Istanbul Depremi Kac Siddetinde Olacak Haberleri

Saat 19.00'dan sonra hayat duracak! Süper Lig'de kader günü: Tüm maçlar aynı anda başlayacak! Şampiyonluk...

Süper Lig'de bugün saat 19.00'da heyecan zirveye çıkacak. 36. hafta maçlarının tamamı, bugün aynı saatte oynanacak. Ligin zirvesini ve düşme hattını yakından ilgilendiren kritik akşamda heyecanın en çok yaşanacağı yer ise İstanbul olacak. Fenerbahçe'nin yenilmesi halinde, Galatasaray bir puan alsa bile şampiyonluğunu ilan edecek. Fenerbahçe'nin kazanması ve Galatasaray'ın kaybetmesi halindeyse önümüzdeki hafta oynanacak derbi çok daha büyük önem kazanacak.

Spor 2024-05-12 10:01:50

Meteoroloji'den yurt genelinde hafta sonu uyarısı! Bahar havası yerini yağmurlu ve serin günlere bırakıyor! İşte 5 günlük hava durumu

Ülke genelinde bahar havası devam ederken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden hafta sonu için sıcaklık ve yağış uyarısı geldi. İstanbul, İzmir ve Ankara dahil ülke genelinde sıcaklıkların cuma gününden itibaren 5 derece düşmesi bekleniyor. Marmara'da poyraz kuvvetli ve soğuk esecek. Cumartesi ise tüm yurtta sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. İşte yurt genelinde 5 günlük hava tahminleri...

Haber 2024-05-08 17:31:09

Fenerbahçeli eski futbolcudan 1999 Gölcük depremi itirafı! ''1 hafta arabada yaşamak zorunda kaldım''

Fenerbahçeli eski futbolcu Murat Yakın, futbol oynadığı döneme dair itiraflarda bulundu. Yaşadığı İstanbul depreminde başına gelen olayları anlatan Murat Yakın, yaklaşık 1 hafta boyunca arabada kaldığını söyledi.

Spor 2024-05-08 16:38:49

SON DAKİKA| 1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta raylı sistemde ulaşım ücretsiz olacak!

1 Mayıs İşçi Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ulaşımın ücretsiz olmasına dair karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Haber 2024-04-30 00:34:09

'Şakası yok' Naci Görür'den İstanbul depremi için korkutan sözler '7.5'e kadar gidebilir! O yerler 9 şiddetine maruz kalacak'

Beklenen olası İstanbul depremi endişesi devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür ise yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı. "Kahramanmaraş depremini bağırdık, söyledik kimse dinlemedi" diyen Görür "Şimdi korkuyoruz tarih tekerrür edecek" dedi. Deprem bekledikleri yerlerin Adalar Fayı ve Kumburgaz Fayı olduğunu söyleyen Görür, ikisinin birlikte kırılması halinde büyüklüğünün 7.5'e kadar gidebileceğini aktardı. Marmara kıyılarına yakın olan yerlerin en fazla deprem şiddetine maruz kalacağını söyledi.

Haber 27-04-24 11:42

Bakan Uraloğlu'ndan duyurdu! 23 Nisan'da ücretsiz olacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan'da Başkentray, Marmaray Sirkeci-Kazlıçeşme hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy hattı ve İzban'ın ücretsiz olacağını duyurdu.

Haber 22-04-24 14:09

'Başta İstanbul olmak üzere...' Prof. Dr. Orhan Şen saat verdi... 43 il için sarı alarm! Meteoroloji'den son dakika 20 - 24 Nisan hava durumu

Bugün hava nasıl olacak? Sıcaklıklar düşecek mi? Yağmur, fırtına, dolu var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün peş peşe yaptığı uyarıların ardından yurdun büyük bir bölümünde yaşayan vatandaşlar hava durumu ile ilgili gelişmeleri merakla takip ediyor. Meteoroloji, 43 il için sarı kodlu uyarı yaparken İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve diğer tüm illerde yaşayanlar uyarıları araştırılıyor. Prof. Dr. Orhan Şen sıcaklık düşüşüne dikkat çekerken pek çok il için saat vererek uyarı yaptı.

Haber 20-04-24 09:45

Sosyal medyada yaptığı canlı yayın sırasında deprem olacağını hissettiğini söyledi! Dakikalar sonra deprem oldu....Deprem olmadan hissetmem peki?

TikTok'ta 'dollunayy35' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın sosyal medyadan açtığı canlı yayın sırasında 'Deprem olacak gibi hissediyorum' dedi. Canlı yayında takipçilerinin sorularını yanıtlayan kadın hislerini dile getirdikten dakikalar sonra Tokat depremi oldu. Depreme canlı yayında yakalanan kadın hem korktu hem de şaşırdı.

Trend 20-04-24 07:53

Meteoroloji peş peşe illeri uyardı 'Çok' kuvvetli olacak! İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa... 45 il için sarı kodlu uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, Marmara ve Ege'de bu gece, Batı Akdeniz'de yarın için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. Yurdun iç ve batı kesimleri için de fırtına uyarısı geldi. Meteoroloji, peş peşe açıklamalarla pek çok ili uyardı. Buna göre çok kuvvetli yağış ve fırtına bekleniyor. Diğer yandan 45 il için yarına yönelik sarı kodlu uyarı yapıldı. O iller arasında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Kocaeli, Antalya ve Tekirdağ da var...

Haber 19-04-24 15:44

Olası İstanbul depremi ile ilgili tartışmalar sürerken Prof. Dr. Osman Bektaş Bursa'ya dikkat çekti 'Tekrarı yaşanabilir'

Beklenen olası İstanbul depremi Türkiye'nin gündemindeki yerini korumaya devam ederken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın açıklaması tartışma yaratmıştı. Uzmanlardan Ercan'ın açıklamalarıyla alakalı farklı eleştiriler gelirken Prof. Dr. Osman Bektaş, bir sosyal medya kullanıcısının 'Bursa' ile ilgili sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Haber 13-04-24 11:28

İlk fatura İstanbul ve Ankara'ya kesiliyor! Bakanlar da hedefte, Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek rapor istedi! Ali Yerlikaya, Osman Aşkın Bak...

AK Parti, 2002 yılından beri ilk kez Türkiye genelinde ikinci parti konumuna düştü. Bu durum kuşkusuz AK Parti’nin A takımında değişikliklere neden olacak. Asıl sürprizin ise kabinede olabileceği gündemdeki yerini koruyor. Özellikle Ali Yerlikaya, Yılmaz Tunç, Osman Aşkın Bak, Fatih Kacır gibi bakanların memleketlerinde AK Parti kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu konuyla yakından ilgileniyor.

Finans 08-04-24 10:48

BAYRAM NAMAZI SAATİ 2024: İstanbul, Ankara, İzmir bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet il il Ramazan Bayramı namazı saatleri

Bayram namazı saati, İstanbul, Ankara, İzmir'de yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi tarafından merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan takvime göre Ramazan Bayramı’nın birinci günü 10 Nisan Çarşamba olacak. Ramazan Bayramı namazı kılmak isteyen vatandaşlar yaşadıkları ile göre saat bilgisine ulaşmak istiyor. Peki, Bayram namazı ne zaman, saat kaçta? İşte Diyanet ile İstanbul, Ankara, İzmir ve il il Ramazan Bayramı namaz vakitleri...

Haber 08-04-24 10:23

Tatil yerlerinde yağmur eksik olmayacak! Meteoroloji İstanbul, Ankara ve İzmir için parantez açtı: Bayramda hava nasıl olacak?

Bayramda hava durumu haftanın en çok merak edilen konularından biri. Ülke genelinde ılık bir hava hakim olsa da kimi yerlerde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor; bu iller arasında Muğla, Antalya gibi tatil bölgeleri de var. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayramda İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu için de ayrı bir rapor hazırladı. Peki arife günü (9 Nisan) ve bayramda hava nasıl olacak, hangi illerde yağmur yağacak?

Haber 08-04-24 09:41

Bayram tatili nedeniyle İstanbul, Ankara ve İzmir’de bazı toplu taşıma araçları ücretsiz olacak

Bayram tatili nedeniyle İstanbul, Ankara ve İzmir’de bazı toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yurthaber 05-04-24 07:35

Prof. Dr. Orhan Şen İstanbul için açıkladı 'Yaz havası...' 4 bölgeye uyarı: Marmara da var... Meteoroloji'den son dakika 1 - 5 Nisan hava durumu

Bugün hava nasıl? Bu hafta hava nasıl olacak? Sıcaklıklar yükseliyor mu? Son dönemde artan sıcaklıklar nedeniyle vatandaşlar bu soruların yanıtını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahmin raporunu paylaşırken Prof. Dr. Orhan Şen'den de 'Yaz havası' açıklaması geldi. İşte il il son dakika hava durumu tahmini...

Haber 01-04-24 09:11

Uğur Dündar'ın Ekrem İmamoğlu yorumu gündem oldu: Orhan Gencebay’a karşı da bir zafer kazanmış olacak

İstanbul'da yerel seçim heyecanı sürerken, gazeteci Uğur Dündar canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. Gelen ilk seçim sonuçlarına göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yorum yapan Uğur Dündar, "Eğer 4 puanın üzerinde bir farkla kazanırsa sadece Murat Kurum’a karşı değil, Cumhurbaşkanına, 17 bakana ve Orhan Gencebay’a karşı bir zafer kazanmış olacak" dedi.

Haber 31-03-24 19:21

CANLI | İSTANBUL İLK SEÇİM SONUÇLARI! Nefesler tutuldu, ilk sonuçlarda sürprizler var: Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu kazanıyor?

Türkiye nefesini tuttu İstanbul seçim sonuçlarını takip ediyor! Canlı İstanbul seçim sonuçları günün en merak edilen konuları arasında ilk sırada yer alıyor, hem Murat Kurum hem de Ekrem İmamoğlu İstanbul için iddialı. Anadolu Ajansı'nın aktardığı verilere paralel olarak YSK'nın seçim yasaklarını kaldırması bekleniyor. Seçim yasakları kalkar kalkmaz İstanbul ve tüm Türkiye için ilk sonuçlar burada olacak!

Finans 31-03-24 18:15

İstanbul seçim sonuçları belli oluyor! Canlı İstanbul seçim sonuçları

Türkiye bugün, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticilerini seçiyor. Tüm yurtta olduğu gibi İstanbul'da da yerel seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. İstanbul seçim sonuçları ve tüm Türkiye'deki yerel seçim sonuçları anbean Mynet’te olacak.

Finans 31-03-24 08:33

Esenler seçim sonuçları canlı! Esenler'de yerel seçimin galibi Mehmet Tevfik Göksu mu Hasan Dalkıran mı olacak?

İstanbul seçim sonuçları heyecanla bekleniyor. İstanbul'un ilçelerindeki seçim sonuçları da merak ediliyor. Esenler seçim sonuçları yoğun bir şekilde takip ediliyor. Esenler'de AK Parti'nin adayı Mehmet Tevfik Göksu mu, CHP'nin adayı Hasan Dalkıran mı daha avantajlı? Esenler seçim sonuçları pazar akşamı çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 30-03-24 23:35

Çekmeköy seçim sonuçları canlı! Çekmeköy'de yerel seçimi Ahmet Poyraz mı Orhan Çerkez mi kazanıyor?

Yerel seçim için artık çok kısa bir süre kaldı. İstanbul seçim sonuçları ile birlikte İstanbul'un ilçelerindeki seçim sonuçları da merakla bekleniyor. Çekmeköy seçim sonuçları yoğun bir şekilde takip ediliyor. Çekmeköy'de AK Parti'nin adayı Ahmet Poyraz mı, CHP'nin adayı Orhan Çerkez mi daha avantajlı? Pazar akşamı Çekmeköy seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 30-03-24 23:29

Küçükçekmece canlı seçim sonuçları! Küçükçekmece'de yerel seçimi Kemal Çebi mi Aziz Yeniay mı kazanacak?

Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gidiyor. İstanbul Küçükçekmece ilçesinde de belediye başkan adaylarının kıyasıya mücadelesi sandıkta yaşanacak. Küçükçekmece'de belediye başkanlığı koltuğuna oturacak isim Küçükçekmeceliler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Başkanlık yarışının galibi mevcut başkan Kemal Çebi mi yoksa AK Parti'nin adayı Aziz Yeniay mı olacak? İşte Küçükçekmece yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm gelişmeler...

Haber 30-03-24 23:19

Güngören canlı seçim sonuçları! İstanbul Güngören'de yerel seçimi Bünyamin Demir mi Yüksel Yalçın mı kazanıyor?

Güngören yerel seçim sonuçları yoğun bir şekilde takip ediliyor. İstanbul'da 31 Mart yerel seçimleri için heyecan dorukta. Güngören'de AK Parti'nin adayı Bünyamin Demir mi, CHP'nin adayı Yüksel Yalçın mı daha avantajlı? Güngören seçim sonuçları pazar akşamı en çok konuşulacak konulardan biri olacak! İşte Güngören yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm merak edilenler ve canlı sonuçlar...

Haber 30-03-24 23:15

Canlı Maltepe seçim sonuçları! Maltepe ilçesi yerel seçimi Kadem Ekşi mi Esin Köymen mi kazanacak?

İstanbul'un gözde ilçelerinden Maltepe'de seçim heyecanı yaşanıyor. 31 Mart'ta sonucu en çok merak edilen ilçelerin başında da İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Maltepe ilçesi de geliyor. Maltepe'de seçimin kazanını AK Parti'nin adayı Kadem Ekşi mi CHP'nin adayı Esin Köymen mi olacak? İşte Maltepe yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm bilgiler, detaylar ve merak edilenler...

Haber 30-03-24 23:13

İstanbul seçim sonuçları canlı... Geri sayım başladı, İstanbul seçim sonuçları ne olacak? Murat Kurum mu İmamoğlu mu önde?

İstanbul seçim sonuçları CANLI! Mayıs ayından sonra bir kez daha sandık başına gidiyoruz. Pazar günkü yerel seçim için artık saatler kaldı. En çok merak edilen şehirlerin başında şüphesiz İstanbul geliyor! İstanbul'da yarışın Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında geçmesi bekleniyor. Canlı İstanbul seçim sonuçlarını Mynet'ten anlık olarak takip edebileceksiniz.

Haber 30-03-24 22:42

Canlı Beylikdüzü seçim sonuçları! Beylikdüzü'nde kim galip gelecek? Mehmet Murat Çalık mı Mustafa Günaydın mı?

Yerel seçim sonuçları için gözler İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve kentin en önemli ilçelerinden biri olan Beylikdüzü'ne çevrildi. CHP mevcut Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ı tekrardan aday gösterirken AK Parti Mustafa Günaydın'ı aday olarak gösterdi. Seçimin galibi Çalık mı olacak Günaydın mı? İşte Beylikdüzü'nde son durum....

Haber 30-03-24 22:39

Üsküdar canlı seçim sonuçları! Üsküdar'da yerel seçimi Hilmi Türkmen mi Sinem Dedetaş mı kazanıyor?

Yerel seçime saatler kaldı. İstanbul seçim sonuçlarının yanı sıra Üsküdar seçim sonuçları da yoğun bir şekilde takip ediliyor. Üsküdar'da AK Parti'nin adayı ve mevcut belediye başkanı Hilmi Türkmen mi yoksa CHP’nin adayı Sinem Dedetaş mı avantajlı? Pazar akşamı Üsküdar seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 30-03-24 22:28

Avcılar canlı seçim sonuçları! Avcılar'da seçimin galibi kim olacak: Abdullah Küçükoğlu mu yoksa Utku Caner Çaykara mı?

Vatandaşlar sandıklara akın etti. Partilerin seçim çalışmaları artık sona erdi. Türkiye nefesini tuttu yerel seçimlerde sandıklardan çıkacak sonuçlara kilitlendi. İstanbul Avcılar'da da sandıktan çıkacak isim merakla bekleniyor. AK Parti'nin adayı Abdullah Küçükoğlu ile CHP'nin adayı Utku Caner Çaykara, ilçede ön plana çıkan adaylar konumunda. Akşam saatlerinde belli olması beklenen sonuçlar bu sayfada olacak!

Haber 30-03-24 22:23

Canlı Başakşehir seçim sonuçları! Başakşehir'de yerel seçimi Yasin Kartoğlu mu, Mesut Öksüz mü kazanıyor?

Yerel seçim geldi çattı. İstanbul seçim sonuçlarının yanı sıra Başakşehir seçim sonuçları da yoğun bir şekilde merak ediliyor. Mevcut belediye başkanı Yasin Kartoğlu mu yoksa CHP’nin adayı Mesut Öksüz mü avantajlı? Pazar akşamı Başakşehir seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak! Seçim sonuçları Mynet'te!

Haber 30-03-24 22:22

Canlı Kırşehir seçim sonuçları! Kırşehir seçim sonuçlarında CHP adayı Selahattin Ekicioğlu mu, AK Parti adayı Osman Arslan mı, İYİ Parti adayı Ufuk Cengiz mi kazanacak?

Yerel seçime artık çok kısa bir süre kaldı. İstanbul seçim sonuçlarının yanı sıra Kırşehir seçim sonuçları da yoğun bir şekilde takip ediliyor. Mevcut belediye başkanı Selahattin Ekicioğlu mu yoksa AK Parti'nin adayı Osman Arslan mı avantajlı olduğu merak ediliyor. Pazar akşamı Kırşehir seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak! Peki, Kırşehir seçim sonuçlarında CHP adayı Selahattin Ekicioğlu mu, AK Parti adayı Osman Arslan mı, İYİ Parti adayı Ufuk Cengiz mi kazanacak?

Haber 29-03-24 15:48

Canlı Tokat seçim sonuçları! Tokat'taki seçim sonuçlarında AK Parti'nin adayı Eyüp Eroğlu mu yoksa CHP'nin adayı Murat Yazıcı mı kazanacak?

Seçime sayılı günler kala seçmenlerin heyecanı da dorukta. İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerin dışında Anadolu'daki belediyelerde son durum merak ediliyor. Tokat'ta seçim yarışının AK Parti'nin adayı Eyüp Eroğlu ve CHP'nin adayı Murat Yazıcı arasında geçmesi beklenirken seçmenlerin tercihi ne olacak?

Haber 29-03-24 13:10

Canlı Mersin seçim sonuçları! Mersin'deki seçim sonuçlarında Vahap Seçer mi Serdar Soydan mı Mahmut Bülent Özkan mı önde?

Ülkemiz 2023'ün Mayıs ayının ardından bir kez daha sandık başına gidiyor. Yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara kadar Mersin seçim sonuçları da büyük bir heyecanla takip ediliyor. Mersin'de mevcut belediye başkanı Vahap Seçer ile MHP adayı Serdar Soydan arasında rekabet var. Mersin seçim sonuçları anbean Mynet'te olacak!

Haber 29-03-24 11:48

Ünlü anketçi Hakan Bayrakçı 'O alınmış bu alınmış ben işime bakarım' dedi İstanbul'daki son seçim anketini duyurdu

Pazar günü 81 ilde sandıklar kurulacak fakat seçim akşamı en çok merak edilen, takip edilen yer İstanbul olacak. İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında kıyasıya bir yarış var, dengeler sürekli değişiyor. Kamuoyu Hakan Bayrakçı'nın anketinin sonuçlarını merak ederken deneyimli isim Enver Aysever'in canlı yayınına katıldı ve İstanbul'daki seçim anketindeki son durumu anlattı.

Finans 27-03-24 14:21

Yağmur, çamur, fırtına! Bugün aniden başlayacak, öğlen kuvvetlenebilir; İstanbul için uyarı geldi... Meteoroloji'den son dakika hava durumu

Türkiye yeni haftaya kışı aratmayan bir havayla giriyor. Marmara ve Ege bölgeleri için kuvvetli yağış uyarıları peş peşe geldi. Yine Ege, Marmara ve İç Anadolu'da "aniden lodos fırtınası başlaması", öğlen kuvvetlenmesi bekleniyor. Başta İstanbul ve Ankara için yeniden ve tarih verilerek çamur yağmuru uyarısı da yapıldı. İşte son dakika hava durumu uyarılarıyla "Bugün hava nasıl olacak?" sorusunun yanıtı...

Haber 25-03-24 08:00

The Economist'ten dikkat çeken yorum: İmamoğlu'nun kendi işi de tehlikede olacak

Yerel seçimlere 2 haftadan az bir süre kala yabancı basının gözü İstanbul'da olacak. Seçimlerde İstanbul'u kimin kazanacağı merak edilirken İngiliz "The Economist" dergisi, İstanbul seçimlerinin ana gündem maddesinin 'deprem hazırlığı' olduğunu okuyucularına aktardı. "İmamoğlu'nun kendi işi de tehlikede olacak" yorumunu yapan dergi, Kurum'un 650 bin konut yapma sözünü hatırlattı.

Haber 22-03-24 19:39

İstanbulkartı olanlar dikkat! İmamoğlu duyurdu, otoparklara yüzde 50 indirim geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden otopark ücretlerine yüzde 50 indirim sağlayacak yeni proje geldi. İstanbul'da araçlarını toplu taşıma ile entegre kullananlar, ödemeleri İstanbulkart ile yaptıkları takdirde yüzde 50 indirim hakkı elde etmiş olacak.

Finans 19-03-24 14:19

Süre 8 dakikaya iniyor! İstanbul'da yeni metro hattı yarın açılıyor: Dünyanın en uzun metro ringlerinden biri olacak

Yarın İstanbul'a yeni bir metro hattı geliyor. Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro hattının açılışı öncesi konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hatla birlikte Arnavutköy'den İstanbul Havalimanı'na ulaşımın 8 dakikaya düşeceğini ifade etti. Uraloğlu ayrıca "Dünyanın en uzun metro ringlerinden biri İstanbul'da olacak" dedi.

Haber 18-03-24 15:01

Eski CHP avukatından para sayma görüntüleriyle ilgili gündem olacak çıkış! 'İlk defa duydum' dedi, AK Parti'den 'yalanınız batsın' tepkisi geldi

Dün akşam saatlerinde sosyal medyada yayılan CHP İstanbul İl Başkanlığındaki para sayma görüntüleri bir anda gündem oldu. CHP'den açıklama gelirken İstanbul Başsavcılığı soruşturma başlattı. Çok konuşulan görüntülerin ardından CHP'nin eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek'in çıkışı çok konuşuldu. AK Partili Ali Özkaya da 'yalanınız batsın' diye tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 12-03-24 09:52

Arabanızın, evinizin camlarını yıkamayın! Türkiye'ye dün gece giriş yaptı: İstanbul'a çamur yağmuru geliyor

Kapıdan baktırıp kazma kürek yaktıran mart ayının ortasına doğru İstanbul için kritik bir uyarı geldi: Yarın mega kentte çamur yağmuru bekleniyor! Afrika toz kütlesinin dün gece Türkiye'ye giriş yaptığı belirtildi. "Bugün (11 Mart) hava nasıl olacak?" sorusunun yanıtını haritalarla paylaşan Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahminlerine göre de İstanbul'da yarın hava ısınacak ancak yağışa dikkat...

Haber 11-03-24 08:31

CHP'deki 'Burcu Köksal' tartışmalarına isim vermeden Mansur Yavaş da katıldı! Noktayı koydu: Teröre bulaşmamış herkesin oyuna talibiz!

CHP'deki 'Burcu Köksal' kriziyle ilgili İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan da açıklama geldi. Köksal'ın "Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" ifadelerine göndermede bulunan Yavaş, "Biz rozetimizi çıkarıp çalışmalara başlayacağız. Biz Ankara'da elini teröre bulaştırmamış herkesin oyuna talibiz" diye konuştu.

Haber 09-03-24 15:15

Konut kredisinde dikkat çeken 'enerji' detayı, indirim sağlanacak! 180 ay vade, yüzde 0.69 faiz! Aylık taksit tutarı...

Kentsel dönüşümde yeni kredi desteği açıklandı. İstanbul, İzmir, Manisa, Kahramanmaraş ve Tekirdağ'da riskli yapıların dönüştürülmesinde enerji verimliliği esas alınarak aylık yüzde 0,69 faiz ve 180 ay vadeyle 2,5 milyon TL'ye varan kredi desteği verilecek. Başvuru şartları neler, aylık taksit tutarı ne kadar olacak? İşte merak edilenler...

Finans 08-03-24 09:07

Murat Kurum 'Eşsiz İstanbul Tanıtım Toplantısı'nda konuştu! 'Bakarız değil, yaparız diyeceğiz'

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum Ataşehir’de düzenlenen 'Eşsiz İstanbul Tanıtım Toplantısı' programında projelerini tanıttı. Tanıtım programında konuşan Kurum, "Murat Kurum kardeşiniz; bakarız değil, yaparız diyecek. Asla hesap yapmayacak, gerektiğinde hesap verecek. Sadece gerekenleri değil, hep fazlasını yapacak. Koltuğuna değil, halkına bağlı olacak. Bahane değil, çözüm bulacak. Daima yapan, daima üreten, daima hizmet eden tarafta olacak" diye konuştu.

Haber 07-03-24 16:59

Konutta 0,69 kredi faiz oranı ile yeni kampanya! Bakan Özhaseki duyurdu, İstanbul ve İzmir de dahil: İşte ödeme planı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin İzmir'de katıldığı "Türkiye İklime ve Afetlere Dayanıklı Şehirler Projesi" programında kredi kampanyasını duyurdu. Buna göre İstanbul, İzmir, Manisa, Kahramanmaraş ve Tekirdağ'da riskli yapıların dönüştürülmesinde enerji verimliliği esas alınarak aylık yüzde 0,69 faiz ve 180 ay vadeyle 2,5 milyon TL'ye varan kredi desteği verilecek. İlk uygulanacak il ise İzmir olacak. İşte ödeme planı...

Finans 07-03-24 13:06

Bakan Uraloğlu süper hızlı tren projesini anlattı: Ankara-İstanbul arası 80 dakika olacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu katıldığı canlı yayında ulaşım projeleri hakkında açıklamalar yaptı. Hedeflerinin toplam 29 bin kilometre raylı sistem olduğunu kaydeden Bakan Uraloğlu, "Ankara ile ilgili projelerimiz de var. Havaalanı metrosu konusunda çalışıyoruz" dedi. Bakan Uraloğlu ayrıca, "Biz bir de süper hızlı tren düşünüyoruz. Ankara-İstanbul arası 80 dakika olacak" diye konuştu.

Haber 06-03-24 22:56

Kuvvetli yağış ve kar... 11 il için sarı kodlu uyarı! İstanbul, Ankara, İzmir'de hava nasıl? Meteoroloji'den son dakika 6 - 10 Mart hava durumu

Kar yağacak mı? Bugün hava nasıl? Yağmur yağacak mı? Hava durumundaki değişimler nedeniyle pek çok kişi bu soruların yanıtını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu tahmin raporunu paylaşırken 11 il için de sarı kodlu uyarı geldi. Bazı bölgelerde sağanak yağmur, karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu nasıl olacak? İşte detaylar...

Haber 06-03-24 09:48

'İstanbul depreminin 'öncüsü' dedi, son bir aydaki sismik hareketliliğe dikkat çekti! Çanakkale'deki deprem sonrası açık açık uyardı: Bugün kırılmadıysa yarın kırılacak!

İstanbul depremi için korkutan açıklamalar geldi. Dün akşam saatlerinde Çanakkale Yenice'de meydana gelen Marmara ve Ege'deki pek çok ilde hissedilen deprem, beklenen İstanbul depremi için endişeleri artırdı. Canlı yayına bağlanan deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "İstanbul çevresindeki her deprem artık beklenen büyük depremin öncüsü" diye konuştu. Ersoy, bölgede son bir ayda yaşanan sismik hareketliliğe dikkat çekti.

Haber 05-03-24 07:14

Biri üzülecek, biri sevinecek, oyu %46'dan %40'a düştü! Seçimlere 26 gün kala geriden gelerek öne geçti

Yerel seçimlerde Türkiye'nin gözü İstanbul ve Ankara'da olacak! Seçimlere 26 gün kala özellikle İstanbul'da yarış iyice kızıştı. Canlı yayında son anket rakamları karşılaştırıldı. Ekrem İmamoğlu'nun kampanya süreci başladığında geride olduğu fakat son dönemde geriden gelerek öne geçtiği ifade edildi.

Finans 04-03-24 09:04

Yeni bir fay mı? O ilde 19 günde 150 mikro deprem! 'İstanbul ya da Marmara depremi değil; beklenen Anadolu depremi'

Çanakkale'nin Biga ilçesinde 4 Şubat'tan bu yana 150'ye yakın mikro deprem meydana geldi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler, "Zaman zaman bu gerilmelerin neticesinde bu küçük depremlerin oluşturduğu yeni bir fayın ortaya çıktığını söylemek söz konusu olabilir" dedi.

Haber 23-02-24 16:38

Galata tadilata girdi! 1 ay kapalı olacak

Galata Kulesi dış cephe onarımı ve deprem güçlendirme çalışmaları nedeniyle bir ay süreyle ziyarete kapalı olacak. UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne 2013'te dahil edilen ve İstanbul silüetinin önemli yapılarından biri olan kuledeki çalışmaların nisanda tamamlanması planlanıyor.

Haber 23-02-24 10:51

Galata Kulesi bir ay ziyarete kapalı olacak

İSTANBUL (AA) - Galata Kulesi, depreme karşı güçlendirme ve dış cephe onarımı çalışmaları sebebiyle 23 Şubat'tan itibaren bir ay süreyle ziyarete kapalı olacak.

Yurthaber 22-02-24 08:38