hizmetler vereceğini söyledi. AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak ise, Erdoğan'ın hem "paralel yapıya" hem de "12-13 parti" ile yarıştığını belirtirken, AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Türkiye'deki siyasal sistemin, yarından itibaren çok farklı bir şekilde tartışılacağını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler