Ekrem Imamoglu Dava Sonucu Haberleri

Murat Kurum'a yeni görev iddiası! Kabine'ye geri mi dönüyor? Ankara kulisleri hareketlendi

31 Mart'taki yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın İBB adayı olan ancak beklediği sonucu alamayan ve CHP'li Ekrem İmamoğlu karşısında seçimi kaybeden Murat Kurum'un geri döneceği konuşulmaya başlandı. Kurum'un yeniden Çevre ve Şehircilik Bakanı olabileceği iddia edildi.

Haber 2024-04-30 09:38:47

Metin Akpınar'dan sonra Uğur Dündar'ın babalık davası çok konuşulmuştu! Uğur Dündar'ın 'beni iğfal etti' sözleri başına iş açtı... O gazete küpürü dosyaya eklendi

Metin Akpınar'ın kızı olduğunu mahkeme kararıyla ortaya çıkaran Duygu Nebioğlu, “Ablamın babası da ünlü gazeteci” demesi sonrası ortalık karışmıştı. Dilara'nın ünlü gazeteci Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edildi. Ancak Dündar bu iddialara 'DNA sonucu bu iddiaları yalanlıyor' diyerek açıklama yaptı. Dilara ise, DNA sonucuna itiraz etti. Uğur Dündar'ın babalık davasında yeni bir gelişme yaşandı. O gazete küpürü dava dosyasına eklendi.

Magazin 2024-04-26 15:32:14

Depremzedelerin yardım malzemelerini evine götüren emniyet müdürü, kalp krizinden hayatını kaybetti

Tekirdağ'dan depremin vurduğu Gaziantep’in İslahiye ilçesine görevlendirilen, dönüşte depremzedelere dağıtılan yardım malzemelerini resmi otobüse yükleyip, evine götürdüğü gerekçesiyle tutuklanıp, yargılama sürecinde tahliye edilen 4'üncü sınıf emniyet müdürü Yadigar Işık, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Hakkında 5 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Işık, 28 Eylül 2023 günü görülen davanın ikinci duruşmasında tahliye edilmişti.

Haber 2024-04-22 17:29:59

İstanbul'da o ilçede seçimi CHP kazanmıştı! İmamoğlu duyurdu: 'Oylar yeniden sayılacak', bir ilçeyi daha işaret etti

Yerel seçimlerde İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde seçimi CHP kazanmıştı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada yapılan itiraz sonucu oyların yeniden sayılacağını açıkladı. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ise "İtirazların yeniden değerlendirilmenin ardından sonuçlar kesinlik kazanacak" dedi. İmamoğlu yeniden oy sayım kararının Beykoz'da da alınmaya çalışıldığını ifade etti.

Haber 2024-04-02 21:43:05

Hakan Bayrakçı SONAR’ın İstanbul anketi sonrası gelen tepkileri paylaştı: “Manipülasyon, satılmış, yalancı…”

İstanbul ile ilgili yapılan anketler arasında sonucu en çok merak edilen SONAR’ın anketi önceki gün yayınlandı. Ankette Ekrem İmamoğlu’nun önde olmasının ardından hem AK Parti cephesinden hem de CHP cephesinden dikkat çeken yorumlar geldi. Hakan Bayrakçı da bu yorumların ardından yeni bir açıklama daha yaptı.

Haber 30-03-24 14:27

Hatay'da depremde 6 kişinin öldüğü binanın yapım sorumlusu 7 sanığı hakkında dava açıldı

Hatay'da, 6 Şubat 2023'teki ilk depremde yıkılması sonucu 6 kişinin hayatını kaybettiği 8 katlı Göçemen 2 Apartmanı'nın yapım sorumluları 3'ü tutuklu, 2'si tutuksuz ve 2'si firari 7 sanık hakkında "bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan 22 yıl 6'şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 11-03-24 13:39

Birinde İmamoğlu, diğerinde Kurum: İki farklı anketten çok konuşulacak iki farklı sonuç!

Türkiye seçim ayına girdi! Bu sırada çok konuşulacak iki farklı anket sonucu geldi. İki anket şirketi İstanbullulara tercihini sordu: Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum'u tercih edenlerin oranları birbirine ne kadar yakın olsa da iki anket farklı isimleri işaret etti. Rekabeti kızıştıran iki ismi takip eden adayların oranları dikkat çeken düzeyde. İşte ilgi çekici o anketlerden ses getirecek sonuçlar...

Haber 01-03-24 09:43

Fişekle yaralanan Göztepeli taraftar hakkındaki rapor mahkemede

Spor Toto 1. Lig'de geçen sezon Göztepe-Altay arasında oynanan maçta tribünden atılan fişek sonucu yaralanan Göztepeli taraftarın yüzündeki izin "sabit iz" niteliğinde olduğuna dair hazırlanan adli tıp raporu dava dosyasına dahil edildi.

Yurthaber 29-02-24 11:24

Fark kıl payı, arayı o partiler kapatabilir! İBB anketinde çok konuşulacak tablo: Kurum - İmamoğlu rekabeti kıran kırana

Yerel seçimin nabzının attığı İstanbul'dan 31 Mart akşamıyla ilgili önemli ipuçları barındıran yeni bir anket sonucu geldi. Rekabetin Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum arasında yoğunlaştığı ilginç detaylar içeren anketle bir kez daha pekişti. Kıl payı denebilecek kadar az farkın kapanıp kapanmayacağını ise ankette yer alan diğer partilerin seçmenlerinin oranları belirleyecek! İşte 8 adaylı son İBB seçim anketi sonucu ortaya çıkan tablo...

Haber 28-02-24 14:07

4,5 milyon dolar harcadığı filmi vizyona vizyona girmedi, icralık oldu! Ünlü yapımcı Mustafa Uslu ülkeyi terk ediyor

Müslüm ve Ayla filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu'nun 4,5 milyon dolar harcayarak çektiği Neşet Ertaş filmi, mirasçıların açtığı dava sonucu yayına girmeden kaldırılmıştı. Bankadan çektiği krediyi ve çocuklarının okul taksitini ödeyemeyen Uslu, "İcralık oldum. Çok sevdiğim ülkemi ailemle beraber terk etmeye karar verdim" dedi.

Magazin 25-02-24 10:55

Dört adaylı ilk anket! DEM Parti aday çıkarırsa İmamoğlu, Kurum'u geçebiliyor mu? Yüzde 3'lere düştü...

Yerel seçimlerde sonucu en çok merak edilen yer tartışmasız İstanbul Büyükşehir Belediyesi. Partilerin yoğun mesai harcadığı Megakent için gazeteci İsmail Saymaz dikkat çeken bir anket yayınladı. DEM Parti'nin aday çıkarması halinde CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun alacağı oy merak ediliyordu. İlk kez 4 adaylı yapılan ankette İmamoğlu, Kurum'un önünde yer aldı. İşte detaylar...

Haber 29-01-24 09:50

İBB anketinde fark açıldı! Bu kez Cumhur İttifakı seçmeni yorumu dikkat çekti: Türkiye geneli için böyle

Belediye başkan adaylarının büyük ölçüde açıklanmasıyla seçim anketleri de peş peşe gelmeye başladı. Sonucu en çok merak edilen illerden biri, Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum'un yarışacağı İstanbul. Türkiye genelinde yapılan son ankette iki isim arasındaki fark ortaya çıktı. Hangi partinin daha başarılı olacağı şeklindeki soruda ise tablo değişti. Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir'in Cumhur İttifakı seçmenine dair yorumu da dikkat çekti.

Haber 23-01-24 09:22

Hatay'da depremde yıkılması sonucu 5 kişinin öldüğü binanın sorumlularına dava

Hatay'da, 6 Şubat'taki ilk depremde 9 katlı İnci Apartmanı'nın yıkılması sonucu 5 kişinin ölümüne neden oldukları gerekçesiyle 6'sı tutuklu, biri firari 7 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis talebiyle dava açıldı.

Yurthaber 08-01-24 13:46

Statik projesi olmayan ve depremde yıkılan binanın mühendisinden Antakya'nın en iyi statikçisiyim savunması

Hatay'da, 6 Şubat'taki ilk depremde 6 katlı Ertaş Apartmanı'nın yıkılması sonucu 5 kişinin ölümüne neden oldukları gerekçesiyle tutuklanan inşaat mühendisi ile tutuksuz fenni mesul hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis talebiyle dava açıldı.

Yurthaber 05-01-24 12:01

Bolu'da dehşet anları! Pompalı tüfekle katliam yaptı, görüntüler ortaya çıktı

Bolu'da Kenan Ünen ile husumetli olduğu Ekrem Üreten ve oğulları arasında çıkan tartışmada kan aktı. Ünen'in pompalı tüfekle ateş açması sonucu Ekrem Üreten ve Ersan Üreten ağır yaralandı, Erhan Üreten ise hayatını kaybetti. Olayın görüntüleri ortaya çıkarken Ünen ifadesinde "Kimseyi öldürme niyetim yoktu. Amacım kendimi korumaktı" dedi.

Haber 16-12-23 13:39

Yer: Düzce! Sosyal medyada tanışıp nişanlandılar: 15 yaşındaki kız çocuğunu hamile bıraktı, 'Evleneceğim' dedi dava düştü

Düzce'de 18 yaşındaki Y.B. sosyal medya üzerinden tanıştığı 15 yaşındaki E.K. ile nişanlanıp birlikte yaşamaya başladı. E.K'nın cinsel birliktelik sonucu 8 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Y.B. hakkında ‘Çocuğun kaçırılması ve alıkonulması', ‘Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçlamalarıyla dava açıldı. Mahkeme, Y.B.'nin genç kızla evlenme yönündeki beyanı ile genç kız ve ailesinin şikayetçi olmaması sebebiyle üzerine atılı suçlardan davanın düşmesine karar verdi.

Haber 14-12-23 13:59

Kızının üzerine dolap kapağı düşmüştü! Özlem Ada Şahin'in ifadesi ortaya çıktı! 'Çocuğum travma yaşadığı için çöpe attım'

Berkay Şahin ile Özlem Ada Şahin, kızları Arya'nın üzerine yatak odasında bulunan dolap kapağının düşmesi sonucu yüzünden ve boynundan yaralanması hakkında mobilya firmasına karşı malın ayıplı olduğu iddiasıyla İstanbul Tüketici Mahkemesine dava açtı. Duruşmada tanık olarak ifade veren Özlem Ada Şahin; "Çocuğum travma yaşadığı için çocuk odasındaki mobilyaları söktürüp çöpe attım" dedi.

Magazin 11-12-23 15:23

İstanbul'da silahlı çatışma! 1 kişi hayatını kaybetti

İstanbul'da gece kimliği belirsiz kişi ya da kişiler otomobil ile geldikleri eğlence kulübüne silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu yaralanan Ekrem G., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Haber 17-10-23 06:58

Beraat etmişti, karara itiraz edildi! Ekrem İmamoğlu yeniden yargılanacak, tarih...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'ya hakaret ettiği iddiasıyla dava açılmıştı. Mahkeme, İmamoğlu hakkında beraat kararı verirken olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın avukatı karara itiraz etti. Talebin kabul edilmesi üzerine İmamoğlu 15 Aralık'ta yeniden yargılanacak.

Haber 16-09-23 16:27

Adana'da arkadaşını tabancayla kazara öldürdüğünü öne süren sanığa müebbet talebi

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde, tabancasının kazara ateş alması sonucu arkadaşını öldürdüğünü öne süren tutuklu sanık hakkında "kasten öldürme" suçundan müebbet ve "ruhsatsız silah taşıma" suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 15-09-23 10:51

CHP için dikkat çeken anket! Sonuçlar şaşırttı! İmamoğlu sürprizi...

CHP içerisinde son günlerde değişim tartışmaları devam ederken dikkat çeken bir anket sonucu paylaşıldı. Ankette CHP'li seçmenlere "Partinizdeki en güvenilir siyasetçi kim?" sorusu yöneltildi. Ankete cevap veren seçmenlerin yüzde 55.7'si tercihini Özgür Özel'den yana kullandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise yüzde 53 ile ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırada da CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül var. Ankette, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın sıralaması ise şaşırttı. İşte anketin detayları...

Haber 01-08-23 15:47

İmamoğlu'na yeni dava: Hapsi isteniyor! Açılış programında Sadi Yazıcı ile gerginlik yaşamış, tansiyon yükselmişti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında hapis cezası istemi ile "kamu görevlisine alenen hakaret" suçundan dava açıldı. Bahse konu olay geçtiğimiz yıl bir açılış programında gerçekleşmişti. Açılışa katılan Tuzla Belediye Başkanı Sadi Yazıcı alanda bulunan bazı kişilerce yuhalanmış, tansiyon yükselirken İmamoğlu "O arkadaş burayı germeye gelmiş. Nezaketsiz provokasyona devam ediyor, kötü söz sahibine aittir" demişti. İmamoğlu beyannamede izleyicileri sakinleştirmek için el işareti yaptığını belirtti.

Haber 14-07-23 11:44

Herkes İmamoğlu ve Yavuz Ağıralioğlu'ndan beklerken sürpriz hamle gelebilir! Hep Akşener'in yanındaydı 'yeni parti' mesajı...

Türk siyaseti seçim sonrası oldukça hareketli günler geçiriyor. Mayıs ayındaki seçimlerde istediği sonucu alamayan Millet İttifakı'nda her hafta yeni bir gelişme yaşanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni bir parti kurma konusunda çalışmasının olmadığını açıklamıştı. İYİ Parti'deki istifa sonrası kulisler hareketlendi.

Haber 19-06-23 15:54

Mahkemeden 'İmamoğlu' kararı! 'İhaleye fesat karıştırma' davasında yeni gelişme: Duruşma tarihi ertelendi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönemde 'ihaleye fesat karıştırdığı' iddiasıyla yargılanacağı, hakkında siyasi yasak da istenen dava sürecinde yeni gelişme yaşandı. Duruşma tarihi ertelendi. Mahkeme savunmasını yapan 6 sanık ile Ekrem İmamoğlu hakkında farklı iki karar verdi.

Haber 15-06-23 15:24

Bu kez o suçlama ile karşı karşıya: İmamoğlu'nun yargılanacağı dava bugün başlıyor! Siyasi yasak ve hapis cezası...

YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle hakkındaki yargı süreci devam eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu kez Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönemde hakkında hazırlanan bir iddianameden dolayı yargılanmaya bugün başlayacak. İddianamede İmamoğlu'nun "ihaleye fesat karıştırdığı" iddiası yer alıyor.

Haber 15-06-23 08:18

Beşiktaş'ta bir kişinin öldüğü restoran önündeki istinat duvarının çökmesine ilişkin dava

Beşiktaş'ta, restoranının önündeki istinat duvarının çökmesi sonucu 1 kişinin ölmesi ve 1 kişinin de yaralanmasına ilişkin şef Somer Sivrioğlu'nun da aralarında bulunduğu 7 sanığın 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 09-06-23 13:13

Kılıçdaroğlu yeni ekibini kurdu, isimler belli oldu! İmamoğlu için yeni iddia: 2024 yılında…

Seçim sonrası muhalefet cephesinde ise değişim sinyalleri geliyor. Hem CHP hem de İYİ Parti'de kurultay hazırlıkları başlarken, Kılıçdaroğlu öncelikli olarak parti yönetiminde revizyona gidecek. Liderliğe soyunacağı ileri sürülen Ekrem İmamoğlu ise dikkat çeken mesajlarını sürdürse de bu Kurultay’da Kılıçdaroğlu’na karşı devam eden dava süreci nedeniyle aday olmayacağı belirtiliyor.

Haber 31-05-23 07:46

14 Mayıs akşamı yaptıkları açıklamalar çok konuşulmuştu! AA'dan Ekrem İmamoğlu açıklaması: Tabii ki dava açacağız!

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunun gerçekleştiği 14 Mayıs akşamı Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulunmuştu. Belediye başkanlarının o açıklamaları tartışmaları beraberinde getirirken AA Genel Müdürü Serdar Karagöz, İmamoğlu'na dava açacaklarını vurgulayarak "'Manipülasyon yapıyorsunuz, yalan söylüyorsunuz' diyorsa bu bizim itibarımıza yönelik bir saldırıdır, tabii ki dava açacağız" diye konuştu.

Haber 30-05-23 08:21

İmamoğlu ile pazarcı arasında büyük gerginlik! Terbiyesiz, ahlaksız...

Seçimler için son dönemece girilirken siyasi arenadaki tansiyon sokağa da yansıdı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir pazarcı arasında ziyaret sırasında büyük gerginlik yaşandı. İmamoğlu'nun şikayeti üzerine esnaf gözaltına alındı. Öte yandan İmamoğlu, Bayrampaşa'daki mitingde yaşanan o olayı da anlattı. İmamoğlu esnafla arasında geçen diyaloğu anlattıktan sonra "Onu dava edeceğim" dedi.

Haber 25-05-23 16:58

Eşinden boşanmak için dava açtı, karşı hamleyle şoke oldu! Yasak aşk iddiası, görümcesini suçladı

İstanbul'da yaşayan Büşra S., eşinin kendisiyle ilgilenmediğini ve evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını iddia ederek boşanma davası açtı. 500 bin TL tazminat ve nafaka talep eden kadın, eşinin mahkemeye sunduğu dilekçeyle şoke oldu. Mehmet S., eşinin kendini aldattığını ileri sürerek 600 bin TL maddi, 600 bin TL de manevi tazminat ödemesini talep etti. Kadın ise eşinin bu bilgilere polis olan görümcesi sonucu ulaştığını belirterek soruşturma başlatıldı.

Haber 01-05-23 09:03

Bolu'da 3 kişinin öldüğü otobüs kazasına ilişkin şoförün yargılanmasına başlandı

Bolu'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 3 kişinin öldüğü, 32 kişinin yaralandığı trafik kazasına ilişkin hakkında dava açılan şoför hakim karşısına çıktı.

Yurthaber 15-03-23 13:37

Dün akşam açıklanmıştı! Akşener hakkında çok konuşulacak 'İstemeyecek' iddiası: Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı olurken...

Altılı masada perşembe günü başlayan adaylık krizi, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 6'lı masadan kalkmasının ardından geçen birkaç günde yürütülen görüşme trafiği sonucu Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun da cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olarak gösterilmesiyle son buldu. Ayrıca mutabakata göre 5 genel başkan da cumhurbaşkanı yardımcısı adayı oldu. Ancak düne dek her fırsatta başbakanlığı istediğini vurgulayan Akşener'in bu akşam imza atacağı öne sürülen hamle çok konuşulacak...

Haber 07-03-23 09:33

Bursa'da hurdalıkta işlenen cinayetin sanığı duruşmada arkadaşını suçladı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde hurdalıktaki kavgada bir kişinin darp sonucu ölümüne ilişkin hakkında dava açılan sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 12-01-23 14:10

Son dakika: İBB Başkanı İmamoğlu hakkında 'ihaleye fesat karıştırma' suçlamasıyla yeni dava

Son dakika haberine göre, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu döneme ilişkin olarak, 'ihaleye fesat karıştırma' suçlamasıyla yeni dava açıldı. İçişleri Bakanlığı'nın ihbarı ve incelemesi sonucunda açılan davada, İmamoğlu dahil dönemin Beylikdüzü Belediye yetkilisi 7 isim hakkında üç yıldan yedi yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi. Konuyla ilgili İmamoğlu'ndan ilk açıklama geldi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 11-01-23 18:03

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? EYT'de kredi desteği, otomotiv piyasasındaki iddialara inceleme, İmamoğlu'na yeni dava...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. EYT'de kredi desteğinin ayrıntıları, Ekrem İmamoğlu'na açılan yeni dava, Sinan Ateş cinayeti hakkında yeni açıklama, sıfır ve ikinci el araç iddialarına inceleme, TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı hakkındaki davada karar, Trabzonspor'dan Abdullah Avcı hakkında resmi açıklama...

Haber 11-01-23 16:39
EYT

İmamoğlu Öyle Kasımpaşalıyım demek kolay değil diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında açıklanan hapis cezası ve siyasi yasak kararı tartışılmaya devam ediyor. Türkiye'nin gelişmeleri dikkatle takip ettiği karar sonrası İmamoğlu'nun açıklamaları da merak ediliyor. Son olarak İmamoğlu, "Öyle Kasımpaşalıyım demek kolay değil" sözleriyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. Cumhurbaşkanı adaylığı konusuyla alakalı da konuşan İmamoğlu, gündem olan Google arama sonucu ve ardından yaptığı paylaşımına da değindi.

Haber 22-12-22 08:53

Trabzonspor Samsunspor maçı sona erdi! Trabzonspor Samsunspor maç sonucu ne oldu?

Trabzonspor ile Samsunspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Medical Park Stadyumu'nda kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı hakem Kadir Sağlam yönetti. Sağlam'ın yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Ata Yıldırım üstlendi. Maçın dördüncü hakemi ise Yiğit Arslan oldu. Trabzonspor Samsunspor maçı sona erdi. Peki Trabzonspor Samsunspor maç sonucu ne oldu?

Spor 21-12-22 23:27

AK Partili Hamza Dağ'dan 'Saraçhane' göndermesi: Maksat adaylık yarışında öne çıkmak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yargılandığı dava sonucunda 2 yıl 7 ay hapis cezası aldı. Mahkeme kararına tepki gösteren muhalefet akşam saatlerinde 'Millet İradesi' mitingini düzenledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın, Saraçhane'de düzenlenen miting için yaptığı yorum ise dikkat çekti.

Haber 15-12-22 19:40

Gazeteci Can Ataklı 'Sizin karşınızdaki Erdoğan!' dedi İmamoğlu ile Akşener'i eleştirdi! 'Kılıçdaroğlu'na operasyon yaptılar'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen hapis cezası sonrası değerlendirmeler peş peşe geliyor. Fatih Portakal'ın 'CHP Genel Başkanlığı' iddiasından sonra bir iddia da gazeteci Can Ataklı'dan geldi. Can Ataklı, dava hakkında konuşurken 'Araştırma şirketleri Kemal Kılıçdaroğlu'na operasyon yaptı. Sizin karşınızdaki Recep Tayyip Erdoğan! Farkında mısınız?' dedi.

Haber 15-12-22 15:18

İMAMOĞLU DAVASINDA KARAR ÇIKTI! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu DAVA SONUCU nedir?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı dava duruşması sona erdi. Son duruşmada savcı mütalaasını açıklarken, İmamoğlu için 4 yıl 1 ay hapis cezası istediği gündeme gelmişti. Dün görülen davada çıkan karara göre İmamoğlu, 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı Peki, Ekrem İmamoğlu dava sonucu ne? İşte tüm merak edilenler...

Haber 15-12-22 09:16

Tokalaşma fotoğrafı gündem olmuştu... İmamoğlu, Canan Kaftancıoğlu sorusuna böyle yanıt verdi: Vaktim yok!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, TV100 ekranlarında Candaş Tolga Işık'ın konuğu oldu. Cumhurbaşkanlığı adaylığından, seçim sürecine, dava konusundan taksi sorununa birçok noktada açıklamalarda bulunan İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile ilgili soruya da yanıt verdi.

Haber 14-12-22 07:55

Ekrem İmamoğlu Size söylüyorum deyip seslendi! Candaş Tolga Işık araya girdi: Bir dava daha açılır bunun üzerine

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Candaş Tolga Işık'ın Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Canlı yayında Işık'ın sorularını yanıtlayan İmamoğlu, 31 Mart seçimlerinin iptal edilmesiyle ilgili konuşarak "YSK'nın bütün üyelerine sesleniyorum. Hiç mi vicdanınız sızlamadı? Hiç mi 'Biz yanlış karar aldık' diye muhakeme yapmadınız" dedi. İmamoğlu, araya giren Işık'ın "Bir dava daha açılır bunun üzerine" sözlerine ise "Artık kendileri bilir." yanıtını verdi.

Haber 13-12-22 20:09

İmamoğlu yorumu gündem oldu! 'Belediye başkanı diye seçtik, onlar Cumhurbaşkanı yapacak'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hakkında Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla bugün görülen dava 14 Aralık'a ertelendi. Davada savcı mütalaasını tekrarladı ve İmamoğlu hakkında 4 yıl 1 aya kadar hapis cezası talep etti. İmamoğlu'nun ceza alması halinde siyasi yasaklı olması gündemde... Gazeteci İsmail Saymaz, "Biz istiyoruz ki İmamoğlu, İstanbul'u yönetsin, belediye başkanı olsun. Onlar istiyorlar ki İmamoğlu, Cumhurbaşkanı olsun, bu kararla o kapıyı açacaklar" dedi.

Haber 11-11-22 15:00

Siyasi yasaklı haline gelebilir! Bugün hakim karşısına çıkıyor, Kılıçdaroğlu: İmamoğlu'nu kimseye yedirmeyiz

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Yüksek Seçim Kurulu (YSK) başkan ve üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı dava bugün görülecek. 21 Eylül'de görülen ve bugüne ertelenen davada İmamoğlu hakkında 4 yıl 1 aya kadar hapis cezası isteniyor. İmamoğlu, bir yıldan fazla ceza alması ve kararın kesinleşmesi durumunda siyasi yasaklı hale gelebilir.

Haber 11-11-22 08:13

Kocaeli'de arkadaşının evine giden kişinin şüpheli ölümüne ilişkin dava

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kişinin arkadaşının evinde başından vurulması sonucu kaldırıldığı hastanede ölümüne ilişkin iki sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 04-11-22 08:44

İmamoğlu ile gerginliği gündem olmuştu! Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'dan 'dava' açıklaması: Arbede anlarını anlattı

Dün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'nın atıştığı ve gerginlik yaşadığı anlar gündeme damgasını vurmuştu. Olaya ilişkin sosyal medyayı da sallayan görüntülerde Yazıcı'nın konuşmasının protesto edildiği, mekandan ayrılırken ise arbede yaşandığı görülmüştü. Yazıcı'nın ardından sahneye çıkıp konuşan İmamoğlu "Arkadaş ortamı germeye gelmiş" derken Yazıcı yaşananları ayrıntılarıyla anlattı ve İmamoğlu'na "gerekirse dava açacağını" bildirdi.

Haber 26-10-22 16:07

Uzak Doğu'dan iş vaadiyle getirdikleri kişileri evlere kapatıp zorla çalıştırdıkları iddiasıyla 4 Çinliye dava

İstanbul'da 40'tan fazla mağdurun kurtarıldığı operasyonlar sonucu başlatılan soruşturmada, pasaportlarını alıp evlerde zorla tuttukları mağdurları yasa dışı bahis işinde çalıştırdıkları iddia edilen sanıklar hakkında 9'ar yıldan 15'er yıla kadar hapis cezası istendi

Yurthaber 07-10-22 11:12

‘Bu anket henüz yayınlanmadı’ diyerek açıkladı: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu…

Türkiye, 2023 seçimleri ile ilgili çıkacak sonucu merak etmeye devam ederken ORC Araştırma Müdürü Mehmet Pösteki henüz yayınlanmadıkları bir anketi açıkladı. Pösteki’nin açıklamasına göre Kılıçdaroğlu ve Erdoğan arasındaki yarışta durum kafa kafaya devam ediyor. İki liderin de aldıkları oy oranının aynı olduğunu belirten Pösteki, çok çarpıcı bir Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş yorumunda da bulundu. İşte son gelen seçim anketleri ile ilgili çok konuşulacak o açıklamalar...

Haber 01-10-22 08:26

Karaköy'deki otopark kapatıldı, haberi olmayan kapıda kaldı! '1 saattir dolaşıyorum'

Karaköy'de bulunan 46 yıllık katlı otoparkın dün gece kapatılması sonucu sabaha saatlerinde park sorunu yaşandı. Otoparkın kapalı olduğu gören sürücülerden biri, ''Benim haberim yoktu. Yaklaşık 1 saat 15 dakikadan beri dolaşıyorum. Eminönü'nde işimiz var orası zaten sıkıntılı'' dedi. Durumdan şikayetçi olan esnaf da ''Pazar günü kapanacak şekilde hazırlığımızı yaptık. Dün Sayın Ekrem İmamoğlu geldi. Ayın 1'ine kadar daha kalmamıza müsaade etti. Şu an mağduruz'' ifadelerini kullandı.

Haber 24-09-22 16:05