Ismail Bakan Kimdir Haberleri

Bakan Tekin açıkladı: Öğretmenlik meslek kanunu haftaya TBMM'ye gelecek

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yaptığı açıklamada "Öğretmenlik meslek kanunu haftaya TBMM'ye gelecek" dedi.

Egitim 2024-05-14 18:41:15

Bakan Şimşek duyurdu! OVP gözden geçirilecek, tarih verildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten Orta Vadeli Program'la ilgili kritik açıklama geldi. Bakan Şimşek, OVP'nin gözden geçirileceğini söyledi. Şimşek, yaz sonunu işaret etti.

Finans 2024-05-14 17:10:15

Memurlara uzaktan ve esnek çalışma geliyor! SGK Uzmanı ayrıntıları tek tek anlattı! Maaşlar düşecek mi, 4 gün çalışma imkanı var mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamuda tasarruf paketini dün kamuoyu ile paylaştı. Bakan Şimşek, ''Kamuda esnek ve uzaktan çalışma modellerini geliştireceğiz.'' dedi. Bakan Şimşek'in açıklamasının ardından memurlar için uzaktan ve esnek çalışma taslağı ortaya çıktı, ayrıntılar belli oldu.

Finans 2024-05-14 17:03:20

Osman Kavala'nın avukatı başvurmuştu! Gezi Parkı davasında 'sürpriz' gelişme: Mahkeme heyeti değişti! Yeniden yargılanma...

Osman Kavala'nın da yargılandığı Gezi Parkı davasında 'sürpriz' bir gelişme yaşandı. Osman Kavala'nın avukatı Hilal Zengin’in başvurusu üzerine yeniden yargılama talebine bakacak olan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti değişti. Söz konusu gelişmeyi gazeteci İsmail Saymaz duyurdu.

Haber 2024-05-14 16:35:30

Bakan Bayraktar duyurdu: Türkmen gazı için kritik hamle

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, "Türkmenistan doğal gazının Azerbaycan ve Gürcistan üzerinden Türkiye'ye ulaştırılması için bu anlaşmayla mutabakata varmış oluyoruz" dedi.

Finans 14-05-24 14:09

Kameralar karşısında o sözleri duyan Bakan Fidan itiraz etti! Sözü alır almaz yanıt verdi, toplantıya damga vurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas'ı uluslararası kamuoyu nezdinde savunarak gündem yaratmaya devam ederken bugün de Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın toplantısında dikkat çeken anlar yaşandı. Fidan, mevkidaşının Hamas hakkındaki nitelendirmesini duyunca gecikmeden itiraz etti.

Haber 14-05-24 13:31

FETÖ'nün planı tespit edildi, 62 ilde düğmeye basıldı! Erdoğan İzin vermeyeceğiz demişti, yüzlercesi yakalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Devlet kurumlarında yuvalanmalarına izin vermeyeceğiz" çıkışından günler sonra birçok kurumun iş birliğiyle kritik bir operasyon gerçekleşti. Bakan Yerlikaya'nın belirttiğine göre operasyon "FETÖ tarafından devletin farklı kademelerine yerleştirilmesi planlanan şahıslara" yönelik düzenlendi. 62 ilde düğmeye basıldı, operasyonda 'ByLock' ve 'sınav' detayları dikkat çekti.

Haber 14-05-24 10:53

Kazakistan'da eski bakan katil oldu! 'Masumum' diyordu, eşine döve döve öldürmüş... Cinayet anı restoranın güvenlik kamerasına yansıdı

Eski ekonomi bakanı Kuandyk Bishimbayev'in karısı Saltanat Nukenova ölümüyle ilgili ortaya çıkan detaylar Kazakistan'da adeta şoke etkisi yarattı. Bishimbayev, eşini öldürmek suçuyla 24 yıl hapis cezasına çarptırılırken, cinayet anının görüntüsü dava dosyasına girdi. Restorana ait güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Bishimbayev'in eşini tekme ve yumruklarla darbettiği görüldü.

Haber 14-05-24 09:15

İsmail Balaban başpehlivan oldu! İlayda Şeker kocasını paylaşıp...

CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi 1. Etab'ı Manavgat Yağlı Güreşleri'nde finalde rakibi Hüseyin Gümüşalan'ı yenen İsmail Balaban başpehlivan oldu. Survivor ile ününe ün katan Balaban'ın eşi İlayda Şeker ise kocasına dair paylaşımıyla dikkat çekti.

Kulis 14-05-24 09:12

Bakan Şimşek'ten Brüksel temasları: İkili görüşmeler gerçekleştirecek

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Brüksel'e gitti. Şimşek, Brüksel temaslarında ikili görüşmeler gerçekleştirilecek. Bakan Şimşek, programı kapsamında Brüksel'in önemli düşünce kuruluşlarından Bruegel'de "Türkiye: Avrupa ekosisteminde ilerlemek" konulu etkinlikte konuşma yapacak.

Finans 14-05-24 09:04

Bakanı Kacır TOGG sayısını açıkladı ve yeni bir özellik geleceğini duyurdu!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, gündeme dair soruları TRT Haber'de yanıtladı. Bakan Kacır yollardaki TOGG sayısını açıkladı ve yeni bir özelliğin geleceğini de duyurdu. İşte detaylar...

Manşet 13-05-24 23:10

Döviz rezervleri için Bakan Şimşek'ten açıklama: İyileşme devam edecek

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, cari açıkta 8 aylık düşüşün programın başarısı olduğunu belirterek, "Döviz rezervlerimizde iyileşme devam edecek" dedi.

Finans 13-05-24 15:21

Tasarruf paketi açıklandı, lüks araç tartışması alevlendi! Bakan Şimşek'e 'A8' çıkışı: Ali Erbaş'a 'Bırak onu' diyebilecek mi?

'Kamuda tasarruf' paketinin açıklanmasının ardından Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a Audi A8 araç tahsis edilmesinin ortaya çıkması yeniden gündem oldu. Sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapılırken gazeteci Deniz Zeyrek, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e Ali Erbaş üzerinden ilginç bir soru yöneltip "Boşuna uğraşmışsınız Mehmet bey" diye çıkıştı.

Manşet 13-05-24 12:35

İYİ Parti'den ertelenmiş istifa geldi! İsmail Tatlıoğlu sosyal medyadan duyurdu: Benim için artık sürdürülemez

Eski İYİ Parti TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu partisinden istifa etti. Tatlıoğlu istifasını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu. Tatlıoğlu istifa kararını daha önce alıp ertelediğini belirtti.

Haber 13-05-24 11:50

Kamu personeli servisleri kaldırıldı: Giderler 3 kat artmıştı: Toplu taşıma kartı geliyor

Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. En dikkat çeken konuların başında kamudaki taşıt yasısı gelirken merak edilen tüm detayları Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek açıkladı. Kamuda çalışan personelin servisleri için karar alındı. Bakan Şimşek, “Savunma ve güvenlik hariç, kamuda personel servisi hizmetinin toplu taşımı olan yerlerde kaldırılacak” dedi. Kamu personeli için toplu taşıma kartı geleceği öğrenildi. İşte detaylar.

Finans 13-05-24 11:21

81 ilde 5 bin firari yakalandı! Bakan Yerlikaya 5 gün süren operasyonu duyurdu

81 ilde son 5 günde Çember-18 operasyonları düzenlendi. Arama kaydı bulunan yaklaşık 5 bin firari yakalandı.

Haber 13-05-24 08:11

İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? İlk kez kendisi açıkladı! ''Gel dediler geldim, git dediler gittim''

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal geleceğiyle ilgili soruyu yanıtladı. Kartal, "Kendimle ilgili hiçbir planım yok. Bana gel dediler geldim, git dediler gittim. Herhangi bir şekilde kalma veya gitme gibi bir planım yok. Bunları konuşmanın zamanı ve yeri değil. Fenerbahçe'de her zaman herkese kapı açıktır. Bu konularla kafamı yoracak değilim." dedi.

Spor 12-05-24 22:16

İsmail Kartal maç sonu kameraların karşısına geçti, konuşmaları taraftarın tepkisine neden oldu!

Süper Lig'in 36. haftasında Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarla sosyal medyada bazı taraftarların tepkisini çekti. İşte detaylar...

Spor 12-05-24 21:31

Fenerbahçe'de stadyum karıştı! Taraftarlar yönetimi istifaya davet etti...

Fenerbahçeli taraftarlar, Kayserispor maçında, "Yönetim istifa" tezahüratında bulundu. İsmail Kartal'a da yoğun tepki gösteren sarı-lacivertlilerde ligin bitimine az bir süre kala sinirler gerildi.

Spor 12-05-24 20:46

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Katar'da Hamas heyetiyle görüştü

Millî İstihbarat Teşkilâtı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ve beraberindeki heyetle Doha'da bir görüşme gerçekleştirdi.

Haber 12-05-24 18:43

İsrail'e kötü haber! Türkiye'nin ardından bir ülke daha kararını dünyaya duyurdu

İsrail'in 7 Ekim'den beri Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor. Dünya, İsrail'in saldırıları sonrasında ayağa kalkarken Güney Afrika, İsrail aleyhinde Uluslararası Adalet Divanı'nda 'Soykırım' davası açmıştı. Geçtiğimiz günlerde Dışişleri Bakan Hakan Fidan davaya müdahil olacaklarını açıklamıştı. Bir müdahillik açıklaması da Mısır'dan geldi.

Haber 12-05-24 18:32

Bakan Göktaş duyurdu! Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, mayıs ayına ilişkin yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yatırıldığını duyurdu. Aylıkların tutarının da 4.8 milyar TL olduğu açıklandı.

Finans 12-05-24 14:47

Araç konvoyu böyle görüntülendi! Bakan Uraloğlu'nun Malatya ziyaretinde dikkat çeken detay

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Malatya Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti. Kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında Uraloğlu'nun konvoyunun 3 minibüsten oluşması dikkatlerden kaçmadı.

Haber 12-05-24 13:23

Fenerbahçe'de sular durulmuyor! Kayserispor maçı için bomba iddialar: İsmail Kartal istifa mı edecek?

Ezeli rakibi Galatasaray'ın 6 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe'de sular durulmuyor. İsmail Kartal hakkında istifa dedikoduları gündemden düşmüyor. Bu akşam evinde Kayserispor'la karşılaşacak olan Sarı-lacivertli ekipte yaşanan puan kayıpları sonrası flaş bir iddia daha ortaya atıldı.

Spor 12-05-24 12:26

Bakan Bayraktar duyurdu! 150 personel alınacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına (TPAO) 150 personel alınacağını duyurdu. Alım süreci İŞKUR üzerinden ilerleyecek.

Finans 12-05-24 10:13

Karagöz'ün iddiaları sonrası gündem olmuştu! TÜRSAB Başkanı Firüz Bağlıkaya'dan Bakan Ersoy'a tepki: Yalan bilgi yayıyor!

TÜRSAB Başkanı Firüz Bağlıkaya'nın Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'la ilgili ortaya attığı iddialar bir anda gündem yarattı. Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz'ün İBB ile ilgili iddiaları sonrası ismi gündeme gelen TÜRSAB Başkanı, yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Bağlıkaya, Bakan Ersoy için "Göreve geldiği günden beri sosyal medya fenomenlerini, gazetecileri, bürokratları, siyasileri ve bakanları telkin ederek aleyhimize kamuoyu oluşturuyor" iddiasında bulundu.

Haber 12-05-24 09:20

Bakan Özhaseki'nin Hatay'a otobüsle gittiği anlar gündem oldu! Bahar Feyzan: 'Amatör paylaşım, Allah'ım aklıma mukayyet ol'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Hatay'a giderken özel araç yerine otobüs kullanması gündem oldu. Bakan Özhaseki yaptığı açıklamada "Şimdi herhalde 200 tane araç olması lazımdı arka tarafta, ondan kurtarmış olduk" dedi. Bu açıklamalara gazeteci Bahar Feyzan "Bunca yıl sonra bu kadar amatör paylaşımlar yakışmamış..." yorumunu yaptı.

Haber 11-05-24 22:41

'Güneş patlaması' Türkiye'de iletişimi etkileyecek mi? Bakanlıktan açıklama geldi: Haberleşmede aksama yok

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, güneş yüzeyindeki patlamalardan kaynaklanan jeomanyetik fırtına aktivitelerini yakından izlediklerini söyledi. Sayan, patlamaların Türkiye'deki haberleşmeyi etkileyip etkilemeyeceğini de açıkladı.

Haber 11-05-24 21:28

‘Son gelişmeler hayli ürkütücü!’ Şamil Tayyar'dan çok çarpıcı 'Ayhan Bora Kaplan' çıkışı: ‘Az önce Bakan Yerlikaya’yı da aradım…’

İçişleri Bakanlığı tarafından paylaşılan haberin yankıları devam ediyor. Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç'e yakın üç üst düzey polis müdürünün açığa alınmasının arkasındaki iddiaların "hayli ürkütücü" olduğunu belirten AK Partili Şamil Tayyar, "MİT de devrede. Siyasi operasyon iddialarını çok yönlü soruşturuyor" dedi.

Haber 11-05-24 13:30

Bakan Mehmet Şimşek gördüklerine şaşırdı: 'Çarpıcı örneklere rastladık' dedi: Tek tek tespit edildiler

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, POS cihazları aracılığıyla gerçekleştirilen tahsilatın hasılat kaydını yapmayan 3.362 kişinin tespit edildiğini açıkladı. Toplamda 5 milyar TL'lik POS hasılatının beyan edildiğini belirten Bakan Şimşek, "Kayıt dışı ekonomi ile mücadelemiz tavizsiz ve güçlü şekilde devam edecek" dedi.

Finans 11-05-24 11:07

Faizsiz evlilik kredisi için ilk kez tarih verdi! Bakan Göktaş canlı yayında açıkladı: 'Bir müjdeyi paylaşmak istiyorum'

Evlilik kredisi ödemeleri ne zaman? Evlenecek gençlere yönelik 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz 150 bin lira tutarındaki faizsiz kredi desteği verileceği daha önce açıklanmış ancak ödeme tarihi belirtilmemişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş o soruya, "Resmi nikahı 15-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen çiftlerimizin kredi ödemeleri, 21 Mayıs itibarıyla hesaplarına geçmeye başlayacak" diyerek yanıt verdi.

Finans 11-05-24 09:59

Bakan Yerlikaya'dan 'Mahzen-42' ve 'Mahzen-43' açıklaması! 60 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya organize suç örgütlerine yönelik "Mahzen-42" ve "Mahzen-43" operasyonlarında 60 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

Haber 11-05-24 09:06

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal eleştiriler sonrası çılgına döndü! Puan rekoru kırdım daha ne yapayım

Alınan beraberlikler sonrası şampiyonluk şansı azalan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal gelen eleştiriler karşısında oldukça rahatsız olurken, "yönetimden gerekli desteği almadım" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 10-05-24 18:51

Bakan Şimşek'in OVP mesajında Erdoğan vurgusu! Bu programın tam olarak arkasında

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Orta Vadeli Program'a dair değerlendirmelerde bulundu. Şimşek, "Programımız çalışıyor, kurdaki oynaklık azaldı, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları ülkemizin kredi notunu arttırmaya başladılar. Hepsi 'Önümüzdeki dönemde arttırmayı planlıyoruz.' şeklinde bir görünüme sahipler" dedi.

Finans 10-05-24 14:58

Öğretmene şiddete ceza artıyor! Yeni öğretmenlik meslek kanunu için Bakan Tekin tarih verdi: Caydırıcı tedbirler alacağız

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde özel lise müdürü İbrahim Oktugan'ın 17 yaşındaki lise öğrencisi tarafından katledilmesinin ardından Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, hazırlanan yeni öğretmenlik meslek kanunuyla öğretmene şiddete cezaların artacağını, caydırıcı tedbirler alınacağını belirtti.

Egitim 10-05-24 14:27

Bakan Göktaş açıkladı! Ödemeler bugün hesaplarda

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin bugün hesaplara yatırılacağını duyurdu. Göktaş, “Büyüyen ve gelişen ülkemizin refahını vatandaşlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda Türkiye Aile Destek Programı’nda bu ayki ödemeyle birlikte bugüne kadar hanelere toplam 80,4 milyar TL destek sağlamış olacağız” dedi.

Finans 10-05-24 14:08

Bakan Yumaklı duyurdu: 945 milyon lira destek ödemesi yapılacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan destek ödemelerine ilişkin son dakika açıklaması! Yumaklı, çiftçilere 945 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapılacağını duyurdu. Destek ödemesine ilişkin detaylar da belli oldu.

Finans 10-05-24 11:21

Bakan Şimşek duyurdu! Tasarruf paketi açıklanıyor! Tarih belli oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, tasarruf paketini pazartesi günü açıklayacaklarını duyurdu. Şimşek, "Önümüzdeki dönemde kamu maliyesine ilişkin birçok hususta adım atacağız." diye konuştu. Şimşek'ten altın piyasalarının kaldırılmasını beklediği altın kotasına ilişkin de sert çıkış geldi. Bakan Şimşek, "Çıkar çevreleri memnun değil. Kusura bakmasınlar." değerlendirmesini yaptı.

Finans 10-05-24 10:31

Bakan Yerlikaya duyurdu! 11 ilde terör operasyonları: 'Terörle mücadele kararlılıkla devam edecek'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensuplarına yönelik BOZDOĞAN-37 operasyonlarında 92 mağara ve sığınağın imha edildiğini duyurdu.

Haber 10-05-24 09:36

Bakan Şimşek'ten TCMB rezervleriyle ilgili önemli açıklama! 'Güven artıyor' sözleriyle duyurdu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından önemli bir paylaşımda bulundu. Bakan Şimşek yaptığı paylaşımda, programın çalıştığını, yeniden dengelenmeyle cari açığın düştüğünü ve makro finansal istikrar güçlendiğini ifade ederek, "Güven artıyor. Azalan dış finansman ihtiyacı ve hızlanan dış kaynak girişiyle rezervlerdeki olumlu seyir devam edecek." dedi.

Finans 09-05-24 17:31

Bakan Işıkhan zam yok demişti ama... Asgari ücrete ara zamda son kulis! Canlı yayında rakam duyurdu

Temmuz ayına geri sayım başlarken milyonlarca çalışanın gündeminde asgari ücrete ara zam konusu var. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 'ara zam' yok dese de zam için kulis bilgileri gündem olmaya devam ediyor. Asgari ücrete ara zamda son kulis ve rakam ne?

Finans 09-05-24 10:01

Bakan Yerlikaya: ‘Mahzen-41’ operasyonlarında ‘Ayazlar’ suç örgütü çökertildi

Antalya merkezli 2 ilde düzenlenen ‘Mahzen-41’ operasyonlarında elebaşılığını Umut Ayaz’ın yaptığı ‘Ayazlar’ suç örgütü çökertildi. 9 şüpheli yakalandı.

Haber 09-05-24 08:34

Bakan Tunç'tan açıklama geldi: Tartıştığı kişiyi arabanın arkasında sürükleyen sürücü tutuklandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya'nın Kaş ilçesinde aralarında çıkan tartışma sonrasında Orhan S.'yi aracının arkasına bağlayıp sürükleyen otomobil sürücüsü Şaban T.'nin, sevkedildiği sulh ceza hakimliğince tutuklandığını açıkladı.

Haber 09-05-24 01:27

Uzmanından altın tavsiye! Bu aktivite kalp krizi ve felç riskini azaltıyor

Kardiyoloji Uzmanı İsmail Erdoğu, yaz aylarında güneşlenmenin kalp hastalığı riskini azalttığını söyledi.

Haber 09-05-24 00:18

Bakan Özhaseki: Önümüzdeki aydan itibaren 15-20 bin civarında konutu her ay teslim edeceğiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesine yönelik, "Önümüzdeki aydan itibaren 15-20 bin civarında konutu her ay teslim edeceğiz. Sene sonunda bu sayı 200 bini bulacak." dedi.

Haber 08-05-24 23:55

Bakan Bayraktar duyurdu! BOTAŞ ile ExxonMobil arasında LNG ticaretine ilişkin işbirliği anlaşması imzalandı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) ve ExxonMobil arasında sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) ticaretine ilişkin işbirliği anlaşması imzalandığını duyurdu.

Finans 08-05-24 22:29

Bakan Mehmet Şimşek'ten 'refah artışı' mesajı: 'Mümkün değil...' diyerek anlattı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek enflasyonu tek haneye düşürmekte kararlı olduklarını dile getirdi. Şimşek yaptığı açıklamada vatandaşın gelirine ilişkin fiyat istikrarı olmadan kalıcı refah olmayacağını vurguladı.

Finans 08-05-24 18:06

Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması! O görüşme olay olmuştu: Nikah davetiyesi için uğramış!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Taha Hüseyin Karagöz ile makamında yaptığı görüşme olay oldu. Söz konusu ziyaret, muhalif kesimde büyük tepkiye yol açarken, CHP lideri Özgür Özel'den açıklama geldi. Eleştirilerin ardından gazeteci İsmail Küçükkaya'ya konuşan Özel, "Nikah davetiyesi için uğradı, kapıdan çevirecek halimiz yoktu" dedi. Karagöz de eleştirilere yanıt verdi.

Haber 08-05-24 12:19

Bakan Tekin, silahla vurularak öldürülen okul müdürü için başsağlığı diledi:

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde yabancı uyruklu öğrenci tarafından silahla vurularak öldürülen, özel bir lisenin müdürü İbrahim Oktugan için başsağlığı diledi.

Yurthaber 08-05-24 07:40