Küme Baş Ağrısı Haberleri

Boyun fıtığından muzdarip olanlara hayat kurtaracak bir öneri en iyi boyun fıtığı yastıkları

Günümüz insanının en önemli problemlerinden biri, boyun fıtığından kaynaklanan ağrılar. Boyun fıtığının uyku kalitenizi etkileyip yaşam standartlarınızı düşürme yönünde olumsuz bir etkisi bulunur. Eğer bu durumdan muzdaripseniz kendiniz için en uygun boyun fıtığı yastığını bulmanız gerekir. Böylece uyku kaliteniz artar. En iyi boyun fıtığı yastığını bulduğunuzda sizin için geceler rahat, gündüzler enerjik geçer. Peki, en iyi boyun fıtığı yastığı hangisi?

Haber 30-06-2022 14:05

Sabah baş ağrısına ne iyi gelir? Sabah baş ağrısı nasıl geçer, mucizevi yöntemler

Sabah baş ağrısı ile uyananlar nasıl geçer diye araştırırken farklı yöntemlerle karşılaşır. Migren ve sinüzit gibi nedenlerden ortaya çıkan bu baş ağrılar, sıklıkla kullanılan ilaçlarla kontrol altına alınamaz. Bu nedenle evde ilaç kullanmadan baş ağrısını geçirme yöntemi olup olmadığı merak edilir. Sabah baş ağrısına ne iyi gelir?

Haber 06-05-2022 14:37

Küme baş ağrısı nedir? Küme baş ağrısı neden olur? Küme baş ağrısı tedavisi nasıl olur? Sigara ve alkol, küme baş ağrısında risk faktörü

Yılın belli dönemlerinde ortaya çıkan, ataklar şeklinde seyreden “küme baş ağrısı” kişinin yaşam kalitesini etkiliyor. Tek taraflı, zonklayıcı ve hastalar tarafından “göz arkasını oyuyorlar” şeklinde tarif edilen küme baş ağrısında uygulanacak tedavilerle ağrının şiddetinin azaltılması hedefleniyor. Erkeklerde kadınlara oranla daha sık görülen küme baş ağrısı için sigara ve alkol kullanımının risk faktörü olduğu belirtiliyor.

Trend 08-11-2019 09:33