Ales 3 Sonuclari Haberleri

3 yılın ardından GameStop yeniden sahalarda! Bir paylaşım sonrası hisseleri bir günde yüzde 74.4 değer kazandı

3 yıl önce 3 haftada yaşadığı yüzde 1746'lık yükseliş ve açığa satış yapmasıyla gündem olan Gamestop yeniden sahalara döndü. GameStop hisselerinde olağanüstü hareketlilik yaşandı. Hisseler bir günde yüzde 74.4 değer kazandı.

Finans 2024-05-14 13:01:30

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında açığa alınmışlardı! Bahçeli'den emniyet müdürleriyle ilgili açıklama: Komplo devrede!

Son dakika haberi: Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2024 yılı Eurovision şarkı yarışmasında yaşananlara tepki gösterdi. Bahçeli, "Marjinalliğin dozajı korkunç düzeylerdedir" derken, çiftçilerle ilgili KDV ve ÖTV çağrısı ise dikkat çekti. Öte yandan Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturmada 3 polis müdürünün görevden alınmasına da tepki gösteren Bahçeli, "Sabrımızı taşırmasınlar! Komplo devrededir" dedi.

Haber 2024-05-14 11:04:00

FIFA'dan Adana Demirspor'a 3 dönem transfer yasağı! İşte sebebi...

FIFA, Adana Demirspor'a eski teknik direktörü Patrick Kluivert'a ödenmeyen 142 bin euro borç nedeniyle üç dönem transfer yasağı verdi. İşte detaylar...

Spor 2024-05-14 11:03:19

Tekirdağ’da uyuşturucu operasyonu: 3 kişi tutuklandı

Tekirdağ’da polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 2024-05-14 10:43:29

Mersin'de terör örgütü PKK/KCK operasyonunda 2 zanlı tutuklandı

Mersin'de terör örgütü PKK/KCK operasyonunda yakalanan 3 zanlıdan ikisi tutuklandı.

Yurthaber 14-05-24 10:23

Artvin'de düzensiz göçmen kaçakçılığı organizatörü iki kişi tutuklandı

Artvin'de düzensiz göçmen kaçakçılığı organizatörlüğü yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan 3 zanlıdan ikisi tutuklandı.

Yurthaber 14-05-24 10:18

Son 3 yılın şampiyonunu bilmişti! Ünlü astrolog Meral Güven 'kartlarım bir mucizeyi söylüyor' diyerek bu sezon Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını duyurdu

Geride bıraktığımız son 3 yılın şampiyonunu doğru tahmin eden ünlü astrolog Meral Güven, geçtiğimiz günlerde 'anlamsız ve absürt ama' diyerek bu sezon Süper Lig'de Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını iddia etti. İşte detaylar...

Spor 14-05-24 08:52

Elebaşılığını Metin Singer’in yaptığı organize suç örgütü Mahzen-44 operasyonu ile çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Edirne merkezli 3 ilde düzenlenen "Mahzen-44" operasyonlarında elebaşılığını Metin Singer’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi.

Yurthaber 14-05-24 08:24

Son dakika | Yağma, kundaklama, cinayet girişimleri... 3 ilde büyük operasyon: Metin Singer'in çetesi çökertildi!

Son dakika haberi: 3 ilde büyük bir operasyon gerçekleşti. Mahzen-44 operasyonunda elebaşılığını Metin Singer'in yaptığı suç örgütü çökertildi. Çetenin yağmadan kundaklamaya, kasten adam öldürmeye teşebbüsten araç kurşunlamaya birçok suça karıştıkları belirlendi.

Haber 14-05-24 08:21

Bodrum'da 1 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili yakalanan 6 zanlıdan 3'ü tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 6 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

Yurthaber 14-05-24 08:10

Bilecik'te engelli gençler için asker eğlencesi yapıldı

Bilecik'te, bir günlük temsili askerlik yapacak 3 engelli genç için eğlence programı düzenlendi.

Yurthaber 14-05-24 08:08

Adana'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Yurthaber 14-05-24 08:00

Emekli maaşı ile fark açıldı: Memur emekli olmak istemiyor! İstihdamda sınırlamaya ‘memur maaşı’ engeli

3 yıl boyunca kamuya personel alımı sınırlandırıldı. Yeni tasarruf paketine ilişkin değerlendirme yapan Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın emekten tasarruf olmayacağını, personel fazlası değil, eksiği olduğunu dile getirdi. Yalçın, “Görev aylığı ile emekli aylığı arasındaki bağ büyük oranda koptu. Kamu görevlileri emekli olmamayı, emekli olan kamu görevlileri de göreve geri dönmeyi istiyor. Söylem hayal kırıklığı içeriyor” dedi.

Finans 14-05-24 07:41

Ankara Emniyeti'nde deprem! 'Ayhan Bora Kaplan' soruşturmasında hareketli saatler, görevden alınan emniyetçilerin tek tek evleri arandı

Ankara'da çok kritik bir gelişme daha! Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında İçişleri Bakanlığı, Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kerem Öner ve yardımcısı Şevket Demircan'ın görevinden uzaklaştırıldığını açıklamıştı. 3 kişiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ev, işyeri ve araçlarında arama yapıldığı aktarıldı.

Manşet 13-05-24 23:16

Zam gelmeyen son sigara grubu da zamlandı!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bir sigara grubuna daha zam geldiğini duyurdu. Geçtiğimiz günlerde de diğer sigara gruplarına 3 TL zam gelmişti. Böylelikle zamlanmayan sigara grubu kalmamış oldu.

Haber 13-05-24 17:20

Bebek gibi kokmak istiyorsan bu 3 maddeyi yap!

Bebek gibi her daim güzel kokmak, birçok insanın arzuladığı bir durumdur. Bebeklerin doğal kokusu, temizlik ve tazelik hissi verir. Eğer siz de her zaman güzel kokmak istiyorsanız, bu üç maddeyi uygulayabilirsiniz.

Kadin 13-05-24 15:43

Başakşehir'de gölet faciası: İki kardeş boğularak öldü! Kahreden detay: Ölmeden hemen önce...

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde iddialara göre güvenlik önlemi bulunmayan bir gölete 3 çocuk girdi. Gölete giren 11 ve 7 yaşlarındaki Mısır uyruklu iki kardeşin boğularak hayatını kaybettiği öğrenildi. Çocukların suda çırpınmaya başladığı anda annelerinin kurtarmak için suya atladığı fakat başarmadığı ortaya çıktı. Ayrıca yapılan inceleme sonucu kardeşler hakkında kahreden detay da ortaya çıktı.

Haber 13-05-24 15:39

Kamuda işe alıma yeni sistem: Şartlar tamamen değişti, Meclis’e geliyor… Ne kadar emekli o kadar istihdam!

Açıklanan kamu tasarruf paketi kapsamında kamuda istihdamda yeni bir dönem başladığını Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek açıkladı. Buna göre kamuda istihdama emeklilik şartı getirildi. 3 yıl boyunca sadece emekli olan personel kadar istihdam sağlanacağı duyuruldu. İşte detaylar...

Finans 13-05-24 14:38

Terör örgütüne yeni darbe! Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirildiler

Irak'ın kuzeyindeki Kandil bölgesinde 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 13-05-24 12:01

Kamu personeli servisleri kaldırıldı: Giderler 3 kat artmıştı: Toplu taşıma kartı geliyor

Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. En dikkat çeken konuların başında kamudaki taşıt yasısı gelirken merak edilen tüm detayları Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek açıkladı. Kamuda çalışan personelin servisleri için karar alındı. Bakan Şimşek, “Savunma ve güvenlik hariç, kamuda personel servisi hizmetinin toplu taşımı olan yerlerde kaldırılacak” dedi. Kamu personeli için toplu taşıma kartı geleceği öğrenildi. İşte detaylar.

Finans 13-05-24 11:21

Günay Güvenç'in Okan Buruk'a sözleri gündeme oturdu! ''Allah o güzel kalbine göre veriyor''

Galatasaray'da Günay Güvenç, 3-2 kazandıkları Fatih Karagümrük maçının son düdüğünün hemen ardından teknik direktör Okan Buruk'un yanına koşarak gitti. İkilinin konuşması kameralara yansıyınca sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 13-05-24 10:44

Son dakika: Kamuda nelerden tasarruf edilecek? Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tasarruf önlemlerini açıkladı: Taşıt alımına 3 yıl boyunca yasak getirildi

Son dakika haberi… Kamuda tasarruf tedbirleri genişletiliyor. A'dan Z'ye tüm kalemler gözden geçirilecek. Kurumların tamamı elini taşın altına koyacak. Son dönemin en çok tartışılan konularından olan kamuda taşıt alımları 3 yıl süre ile durdurulduğu açıklandı. Konunun tüm detaylarına ilişkin tüm merak edilenleri Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek canlı yayında açıkladı. Tüm personelin alınan kararlara uymak zorunda olduğunun altını çizdi. İşte detaylar...

Finans 13-05-24 10:11

Düğünde maganda kurşunu 2 can aldı! Önce karnındaki bebeği, sonra kendisi can verdi

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 3 aylık hamile olan Zemzem Özdemir (42), kız kardeşinin düğününde havaya açılan rastgele ateş sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Özdemir’in karnındaki bebeği kurtarılamadı. Bebeğini kucağına alamayan talihsiz kadın da, 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. İşte detaylar...

Haber 13-05-24 09:59

Adeta zehir: Genleri bile değiştirebiliyor! Kullanım yaşı 10'a düştü... Zehirlenmelerden kansere kadar etki ediyor Pasifler de tehlike altında

“Sigaradan daha az zararlı" iddiasıyla son 10 yıldır dünyada ve ülkemizde salgın gibi yayılan elektronik sigara kullanımı, sadece solunum yollarına değil, hücre DNA’sına bile zarar veriyor. E-sigara kullanımının bin 219 farklı gende değişikliğe yol açtığının gösterildiğini anlatan Avrupa Solunum Derneği Bilimsel Komite Direktörlerinden Prof. Dr. Andrew Bush, evdeki e-sigara sıvılarını yanlışlıkla içtiği için 2-3 yaşındaki bebeklerde dahi e-sigaraya bağlı zehirlenmeler gördüklerini kaydetti.

Haber 13-05-24 09:11

Sıfırdan başladı, atölyesini kurdu! Girişimci kadın 70 kişiyi istihdam ediyor

Muş’ta, devletten aldığı hibe desteğiyle atölye kuran 3 çocuk annesi İnci Sayılgan Tok, 70 kişiyi istihdam ediyor.

Kadin 13-05-24 08:42

Ağızda çıkan aftlar için 3 etkili çözüm! Bir daha asla çıkmayacak

Ağız içinde çıkan aftlar, oldukça rahatsız edici bir durumdur. Günlük yaşamı da olumsuz etkileyen aft yaraları için doğal çözüm önerileri araştırılıyor. Doğru bakım ve önlemler alındığında, bu tür aftların sıklığı azaltılabilir hatta bir daha çıkmaları engellenebilir. İşte ağızda çıkan aftlar için etkili üç tavsiye...

Kadin 13-05-24 07:55

Kocaeli’de asker eğlencesinde çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde asker eğlencesinde çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

Yurthaber 13-05-24 07:53

Bolu'da zincirleme kaza! Yaralılar var

Bolu'da, D-100 yolunda, trafik ışıklarında 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 7 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 13-05-24 00:29

3-0'lık Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası Burak Yılmaz çok sinirlendi! Ben Türk hakem istiyorum

Deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup olan Kayserispor'da teknik direktör Burak Yılmaz mücadelenin ardından yaptığı açıklamada federasyonun aldığı 'yabancı VAR' kararına yönelik eleştirilerde bulundu. İşte o sözler...

Spor 12-05-24 23:21

Okan Buruk kazanılan 3 puana rağmen açıklamasıyla şaşırttı! Mutlu değiliz

Galatasaray kritik Karagümrük virajını kayıpsız dönerken teknik direktör Okan Buruk maç sonu yaptığı açıklamada oynanan oyundan mutlu olmadıklarını dile getirdi. İşte detaylar...

Spor 12-05-24 23:05

Muslera maç sonunda Türkçe konuştu, söylediklerine kimse anlam veremedi! ''Allah biliyor, Allah biliyor...''

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında konuk olduğu VavaCars Fatih Karagümrük'ü 3-2 yenen Galatasaray, son 2 haftaya 6 puanlık avantajla girdi. Sarı-kırmızılıların kaptanı Muslera, maçın son düdüğünün ardından Türkçe olarak, "Allah biliyor Allah biliyor. Her şeyi biliyor." dedi.

Spor 12-05-24 21:41

İsmail Kartal maç sonu kameraların karşısına geçti, konuşmaları taraftarın tepkisine neden oldu!

Süper Lig'in 36. haftasında Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarla sosyal medyada bazı taraftarların tepkisini çekti. İşte detaylar...

Spor 12-05-24 21:31

Fenerbahçeli oyuncudan Galatasaray maçı öncesi ilginç açıklama! ''Gururumuz için kazanmalıyız''

Süper Lig’de Kayserispor’u sahasında 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, aldığı galibiyetle şampiyonluk umudunu son 2 haftaya taşıdı. Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Alexander Djiku, 3-0 kazanılan Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 12-05-24 21:20

Rıdvan Dilmen Galatasaray kazanınca canlı yayında izleyenlere seslendi! Fenerbahçe derbiyi kazansa bile...

Süper Lig'de adım adım sona gelinirken şampiyonluk adaylarından hem Galatasaray hem de Fenerbahçe rakiplerini mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Karşılaşmanın ardından Rıdvan Dilmen canlı yayında mücadeleye dair dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Spor 12-05-24 21:20

SON DAKİKA: Aslan şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı! Galatasaray öldü öldü dirildi, galibiyet golü 90'da geldi... İşte güncel puan durumu

Son dakika... Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray deplasmanda Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar 1-0 geriye düşerken rakibi karşısında bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-2 galibiyetle ayrılmayı başardı ve 3 puanın sahibi oldu. İşte detaylar...

Spor 12-05-24 21:00

Fenerbahçe, Kayserispor'u 3-0 mağlup ederek şampiyonluk şansını sürdürdü!

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Fenerbahçe, Kayserispor’u konuk etti. Şampiyonluğu yakından ilgilendiren mücadelede sarı-lacivertliler üstün bir oyun ortaya koydu. Galatasaray'ın puan kaybını isteyen Fenerbahçeli futbolcular üstüne düşeni yaptı ve Kayserispor'u 3-0 mağlup etti.

Spor 12-05-24 20:55

Restorana kanlı saldırı! Detaylar ortaya çıktı: 'Tedbirinizi alın, biz geleceğiz'

Büyükçekmece'de geçtiğimiz yıl bir restorana motosikletli iki kişi tarafından yapılan silahlı saldırıda kurşunlar, restoran önünde oturan 3 çalışana isabet etti. Çalışmak için Adana'dan İstanbul'a gelen 19 yaşındaki Mehmedali Memiş'in hayatını kaybettiği saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ve detayları ortaya çıktı. Saldırıyı gerçekleştirenlerin daha önce restoranda kavga çıkardıkları, dışarı atılınca da tehdit ve hakaretler ederek tekrar geleceklerini söyledikleri öğrenildi. İşte detaylar!

Haber 12-05-24 14:50

Araç konvoyu böyle görüntülendi! Bakan Uraloğlu'nun Malatya ziyaretinde dikkat çeken detay

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Malatya Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti. Kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında Uraloğlu'nun konvoyunun 3 minibüsten oluşması dikkatlerden kaçmadı.

Haber 12-05-24 13:23

Kenan Sofuoğlu 3 haftada bezmiş: Rahat rahat yaşayacaktım, mahvoldum!

2018'de AK Parti'den Sakarya milletvekili seçilerek siyasete de atılan motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu, vekillik dönemine dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Vekillik yaparım" demesini hayatının en büyük hatası olarak nitelendiren Sofuoğlu "Mahvoldum 3 haftada taleplerden, isteklerden, beklentilerden, partinin 'Şuraya git, buraya git' demelerinden. Yarışları bıraktırdı bana, rahat hayat hayat yaşayacaktım ben, bu ne abi' dedim" diye konuştu.

Haber 12-05-24 11:45

Taha Duymaz Hatay'daki depremde hayatını kaybetmişti... Meryem Duymaz, Anneler Günü'nde duygulandırdı

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem sonrası Hatay'da kardeşleriyle enkaz altında kalan fenomen Taha Duymaz hayatını kaybetmişti. 3 evladını kaybeden anne Meryem Duymaz Anneler Günü'nde sözleriyle duygulandırdı.

Magazin 12-05-24 10:34

Trendyol 1. Lig'de küme düşen son ekip Tuzlaspor oldu! Eyüpspor'un şampiyon olduğu sezonda play-off potası da kesinlik kazandı...

Trendyol 1. Lig'de sezon tamamlandı. Eyüpspor'un şampiyonluk ipini göğüslediği yılda küme düşenler ve play-off oynamaya hak kazanan takımlar netleşti. Daha önce küme düşmesi kesinleşen Altay ve Giresunspor'un yanında Tuzlaspor da küme düştü. 1'inci Lig'in 34'üncü ve son haftasında sahasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Tuzlaspor, Giresunspor ve Altay'ın ardından küme düşen 3'üncü takım oldu.

Spor 11-05-24 18:02

Memur zammı 3 tabloda netleşti! Öğretmen, polis, hemşire... Seyyanen zam da 'tasarruf'a takıldı

Memur maaşı zammı ile memur emekli zammı için 4 aylık enflasyon farkı netleşti. 6 aylık enflasyon tahminleri de nihai rakama son 2 veri kala şekillenmeye başladı. Peki en düşük memur ve memur emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Ekonomist Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, "Kamu harcamalarında kısıtlamalara gidildi. Tüm bunların tablosuna baktığımızda zam oranları beklentinin altında kalabilir" dedi. İşte Merkez Bankası’nın verdiği ipucu ile yeni memur maaşı tablosu ve haberin detayları…

Finans 11-05-24 15:41

Açık tenliler dikkat! Her 10 kişiden 3’ünde tehlikeli hastalık riski bulunuyor

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Uzm. Dr. Hatice Pelin Demirel Bulut, açık tenli her 10 kişiden 3’ünde cilt kanseri açısından risk bulunduğunu belirterek konuya dikkat çekti.

Kadin 11-05-24 12:16

Emekli bayram ikramiyesine zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘emekli ikramiyesi’ raporu: 31 Mayıs’a dikkat!

Temmuz ayındaki emekli zammı öncesinde 16 milyon emeklinin gözü bir de Kurban Bayramı öncesinde ödenecek olan bayram ikramiyesinde. Bu yıl 3’er bin liradan toplamda 6 bin TL’ye yükseltilen emekli bayram ikramiyesi için yeni bir iddia ortaya atıldı. Peki emekli ikramiyesine zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın masasına giden rapor herkesi heyecanlandırdı. İşte detaylar…

Finans 11-05-24 11:51

Bu ne yaman çelişki? Cezalar arasındaki eşitsizlik isyan ettirdi: Vatandaşa farklı dev holdinglere farklı...

Türkiye'nin gündemi yılbaşında artan cezalardaki adaletsizlikte. Cezaların kazançlara endeksli olmamasından kaynaklı olarak devasa şirketlere işledikleri suçlar yüzünden tabiri caizse 'devede kulak' cezalar kesiliyor. Günümüzde park yasağına uymayan sürücülere tüm masraflar dahil minimum 3 bin lira ceza kesilirken, sektörlerinde öncü milyarlarca ciro yapan şirketlere ise gıda fiyatlarını manipüle etmekten dolayı cüzi miktarda cezalar kesiliyor. Vatandaş bu adaletsizliğe tepkili...

Finans 11-05-24 09:34

SON DAKİKA: Emekli zammı için 3 formül öne çıkmıştı! Özgür Erdursun ve Fatih Portakal’dan dikkat çeken yorum: ‘Temmuz ayında bu şekilde maaşınız olacak…’

Son dakika: Emekli zammı için tüm tahminler tek bir rakamı işaret ediyor. Emekli kök maaş zammı ve en düşük emekli maaşı düzenlemesinde Temmuz ayına adım adım yaklaşılırken 16 milyon kişiye ipucu geldi. Peki SSK, Bağ-Kur emekli zammı ne kadar, kaç TL olacak? SGK Uzmanı Özgür Erdursun, emekliye zamda 'oransal artış işe yaramayacak' dedi. Fatih Portakal ise emekliye seyyanen zamda dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Finans 11-05-24 08:55

Kuzey yarım kürede şiddetli 3 gün sürecek şiddetli jeomanyetik fırtına! NASA Güneş'teki büyük patlamanın fotoğrafı paylaştı

Güneş'te 10 Mayıs'ta güçlü bir patlama meydana geldi. NASA da güneş patlamasının fotoğrafını paylaştı. ABD Ulusal Okyanus ve Atmosfer İdaresi, Güneş yüzeyindeki patlamalardan kaynaklı kuzey yarım kürede 3 gün sürmesi beklenen şiddetli "jeomanyetik fırtına" yaşanacağını belirtti. Jeomanyetik fırtınadan dolayı uydu navigasyon sistemlerinde saatler sürecek kesintiler yaşanabileceği, bazı aletlerin hiç çalışmayabileceği kaydedildi.

Haber 10-05-24 22:26

TBF resmen açıkladı! Yeni sezonda yabancı kuralını değiştirdi

Türkiye Basketbol Federasyonu, 2024-25 sezonuyla birlikte Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde maçlarda bir Türk oyuncunun sürekli sahada olacağını, yabancı oyuncu sayısının sahada en fazla 4, kenarda ise en fazla 3 olabileceğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 10-05-24 20:53

Almanya'da Tesla gerginliği! Genişleme planına tepki gösteren grup fabrika sahasına girdi

ABD merkezli elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın Almanya'nın başkenti Berlin yakınlarındaki Grünheide'de bulunan giga fabrikasının ormanlık alan kullanılarak genişletilmesi planına tepki gösteren grup, polis barikatını aşarak fabrika sahasına girdi. Bölgede otoyol çıkışları kapatılırken, göstericiler demir yolu ulaşımını da engelledi. Polis bazı protestocuları gözaltına aldı, 3 polis memuru ve bir kadın protestocu yaralandı.

Haber 10-05-24 20:14