Ev Hanımlarına Emeklilik Haberleri

EV HANIMLARINA EMEKLİLİK İMKANINDA SON DURUM 22 KASIM 2023: Ev hanımlarına emeklilik ne zaman çıkacak, şartları neler?

Ev hanımlarına emeklilik imkanı geliyor. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren ikinci bir torba yasa Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine sunulacak. Bahsi geçen düzenleme ile sosyal güvence desteği ve emeklilik yolu açılacak. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, ev hanımlarına emeklilik ne zaman çıkacak? Ev hanımlarına emeklilik şartları neler?

Finans 22-11-2023 07:32

EV HANIMLARINA EMEKLİLİK MÜJDESİ SON DURUM: Ev hanımlarına emeklilik çıktı mı, ne zaman çıkacak, kimler başvuru yapabilecek?

Ev hanımlarına emeklilik konusu merak edildi. AK Parti seçim beyannamesinde "Aile Koruma Kalkanı Programıyla ev hanımlarının emekliliğine destek sağlayacak, yeni ailelerin kurulmasını teşvik edecek, gençler öncelikli olmak üzere her ailede en az bir kişiye iş imkanı sağlayacak, aileyi ve çocuğu tehdit eden her türlü olumsuz eğilimlere karşı etkin bir şekilde mücadele etmeye devam edeceğiz" ifadeleri kullanılmıştı. Peki ev hanımlarına emeklilik çıktı mı? Ev hanımlarına emeklilik ne zaman çıkar?

Finans 07-06-2023 07:08

Ev hanımlarının emekliliğine prim desteği! Dikkat 20 - 25 yıl şartı yok: 3'te biri devlet tarafından karşılanacak

Aile Koruma Kalkanı Programı kapsamında ev hanımlarının emekliliğine prim desteği müjdesi verildi. AK Parti seçim vaatlerinden biri olan ev hanımlarına emeklilik konusu, yeni dönem ilk kabinesinin 6 Haziran'da toplanması nedeniyle tekrar gündeme geldi. Kabine Toplantısı sonrası yapılan açıklamalar yakından takip edildi. Peki, ev hanımları nasıl emekli olacak? İşte merak edilenler...

Finans 06-06-2023 22:36

Ev hanımlarına sigorta prim desteği verilecek mi? Ev hanımları nasıl emekli olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Primin 3'te biri ödenecek

Ev hanımlarına sigorta prim desteği ile ilgili son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'da yaptığı konuşmada "Ev kadınlarımızın emekliliğine, priminin 3'te birini ödeyerek destek vereceğiz." ifadelerini kullandı. Peki, ev hanımlarına sigorta prim desteği verilecek mi? Ev hanımları nasıl emekli olacak?

Finans 23-04-2023 16:46

Ev Hanımlarına Emeklilik

Ev Hanımlarına Emeklilik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ev Hanımlarına Emeklilik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ev hanımlarına emeklilik mi geliyor? Ev hanımları nasıl emekli olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Ev hanımlarına emeklilik açıklaması sonrası arama motorlarında yapılan araştırmalar hız kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasının ardından milyonlarca ev hanımının emeklilik durumuna dair araştırmalar hız kazandı. AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Erdoğan, emeklilik haberlerinin yanı sıra başka müjdeler de verdi. Peki, Ev hanımlarına emeklilik mi geliyor? Ev hanımları nasıl emekli olacak?

Finans 12-04-2023 06:48