Atalanta Haberleri

Al-Ahli, Merih Demiral'ı transfer ettiğini açıkladı

Suudi Arabistan ekibi Al Ahli, milli futbolcumuz Merih Demiral'ı kadrosuna kattığını açıkladı

Spor 19-08-2023 17:19

Merih Demiral, paraya para demeyecek! Avrupa'dan gelen teklifleri reddedip Suudi Arabistan'ı seçti

Merih Demiral, Al-Ahli ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Birçok futbolcunun tercihi olan Suudi Arabistan futbolu, Merih Demiral'ın transferiyle yine güç kazandı.

Spor 17-08-2023 16:10

Merih Demiral ülkemizi bir kez daha gururlandıracak! Dünya devine imza atmasına ramak kaldı...

Atalanta'da harika bir sezon geçiren Merih Demiral transfer oluyor. Hırsı ve performansıyla dikkat çeken Merih Demiral için dünya devleri sıraya girmişti. Milli futbolcu takım tercihini yaptı ve iş sadece imzalara kaldı.

Spor 04-07-2023 17:22

Galatasaray'dan Merih Demiral bombası! Yıldız futbolcuyu ikna ettiler...

Galatasaray transfer çalışmalarında büyük oynuyor. Atalanta'da forma giyen milli oyuncu Merih Demiral ile görüşmelere başlayan sarı-kırmızılılar taraftarlarını heyecanlandırmış durumda...

Spor 10-06-2023 11:15

İtalya'nın gündemi Merih Demiral! Teknik direktörü ile kavga etti, takımdan ayrılıyor

İki sezondur İtalyan ekibi Atalanta'da forma giyen Merih Demiral buradaki performansıyla alkış toplarken, İtalya'nın Serie A ekiplerinden Atalanta'da iki sezondur forma giyen milli futbolcu Merih Demiral, İtalya'da gündem oldu. Takımın vazgeçilmez futbolcularından biri olan Demiral, bu sefer futbolun dışında bir olayla gündeme geldi. İşte detaylar...

Spor 28-04-2023 08:42

Son dakika: Henüz sezon başında Galatasaray'a gelmişti! 'Abdülkerim Bardakcı'nın yeni adresi' diyerek duyurdular!

Son dakika haberleri: Sezon başında oldukça hareketli bir transfer dönemi geçiren Galatasaray, Fenerbahçe ile girdiği yarış sonrasında Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna katmıştı. Sezona kötü bir başlangıç yapmasına rağmen performansını yükselten ve taraftarların sevgilisi haline gelen başarılı futbolcu Avrupa kulüplerinin radarına girmişti. İtalyan basını, sarı - kırmızılı formayla dikkat çeken savunma oyuncusu için flaş bir iddia ortaya attı.

Spor 17-03-2023 10:26

Teknik direktör Gian Piero Gasperini, taraftara sandviç fırlattı! 'Hiçbir şey kazanamayacaksın' sözünden sonra çılgına döndü...

İtalya Ligi Serie A'nın 24. haftasında Milan, Atalanta'yı konuk etti. Ev sahibi ekip, Jean Musso (kendi kalesine) ve Junior Messias'ın golleriyle sahadan 2-0'lık üstünlükle ayrıldı ve üst üste 3. galibiyetini alarak 47 puanla 3. sırada yer buldu. Üst üste 2. mağlubiyetini alan Atalanta ise 41 puanla 6. basamakta yer buldu. Atalanta'nın teknik direktörü Gian Piero Gasperini, maç sonunda kendisine seslenen bir Milan taraftarına elindeki sandviçi fırlattı.

Spor 28-02-2023 18:39

AFAD bilgilendirdi, Merih Demiral isyan etti! 15 milyon insan var!

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından ülkedeki herkes adeta seferber oldu. AFAD; deprem bölgesinde 10176 AFAD personeli, 10409 gönüllü ve 4470 Mehmetçik'in görev yaptığını açıkladı. İtalya Ligi Serie A takımlarından Atalanta'da forma giyen milli futbolcu Merih Demiral, bu bilgilendirme sonrasında adeta isyan etti.

Spor 07-02-2023 08:40

Ve Merih Demiral dünya devine gidiyor! Piyasa değeri 25 milyon Euro olan milli futbolcunun transferinin açıklanması an meselesi...

Atalanta'nın 24 yaşındaki yıldız futbolcusu Merih Demiral, dünya devine transfer olmak üzere. Sözleşmesi 2026 yılında sona erecek Merih için Atalanta'nın kapısını çalan Inter, yıldız futboluyla her konuda anlaşma sağladı. Piyasa değeri 25 milyon Euro olan Merih'in Juventus macerasının ardından yeniden büyük bir takımda oynama isteği nedeniyle Inter'den gelen tekliften sonra Atalanta yetkilileriyle konuşup anlayış istediği öğrenildi.

Spor 30-01-2023 16:54

Merih Demiral için sıraya girdiler! 10 gollü çılgın maçın ardından...

İtalya Ligi Serie A'nın 18. haftasında Atalanta ile Salernitana karşı karşıya geldi. İzleyenleri futbola adeta doyuran müsabakada kazanan taraf Atalanta oldu. Gewiss Stadyumu'nda oynanan maç, Atalanta'nın 8-2'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Müsabakaya Türk taraftarlar damgasını vurdu. Türkiye’den bu maç için seyahat eden 60’a yakın Türk taraftar, maç öncesinde yerlerini alarak Merih Demiral’a destek verdiler.

Spor 16-01-2023 16:01

İtalya'da 10 gollü çılgın maç! Merih Demiral'ın takımı Atalanta, Salernitana'yı ezdi geçti...

İtalya Ligi Serie A'nın 18. haftasında oynanan Atalanta - Salernitana maçını izleyenler adeta gole doydu. Gewiss Stadyumu'nda oynanan karşılaşma, Atalanta'nın 8-2'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Spor 15-01-2023 22:29

Son dakika: Kapıyı ve camları kırdılar! Merih Demiral'ın İtalya'daki evi soyuldu, ailesi güvenlik nedeniyle İtalya'ya dönmedi!

Son dakika haberleri: İtalya Ligi Serie A takımlarından Atalanta'da forma giyen milli futbolcu Merih Demiral, hiç beklemediği bir olayla karşı karşıya kaldı. Lige verilen arada tatil için Türkiye'ye gelen yıldız savunmacının İtalya'nın Bergamo şehrindeki evine hırsız girdi. Hırsızların kapıyı ve camları kırarak eve girdiği belirtilirken, Demiral ailesinin şoke olduğu ve eve geri dönmediği ifade edildi. İşte detaylar...

Spor 28-12-2022 10:55

İtalya Merih'i konuşuyor! Eski Fenerbahçeli'ye rakip

Son dakika... Juventus'tan 20 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Atalanta'ya transfer olan milli futbolcu Merih Demiral, Serie A'da ayın futbolcusu ödülüne aday gösterildi. Merih Demiral'ın rakipleri arasında Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Kim Min Jae de var.

Spor 21-09-2022 21:35

Son dakika: Galatasaray'ın anlaştığı Cengiz Ünder için ters köşe! Ünlü gazeteci duyurdu...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'e 'mutlak şampiyonluk' parolasıyla başlayan Galatasaray'da transfer harekatı devam ediyordu. Kadrosuna son olarak Lucas Torreira ve Dries Mertens'i katan sarı - kırmızılılar, rotasını Marsilya'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder'e kırmıştı. Teknik direktör Okan Buruk'un da görüntülü bir görüşme gerçekleştirdiği Ünder için sıcak bir gelişme yaşandı.

Spor 19-08-2022 08:01

Fenerbahçe, dünyaca ünlü golcüyü Kadıköy'e getirmek için harekete geçti! Radamel Falcao'nun kankası Luis Muriel sarı - lacivertli formaya yakın...

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, Slovacko ile oynanan ve 3-0'lık galibiyetle sonuçlanan UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, "Kadromuz henüz tamamlandı diyemem, bir forvet takviyesi yapabiliriz" ifadelerini kullanmıştı. Sarı - lacivertlilerin gündemine Valencia'nın santrforu Maxi Gomez gelmişti. Uruguaylı golcünün ardından Fenerbahçe'nin peşinde olduğu bir diğer yıldızın Luis Muriel olduğu ortaya çıktı.

Spor 06-08-2022 09:04

Merih Demiral dünya devine gidiyor! Para+takas formülü masada...

Atalanta'da gösterdiği performansla birçok kulübün radarına giren Merih Demiral için flaş bir iddia ortaya atıldı. Kendi yaşının en iyi stoperleri arasında gösterilen milli oyuncunun önümüzdeki sezon Atalanta'da kalma ihtimali çok düşük gözüküyor. Juventus'un sattığına pişman olduğu Merih Demiral için ezeli rakipten hamle geldi.

Spor 03-08-2022 08:29