Meb Mazerete Bagli Yer Degistirme Haberleri

MEB, öğrenciler için Ara Tatil Etkinlik Kitabı hazırladı

Kitapta, ara tatilde çocukların okul ile ev arasındaki devamlılığını destekleyerek bilgi, beceri ve tutumların kalıcılığını sağlayacak özgün etkinliklere yer veriliyor

Yurthaber 2024-04-05 15:19:03

MEB'den devamsızlıkla ilgili yeni karar! İlkokul, ortaokul, lise... Tüm öğrencileri ilgilendiriyor, tek tek düşürülecek

MEB'den ara tatilde öğrencileri üzebilecek yeni bir karar geldi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın 4 yıllık hedeflerinin yer aldığı 2024-2028 Stratejik Planını açıklandı. MEB, devamsızlıkla ilgili dikkat çeken bir karara imza attı. Hazırlanan yeni plana göre İlkokul, ortaokul, liselerdeki devamsızlık oranının düşürülmesi hedefleniyor. Söz konusu oranlar 4 yıl içinde ilkokulda yüzde 7'ye , ortaokulda yüzde 10'a liselerde yüzde 24,5'e düşürülecek. İşte detaylar...

Egitim 2024-02-01 11:12:15

506 hakim ve savcının görev yeri değişti! Aralarında Polat çiftinin soruşturmasını yürüten savcı da var

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesinin, 2023 yılı adli ve idari yargıda mazerete dayalı güz kararnamesi kapsamında, 506 hakim ve savcının görev yeri değişti. Görev yeri değişen savcılar arasında Dilan-Engin Polat, sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Öz çiftinin soruşturması ve Tuzlaspor Başkanı hakkındaki yasa dışı bahis soruşturmalarını yürüten Cumhuriyet Savcısı Gökalp Kökçü de yer aldı. Savcı Kökçü Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet savcılığı görevine atandı.

Haber 2023-12-21 19:47:05

MEB onayladı! Liseye 'adabımuaşeret', ortaokula 'görgü kuralları ve nezaket' dersi geliyor

Lise ve ortaokula yeni dersler geliyor. Ortaokullarda "görgü kuralları ve nezaket", liselerde "adabımuaşeret" isimli seçmeli dersler yer alacak. Lise 9. ve 10. sınıflarda 36 saatlik öğretim programı içeren dersin müfredatı, 7 üniteden oluşacak.

Egitim 2023-12-11 14:49:58

Diğer Haber Etiketleri

MÜDÜR YARDIMCILIĞI ATAMA SONUÇLARI 2023 MEB.GOV.TR: MEB ile idareci, okul müdürü, müdür yardımcısı atama sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?

Müdür ve müdür yardımcılığı atama sonuçları günün en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Türkiye genelinde çok sayıda ilde gerçekleştirilen MEB müdür ve müdür yardımcısı atama sonuçları hakkında detaylar merak edildi. Peki, MEB ile okullara müdür yardımcılığı ve müdürlük sonuçları nasıl öğrenilir? İşte ayrıntılar...

Finans 23-10-23 14:58
meb

15. Uluslararası MEB Robot Yarışması başlıyor

Bursa'da 6-9 Eylül'de yapılacak yarışmada 81 il ve 18 ülkeden 12 bin 716 katılımcı, 4 bin 733 robotla yer alacak.

Yurthaber 05-09-23 10:23

MEB duyurdu! Depremden ağır etkilenen illerdeki öğretmenlere mazerete bağlı tayin hakkı

Milli Eğitim Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden ağır derecede etkilenen illerde yapan öğretmenlerden 3 yıllık çalışma süresini dolduranların, iller arası mazerete bağlı yer değiştirme talebinde bulunabileceğini duyurdu.

Haber 01-09-23 22:27

MEB duyurdu! Öğretmenlerin ikinci yer değiştirme sonuçları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlerin isteğe bağlı ikinci il içi, iller arası ve mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları açıklandı.

Egitim 29-08-23 21:42

MEBBİS Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları sorgulama: Mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları nasıl öğrenilir? MEBBİS/e-Devlet ekranı

Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ve ikinci yer değiştirme takvimi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geçtiğimiz gün yayımlandı. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, MEBBİS öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları nasıl öğrenilir? İşte, konuya dair yapılan açıklamanın detayları ile MEBBİS 2. yer değiştirme sonucu sorgulama ekranı...

Egitim 23-08-23 07:40

EŞ DURUMU TAYİNİ 2023 ne zaman yapılacak? MEB sözleşmeli öğretmen eş durumu tayinleri ne zaman başlayacak ve bitecek?

Sözleşmeli öğretmenlerin eş durumu tayini tarihleri merak ediliyor. Her ikisi de sözleşmeli öğretmen olan eşlerin iller arası yer değiştirme başvurularına ilişkin duyuru MEB tarafından yayınlandı. Peki, eş durumu tayini ne zaman yapılacak 2023? MEB sözleşmeli öğretmen eş durumu tayinleri ne zaman başlayacak ve bitecek?

Egitim 18-08-23 16:19
meb

ÖĞRETMEN EŞ DURUMU TAYİN TERCİHLERİ MEBBİS 2023: MEB öğretmenlerin yaz tatili mazerete bağlı yer değiştirme tercihleri ne zaman, nasıl yapılır?

Mazerete bağlı yer değiştirme başvurusu yapmak isteyen öğretmenler MEB eş durumu tayin ekranı 2023 ekranı ile ilgili araştırmalarına hız verdi. 2023 yaz tatili eş durumu öğretmen atamaları takvimi MEB tarafından paylaşıldı. 7 Ağustos'ta başlayan başvuru süreci 14 Ağustos'ta sona erdi. MEB'den yapılan açıklamaya göre tercih işlemleri “mebbis.meb.gov.tr” üzerinden yapılacak. Peki, Öğretmen eş durumu tayin tercihleri ne zaman? İşte, MEB eş durumu tayin ekranı...

Egitim 17-08-23 13:45

MEBBİS mazerete bağlı yer değiştirme başvurusu başladı mı, başvurular nasıl yapılır? Öğretmen eş durumu ve sağlık mazeret tayini başvuru ekranı!

MEBBİS mazerete bağlı yer değiştirme başvuruları hakkında araştırmalar hız kazandı. Öğretmenlerin il içi ve iller arası isteğe bağlı yer değişikliği sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler 2023 yılı yaz tatili mazerete bağlı atama başvurularına çevrildi. Heyecanla beklenen mazerete bağlı yer değiştirme takvimi de açıklandı. Peki, MEBBİS mazerete bağlı yer değiştirme başvurusu başladı mı, başvurular nasıl yapılır? İşte tüm detaylar...

Egitim 07-08-23 12:23

MEB duyurdu! Öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı yer değiştirme sonuçları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), kadrolu öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı yer değiştirme sonuçlarını açıkladı.

Haber 03-08-23 19:37

İLLER ARASI ATAMA SONUÇLARI 2023 AÇIKLANDI! MEB iller arası yer değiştirme sonuçları nereden kontrol edilir, nasıl? MEB personel sorgulama ekranı

MEB personel atama sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte isteğe bağlı yer değişikliği isteyen öğretmenler, sonuçları öğrenmek için aramalarına hız verdi. İller arası atama sonuçlarının açıklanmasını bekleyen binlerce öğretmen, nereye atandıklarını öğrenmek için il dışı atama sonuçlarını sorguluyor. Peki, MEB iller arası yer değiştirme sonuçları nereden kontrol edilir, nasıl? İşte MEB personel sorgulama ekranı...

Egitim 03-08-23 19:31

OKUL KAYITLARI 2023: Anaokulu ve ilkokul kayıtları ne zaman başlayacak ve bitecek? e-Devlet adrese dayalı okul sorgulama!

Çocuğum hangi okula başlayacak, sorusu çocuğunu ilkokula kaydettirmek isteyen velilerin gündeminde yer aldı. Okul kayıt işlemlerini tamamlayacak olan vatandaşlar, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) internet sitesi üzerinden e okul kayıt sorgulama sayfasından bilgi edinebiliyorlar. MEB tarafından yayınlanan takvim doğrultusunda 11 Eylül Pazartesi günü açılacak olan okullarda 1’inci sınıfa başlayacak öğrenciler için kayıt tarihleri de belli oldu. Peki, Okul kayıtları başladı mı, ne zaman bitiyor?

Egitim 30-07-23 15:55

MEB MAZERETE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME BAŞVURU EKRANI: 2023 Öğretmenlerin mazeretli il içi ve iller arası yer değiştirme başvuruları ne zaman?

MEB'den öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvuru sürecine ilişkin açıklama geldi. Sağlık durumu da dahil olmak üzere, engellik, aile birlik ve can güvenliği gibi nedenlerden ötürü il içi - iller arası atama takvimi netleşti. Bahsi geçen işlemler iki aşamalı olarak gerçekleştirilecek. Peki, 2023 Öğretmenlerin mazeretli il içi ve iller arası yer değiştirme başvuruları ne zaman? İşte 2023 MEB mazerete bağlı yer değiştirme takvimi...

Egitim 28-07-23 13:19

MEB'den öğretmenlere mazerete bağlı yer değiştirme duyurusu! Başvuru tarihleri belli oldu

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), kadrolu öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı il içi ve iller arası yer değişikliği başvuruları, 7-14 Ağustos'ta alınacak.

Haber 27-07-23 17:46

LGS BOŞ KONTENJANLAR 2023: LGS boş kontenjanlar belli oldu mu, taban puanları ne? Lise 2. ek tercihler ne zaman? MEB açıkladı!

LGS boş kontenjanlar ve taban puanları lise yerleştirme sonuçları açıklanır açıklanmaz en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer aldı. Fen liseleri başta olmak üzere mesleki ve teknik Anadolu liseleri, sosyal bilimler liseleri, proje okulları için tercihlerini tamamlayan öğrenciler Meb.gov.tr ve e-Okul üzerinden sonuçları görüntüledi. Peki, LGS boş kontenjanlar belli oldu mu, taban puanları ne? LGS 2. ek tercihler ne zaman başlayacak?

Egitim 24-07-23 11:53

ÖĞRETMEN İL İÇİ YER DEĞİŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI! 2023 Öğretmen il içi yer değiştirme sonuç sorgulama ekranı

Öğretmen il içi yer değiştirme başvuru sonuçları merak ediliyor. İl içi ihtiyaç listesi toplam 53 ilde yayımlanmıştı. Kontenjan bilgilerine göre başvurularını gerçekleştirecek olan öğretmenler, il içi yer değiştirme ihtiyaç listelerini baz alarak başvurularını gerçekleştirdi. MEB takvimine göre öğretmen il içi tayin başvuruları açıklandı. Peki, Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları nasıl öğrenilir?

Egitim 20-07-23 16:17

ÖĞRETMEN İL İÇİ YER DEĞİŞTİRME BAŞVURU EKRANI 2023! Öğretmen il içi yer değiştirme ne zaman başlayacak?

Öğretmen il içi yer değiştirme başvuruları merakla bekleniyor. İl içi ihtiyaç listesi toplam 53 ilde yayımlandı. Kontenjan bilgilerine göre başvurularını gerçekleştirecek olan öğretmenler, il içi yer değiştirme ihtiyaç listelerini baz alarak başvurularını gerçekleştirebilecek. MEB takvimi ile tayin başvuru tarihi ve başvuru şartları binlerce öğretmenin gündeminde yer aldı. Peki, Öğretmen il içi yer değiştirme ne zaman başlayacak, nasıl başvurulur?

Egitim 13-07-23 14:56

ÖĞRETMEN İL İÇİ TAYİN 2023: Öğretmen il içi yer değiştirme başvurusu nasıl yapılır, şartları neler, tayin için son başvuru tarihi nedir?

Öğretmen il içi tayin başvurularının nasıl yapılacağı merak konusu oldu. Başvuru süreci bugün (13 Temmuz 2023 Çarşamba günü) itibarıyla başladı. MEB, şehir içi yer değiştirme için başvuruların 17 Temmuz günü saat 16.00'da sona ereceğini duyurdu. Peki, Öğretmen il içi yer değiştirme başvurusu nasıl yapılır, şartları neler? Öğretmen il içi tayin ihtiyaç listesi nedir?

Haber 13-07-23 11:33

ÖĞRETMEN İL İÇİ TAYİN BAŞVURU EKRANI 2023: Öğretmen il içi yer değiştirme başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?

Öğretmen il içi atama başvurularının nasıl yapılacağını öğrenmek isteyen kişiler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. MEB, il içi tayin başvuruları başladı. işlemler mebbis.meb.gov.tr ya da personel.meb.gov.tr üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Peki, Öğretmen il içi yer değiştirme başvurusu nasıl yapılır? Öğretmen il içi yer değiştirme şartları nelerdir?

Haber 13-07-23 11:15

Okullar ne zaman açılacak? Okullar hangi tarihte açılıyor? MEB 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Çalışma Takvimi'ni açıkladı!

Okullar ne zaman açılacak? Merak edilen soru MEB'den yapılan son dakika açıklaması ile yanıt buldu. Birçok öğrenci ve veli basında yer alan haberlerin ardından konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Okullar ne zaman açılacak? Okullar hangi tarihte açılıyor? İşte MEB 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Çalışma Takvimi...

Egitim 09-07-23 11:23

Açık Öğretim Lisesi 3. dönem sınavları ne zaman 2023? MEB AÖL 3. dönem sınavları online mı, yüz yüze mi?

Açık Öğretim lisesi (AÖL) 3. dönem sınavlarının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Kayıt yenileme sürecini 16 Mayıs-23 Haziran tarihleri arasında tamamlayan öğrencilerin gözü kulağı AÖL 3. dönem sınav tarihlerine çevrildi. Öte yandan sınavların online mı yoksa yüz yüze mi yapılacağı da araştırılan konular arasında yer aldı. Peki, Açık Öğretim Lisesi 3. dönem sınavları ne zaman 2023? MEB AÖL 3. dönem sınavları online mı, yüz yüze mi?

Egitim 08-07-23 13:50

Tayin bekleyen öğretmenler dikkat! MEB, tarih verip duyurdu

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Kahramanmaraş merkezli depremlerden ağır derecede etkilenen Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde görev yapan öğretmenlere iller arası tayin hakkı tanıdı. Buna göre, bu illerdeki öğretmenler, 5-17 Temmuz'da, belirlenen 22 ildeki eğitim kurumları için yer değişikliği başvurusu yapabilecek.

Haber 03-07-23 21:56

LGS TERCİH ROBOTU 2023: e-Okul LGS tercih robotu ile lise tercihleri nasıl yapılır? MEB Lise tercihleri ekranı

LGS tercih robotu ekranı internette en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. LGS tercih robotu 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü itibarı ile başlayan tercih süresince öğrencilere faydalı olacak. Konuya ilişkin detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, e-Okul LGS tercih robotu ile lise tercihleri nasıl yapılır? İşte MEB e-okul 2023 lise tercih robotu ekranı...

Egitim 03-07-23 14:22

LGS TABAN PUANLARI 2023 MEB.GOV.TR: Anadolu, Fen, İmam Hatip ve Meslek Lisesi taban puanları, yüzdelik dilimleri, kontenjanları açıklandı mı?

LGS taban puanları 2023 sınava giren öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Lise adaylarının katıldığı sınav 4 Haziran Pazar günü gerçekleştirilmişti. Liselere Geçiş Sistemi sınav sonuçları 23 Haziranda belli oldu. Peki, 2023 LGS taban puanları açıklandı mı? MEB İzmir, Ankara, İstanbul LGS taban puanları, kontenjan ve başarı sıralaması merak konusu oldu.

Egitim 26-06-23 13:25

Son dakika | LGS tercih kılavuzu yayımlandı! Depremzede öğrencilere 'pozitif ayrımcılık' tanındı... MEB tüm detayları paylaştı

Son dakika haberi: 4 Haziran tarihinde gerçekleşen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına giren öğrencilerin merakla beklediği LGS tercih kılavuzu yayımlandı. Buna göre; tercihler 3-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek, sonuçlar 24 Temmuz'da açıklanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in de 'pozitif ayrımcılık' diyerek ifade ettiği, deprem bölgesinde yer alan bazı il ve ilçelerdeki öğrencilere yönelik düzenlemenin detayları da kılavuzda yer aldı.

Egitim 26-06-23 13:07

15 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? Bakan Özer açıkladı! Seçimden sonraki gün okullar tatil mi?

Seçimden sonraki gün okullar tatil mi sorusu öğrenciler ve velileri tarafından sıklıkla aratılıyor. 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. dönem Milletvekilli seçimlerine ilişkin yapılan açıklamaların ardından 15 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi sorusu merak edilen konular arasında yer alıyor. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin merak ettiği konuya dair Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) açıklama yapıldı. Peki, 15 Mayıs okullar tatil mi?

Haber 12-05-23 15:59

Karne günü ne zaman 2023? 2. dönem lise, ortaokul ve ilkokul karneleri ne zaman dağıtılacak? İşte MEB takvimi

Karne gününün ne zaman gerçekleşeceği merak ediliyor. Okullarda 2. dönemin son günlerine doğru yaklaşıldı. Bilindiği üzere, 2022 - 2023 eğitim öğretim dönemi 12 Eylül 2023 tarihinde başlamıştı. Lise, ortaokul ve ilkokul öğrencilerinin gündeminde karne günü yer alıyor. Peki, karne günü ne zaman 2023? 2. dönem lise, ortaokul ve ilkokul karneleri ne zaman dağıtılacak?

Haber 26-04-23 20:28

Resmi yazı tüm illere gönderildi! MEB duyurdu: EYT'li öğretmenlere yeni düzenleme

Milli Eğitim Bakanlığı özel öğretim kurumlarıyla ilgili yeni kararlar aldı. Resmi yazı tüm illere gönderildi. Son alınan karara göre Emeklilikte Yaşa Takılan öğretmenler için, emekli oldukları okulla yeniden sözleşme imzalamaları halinde mevzuatta yer alan "en az 1 yıllık sözleşme süresi" koşulu aranmayacak.

Haber 05-04-23 17:46

MEB 5 bin personel alımı tercihleri ne zaman, başvuru şartları nedir? MEB 5 bin personel alımı branş dağılımı ve kontenjan bilgisi!

Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı tercih başvuruları başladı. 5 bin sözleşmeli personel, Milli Eğitim Bakanlığı'nın merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde görevlendirilmek üzere ataması gerçekleşecek. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) sözleşmeli personel alımı tercihleri KPSS 2023/4 tercih kılavuzunda yer alan bilgiler ışığında gerçekleştirilecek. Peki, MEB 5 bin personel alımı tercihleri ne zaman, başvuru şartları nedir? MEB 5 bin personel alımı branş dağılımı ve kontenjan bilgisi belli mi?

Finans 25-03-23 14:53

Çadırlar hakkında 'logo' iddiaları gündem olmuştu! MEB'in açıklaması sonrası Resmi Gazete'de dikkat çeken karar: Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür'ün görevine son verildi

Geçtiğimiz günlerde deprem bölgesinden satın alınan çadırların logo basılmak üzere Bursa'ya getirildiği, depremzedelerin kullanılması için daha sonra gönderildiği iddiası gündem olmuştu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) söz konusu iddiayla ilgili açıklama yaparak soruşturma başlatıldığını bildirmişti. İddialar sonrası Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yer alan karara göre Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür görevinden alındı.

Haber 12-03-23 10:02

ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2023: Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak, MEB kadro ve branş dağılımını açıkladı mı?

Öğretmen atamalarının ne zaman yapılacağı merak konusu olurken, 2023 öğretmen atama takvimi hakkında yapılan araştırmalar da hız kazandı. MEB'den yeni bir son dakika açıklaması olup olmadığını öğrenmek isteyenler internette yer alan bilgileri incelemeye başladı. Birçok kişi "MEB kadro ve branş dağılımını açıkladı mı?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?

Egitim 11-03-23 13:47

Adana’da okullar ne zaman açılacak? Deprem bölgesi Adana’da okullar açılacak mı? MEB duyurdu

Adana’da okulların ne zaman açılacağı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman’ın da içerisinde bulunduğu birçok ili etkileyen depremin ardından eğitim öğretime ara verildi. Deprem bölgesinde yer alan Kilis, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da eğitim 1 Mart'ta başladı. Şimdi gözler Adana’da okulların açılacağı tarihe çevrildi.

Haber 10-03-23 09:19

AÖL kayıt yenileme ne zaman bitecek, hangi tarihte? İşte MEB 2023 AÖL kayıt yenileme tarihleri...

AÖL kayıt yenileme ne zaman bitecek işlemlerinin ne zaman sona ereceği binlerce adayın gündeminde yer alıyor. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan konuya ilişkin yazılı açıklamada bulunuldu. Çok sayıda Açık Lise öğrencisi 2.döneme dair internette araştırma yapıyor. Peki, AÖL kayıt yenileme ne zaman bitecek, hangi tarihte? İşte Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2023 AÖL kayıt yenileme tarihleri...

Egitim 30-01-23 14:40

Eş durumu öğretmen atamaları ne zaman? MEB mazerete bağlı yer değiştirme kılavuzu ve kontenjanları!

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023 yarıyıl tatili öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme işlemine ilişkin duyuru yayınladı. Mazerete bağlı yer değiştirmek isteyen öğretmenler başvurularını 11-16 Ocak 2023 tarihleri arasında yapabilecekler. Peki, Eş durumu öğretmen atamaları ne zaman? İşte, MEB mazerete bağlı yer değiştirme kılavuzu ve kontenjanları...

Finans 14-01-23 15:03

e-Okul not girişi ne zaman kapanıyor? 2023 MEB VBS e-okul notlar nasıl öğrenilir?

e-Okul'un ne zaman kapanacağı, ara tatile kısa bir zaman kala öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin gündeminde yer aldı. Veliler de öğrencilerinin notlarını, VBS (Veli Bilgilendirme Sistemi) karne sorgulama ekranı ile öğreniyor. Peki e-Okul not girişi ne zaman kapanıyor? 2023 MEB VBS e-okul notlar nasıl öğrenilir? İşte detaylar...

Egitim 12-01-23 09:03

BİLSEM sınavı ne zaman? 2023 MEB BİLSEM sınav giriş belgesi yayınlandı mı?

BİLSEM 2023 sınav tarihi, sınava girmeyi planlayan öğrencilerin gündeminde yer aldı. BİLSEM kılavuzuna göre ğrenci tanılama sürecine ilişkin işlemler 1, 2 ve 3. sınıf seviyelerinde yetenek alanlarına göre aday gösterilen öğrenciler arasından gerçekleştirilecek. Peki BİLSEM sınavı ne zaman? 2023 MEB BİLSEM sınav giriş belgesi yayınlandı mı? İşte detaylar...

Egitim 11-01-23 15:28

2023 sömestr tatili ne zaman? Yaz tatili ne zaman başlayacak? MEB 2022-2023 takvimi

21 Kasım'da ara tatilin bitmesiyle öğrenciler sıralarda yerlerini aldı. Şimdi ise sömestr tatilinin ne zaman başlayacağı araştırılmaya başlandı. Konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar, MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) 2022- 2023 takviminde yer aldı. Peki 2023 sömestr tatili ne zaman? Yaz tatili ne zaman başlayacak? İşte MEB 2022-2023 takvimi...

Egitim 23-11-22 13:13

Uzman öğretmen ve başöğretmen maaşları ne kadar olacak? 2022-2023 MEB Uzman öğretmen ve başöğretmen maaş farkı ne kadar? MEB açıkladı

Uzman öğretmen ve başöğretmenlik maaş farkları gündemde yer alan başlıklar arasında bulunuyor. 19 Kasım Cumartesi günü gerçekleşen uzman öğretmenlik sınavının ardından adaylar, sınavı geçmeleri durumunda alacakları maaş farklarını araştırıyorlar. Uzman öğretmen ve başöğretmenlik sınavının sonuçları 12 Aralık'ta açıklanacak. Peki, Uzman öğretmen ve başöğretmen maaşları ne kadar olacak? 2022-2023 MEB Uzman öğretmen ve başöğretmen maaş farkı ne kadar? İşte MEB'in açıklaması ve detaylar...

Egitim 21-11-22 22:11

Uzman öğretmenlik sınavı tamamlandı! MEB açıkladı: 2022 Uzman öğretmenlik sınav sonuç tarihi!

Uzman öğretmenlik sınavı tamamlandı. 19 Kasım 2022 Cumartesi günü Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) yapılan açıklamada Uzman öğretmenlik sınav sonuç tarihine de yer verildi. İşte Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi ile sosyal medya hesaplarında yayımlanan yazılı açıklama ve Uzman öğretmenlik sınav sonuçları tarihi...

Egitim 19-11-22 13:00

Uzman öğretmenlik sınavı ne zaman, hangi gün? Uzman Öğretmenlik sınav giriş belgesi nasıl sorgulanır?

Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) tarafından yayınlanan takvimde, uzman öğretmenlik sınavı hakkında merak edilen detaylar yer aldı. Sınavda adaylara 100 sorudan oluşan çoktan seçmeli bir test uygulayacak. 70 puan ve üzeri alanlar ise başarılı olacak. Peki uzman öğretmenlik sınavı ne zaman, hangi gün? Uzman Öğretmenlik sınav giriş belgesi nasıl sorgulanır? İşte merak edilenler...

Egitim 13-11-22 12:45

Ara tatil ne zaman başlayacak? Okullar ne zaman ara tatil olacak? MEB 2022 takvimi

Bilindiği üzere milyonlarca öğrenci 12 Eylül'de ders sıralarında yerini aldı. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, kasım ayının gelmesiyle ara tatilin ne zaman başlayacağını ve sona ereceğini araştırmaya başladı. Peki ara tatil ne zaman başlayacak? Okullar ne zaman ara tatil olacak? Merak edilen soruların yanıtı MEB 2022 takviminde yer aldı. İşte detaylar...

Egitim 31-10-22 11:16

Yarıyıl (15 tatil) ne zaman? Yarıyıl (15 tatil) ne zaman başlayacak ve bitecek? İşte 2022-2023 MEB takvimi

2022-2023 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birçok öğrenci mola verip dinlenecekleri 15 tatil tarihini araştırmaya başladı. 15 tatil için geri sayım başladı. Sömestır tatili, 2022-2023 MEB takviminde yer aldı. Peki yarıyıl (15 tatil) ne zaman? Yarıyıl (15 tatil) ne zaman başlayacak ve bitecek? İşte 2022-2023 MEB takvimi...

Egitim 21-10-22 13:02

AÖL sınavları ne zaman? AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavları online mı olacak?

AÖL sınavları öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Sınavların online üzerinden gerçekleştirilip gerçekleştirilmeyeceği merak konusu oldu. Detaylar, MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) tarafından yayımlanan iş takviminin ardından belli oldu. İşte AÖL sınavları ne zaman? AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavları online mı olacak? İşte merak edilenler...

Egitim 29-09-22 22:51

MEB takvimi açıkladı: 2022 okullar ne zaman açılıyor? Yaz tatili ne zaman bitecek?

Okulların eğitime başlayacağı tarih, son günlerde gündemden düşmeyen sorular arasında yer aldı. Hem öğrencilerin hem de okul çalışanlarının merak ettiği, okulların açılma tarihi ve yaz tatilinin sona erme günü sıklıkla sorgulanmaya devam ediyor. Yaz tatilinin son günlerine yaklaşmışken, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) geçtiğimiz günlerde 2022-2023 eğitim öğretim yılı takvimini internet sitesinde yayımladı. Peki okullar ne zaman açılacak? Yaz tatili hangi gün bitecek? İşte merak edilenler...

Egitim 14-08-22 17:17

Öğretmenler merakla bekliyordu! İller arası yer değiştirme sonuçları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), öğretmenlerin iller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme sonuçları açıklandı.

Haber 01-08-22 18:33

Öğretmenlerin mazeret tayinleri için takvim açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığınca yayımlanan duyuruya göre, mazerete bağlı yer değiştirmeler için ön başvurular, 5-11 Ağustos'ta alınacak

Yurthaber 28-07-22 11:58