Chp Istanbul Milletvekili Adaylari Isim Listesi Haberleri

Canlı yayında gerginlik! Tansiyon yükselince bir anda ayağa fırladı

CHP İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Yunus Emre ile Star Gazetesi yazarı Resul Tosun arasında canlı yayında tansiyon yükseldi. El değiştiren belediyeler üzerinden yaşanan tartışma sırasında ipler bir anda gerildi. Tosun ayağa kalkarak tepkisini dile getirdi. Emre ise sert bir dille tepki gösterdi. İşte o anlar...

Haber 2024-04-28 12:20:22

CHP'ye 'sürpriz' transfer! İYİ Parti'den istifa etmişti... Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun parti rozetini Özgür Özel taktı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bugün Meclis’te yaptığı grup toplantısında 'sürpriz' bir gelişme yaşandı. İYİ Parti'den istifa eden İstanbul milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, CHP'ye katıldı. Yanıkömeroğlu'nun parti rozetini CHP lideri Özgür Özel kürsüde taktı.

Haber 2024-04-24 13:10:17

AK Partili vekil Şebnem Bursalı'nın Monaco'da 'ıstakoz' paylaşımı olay oldu! CHP'li Oğuz Kaan Salıcı: Türkiye’den ucuz muydu bari?

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşması olay oldu. CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Bursalı'nın paylaşımıyla ilgili olarak "Afiyet olsun Şebnem Hanım. Hesap ne geldi? Enflasyon malum. Türkiye’den ucuz muydu bari?" dedi.

Haber 2024-04-13 18:14:46

Hakan Fidan'ın sözleri tartışma konusu oldu! Tepki gecikmedi: Hiçbir Dışişleri Bakanı bu duruma düşmemiştir

Yerel seçimler siyaset gündemini belirlemeye devam ediyor. Son olarak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Cumhur İttifakı İstanbul Adayı Murat Kurum'a destek sözleri tartışmalara neden oldu. CHP İstanbul Milletvekili ve eski Dışişleri sözcüsü Namık Tan Bakan Fidan için, "Cumhuriyet tarihi boyunca hiçbir Dışişleri Bakanı bu duruma düşmemiştir. Yazık…" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-03-25 13:26:03

Para sayma görüntüleri gündem oldu! Soruşturma derinleşiyor: O isimler de ifadeye çağırıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntüleri gündem oldu. Görüntülere ilişkin başlatılan soruşturmada, CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer "tanık" sıfatıyla, videoda görülen İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz ise "şüpheli" sıfatıyla savcılığa çağırıldı.

Haber 15-03-24 16:59

CHP'li isim canlı yayında tabloyu paylaştı! Seçimde oy kullanacak Suriyeli ve yurt dışı doğumlu sayısı belli oldu: Dikkat çeken Orta Doğu detayı!

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere 21 gün gibi kısa bir süre kala Türkiye nefesini tutmuş durumda. Kamuoyunda ve sosyal medyada, Türk vatandaşlığı satın alan kişilerin seçimin kaderini ne ölçüde etkileyeceği en çok merak edilen konular arasında. Seçimde kaç bin Suriyeli oy kullanacak sorusu yanıt buldu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı, yurt dışı doğumlu seçmen sayılarını canlı yayında paylaştı. Seçimde oy kullanacak Orta Doğulu sayısı ise dikkat çekti. İşte o tablo!

Haber 10-03-24 10:03

Bir tek DEM Parti'ye kapıyı kapattı, o da sert oldu! CHP'li isim Özgür Özel'in yanında rest çekti

CHP'li Afyonkarahisar Belediye başkan adayı Burcu Köksal gündeme damgasını vuracak bir çıkışa imza attı. CHP uzun süredir İstanbul özelinde 'kent uzlaşısı' formülünde çalışıyordu. İki parti aday çıkarıp çıkarmayacakları noktaları kararlaştırdıktan sonra Köksal, Afyonkarahisar'da DEM Parti'ye kapıları sert kapattı! Köksal'ın diğer tüm partilere kapıyı açık bırakması da dikkatlerden kaçmadı.

Haber 06-03-24 15:37
CHP

Canlı yayında sert sözler: Sahibin kim? Şaban Sevinç ile Cemal Canpolat birbirine girdi

CHP İstanbul Eski İl Başkanı Cemal Canpolat ve gazeteci Şaban Sevinç'in tartışması canlı yayına damga vurdu. İki isim de birbirleri hakkında çok sert ifadeler kullanırken; araya girmek zorunda kalan Gürkan Hacır, Cemal Canpolat'ı yayından alıp reklama gitti.

Haber 20-02-24 06:31

CHP'nin o ilçesinde aday değişikliği! O isim adaylıktan çekildi

CHP'de 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için çalışmalar devam ediyor. Parti, İstanbul 39 ilçesinin belediye başkan adaylarını belirledi. Esenyurt ilçesinde başkan adayı olarak Ali Gökmen ilan edilmişti. İddialara göre CHP İstanbul Esenyurt Belediye Başkan Adayı Ali Gökmen, daha önce konuşulup anlaşıldığı üzere adaylıktan çekildi. İşte CHP'nin yeni adayı...

Haber 16-02-24 20:10

Gürsel Tekin'in CHP'den istifası sonrası o iddia gündem olmuştu! Tartışmalara son noktayı koydu

31 Mart seçimlerine gidilirken CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, aldığı karar sonucunda CHP'den istifa ettiğini duyurdu. 'Parti içi hemşericilik' vurgusu dikkat çeken Tekin'in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na bağımsız aday olacağı iddia edilmişti. Tekin yaptığı açıklamada söz konusu iddiaya noktayı koydu.

Haber 13-02-24 23:21

Eski CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, partisinden istifa etti:

Eski CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, kuruluş ilkelerinden uzaklaştığı gerekçesiyle partisinden istifa etti.

Yurthaber 13-02-24 10:35

Canlı yayında çok sert tepki! Tanju Özcan ve Selim Temurci arasında 'Kılıçdaroğlu' polemiği: İlk seçimde CHP’yi sattılar!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Dr. Selim Temurci'nin arasında yaşanan polemik canlı yayına damga vurdu. CHP listesinden seçilen ve partilerine dönen 39 milletvekiliyle ilgili konuşan Temurci, "Kılıçdaroğlu bizlerle görüşürken siz zaten buna karşıydınız" dedi. Bunun üzerine Özcan, "Bugün sayın Kılıçdaroğlu’nun yanlış yaptığının en somut delili sayın Milletvekilimizin sözleri. Daha ilk seçimde CHP'yi sattınız" dedi.

Haber 11-02-24 08:47

Son dakika: CHP'nin İstanbul ilçeleri ile büyükşehir belediye başkan adayları açıklandı! Listede sürpriz isimler yer aldı! Antalya, Denizli, Muğla, Beşiktaş, Şişli...

Son dakika: Cumhuriyet Halk Partisi, aralarında Antalya, Muğla, Denizli'nin de yer aldığı 8 büyükşehir, 13 il belediyesi ile İstanbul'da 14, Ankara'da 11 ilçedeki başkan adaylarını açıkladı. Şişli'den aday adayı olan Aylin Kotil ile Beşiktaş'tan aday adaylığını açıklayan Nasuh Mahruki liste dışı kaldı. CHP yönetimi Antalya'da mevcut başkan Muhittin Böcek ile yola devam kararı alırken, İstanbul Ataşehir'de ise İlgezdi'nin yerine yeni bir isim aday gösterildi. İşte CHP'nin açıkladığı adaylar...

Haber 26-01-24 23:45

Cenazeye Kılıçdaroğlu da katıldı... CHP'li Engin Altay'ın acı günü: Sinop'un en eski partilisi Kazım Altay hayatını kaybetti

CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay'ın babası Kazım Altay 95 yaşında yaşamını yitirdi. Altay için Erfelek'te cenaze namazı kılındı. Cenazeye eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

Haber 14-01-24 15:29

Aydın Ayaydın AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oldu! Eski CHP'li Aydın Ayaydın kimdir? Aslen nerelidir? Kızıyla ilgili o ayrıntı da dikkat çekti

AK Parti'de Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayının kim olacağı merak konusu olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın Ayaydın'ın Muğla'dan aday olduğunu duyurdu. Ayaydın'ın eski CHP İstanbul milletvekili adayı olduğu biliniyor. Adayın belli olmasından sonra Aydın Ayaydın kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır soruları sorulmaya başlandı. İşte Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın hakkında tüm merak edilenler!

Haber 07-01-24 15:16

Bir Konya bir Ankara bir de Trabzon! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında 3 isim kaldı! Zam maratonu bitti sırada yerel seçim var

Asgari ücretin ardından memur ve emekli zammının da belirlenmesinden sonra siyasetin nabzı yine yerel seçime doğru evrildi! Özellikle AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adaylarının kim olacağı büyük bir merak konusu. 31 Mart'taki yerel seçimler öncesinde CHP, mevcut belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile yola devam dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki isim sayısı ise üçe indi. İşte AK Parti'nin İstanbul adayı olması beklenen üç isim.

Finans 04-01-24 09:32

Zam ve maaş maratonu bitti şimdi tüm gözler İstanbul adayında! Pazar günü için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında 3 isim kaldı! Bir Konya bir Ankara bir de Trabzon...

Asgari ücretin belirlenmesi enflasyonun açıklanmasından sonra siyasetin nabzı yine yerel seçime doğru evrildi! Özellikle AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adaylarının kim olacağı büyük bir merak konusu. 31 Mart'taki yerel seçimler öncesinde CHP, mevcut belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile yola devam dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki isim sayısı ise üçe indi. İşte AK Parti'nin İstanbul adayı olması beklenen üç isim.

Finans 04-01-24 09:32

Mansur Yavaş onu yakından tanıyor! Başkent kulisleri Akşener'in talimatını konuşuyor: İYİ Parti'den 'Ankara' hamlesi

Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a "korktular" demesi iki parti arasında ipleri kopardı. İYİ Parti artık başta İstanbul, Ankara olmak üzere CHP dahil tüm partilere meydan okuyacak adaylar çıkarma peşinde. Partili kurmayların sızdırdığı kulis bilgisine göre Akşener'den Ankara talimatı geldi. Yavaş'a rakip olması için teklif gideceği belirtilen isim ise Yavaş'ın bizzat yakından tanıdığı biri!

Haber 25-12-23 11:10

Zehir zemberek konuşan Akşener'e dakikalar içinde yanıt verdi! İmamoğlu: Bazı dostların haddini aştığı yeni bir oyunla karşı karşıyayız

Akşener isim verdi, İmamoğlu ise üstü kapalı ifadeler kullandı ama ikisi de sert konuştu! İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığında istifa ve ihraçlarla sonuçlanan 'İmamoğlu' krizinin ardından muhalefet cephesinde tansiyon hayli yüksek. Dün de bazı İYİ Partililerin CHP ile Ankara ve İstanbul'da iş birliği yaptığı ortaya çıkınca Akşener bugün ateş püskürdü. İmamoğlu'ndan yanıt da çok gecikmedi.

Haber 19-12-23 15:40

AK Parti'den Ankara için adaylığını açıklayan ilk isim! Murat Köse, meydan okuyarak duyurdu: Mansur Yavaş'a fark atacağız

Yerel seçim için geri sayım sürerken özellikle AK Parti'nin Ankara ve İstanbul büyükşehir belediye başkan adaylarının kim olacağı merak ediliyor. CHP Ankara'da Mansur Yavaş ve İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nu yeniden aday gösterirken; AK Parti'de de ilk resmi aday adayı belli oldu. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Köse'nin "Yavaş’a fark atacağız" ifadesi ise dikkat çekti.

Haber 17-12-23 11:45

SON DAKİKA |CHP'nin 10 ildeki adayları belli oldu! Aralarında ihraç edilip affedilen isim de var! İşte 227 isimin yer aldığı tam liste

Son dakika haberi: CHP, yerel seçimler kapsamında adaylarını açıklamaya başladı. İlk belli olan iller ise İstanbul, Ankara, Bolu, Balıkesir ve Bursa oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından çok konuşulan ve ihraç edilen Tanju Özcan adaylık koltuğuna hak kazandı. Özcan, CHP'deki lider değişiminin ardından affedilerek partisine geri dönmüştü. CHP'de bu illerin dışında 226 aday daha belirlendi. İşte tüm detaylar...

Haber 15-12-23 07:27

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU MU? İstanbul, Ankara, İzmir belediye başkanları kimler oldu? Ekrem İmamoğlu yeniden aday mı? 5 il açıklandı!

CHP belediye adayları belli oldu mu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Gelen son dakika açıklamasına göre 2024 yerel seçimleri için beş ilin belediye başkanı adayı belli oldu. Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Tanju Özcan'ın yeniden aday olup olmadıkları merak ediliyor. Peki, CHP ADAYLARI BELLİ OLDU MU? İstanbul, Ankara, İzmir belediye başkanları kimler oldu? Ekrem İmamoğlu yeniden aday mı? 5 il açıklandı!

Haber 14-12-23 21:01

CHP Genel Başkanlık yarışı kızışıyor! Ünal Karahasan aday olduğunu duyurdu

Seçimli kurultay kararı alınan CHP'de değişimn tartışmaları devam ederken, genel başkanlık için bir isim daha aday olduğunu açıkladı. CHP'den daha önceki yıllarda milletvekili aday adayı olan Ünal Karahasan, Genel Başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

Haber 27-09-23 12:49
CHP

'Tüm belediye başkanlarına bu yönde talimat verecek' CHP lideri Kılıçdaroğlu ile ilgili çarpıcı iddia! İstanbul, Ankara, İzmir... Hepsi dahil

Milletvekili ve cumhurbaşkanı seçimlerinden sonra siyaset gündeminde tartışmalar devam ediyor. Muhalefet cephesinden her geçen gün yeni ve dikkat çeken bir açıklama gelirken gözler şimdi de 2024 yılında yapılacak yerel seçimlere çevrildi. Muhalefetin, özellikle de CHP'nin yerel seçimde nasıl bir strateji izleyeceği merak edilirken gazeteci Barış Yarkadaş, canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Haber 25-08-23 10:01

Dokunulmazlık dosyaları Meclis'te! Aralarında CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in dosyası da bulunuyor

TBMM'de 28. dönemin ilk milletvekili dokunulmazlık dosyaları Meclis'e ulaştı. Dokunulmazlık dosyaları arasında, aralarında adı CHP Genel Başkanlığı için adı geçen Özgür Özel'in yanı sıra Yeşil Sol Parti Grup Başkanvekilleri Hakkı Saruhan Oluç ve Meral Danış Beştaş ile Demokrat Parti (DP) İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt'un dosyaları da bulunuyor.

Haber 08-08-23 10:21

Barış Yarkadaş'tan canlı yayında 'değişim yemeği' iddiası! Ekrem İmamoğlu'nun kadrosuna o isim de katılacak

Seçim sonuçlarının ardından CHP'de değişim isteyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili Barış Yarkadaş'tan çok konuşulacak açıklamalar geldi. CHP'li eski milletvekili ve gazeteci Yarkadaş, İmamoğlu'nun 'değişim' yemeğine partiden önemli isimlerin katıldığını söyledi. Yarkadaş, 10 Ağustos'ta İmamoğlu'nun yeni bir çıkış daha yapacağını da ifade etti.

Haber 31-07-23 21:14

Gizli Zoom toplantısındaki 'uzay' fonu espri konusu olmuştu! CHP'li Engin Altay gündem olan arka planıyla ilgili konuştu: 'Genel başkanımız gayet iyi bilir'

CHP'de Genel Merkez'den gizli yapılıp sosyal medyaya bir kesitinin kaydı sızan Zoom toplantısı Türkiye'nin gündemine damgasını vurdu. Toplantıyla ilgili en dikkat çeken ayrıntılardan biri de katılımcılardan CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay'ın kullandığı 'uzaylı' arka fonu olmuştu. CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel'in de "Engin abi yine uzaydasın" diyerek espri yaptığı o arka planla ilgili Engin Altay'dan açıklama geldi.

Haber 21-07-23 09:42

Kılıçdaroğlu'nun gündem olan sözlerine TİP milletvekili Sera Kadıgil'den yanıt: 'Aman öyle yapmayalım, aman böyle yapmayalım' diye diye...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde zamlarla ilgili yaptığı açıklamasında, kendisinin değil asıl vatandaşın sesinin çıkması gerektiğini belirttiği konuşması gündem oldu. TİP İstanbul Milletvekili ve Parti Sözcüsü Sera Kadıgil, Kılıçdaroğlu'nun gündem olan sözlerine yanıt verdi. Sözlerine "Vatandaşların tamamı sessiz kalıyor falan değil" diyerek başlayan Kadıgil, "Kılıçdaroğlu'nun bu değerlendirmesine katılmamın mümkün değil" ifadelerini kullandı ve seçim sürecini işaret etti.

Haber 13-07-23 10:15

İstanbul ve İzmir CHP'ye, Ankara İYİ Parti'ye! Yerel seçimler için çok konuşulacak açıklama: 2019'daki gibi olmaz

Yerel seçimlerde Millet İttifakı'nın ortak adaylar çıkarıp çıkarmayacağı merak konusu olurken, İYİ Parti cephesinden çok konuşulacak bir açıklama geldi. CHP yönetimine yüklenen İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, "Bu kez ittifak yapılacaksa 2019'daki gibi olmaz." dedi. Beker, olası bir ittifak senaryosunda "Ankara'yı İYİ Parti almalı" diye konuştu.

Haber 11-07-23 12:19

Hulki Cevizoğlu'ndan muhalefete tepki, Erdoğan'a övgü! 'Eylemsel Atatürkçü' olarak tanımladı: 'Ait olduğum yerdeyim'

AK Parti'ye katılan ve İstanbul Milletvekili olarak Meclis'e giren Hulki Cevizoğlu, gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. "Ben Atatürk dedikçe CHP diyorum zannetti CHP'liler. Ben hiç CHP demedim" diyen Cevizoğlu, muhalefeti eleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan övgü dolu sözlerle bahseden Cevizoğlu, Erdoğan için "Eylemsel olarak Atatürkçü" tanımlamasında bulundu.

Haber 01-07-23 07:58

Babacan'ın Kimseye borcumuz yok sözleri gündem olmuştu! Demokrat Partili Enginyurt isim vermeden böyle eleştirdi: Bazıları diyor ki...

Milletvekilliği seçimlerinde Millet İttifakı'ndaki 4 parti CHP listelerinden girmiş ve toplamda 39 milletvekili çıkarmıştı. DEVA Partisi lideri Ali Babacan, geçtiğimiz günlerde seçim sonuçlarını değerlendirirken "Bizim kimseye en ufak bir borcumuz yok. Bugün seçimi helalinden kazanmış, başı dik, alnı açık 15 milletvekilimiz var" demişti. Yine o 4 partiden biri olan Demokrat Parti'den Cemal Enginyurt Babacan'ın bu sözlerini isim vermeden eleştirirken dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Haber 30-06-23 11:11

DEVA teklifi reddetti, SP ve Gelecek ortak grup kuruyor! İlk defa parti ismi verildi

Seçime CHP listelerinden girip milletvekili çıkaran DEVA Partisi, Gelecek ve Saadet Partisi'nin ortak grup kurma çalışmaları vardı. Çatı parti kurma teklifini DEVA Partisi, parti kimliğine zarar vereceği ve vatandaş tarafından doğal karşılanmayacağı gerekçesiyle reddetti. Bu gelişme sonrasında Saadet ve Gelecek'in bayramdan sonra Meclis'te grup kurmaya hazırlandığı belirtildi. SP İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya "Saadet çatısının daha doğru karar olacağı yönünde beklentimiz var " dedi.

Haber 27-06-23 08:18

İYİ Parti kurultayında sürpriz gelişme! Eski MHP'li isim İYİ Parti'ye katıldı

İYİ Parti bugün 3. Olağan Kurultayı'nı gerçekleştirdi. Kurultayda Meral Akşener yaptığı açıklamada CHP ile ilgili sert sözler kullandı. Akşener tek aday olduğu kurultayda yeniden genel başkan seçildi. Öte yandan kurultayda sürpriz bir gelişme yaşandı. Eski MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, İYİ Parti'ye katıldı.

Haber 24-06-23 15:17

Sarıgül'den İmamoğlu için dikkat çeken sözler! İstanbul için adaylık teklifi gelirse kabul eder misiniz? diye sorulunca...

CHP ile birleşme kararını alan TDP Genel Başkanı ve CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, 'değişim' çağrıları ve yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için dikkat çeken ifadeler kullanan Sarıgül, "Ekrem İmamoğlu İBB Başkan adaylığını kabul etmeyerek rest çekerse ve adaylık teklifi size gelirse kabul eder misiniz?" sorusuna da yanıt verdi.

Haber 23-06-23 22:20

Yeni bir parti kuracakları iddia ediliyordu! Canlı yayında duyurdu: 'DEVA, Saadet ve Gelecek partileri anlaşamadı'

14 ve 28 Mayıs seçimlerinden sonra CHP listelerinden milletvekili çıkaran Saadet, DEVA ve Gelecek partileri, Meclis'te ortak grup kurma için çalışmalara başlamıştı. 3 partinin çatı bir parti kuracağı ve genel başkanın ise 3 genel başkanı yansıtacak biri olacağı konuşuluyordu. DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, ortak grup kurma görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığını açıkladı.

Haber 23-06-23 14:33

CHP'li Engin Altay'dan dikkat çeken sözler! 'Kılıçdaroğlu'na da söyledim, çekilmeyi bilmek lazım'

CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, seçim sonuçlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede "Bu seçime 'başarı' diyenin aklından şüphe ederim" dedi. Grup başkanvekili neden olmadığına dair soruya Altay, "Çekilmeyi bilmek lazım. Çekilmek lazım. Örgütü rahatlatmak lazım" yanıtını verdi.

Haber 08-06-23 08:47

Kılıçdaroğlu'ndan yeni atama! CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan, Genel Başkan Başdanışmanı oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanlığına CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan'ı görevlendirdi.

Haber 06-06-23 16:21

Yeni bakanlık mı kuruluyor? AK Partili isim ilk sinyali verdi

28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin ardından Recep Tayyip Erdoğan yeniden cumhurbaşkanı seçilmişti. Erdoğan'ın seçilmesinin ardından gözler yeni kabineye çevrildi. AK Parti İstanbul Milletvekili seçilen Serkan Bayram, TBMM'deki kayıt işlemleri sonrası yaptığı açıklamada, "İnşallah bundan sonraki 'Türkiye Yüzyılı'; engelli valimizi de büyükelçimizi de engelliler bakanlığımızı da göreceğimiz bir yüzyıl olacak." ifadelerini kullandı. İşte haberin detayları...

Haber 01-06-23 17:52

CHP listesinden meclise girmişlerdi... O vekiller parti değiştirir mi? AK Partili isim o soruya yanıt verdi!

14 Mayıs milletvekilliği seçimlerine Millet İttifakı'ndaki 4 parti CHP listelerinden girme kararı alırken kendi ismi ve logosuyla giren tek parti İYİ Parti olmuştu. CHP listelerinden giren Gelecek, DEVA, Saadet ve Demokrat Partili 38 isim milletvekili seçildi. Söz konusu isimlerin başka partilere geçip geçmeyeceği konusunda AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan çok konuşulacak bir yorum geldi.

Haber 24-05-23 09:04

Ali Babacan’ın ‘CHP listesi’ yorumu ve Cumhur İttifakı’na gönderdiği ‘hazırız’ mesajı gündem yarattı! ‘Helalinden seçilmişlerdir’

Millet İttifakı ortağı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhur İttifakı'na dikkat çeken bir teklifte bulundu. Canlı yayında açıklamalar yapan Babacan, Cumhur İttifakı ile anayasa değişikliği konusunda 'hazır' olduklarının mesajını verdi. Babacan açıklamasının devamında "Biz onlara da gelin beraber çalışalım deriz" ifadelerini kullandı. Öte yandan CHP listesinden milletvekili seçilen DEVA Partililer için de konuşan Babacan 'helalinden seçilmişlerdir' dedi.

Haber 20-05-23 08:22

Gürsel Tekin yeni görevini sosyal medyadan açıkladı: Kars'a görevlendirildim, İstanbul'da çalışacağım

Partilerin 28 Mayıs mesaisi devam ediyor. Cumhurbaşkanı seçmek için bir kez daha sandığa gidecek olan seçmeni ikna etme çalışmalarında yeni yol haritası belirleyen ittifaklar yeniden sahaya inmeye başladı. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin seçim için Kars'a görevlendirildiğini ancak İstanbul'da çalışacağını duyurdu. Tekin'in dakikalar sonra yaptığı paylaşım ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Haber 17-05-23 18:41

600 MİLLETVEKİLİ DAĞILIMI: Hangi parti kaç vekil çıkardı? 28. dönem AK Parti, MHP, İYİ Parti, CHP, HÜDAPAR milletvekili isim listesi

600 milletvekili dağılımı ve isim listesi 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen seçimler sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 28. Dönem milletvekillerini belirlemek için sandık başına gidildi. 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kesin olmayan sonuçlarına göre de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yer alacak 600 milletvekili belli oldu. Peki, Hangi parti, kaç milletvekili çıkardı? İşte, 28. dönem AK Parti, MHP, İYİ Parti, CHP, HÜDAPAR milletvekili isim listesi...

Haber 17-05-23 11:02

Herkes merak ediyordu! Sayı belli oldu, CHP listelerinden TBMM'ye girdiler

Türkiye'de 14 Mayıs seçimlerinin sonuçları belli oldu. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde hiçbir aday yüzde 50 artı 1 oy alamadı ve seçimler ikinci tura kaldı. Gözler 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimlerine çevrilirken parti ve ittifaklardan Meclis'e vekil olarak giren isimler belli oldu. CHP listesinden giren ittifak partilerinden İYİ Parti, DEVA Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Türkiye Değişim Partisi'nden 39 isim milletvekili seçildi.

Haber 16-05-23 07:47

HÜDA PAR'lı 3 isim Meclis'te! Hangi parti ne kadar vekil çıkardı? İşte ayrıntılar...

14 Mayıs seçimler sonrasında hangi partinin ne kadar milletvekili çıkardığı merak ediliyor. Son sonuçlara göre AK Parti 266, MHP 50, Yeniden Refah 5, CHP 169, İYİ Parti 44, Yeşil Sol Parti 62, TİP 4 milletvekili çıkardı. Seçimlere AK Parti listelerinden giren HÜDA PAR'da 3 isim ise Meclis'e girdi.

Haber 15-05-23 09:30

CHP 43 yıl sonra Rize'den milletvekili çıkardı! Tahsin Ocaklı TBMM'ye girdi, Düzce'de de bir ilk

Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre, CHP 43 yıl sonra Rize'den milletvekili çıkardı. Rize'de CHP'nin yüzde 21.4 oy oranına ulaşması ile CHP'den Rize milletvekili adayı olan Tahsin Ocaklı, TBMM'ye gidecek isim oldu. Öte yandan bir benzer durum da Düzce'de yaşandı. Kentin 1999 yılında il yapılmasının ardından CHP ilk kez milletvekili çıkardı.

Haber 15-05-23 08:51

CHP listelerinden İstanbul'da aday gösterilmişti! Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt milletvekili seçildi mi?

2023 seçim sonuçlarının büyük oranda belli olmasıyla beraber CHP'den İstanbul 1. bölge 9. sıra milletvekili adayı olarak gösterilen Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'un milletvekili seçilip seçilmediği merak edilmeye başlandı. Kesin olmayan sonuçlara göre, Cemal Enginyurt 28. dönemde milletvekili seçildi ve Meclis'e girdi.

Haber 15-05-23 08:08

ANKARA 1. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti 28. Dönem Ankara Milletvekili adayları kimler? İşte tam liste

Ankara 1. Bölge Milletvekili adayları listesi hakkında araştırmalar hız kazandı. Türkiye bugün sandık başına giderek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimi için oy kullandı. Bu kapsamda AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti'nin Milletvekili adaylarının kimler olduğu merak ediliyor. İşte Ankara 1. Bölge Milletvekili adayları listesi...

Haber 14-05-23 17:48

ANKARA 2. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023 İSİM LİSTESİ: AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti Milletvekili adayları kimler, kaç milletvekili çıkarıyor?

Ankara 2. Bölge Milletvekili adayları ile ilgili araştırmalar yapılıyor. Seçmenler bugün Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimi için oy kullandılar. Birçok kişi Ankara 2. Bölge Milletvekili adayları hakkında internette araştırma yapıyor. Peki, AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti Milletvekili adayları kimler, kaç milletvekili çıkarıyor? İşte Ankara 2. bölge milletvekili adayları isim listesi...

Haber 14-05-23 17:24

ANKARA 3. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023 İSİM LİSTESİ: AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti Milletvekili adayları kimler, kaç milletvekili çıkarıyor?

Ankara 3. Bölge Milletvekili adayları ile ilgili araştırmalar yapılıyor. Seçmenler bugün Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimi için oy kullandılar. Birçok kişi Ankara 3. Bölge Milletvekili adayları hakkında internette araştırma yapıyor. Peki, AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti Milletvekili adayları kimler, kaç milletvekili çıkarıyor? İşte Ankara 3. bölge milletvekili adayları isim listesi...

Haber 14-05-23 17:24