Kolajen Serum Haberleri

Önemsiz deyip geçmeyin! Kolajen eksikliğinin 8 belirtisi

Vücutta en yaygın ve bol miktarda bulunan protein türü olan kolajen yaşlandıkça daha az üretilmeye başlar. Bu da kırışıklıklar, sert eklemler gibi bir çok probleme neden olur. Dolayısıyla vücutta bir kolajen eksikliği durumu varsa müdahale edilmelidir. İşte kolajen eksikliğinin en yaygın 8 belirtisi...

Kadin 2024-06-08 11:37:07

Cilt bakımında sprey serum kullanımı artıyor

Cilt bakımında son dönemde birçok trendde yükseliş görülürken, özellikle sprey serumlar öne çıkıyor.

Haber 2024-05-31 11:05:12

Bu acıya yürek dayanmaz: Hastaneye yürüyerek gitti cenazesi çıktı! Dikkat çeken 'yanlış serum' iddiası

Bursa’da bahar nezlesi şikayetiyle hastaneye giden 7 yaşındaki Yüsra Türkoğlu ailesinin iddiasına göre, yanlış serum sebebiyle hayatını kaybetti. Acılı aile, doktorların yanlış müdahalesi ve peş peşe yapılan hatalar nedeniyle kızlarının öldüğünü ifade etti. Anaokulu öğrencisi Yüsra’dan geriye mutlu günlerinde kaydedilmiş görüntüler kaldı. Savcılık da küçük kızın cenazesine otopsi yaptı.

Haber 2024-05-29 11:59:15

Fön sütü ne işe yarar? Fön sütü nasıl kullanılır? Fön sütünün faydaları

Günlük yaşamın temposu her geçen gün artmakta ve bu durum saçlar üzerinde etkisini göstermektedir. Bu sebeple, canlandırıcı serum ve saç tonikleri gibi saç bakım ürünlerinin yanı sıra, fön ve maşa gibi işlemler öncesinde kullanılan diğer bakım ürünleri de büyük önem taşımaya başlamıştır. Bu kapsamda fön sütü nedir, ne işe yarar?

Kadin 2024-05-28 21:31:34

Hyaluronik asit nedir, faydaları nelerdir? Hyaluronik asit serum ne işe yarar?

Kadın ya da erkek fark etmeksizin cildi korumak, cildi olası sorunlardan kurtarmak için cilt bakımlarını aksatmamak gerekir. Bu noktada adı gündemde olan hyaluronik asitin ne olduğu merak konusu olabilir. Peki, hyaluronik asit nedir ve faydaları nelerdir? Hyaluronik asit serum ne işe yarar?

Kadin 16-05-24 01:58

Son dönemin yeni modası: Serum çılgınlığı! Acillik olan da var, ölümden dönen de

Son yıllarda internet fenomenleri ve sosyal medyanın da etkisiyle hastane dışı serum uygulamaları moda haline geldi. 'Atom', 'Vitamin kokteyli', 'Gençleşme iksiri' gibi sloganlarla vatandaşa sunulan serumlar nedeniyle acil servislere alerjik şokla getirilen hasta sayısında artış oldu. Türkiye Acil Tıp Derneği'nden Doç. Dr. Özlem Dikme, vatandaşların sağlık kabinleri, evinin salonu, hatta kuaför salonunda dahi serum taktırdığına dikkat çekerek "kalbi durup zor döndürülen vakalar var" dedi.

Haber 05-05-24 11:59

Retinol nedir, ne için kullanılır? Retinol krem ve retinol serum ne işe yarar?

Kadınların ve erkeklerin cilt bakımı rutinlerinde olan retinol, günümüzde oldukça popüler bir cilt bakım ürünüdür. Bu vitamin A türevinin cildi gençleştirmek, kırışıklıkları azaltmak, lekeleri gidermek ve cilt tonunu eşitlemek için kapsamlı bir çözüm sunduğu iddia edilir. Peki, retinol nedir, ne için kullanılır? Retinol krem ve retinol serum ne işe yarar?

Haber 16-04-24 15:39

ABD 'tıbbi terörist' haberiyle sarsıldı! Hastaları teker teker kalp krizi geçirmeye başlayınca harekete geçildi: Kan donduran gerçek böyle ortaya çıktı!

ABD'de Raynaldo Ortiz ismindeki bir doktor 2018, 2021 ve 2022 yıllarında disiplin cezalarına çarptırıldı. Doktor bu cezalara misilleme yapmak için ölümcül bir plan geliştirdi. Ortiz, hastaların serum torbalarına zehirli ilaçlar enjekte etti. 13 hastanın kalp krizi geçirerek ölmesine yol açan Ortiz suçlu bulundu.

Haber 15-04-24 14:46

Dikkat! Damar yolu ile verilen serumda tespit edildi: Uzmanı, Artık yeniden düşünmemiz gerekiyor dedi

Adana Çukurova Üniversitesi ile Danimarka Roskilde Üniversitesi'nde görevli akademisyenler, ortak çalışma ile tıbbi tedavilerde kullanılan serumları inceledi. İncelemeyle 1 litrelik serumlarda 65 adet mikroplastik olduğu tespit edildi! Damar yolu ile verilen serumda mikroplastik çıkarken, Prof. Dr. Sedat Gündoğdu, "Plastiğin insanlar ve diğer canlılar ile bu kadar yakın temasta bulunması konusunu artık yeniden düşünmemiz gerekiyor" dedi, cam serum kullanımına dikkat çekti.

Haber 17-03-24 11:47

Daha aydınlık ve pürüzsüz bir cilt için en iyi retinol serum markaları

Ciltte mucizevi bir dönüşüm sağlayan retinol, cilde sayısız fayda sunan bir bileşen. Şimdiye kadar belki de retinolün kırışıklıklarla savaşmak için en etkili bileşen olduğunu duymuş olabilirsiniz ancak bu sadece hikayenin bir kısmı. Çünkü retinol lekelerin azaltılması, cildin parlaklığının artırılması ve daha sağlıklı bir cilt görünümü için de önemli bir rol oynuyor. Sizler için en iyi retinol serum markalarından oluşan bir seçki hazırladık. Daha fazlası için gelin, içerimize bir göz atalım!

Kadin 26-02-24 02:18

Türkiye'nin hem ‘en sevilen’ hem de ‘asla yemem’ denilen çorbası olmuştu! Canan Karatay konuştu: Kolajen vardır, en doğal proteindir

Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden olan sakatatları seven çok, bir o kadar da uzak duran var. Ayrım öylesine keskin ki, o sakatat ürünlerinden biri olan kelle paça çorbası Türkiye'yi ikiye bölmüş durumda. Yapılan bir araştırmaya göre 'en sevilen' çorba da kelle paça, 'asla yemem' denileni de... Prof. Dr. Canan Karatay ve Kelle paça Ustası Kemal Kutluğ o çorba hakkında konuştu.

Yemek 05-02-24 07:50

Final gecesi baygınlık geçirmişti! MasterChef Tahsin Küçük'ün serum yorumu gündem oldu

Her bölümü büyük yankı uyandıran sezonun en heyecanlı yarışmalarından biri olan MasterChef All Star finaliyle de çok konuşulmuştu. Esra ve Tahsin'in finale kaldığı yarışmada şampiyon Esra Tokelli olmuştu. MasterChef All Star 2.si olan Tahsin Küçük, Kerimcan Durmaz'ın YouTube kanalına konuk oldu. Tahsin'in hasta yarışmacılar hakkındaki yorumu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 20-01-24 16:07

Ünlü oyuncu Nilgün Belgün hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumunu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla açıkladı

Ünlü oyuncu Nilgün Belgün sosyal medyadan yaptığı paylaşımında domuz gribine yakalandığını söyledi. Hastane yatağında koluna serum takılmış halde çekilen bir pozunu paylaşan ünlü oyuncu, "Bende en sonunda salgın olan domuz gribine yakalandım" diyerek hastalığını açıkladı.

Magazin 21-12-23 15:44

Seçil Erzan'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Gözaltına alınmadan bir gün önce: Baygınlık geçirdi, serum verdiler

Fon dolandırıcılığı olayında Seçil Erzan'ın gözaltına alınmadan 1 gün önce banka tarafından 17 saat sorgulandığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Erzan'ın baygınlık geçirdiği ve serumlarla kendine getirilmeye çalışıldığı görüldü.

Haber 07-12-23 08:55

Serum fizyolojik nasıl kullanılır, bebeklerde burun temizliği nasıl yapılır? Serum fizyolojik ile burun temizliği nasıl yapılır?

Serum fizyolojik izotonik salin ya da salin solüsyonu gibi isimlerle anılan bir ilaç türüdür. Genellikle tek doz yeterli görülen serum fizyolojik, tıkalı burun açma ve günlük göz temizliği konularında tercih edilir. Eczanelerden satın alınabilen serum fizyolojik özellikle bebek ve küçük çocukları olan anne ve babalar tarafından araştırılan bir konudur. Peki serum fizyolojik ile burun temizliği nasıl yapılır?

Haber 06-12-23 12:05

Kayıp paralar nerede? Tüm oklar o ismi işaret ediyor... Seçil Erzan evindeki notta her şeyi yazmış! Serumla tehdit iddiasını ilk kez anlattı

Spor dünyasını sarsan dolandırıcılık iddiasıyla ilgili her gün yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi pek çok ünlü ismin mağdur olarak dava dosyasında yer aldığı olayda Seçil Erzan'ın ifadesindeki 'serum' detayı gündem oldu. Çorlu’daki evinde ele geçirilen not kağıdıyla ilgili sorgusunda Erzan "Serumlar takılarak bana ‘bu işi banka dışında yaptın’ diye söylettirdiler" dedi, o isimleri açıkladı. Öte yandan parayı yurt dışına çıkaran isim de belirlendi.

Spor 27-11-23 09:13

Erkek hemşire, mesai arkadaşının evinde ölü bulundu

Sivas'ta erkek hemşire Hilmi Tunahan Tosun (32), mesai arkadaşı olan kadın hemşire E.C.'nin evinde ölü bulundu. Hasta olduğu belirtilen Tosun'un evde kendisine serum taktıktan sonra uyuduktan sonra hayatını kaybettiği belirlendi.

Haber 15-11-23 23:17

Aciller doldu taştı! Uzmanından şaşırtan 'serum' açıklaması! ''Siz yazın, eve götürüp takalım'

Havaların soğuması ile birlikte grip vakalarında artış yaşanmaya başlandı. Türkiye Acil Tıp Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi, Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Özgür Söğüt grip salgınına dair açıklamalar yaptı. Kendini kötü hisseden kişilerin serum ile iyi olabileceği düşüncesinin yanlış olduğunu dile getiren Söğüt'ün açıklamaları dikkat çekti.

Kadin 07-11-23 14:46

Genç kalmak için mucize yöntem! Senelere meydan okuyorlar, her gün bunu yapan yaşlanmıyor

Herkes yıllara meydan okuyup her yaşta genç kalmayı arzuluyor. Uzmanlara göre; kolajen takviyesi, egzersiz, sağlıklı beslenme ve stressiz bir yaşam bunun için oldukça önemli. İşte, uzmanların üzerinde durduğu yıllara meydan okumanızı sağlayacak besinler...

Haber 29-10-23 10:05

Kaza yaptı, serum şişesiyle aracının başında bekledi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kazaya karışan bir sürücü serum şişesiyle aracının başında bekledi.

Yurthaber 20-10-23 13:46

Cilde serum ne zaman sürülür, ciltte ne kadar kalmalı? Cilt serumu nasıl kullanılır, ne sıklıkla kullanılır?

Cilt serumları güzellik endüstrisinde son yıllarda büyük bir popülarite kazanmış olan kozmetik ürünlerdir. Bu özel bakım ürünleri cildin genç, sağlıklı ve parlak bir görünüm kazanmasına yardımcı olmak için geliştirilen yoğun formüller içerir. Cilt serumları farklı cilt ihtiyaçlarına yönelik geniş bir yelpazede sunulur ve bu sayede kuru ciltlerden yağlı ciltlere, lekelerden yaşlanma belirtilerine kadar çeşitli sorunları hedef alabilirler.

Kadin 05-10-23 13:25

Hastanede 730 lira krizi! Fiyata itiraz eden Tiktok fenomeni doktordan dayak yedi

İstanbul'da akılalmaz olay... Bir Tiktok fenomeni mide bulantısı için gittiği hastanede serum tedavisi gördü. O anları canlı yayınlayan fenomen 10 dakikada biten serum için 730 lira ödeme yapması gerektiğini öğrendi. Bu parayı ancak polis eşliğinde ödeyeceğini belirten fenomenin sözlerini duyan doktor iddiaya göre gence küfür edip tekme ve tokat attı. İşte o anlar...

Haber 04-10-23 23:20

Hangi serum ne zaman kullanılır? Hangi yüz serumu ne işe yarar?

Cilt bakım serumları modern cilt bakımının ayrılmaz bir parçası hâline gelmiştir ve cilt sağlığı ve güzelliği için önemli bir rol oynamaktadır. Bu ürünler cilt bakım rutinlerini zenginleştirerek ve iyileştirerek cilt sorunlarını hedef almak için özel olarak tasarlanmış yoğun formüller içerirler. Peki, hangi yüz serumu ne işe yarar ve nasıl kullanılır?

Kadin 25-09-23 16:28

İkiz bebek bekleyen Yasemin Şefkatli tüp bebek tedavisi mi gördü? Serumlarla beslendim...

Derya Tuna-İbrahim Tatlıses çiftinin oğulları İdo Tatlıses ile evlenen Yasemin Şefkatli, şimdilerde anne olmaya hazırlanıyor. İkiz bebek bekleyen Şefkatli serum aldığı anları paylaşarak tüp bebek tedavisi ile hamile kaldığına dair yorumlara noktayı koydu.

Magazin 29-08-23 15:17

Tonlarca para harcamaya son! Botoks etkisi yaratan mucizevi maske tarifi

Ciltte meydana gelen kırışıklıklar istenmeyen bir görüntüye sebep veriyor. Tonla para harcayıp botoks yaptırmak yerine evde doğal yöntemlerle cildinize güzellik katabilirsiniz. Kırışıklıkları azaltmak için kolajen içeren besinleri tüketmek, yüz yogası yapmak, bol su içmek, düzenli olarak nemlendirici kullanmak büyük önem taşıyor. Evde yapılan bu maske ile de kırışıklıklar, siyah noktalar ve cilt lekeleri konusunda başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Kadin 27-08-23 15:18

C vitamini serumu nasıl kullanılır? C vitamini serumu her gün sürülür mü?

İnsan vücudundaki işlevlerin sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi için bazı vitamin ve minerallerin sağlanması gerekir. Gerekli olan vitamin ve mineraller yeterli düzeyde alınmaz ise vücut bazı uyarılar verir ve daha sonra ciddi sorunlar ortaya çıkabilir. Günümüzde C vitamininin yeterli seviyede elde edemeyen kişiler için geliştirilmiş olan birçok takviye gıda ve serum çeşitleri mevcuttur. C vitamininin faydaları saymakla bitmez. Peki C vitamini nasıl kullanılır?

Haber 20-08-23 21:23

Kolajen kilo aldırır mı? Kolajen vücutta ödem yapar mı?

Kolajen cildin, kemiklerin, eklem sağlığının ve bağ dokusunun ana yapı taşı olan bir protein türüdür. Vücutta doğal olarak üretilen kolajen, yaş ilerledikçe ve çeşitli faktörlerin etkisiyle azalabilir. Bu nedenle kolajen takviyeleri popüler hale gelmiştir. Kolajen takviyeleri genç ve sağlıklı bir cilt, esnek eklemler ve güçlü kemiklerin korunmasına katkıda bulunur. Ancak kolajen takviyelerinin kilo kaybı veya kilo alımı üzerinde doğrudan bir etkisi yoktur.

Haber 31-07-23 14:57

Genç kalmak için inanılmaz taktik! Her gün bunu yapan yaşlanmıyor

Uzmanlara göre her yaşta genç görünmek mümkün. Kolajen takviyesi, egzersiz, sağlıklı beslenme ve stressiz bir yaşam bunun için son derece önemli. Uzmanlar, bazı besinlerin yaşlanma karşıtı olduğunu açıkladı. İşte, yıllara meydan okumanızı sağlayacak besinler...

Haber 16-07-23 13:56

Cildinizi yenileyin! Daha parlak ve ışıltılı bir cilt için en iyi niacinamide serum önerileri

Cilt bakımına özen gösterenlerin favorileri arasında niacinamide içerikli serumlar yer alır. Niacinamide, cilde parlaklık ve ışıltı vermesi nedeniyle birçok kişi tarafından cilt bakım rutinine ekleniyor. Siz de günlük cilt bakımınızda bu serumlara rahatlıkla yer verebilirsiniz. Gözle görülür fark yaratan niacinamide serumları, birçok marka tarafından piyasaya sunuluyor. Cildinizi ışıl ışıl parlatacak en iyi niacinamide serum önerileri arıyorsanız gelin, beraber inceleyelim!

Kadin 12-07-23 17:28

Resmen kolajen bombası! Evde Toscana çorbası nasıl yapılır? İşte kolajen deposu Toscana çorbası tarifi ve malzemeleri

Sağlıklı beslenmede en baş sıralarda yer alan Toscana çorbasının tarifi merak edildi. İtalyan Mutfağı'na ait yemek adeta bir kolajen deposu. Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak bir tarifle sizlerleyiz. Peki, Evde Toscana çorbası nasıl yapılır? İşte kolajen deposu Toscana çorbası tarifi ve malzemeleri...

Yemek 04-06-23 14:52

31 yaşındaki kadın yaşlanmayı durduran kolajen bombası tavsiyelerini paylaştı! Görenler gerçek yaşına inanamıyor

Yaşıtlarına göre çok daha genç görünen kadınların cilt bakımların hangi uygulamaları yaptığı ve hangi malzemeleri kullandığı merak ediliyor. Daha genç görünmek ve yaşlanmaya dur demek isteyen kadınlar bu konu hakkında uygun yollar arıyor. TikTok'ta 31 yaşındaki bir kadın genç gözükmesini sağlayan sırlarını açıkladı.

Kadin 31-05-23 10:13

Hasta ve yakınlarından saldırı! 'Serum' nedeniyle iki sağlık memurunu darbettiler

Olay, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşandı. Acil servise tedaviye gelen Musa D. (39) ve yakınları, serumu geç çıkarma gerekçesiyle tartıştıkları sağlık görevlisi M.O.G (28) ile F.D'yi (26) darbetti. Darp raporu alan sağlık memurları, şüphelilerden şikayetçi olmak için karakola gitti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 13-05-23 18:26

İşkembe çorbası faydaları nelerdir, zayıflatır mı? İşkembe çorbası hangi hastalıklara iyi gelir, karaciğere iyi gelir mi?

İşkembe çorbası genellikle mide ve bağırsakların sağlığını korumak ve kış aylarında tercih edilen bir çorba türüdür. İşkembe çorbasının ana malzemesi, genellikle sığır veya koyunun midesidir. Mide, yüksek miktarda kolajen içerir ve bu da vücut için faydalı bir protein kaynağıdır. İşkembe çorbası ayrıca vitaminler, mineraller ve amino asitler açısından zengin bir besin kaynağıdır. Peki, işkembe çorbasının faydaları nelerdir, kolesterolü yükseltir mi?

Haber 08-05-23 13:25

56 yaşındaki Salma Hayek yaşlanma karşıtı iksirini açıkladı! Biraz iğrenç ama...

56 yaşındaki Hollywood yıldızı Salma Hayek, gençlere meydan okuyan fiziği ve cildiyle dikkat çekiyor. Başarılı oyuncu yılların eksiltemediği güzelliğinde kullandığı sırlarını açıkladı. Botoks etkisi yaratan kolajen deposu iksirini paylaşan Salma, yaşlanma karşıtı bakımında yaptıklarını anlattı.

Kadin 04-05-23 15:42

Kalp krizinden ölen 112 başhekimi gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Karabük’te serum tedavisi sırasında alerjik reaksiyon sonucu kaldırıldığı hastanede kalp krizinden yaşamını yitiren 112 Başhekimi Dr. Engin Ekmekçi, hastane önünde düzenlenen törenin ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Yurthaber 21-04-23 14:20

74 yaşında fiziğiyle gençlere taş çıkartıyor! Yıllara meydan okuyan kadın gençlik sırrını açıkladı

Yaşlandıkça genç görünüm sağlayan kolajen üretimi giderek azalıyor. Bu nedenle genç görünmek isteyenler kadınlar güzellikleri için yaşlanma karşıtı ürünler arıyor. Ancak genç görünüm sadece cilt bakımı ile yeterli olmuyor. 74 yaşındaki model Norma Williams, yabancıların durdurup yaşını sorduğunu ve ona inanmadığını söyleyerek genç gözükmesinin sırrını anlattı.

Kadin 19-04-23 13:58

Gözenek sıkılaştırıcı maske tarifi önerisi: Gözenekleri sıkılaştırmak için maske nasıl hazırlanır?

Pek çok insan için cildinin görünümü oldukça önemlidir. Güzel görünen bir cilt iyi hissetmenin en önemli etkenlerindendir. Bunun için çeşitli krem, serum, gözenek sıkılaştırıcı gibi cilt bakım ürünleri kullanılır. Gözeneklerin sıkılaştırılması pürüzsüz görünen bir cildin en büyük sırrıdır. Gözeneklerin sıkılaşması için dışardan alınan ürünler olduğu gibi ev ortamında da hazırlanabilen maske tarifleri bulunur. Gözenekleri sıkılaştırmak için maske nasıl hazırlanır?

Kadin 10-04-23 11:57

Büyükşehir ekipleri 20 bin 857 vatandaşa sağlık hizmeti verdi

Muğla’da 90 kişilik sağlık ekibi ve 30 araçla hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım projesi çerçevesinde uzman ekipleri tarafından ihtiyaç duyan vatandaşlara pansuman, yatak yarası bakımı, serum takılması, enjeksiyon, sonda takılması, şeker-tansiyon ölçümü gibi hizmetler veriyor.

Yurthaber 03-04-23 15:29

Kolajen faydaları nelerdir, evde kolajen nasıl yapılır? Kolajen ne işe yarar, hangi besinlerde kolajen var?

Kolajen vücudumuzun en önemli yapısal proteinlerinden biridir. Birçok dokuda bulunan bu protein cildimizi, kemiklerimizi, kıkırdaklarımızı ve tendonlarımızı oluşturarak onların güçlü ve esnek kalmasını sağlar. Ancak yaşın ilerlemesi, stres, çevresel faktörler ve yanlış beslenme gibi nedenlerle kolajen üretimi azalabilir bu da bir dizi sağlık sorununa neden olabilir.

Haber 28-03-23 17:39

Anında genç bir görünüm sağlıyor! Ameliyatsız en az 10 yaş gençleştiren yöntem

Cildin genç görünümünü sağlamak ameliyatsız da mümkün. Yaş aldıkça genetik ve çevresel faktörlere bağlı olarak cildin alt tabakasında bulunan yağ dokusu ve kolajen azalmaya başlar. Bu sebeple yüz kasları gevşer ve sarkmalar meydana gelir. Evde yapabileceğiniz bu yöntem ile cildinizi daha sıkı bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Kadin 20-03-23 21:07

O anları gözyaşlarıyla izledi! Ayakta durabilmek için serum almış

Kahramanmaraşlı depremlerde etkilenen 11 ilden biri olan Malatya’da, ağır hasarlı binalar kontrollü bir şekilde yıkılırken, yıllardır yaşadıkları evleri saniyeler içerisinde yıkılan vatandaşlar ise o anları gözyaşları ile takip ediyor. Yaşadığı evin yıkılmasını gözyaşları ile takip eden o vatandaşlardan biri de Nurhan Arslan. Arslan, tek bir parça eşya çıkaramadığını ifade ederek, ayakta durabilmek için serum aldığını belirtti.

Haber 12-03-23 16:01

Yaşlılık izlerini yok ediyor! Botoks etkisi yaratan doğal maske tarifi

Yaş ilerledikçe vücudun kolajen üretimini azaltması cildin esnekliğini ve sıkılığını kaybederek kolayca kırışmasına neden oluyor. Birçok kadın ciltlerindeki kırışıklıkların azalması için botoks uygulamasını tercih ediyor. Ancak cildin genç kalması için botoks tek yöntem değil. Evde hazırlanan doğal maskeler de botoks etkisi yaratabiliyor.

Kadin 28-02-23 11:31

Kimse gerçek yaşına inanmıyor: En az 30 yaş genç gösteriyor! Güzellik sırlarını öğrenmek isteyenler sıraya giriyor

Cildimiz, saçlarımız ve kıyafetlerimiz yaşımızı tamamen farklı gösterebiliyor. Bir yaştan sonra vücudun kolajen üretimini yavaşlatması ciltte kırışıklıklara neden olabiliyor. Yaşın getirdiği olgunlukla değişen tarz da çok daha büyük görünmemize sebep olabiliyor. TikTok'ta paylaştığı videoda yaşını açıklayan bir kadın görenleri şok etti. Birçok kadın bu kadar genç görünmesinin nedenini merak etti.

Kadin 03-01-23 15:57

53 yaşındaki Jennifer Lopez “Bugüne kadar botoks yaptırmadım” diyerek gençlik sırrını paylaştı

Cildimiz ve saçlarımız tıpkı sağlığımız gibi yaşlandıkça değişime uğruyor. Vücudun kolajen üretimini azaltması cildin gerginliğini kaybedip kolayca sarkmasına ve kırışmasına neden oluyor. Bu sorundan kurtulmanın tek yolunun botoks olduğu düşünülüyor. Ancak 53 yaşındaki Jennifer Lopez, güzelliğini botoks müdahalesi olmadan doğal yollarla sağladığını paylaştı.

Kadin 16-12-22 14:26

'Serum geç geldi' iddiasıyla hastanede terör estirdiler! Kalp krizi geçiren saldırganı, saldırdığı sağlık çalışanları hayata döndürdü

Sağlık çalışanlarına şiddetin adresi bu kez de Gaziantep oldu. Kentteki özel bir hastaneye tedavi olmak için giden kadına, serumun geç takılması sonrası olanlar oldu. Kadın ve kadının yakınları, hastanede adeta terör estirdi. Olayda 2 güvenlik görevlisi ile 3 sağlık personeli yaralandı. Öte yandan sağlık çalışanlarına saldırı sırasında kalp krizi geçiren bir kişi, saldırıyı uyguladığı sağlık çalışanları tarafından acil müdahale ile hayata döndürüldü.

Haber 13-12-22 19:35

Selvi Kılıçdaroğlu'nun uyukladığı anlar gündem olmuştu! CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka duyurdu: 'Paylaşmak zorunda olmak utanç verici ama...'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması'nda CHP'nin yeni vizyonunu açıklamıştı. Programda Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun uyukladığı anlar gündem olmuştu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, "Selvi Kılıçdaroğlu rahatsızdı. Serum verildi. Selvi hanım test yaptırdı. Bunu paylaşmak zorunda kalmak çok utanç verici ama kendisinin kovid pozitif olduğu da ortaya çıktı." ifadelerini kullandı.

Haber 04-12-22 16:59

Yer: Şanlıurfa! Hastane ortalık savaş alanına döndü

Şanlıurfa'da hastanede 2 grup arasında başlayan kavgada ortalık savaş alanına döndü. Serum takılan demir çubuklarla birbirlerine vuran tarafları, hastane personeli ayırdı. O anlar saniye saniye görüntülendi.

Haber 18-11-22 14:06

Polina'nın çok severek kullandığı nemlendirici serum ve alternatif ürünler

En sevilen influencerlardan biri olan Polina öneride bulunduğu kişisel bakım ürünleri ve kıyafetlerle dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Nemlendirici tercihini ise C+F+E vitaminlerini içeren Simple Booster Serum’dan yana kullanıyor. Siz de Polina’nın seçtiği nemlendiriciyi test etmek ya da ona benzer ürünleri denemek isterseniz oluşturduğumuz listeye göz atabilirsiniz.

Magazin 15-11-22 17:22

Adana’da elinde serum takılı çocuğu elektrikli bisikletle taşıdı, görenleri hayrete düşürdü

Adana’da bir baba ve annenin elinde serum takılı çocuğunu elektrikli bisikletle taşıması görenleri hayrete düşürdü.

Haber 11-11-22 09:54