Dimitrios Kourbelis Haberleri

Görenler babası zannetti! Kendisi 18, sevgilisi 60 yaşında... Aralarındaki yaş farkı sosyal medyada gündem oldu

TikTok'ta 'nikeishalouise' kullanıcı adıyla paylaşım yapan 18 yaşındaki Keisha Louise isimli bir kadın, kendisinden 42 yaş büyük sevgilisi Dimitrios ile özel hayatına dair yaptığı paylaşımlarla sosyal medyanın gündemine yerleşti. Aralarındaki yaş farkı olay olan çift kendilerine yapılan olumsuz yorumları tepki gösterdi.

Trend 2024-01-09 15:14:00

Fenerbahçe maçı öncesi Kayserispor'dan alışılmadık paylaşım! Kolovetsios, Dzeko ve Halil Umut Meler...

Kayserispor'dan ligin 17. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe mücadelesi öncesi dikkat çeken bir paylaşım geldi. Kayseri ekibi yaptığı paylaşımda Dimitrios Kolovetsios, Edin Dzeko ve hakem Halil Umut Meler'in yer aldığı bir görsel kullanırken, "Bu yolda hep birlikteyiz." ifadelerine yer verdi.

Spor 2023-12-20 08:33:48

Kayserispor’lu futbolcu Kolovetsios’tan öğrencilere giyim yardımı

Kayserispor’lu futbolcu Dimitrios Kolovetsios, ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim yardımında bulundu.

Spor 2023-11-01 15:46:05

Erol Bulut'un çalıştırdığı Cardiff City, Dimitrios Goutas’ı kadrosuna kattı!

DG Sivasspor’da sözleşmesi sona eren Yunan futbolcu Dimitrios Goutas, teknik direktörlüğünü Erol Bulut’un yaptığı İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City’e transfer oldu.

Spor 2023-07-05 15:00:30

Son dakika: Trabzonspor, transferi resmen açıkladı! 2+1 yıllık imza ve maaşı da belli oldu...

Son dakika haberleri: Trabzonspor Panathinaikos'tan ayrılan Dimitrios Kourbelis'i kadrosuna kattığını açıkladı. Son olarak Yunanistan Süper Ligi'nde Panathinaikos formasını giyen ve sözleşmesinin sonuna gelen Kourbelis ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.

Spor 27-06-23 23:12

Yeni sezonun ilk transferi Dimitrios Kourbelis! Hayırlı uğurlu olsun…

Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Bordo mavili takımın yeni sezonunda transfer edeceği isimler arasında Panathinaikos forması giyen Yunan orta saha oyuncusu Dimitrios Kourbelis de yer aldı. 29 yaşındaki futbolcu ile prensip anlaşmasına varıldı. İşte detaylar...

Spor 01-06-23 19:22

Bakan Akar'ın Yunan Savunma Bakanı ile görüşmesi gündem olmuştu! Bilinmeyen bir ayrıntıyı ilk kez açıkladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın Kayserispor'da forma giyen Yunan stoperi Dimitrios Kolovetsios'u, Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos'u cep telefonundan arayarak görüştürmesi gündem olmuştu. Katıldığı canlı yayında Bakan Akar görüşmeye ilişkin bilinmeyen bir ayrıntıyı ilk kez açıkladı.

Haber 26-05-23 10:17

Acun Ilıcalı Fenerbahçe'nin yıldızı Pelkas'ı Türkiye'ye geri gönderiyor!

Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Yunan oyuncu Dimitrios Pelkas'ı sezon sonunda Sarı-Lacivertliler'e geri göndermeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 03-05-23 08:08

Dimitrios Kolovetsios, 2 yıl daha Kayserispor’da

Kayserispor, Yunan oyuncu Dimitrios Kolovetsios’un sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

Spor 22-03-23 20:02

Bakan Bozdağ onayladı! Yunan hükümlü Dimitrios Nalmpantis Yunanistan'a iade edilecek

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, uyuşturucu suçundan Türkiye'de hükümlü bulunan Dimitrios Nalmpantis'in Yunanistan'a iadesini onayladı. Nalmpantis'in Yunanistan'da 1 Mart'ta 57 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan tren kazasında ölen makinist Nikos Nalmpantis'in babası olduğu öğrenildi.

Haber 14-03-23 11:35

Hull City'e kiralık olarak gönderilen Fenerbahçe'nin yıldızı Pelkas takıma dönmek istemiyor!

Sezon başında Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e kiralık olarak gönderilen Yunan oyuncu Dimitrios Pelkas, İngiliz basınına verdiği bir röportajda herkesi şaşırtan ifadeler kullandı. Pelkas yaptığı açıklamada Hull City'de mutlu olduğun ifade ederken, takımda kalmak istediğini dile getirdi. İşte detaylar...

Spor 24-02-23 17:27

İngiltere'ye gitmişti! Pelkas, sezon sonunda Fenerbahçe'ye geri dönüyor

Fenerbahçe'den sezon başında Jorge Jesus'un isteğiyle takımdan ayrılarak Hull City'e kiralanan Dimitrios Pelkas'ın Fenerbahçe'ye geri döneceği iddia edildi.

Spor 23-02-23 15:13

Acun Ilıcalı haberi kendisi duyurmuştu! Yıldız isimle ilgili resmi açıklama geldi!

Acun Ilıcalı takımı Hull City'de kiralık olarak forma giyen Dimitrios Pelkas'ın sakatlığı için açıklamalarda bulunmuştu. Kötü haberi duyuran Ilıcalı, yıldız oyuncunun en az 3 ay sahalardan uzak kalacağını açıklamıştı. Pelkas'tan gelen haberi Hull City doğruladı ve Fenerbahçe'den kiralık olarak alınan Pelkas'ın sezonu muhtemelen kapattığı duyuruldu.

Spor 17-12-22 14:24

Acun Ilıcalı kötü haberi duyurdu! Deprem etkisi yaratan gelişme...

Acun Ilıcalı takımı Hull City'de kiralık olarak forma giyen Dimitrios Pelkas'ın sakatlığı için açıklamalarda bulundu. Kötü haberi duyuran Ilıcalı, yıldız oyuncunun en az 3 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Spor 13-12-22 15:05

TOFAŞ'ta yeni sezon öncesi medya buluşması gerçekleştirildi

TOFAŞ'ın başantrenörü Dimitrios Priftis: - "Birlik halinde olan, iyi basketbol oynayan ve alabilecek en iyi sonucu alan bir takım olmayı arzuluyoruz"

Yurthaber 27-09-22 19:04

Fenerbahçe, Pelkas'ın Hull City'ye transfer olduğunu duyurdu!

Hull City, Fenerbahçe'den Dimitrios Pelkas transferini resmen açıkladı. Fenerbahçe de Pelkas'ın Hull City'e kiralandığını duyurdu. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz kulübü, Pelkas transferiyle birlikte, Süper Lig'den 8. transferini yapmış oldu.

Spor 01-09-22 20:01

Bandırmaspor, Dimitrios Manos'u transfer etti

Bandırmaspor, Dimitrios Manos'u transfer etti

Yurthaber 16-06-22 18:26

Sivasspor'un en istikrarlı ismi savunma oyuncusu Goutas oldu

Süper Lig'de 38 haftalık periyotta 32 maçta 2 bin 806 dakika forma giyen Dimitrios Goutas, kırmızı-beyazlıların sahada en çok kalan ismi oldu - Skor yükünü 10 golle Mustapha Yatabare'nin sırtladığı kırmızı-beyazlı ekipte, ikiz kez kırmızı kart gören Uğur Çiftçi takımın en hırçın futbolcusu olarak dikkati çekti

Yurthaber 01-06-22 11:26

Fenerbahçe'ye hayat veren 3 puan! Konyaspor ağır yaralı...

Süper Lig'de ikincilik yarışı nefes kesti. Fenerbahçe ile Konyaspor, Kadıköy'de karşı karşıya geldi. Trabzonspor'un açık ara lider konumda bulunduğu ligde, herkesin hedefi ikincilik oldu... Fenerbahçe, maçta 1-0 geriye düşse de karşılaşmayı 2-1 kazandı. Sarı-Lacivertliler'e galibiyeti getiren golleri 66'da Kim-Min Jae ve 88'de Dimitrios Pelkas kaydetti. 3 puanı alan Kanarya, Konya'yla farkı da 2'ye indirdi ve ikincilik yarışında daha da iddialı konuma geldi.

Spor 20-03-22 20:54

Sivasspor'da Dimitrios Goutas'ın milli takım sevinci

Sivasspor'da Dimitrios Goutas'ın milli takım sevinci

Yurthaber 04-11-21 09:44

Fenerbahçe'de Pelkas için ayrılık kararı

Fenerbahçe'de Dimitrios Pelkas için ayrılık kararı çıktı. Vitor Pereira'nın gözüne bir türlü giremeyen Yunan oyuncu hakkında 'devre arası satılabilir' kararı çıktı.

Spor 26-10-21 17:04

Galatasaray, Dimitrios Goutas'ı kadrosuna katıyor

Luyindama ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Yunan basını, Sivasspor'un yeni transferi Dimitrios Goutas'ın devre arasında Galatasaray'a transfer olacağını yazdı. Stoper Dimitrios Goutas bu sezon forma giydiği 6 Süper Lig maçında attığı 4 golle dikkat çekiyor.

Spor 11-10-21 13:46

Fenerbahçe'den Pelkas teklifine ret!

Fenerbahçe, İtalya Serie A takımlarından Bologna'dan Dimitrios Pelkas için 6 milyon euroluk teklif aldı.

Spor 27-07-21 13:02

Çaykur Rizespor, Dimitrios Chatziisaias ile yollarını ayırdı

Çaykur Rizespor, Dimitrios Chatziisaias ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını duyurdu.

Spor 07-07-21 14:46

Çaykur Rizespor'da Dimitrios Chatziisaias ile yollar ayrıldı

Çaykur Rizespor'da Dimitrios Chatziisaias ile yollar ayrıldı

Yurthaber 07-07-21 14:28

Fenerbahçeli futbolcu Pelkas ABD’ye gitti

Fenerbahçe’nin Yunan futbolcusu Dimitrios Pelkas, tatil için ABD’ye gitti.

Spor 18-05-21 14:01

Dimitrios Kolovetsios: Kaybetmeden 1 puan almak iyidir

Kayserispor’un defans futbolcusu Dimitrios Kolovetsios, Konya deplasmanında alınan 1 puanın önemli olduğunu söyledi.

Spor 17-04-21 09:20

Kayserispor, 22 kişi ile Trabzon’da

Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek Hes Kablo Kayserispor, maç hazırlıklarını tamamladı.Trabzon’a giderek maç saatini beklemeye başlayan sarı-kırmızılı ekipte, Denis Alibec, Gustavo Campanharo, Anton Maglica, Ömer Uzun, İsmail Çipe ve Miguel Lopes kadroya dahil edilmedi.Kayserispor’un Trabzonspor maçı için 22 kişilik kadrosunda şu isimler yer aldı:Silviu Lung, Doğan Alemdar, Cristian Sapunaru, Uğur Demirok, Dimitrios Kolovetsios, Mario Paz, Zoran Kvrzic, Ramazan Civelek, Yasir Subaşı, Aziz Behich, Karlo Muhar, Joseph Attamah, Daniel Avramovski, Emre Demir, Aaron Lennon, Besard Sabovic, Melih Okutan, Pedro Henrique, İlhan Parlak, Nurettin Korkmaz, Kevin Luckassen ve Muğdat Çelik.

Yurthaber 06-04-21 09:04

Fenerbahçe'ye Dimitrios Pelkas müjdesi

Yunanistan milli takım kampında sakatlanan Dimitrios Pelkas, sakatlığını atlattı ve Gürcistan maçında ilk 11 başlayacak duruma geldi.

Spor 30-03-21 13:38

Fenerbahçe'de Dimitrios Pelkas sakatlandı

Fenerbahçeli futbolcu Dimitrios Pelkas, Yunanistan Milli Takım kampında gerçekleşen antrenmanda sakatlık geçirdi.

Spor 25-03-21 07:48

Dimitris Pelkas'tan Beşiktaş derbisi açıklaması

Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş'a konuk olacak Fenerbahçe'de Dimitrios Pelkas antrenman öncesi soruları yanıtladı. Zaman zaman şanssızlıklar yaşadıklarını belirten Yunan oyuncu, "Savaşan bir Fenerbahçe için söz veriyorum" dedi.

Spor 18-03-21 18:04

Kayserisporlu Dimitrios Kolovetsios: Gol olsa işler değişebilirdi

Hes Kablo Kayserispor’un Yunan stoperi Dimitrios Kolovetsios, Pedro Henrique’nin pozisyonunu kırılma anı olarak yorumladı.Süper Ligin 30.haftasında oynanan Galatasaray maçını kaybeden Hes Kablo Kayserispor’da futbolcular üzgün.

Yurthaber 14-03-21 08:58

Dimitrios Pelkas: Rakibin topa yöneldiğini düşünmüyorum

Fenerbahçe'nin Yunan futbolcusu Dimitrios Pelkas, yaşadığı sakatlık pozisyonunda sadece topa baktığını ve topun kontrolünün kendisinde olduğunu belirterek, rakibinin ise topa yöneldiğini düşünmediğini söyledi.

Spor 10-03-21 14:57

Fenerbahçe, Pelkas'ın fiyatını belirledi!

Fenerbahçe, Yunan yıldızı Dimitrios Pelkas için Rubin Kazan'dan 15 milyon euro bonservis istedi.

Spor 01-03-21 15:25

Pelkas: Mutlu olmak için kazanmak zorundayız

Fenerbahçe'ye Trabzonspor deplasmanında galibiyeti getiren golü atan Dimitrios Pelkas maçı değerlendirdi.

Spor 28-02-21 21:31

Pelkas 22 gün sonra kadroda

Fenerbahçe’nin Yunan futbolcusu Dimitrios Pelkas, sakatlığını atlatmasının ardından 22 gün sonra kadroda yer aldı.

Spor 21-02-21 19:52

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesi sakatlık şoku! Pelkas...

Fenerbahçe'de sezonun en formda oyuncuları arasında yer alan Dimitrios Pelkas, Çaykur Rizespor maçının 61. dakikasında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi. Topsuz alanda sakatlık yaşayan Yunan yıldızın önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray derbisinde olup olmayacağı çekilecek MR'ın ardından belli olacak.

Spor 30-01-21 20:41

Kayserispor’da en çok süre alan isimler

Hes Kablo Kayserispor 21 haftalık ligin ilk yarısında en uzun süreyi Dimitrios Kolovetsios aldı.Hes Kablo Kayserispor’da Yunan stoper Dimitrios Kolovetsios ligin ilk yarısında en çok süre alan isim oldu.

Yurthaber 27-01-21 10:50

Dimitrios yine kornerden attı

Hes Kablo Kayserispor’un Yunan futbolcusu Dimitrios Kolovetsios, Gaziantep FK maçında takımının tek golünü atan isim oldu.Hes Kablo Kayserispor’un Yunan futbolcusu Dimitrios Kolovetsios, ligin 19.haftasında deplasmanda oynanan ve 2-1 sona eren Gaziantep FK maçında takımının tek golünü attı.Gaziantep FK maçında 90 dakika sahada kalan Dimitrios Kolovetsios, müsabakanın 68.dakikasında attığı kafa golü ile takımına beraberliği getiren isim olmuştu.

Yurthaber 17-01-21 09:24

Dimitrios Kolovetsios ilk golünü attı

Hes Kablo Kayserispor’un Yunan futbolcusu Dimitrios Kolovetsios ilk golünü attı.Hes Kablo Kayserispor’un Yunan futbolcusu Dimitrios Kolovetsios, Ligin 18.haftasında Kadi Has Stadı’nda oynanan ve 1-0 sona eren Yeni Malatyaspor maçında takımının tek golünü attı.

Yurthaber 10-01-21 14:55

Cezalarını tamamladılar

Hes Kablo Kayserispor’da cezalı olan Aaron Lennon ve Dimitrios Kolovetsios cezasını tamamladı.Süper Lig ekiplerinden Hes Kablo Kayserispor’da kırmızı kart cezalısı Aaron Lennon ve sarı kart cezalısı Dimitrios Kolovetsios Gençlerbirliği maçında oynamayarak cezalarını çektiler.

Yurthaber 31-12-20 14:12

Dimitrios Kolovetsios cezalı

Hes Kablo Kayserispor’un Yunan stoperi Dimitrios Kolovetsios, Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.Süper Lig’in 15.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Hes Kablo Kayserispor’da Dimitrios Kolovetsios oynayamayacak.

Yurthaber 26-12-20 16:17

Kayserispor 14 transfer yaptı

Hes Kablo Kayserispor, transfer tescil döneminde kadrosuna 14 futbolcu kattı.Süper Lig’de başarılı bir dönem geçirmek isteyen Hes Kablo Kayserispor, ilk Transfer ve Tescil döneminde 9 yabancı 5 yerli futbolcu olmak üzere 14 futbolcu kadrosuna kattı.Sarı Kırmızılı kulüp, yerli futbolcu olarak Muğdat Çelik, İlhan Depe, İlhan Parlak, Aziz Eraltay ve Okan Acar ile anlaşırken yabancı futbolcu olarak Yaw Ackah, Daniel Avramovski, Dimitrios, Harrison Manzala, Joseph Attamah, Aaron Lennon, Wilfried Kanga, Manuel Fernandes ve Denis Alabec ile sözleşme yaptı.Sezon başı itibariyle sözleşmesi biten kaleci Silviu Lung ve stoper Cristian Sapunaru ile yeniden anlaşan Hes Kablo Kayserispor, kadrosunda bulunan Bernard Mensah’ı Beşiktaş’a, Anthony Uzoddima’yı Giresunspor’a kiralık olarak gönderdi.

Yurthaber 06-10-20 09:17

Kayserispor’da sırt numaraları belli oldu

Hes Kablo Kayserispor takımında futbolcuların giyeceği forma numaraları belli oldu.Süper Lig’de başarılı bir dönem geçirmek için çalışmalarını sürdüren ve ilk haftada sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Hes Kablo Kayserispor’da futbolcuların forma sırt numaraları belli oldu.Hes Kablo Kayserispor kulübünden alınan bilgilere göre, mevcut kadroda bulunan futbolcuların giyeceği formaların sırt numaraları şu şekilde:1- İsmail Çipe3- Joseph Attamah4- Dimitrios Kolovetsios5- Oğuzhan Çapar7- Harrison Manzala8- Hasan Hüseyin Acar10- Pedro Henrique11- Muğdat Çelik12- Abdulkadir Taşdan13- Miguel Lopes14- Emre Demir16- Doğan Alemdar17- Nurettin Korkmaz18- Zoran Kvrizc19- Ömer Uzun20- Adem Doğan22- Cristian Sapunaru25- Aaron Lennon26- İlhan Depe32- Yasir Subaşı33- Silviu Lung88- Gustavo Campanharo89- Yaw Achak92- Mario Situm96- Daniel Avromovski

Yurthaber 11-09-20 13:48

Yeni transferlerin forma numaraları

Hes Kablo Kayserispor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu.Hes Kablo Kayserispor’un kadrosuna kattığı yeni isimlerin 2020-2021 futbol sezonunda giyeceği formaların sırt numaraları belli oldu.Sarı kırmızılı takımın yeni transferleri Muğdat Çelik 11 numara, İlhan Depe 26 numara, Harrison Manzala 7 numara, Aaron Lennon 25 numara, Joseph Attamah 3 numara, Dimitrios Kolovetsios 4 numara, Daniel Avramovski 96 numara, Yaw Ackah 89 numara giyecek.

Yurthaber 06-09-20 11:56

Yeni transferlerin forma numaraları

Hes Kablo Kayserispor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu.Hes Kablo Kayserispor’un kadrosuna kattığı yeni isimlerin 2020-2021 futbol sezonunda giyeceği formaların sırt numaraları belli oldu.Sarı kırmızılı takımın yeni transferleri Muğdat Çelik 11 numara, İlhan Depe 26 numara, Harrison Manzala 7 numara, Aaron Lennon 25 numara, Joseph Attamah 3 numara, Dimitrios Kolovetsios 4 numara, Daniel Avramovski 96 numara, Yaw Ackah 89 numara giyecek.

Yurthaber 06-09-20 11:55

Yeni transferlerin forma numaraları

Hes Kablo Kayserispor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu.Hes Kablo Kayserispor’un kadrosuna kattığı yeni isimlerin 2020-2021 futbol sezonunda giyeceği formaların sırt numaraları belli oldu.Sarı kırmızılı takımın yeni transferleri Muğdat Çelik 11 numara, İlhan Depe 26 numara, Harrison Manzala 7 numara, Aaron Lennon 25 numara, Joseph Attamah 3 numara, Dimitrios Kolovetsios 4 numara, Daniel Avramovski 96 numara, Yaw Ackah 89 numara giyecek.

Yurthaber 06-09-20 11:55

Yeni transferlerin forma numaraları

Hes Kablo Kayserispor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu.Hes Kablo Kayserispor’un kadrosuna kattığı yeni isimlerin 2020-2021 futbol sezonunda giyeceği formaların sırt numaraları belli oldu.Sarı kırmızılı takımın yeni transferleri Muğdat Çelik 11 numara, İlhan Depe 26 numara, Harrison Manzala 7 numara, Aaron Lennon 25 numara, Joseph Attamah 3 numara, Dimitrios Kolovetsios 4 numara, Daniel Avramovski 96 numara, Yaw Ackah 89 numara giyecek.

Yurthaber 06-09-20 11:55

Yeni transferlerin forma numaraları

Hes Kablo Kayserispor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu.Hes Kablo Kayserispor’un kadrosuna kattığı yeni isimlerin 2020-2021 futbol sezonunda giyeceği formaların sırt numaraları belli oldu.Sarı kırmızılı takımın yeni transferleri Muğdat Çelik 11 numara, İlhan Depe 26 numara, Harrison Manzala 7 numara, Aaron Lennon 25 numara, Joseph Attamah 3 numara, Dimitrios Kolovetsios 4 numara, Daniel Avramovski 96 numara, Yaw Ackah 89 numara giyecek.

Yurthaber 06-09-20 11:55