Min-Jae Kim Haberleri

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kim Min-jae dünya devine transfer oldu!

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Kim Min-jae'nin yeni adresi belli oldu. Napoli'de gösterdiği performansın ardından Bayern Münih'in teklifini kabul eden Güney Koreli oyuncu, Alman deviyle 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Spor 29-06-2023 13:17

Kim Min-Jae'nin yeni adresi belli oldu! Takımın en çok para kazanan oyuncularından biri olacak...

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den Napoli'ye 18 milyon euro bedelle transfer olan Kim Min-Jae'nin İtalya serüveni kısa sürdü. Napoli ile şampiyonluk ipini göğüsleyen Güney Koreli oyuncunun gösterdiği performans tüm dünya basınında yer aldı. Kısa süre içinde piyasa değerini 50 milyon euro'ya kadar çıkartan Kim Min-Jae'nin Manchester United'a transfer olacağı ifade edilmişti ve bu iddia gerçeklik kazandı.

Spor 22-05-2023 13:21

Fenerbahçe'den ayrılan Kim Min-Jae için paraya kıyacaklar! Dünya devi varını yoğunu basacak...

Fenerbahçe'de gösterdiği performansın ardından 18 milyon euro bedel karşılığında Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae, İtalyan ekip ile şampiyonluk mutluluğu yaşadı. Sergilediği iyi oyunla dev takımları peşine düşüren Kim Min-Jae için Manchester United devreye girdi.

Spor 07-05-2023 17:16

Kim Min-jae'den şaşırtan açıklama sonrası jet hızıyla özür!

Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olarak kariyer yükselişini sürdüren Kim Min-jae, Güney Kore-Uruguay maçı sonrası şaşırtan bir açıklama yaptı. Tepki çeken sözleri sonrası jet hızıyla özür dileyen yıldız oyuncu, çok yorgun olduğu için bu sözleri söylediğini ifade etti.

Spor 29-03-2023 12:07

Fenerbahçe'den transfer olan Kim Min Jae, makine gibi başladı! Attığı çalımlar sosyal medyanın dilinde...

Napoli, İtalya Serie A'ya bomba gibi bir başlangıç yaptı. Fenerbahçe'den yeni transferi Kim Min Jae'nin 11'de başladığı mücadeleden 5-2 galip ayrılan Napoli, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Karşılaşmanın ilk yarısında Kim Min Jae'nin attığı çalım sosyal medyada gündem oldu.

Spor 15-08-2022 21:36

Son dakika Fenerbahçe haberleri! Sarı-lacivertlilerden bonservis rekoru! Kim Min-Jae transferi KAP'a bildirildi

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe, Kim Min Jae’nin Napoli’ye transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Fenerbahçe'nin Vitor Pereira'nın raporuyla Çin'den transfer ettiği Güney Koreli yıldız, 18 milyon euro bonservis bedeliyle İtalya'nın yolunu tuttu. Oyuncu sağlık kontrolü için şehre geldi. Dün Napoli için sağlık kontrollerinden geçen yıldız oyuncunun transferi resmen açıklandı.

Spor 27-07-2022 12:22

''Fenerbahçe'den yıldı ismi aldık'' dedi, Kim Min-Jae transferini resmen açıkladı

Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olması beklenen Kim Min-Jae transferini Napoli Başkanı Aurelio de Laurentiis açıkladı. Güney Koreli yıldız için konuşan Laurentiis, "Fenerbahçe'den yıldız ismi aldık diyebilirim. Transferi kısa süre içinde tamamlamayı umuyoruz." ifadelerini kullandı.

Spor 24-07-2022 08:53

Son dakika: Sır gibi saklanan konuşma ortaya çıktı! Fenerbahçe'de Kim Min-Jae, Jorge Jesus'u çıldırttı

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Napoli'ye transferi her an açıklanması beklenen Kim Min-Jae'nin tutarsız tavırları Jorge Jesus'u çileden çıkardı. Yıldız oyuncuyla özel bir görüşme yapan Jesus, Kim'i ikna ederek takımda kalmasını sağladı. Bu olaydan kısa süre sonra Kim Min-Jae kararını değiştirdi ve takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Bu olay karşısında Jorge Jesus bir hayli sinirlendi ve Kim'i planlarından sildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 22-07-2022 11:50

Şaka değil gerçek! Kim Min-Jae 45 milyon euro...

Fenerbahçe'de Napoli'ye transfer olarak herkesi şaşırtan Kim Min-Jae'nin yeni sözleşmesinde yer alan şartlar herkesi şaşırttı. Napoli, Fenerbahçe'ye serbest kalma bedelini ödeyip Güney Koreli oyuncuyla anlaşma sağlamış, Kim Min Jae'ye de 1.5 milyon euro imza parası vererek diğer isteyen kulüpleri saf dışı etmişti.

Spor 22-07-2022 11:36

Kim Min Jae'nin transferi artık an meselesi! Serbest kalma bedeli dudak uçuklattı

Fenerbahçe'de transferine engel olunamayan Kim Min Jae'nin yeni sözleşmesinin detayları ortaya çıktı. Napoli'nin serbest kalma bedelini ödeyip renklerine bağlayacağı Güney Koreli stoper için yeni bir serbest kalma bedeli koyacak. Bu bedelin 42 milyon Euro olacağı öğrenildi.

Spor 21-07-2022 14:27

Kim'in yeri bakın kiminle doluyor... Fenerbahçe'ye bir Galatasaraylı daha!

Fenerbahçe'de Rennes'e transfer olmaya hazırlanan Kim Min-Jae'nin yeri Galatasaray'ın eski yıldızı Jason Denayer ile doluyor. Galatasaray ve Trabzonspor'un da görüşme gerçekleştirdiği Jason Denayer'e teklif yapılacak.

Spor 15-07-2022 08:16

İngiliz devi Kim Min Jae'ye kancayı taktı! Hem de ne paraya...

Fenerbahçe'nin Güney Koreli savunma oyuncusu Kim Min Jae'ye Avrupa'nın 5 büyük liginden ilgi bulunuyor. Tecrübeli savunma oyuncusu için 23 milyon euroluk serbest kalma maddesini şu an için sadece Napoli ve Marsilya vermeye hazır.

Spor 26-06-2022 11:01

Caner Erkin gibi Inter'e gidiyor! Kim Min-jae'nin yeni adresi taraftarı şaşırtacak

Fenerbahçe'de gelen transferler konuşulurken Kim Min-jae'nin ayrılığı herkesin moralini bozabilir. Sarı-lacivertli takımda defansın bel kemiği olan Kim Min-jae'yi İtalyan devi Inter istiyor. Caner Erkin'in Inter'e gitmesine 2016 yazında engel olamayan Fenerbahçe, bir diğer önemli futbolcusunu daha İtalyan devine uğurlamak üzere. İşte detaylar...

Spor 23-06-2022 16:56

Son dakika: Fenerbahçe'den Galatasaray ve Beşiktaş'a Abdülkerim Bardakcı çalımı!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 2021/22 sezonunu 3. sırada bitiren ve performansıyla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan İttifak Holding Konyaspor'da stoper oyuncusu Abdülkerim Bardakcı, ortaya koyduğu oyunla adından sıkça söz ettirdi. Hangi takıma gideceği merak edilen başarılı futbolcu için Fenerbahçe'nin Konyaspor ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Spor 21-06-2022 20:42

Son dakika: Fenerbahçe'ye büyük müjde! Sezona damga vuran yıldız takımda kalıyor...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 2021/22 Ahmet Çalık Sezonu'nun son haftalarında büyük bir çıkış yakalayarak ikincilik koltuğuna yerleşen ve Şampiyonlar Ligi ön eleme biletini kapan Fenerbahçe'de Çin'den transfer edilen Kim Min-Jae'nin gösterdiği performans büyük beğeni toplamıştı. Avrupa devlerinin dikkatini çeken Güney Koreli futbolcu için 'ayrılık' iddiaları ciddiye binmişti fakat Napoli'den gelen haber, sarı - lacivertli taraftarları rahatlattı.

Spor 07-06-2022 10:05

Son dakika: Jorge Jesus imzayı atar atmaz transferleri yasakladı! ''Rossi ve Kim Min Jae gidemez''

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un takımın başına geçmesinin ardından kadroda kimin tutulup kimin satılacağı yavaş yavaş belli oluyor. Sarı-lacivertli yönetimin Kim Min Jae ve Rossi'nin satışı için olumlu olduğu bilinirken Jorge Jesus'tan bu olaya yasak geldi. Rossi ve Kim'in kesinlikle takımda kalmasını isteyen Portekizli çalıştırıcı yönetimin elini kolunu bağladı. İşte detaylar...

Spor 03-06-2022 13:21

Fenerbahçe'nin yıldızı Kim Min-Jae askere gidiyor!

Sarı-Lacivertlilerde sergilediği performansla yıldızı parlayan ve birçok takımın listesinde yer alan Güney Koreli Kim Min-Jae, yeni sezon öncesinde askere gidecek.

Spor 25-05-2022 14:06

Jose Mourinho, Fenerbahçelilerin düşmanı olacak! Takımın can damarını istiyor

Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin yıldızı Kim Min-Jae'yi kadroda görmek istiyor. Sarı-lacivertli taraftarların takımdan ayrılmasını asla istemediği yıldız oyuncu için şimdiden kampanya başlatıldı.

Spor 13-05-2022 14:40

Fenerbahçe'ye derbi öncesi şok haber! Kim Min-Jae, Güney Kore’ye gitti

Fenerbahçe, Kim Min-Jae’nin sakatlığı nedeniyle ülkesi Güney Kore’ye gideceğini açıkladı. Tecrübeli stoper Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Bunun yanında Arda Güler'den de kötü haber geldi.

Spor 06-05-2022 20:05

Son dakika: Rizespor - Fenerbahçe maçında 35. saniyede kırmızı kart! Fabricio Baiano yumruk attı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanan Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçı çok hızlı başladı. Sarı - lacivertliler henüz 13. saniyede Serdar Dursun'la gole çok yaklaşırken, Rizespor'da Fabricio Baiano, Kim Min Jae'ye attığı yumruk sonrasında 35. saniyede kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. O anlar sosyal medyada olay oldu.

Spor 22-04-2022 20:49

Son dakika: Fenerbahçe - Galatasaray derbisini izlediler, o yıldıza hayran kaldılar!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'nin Süper Lig'in son 8 haftasında aldığı 7 galibiyetle yakaladığı çıkış sonrası Avrupa kulüpleri, sarı - lacivertli takımın oyuncularını takibe almıştı. Özellikle Fenerbahçe'ye sezon başında gelen Kim Min-Jae, gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini toplamıştı. Güney Koreli yıldıza dünya devi talip oldu...

Spor 15-04-2022 17:10

Son dakika: Fenerbahçe'den 'Gibi'li gönderme: Cesurların işi...

Son dakika haberleri: Süper Lig'in 32. haftasında konuk ettiği Galatasaray'ı 2-0'la geçen Fenerbahçe'nin resmi Twitter hesabından paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Sarı - kırmızılı taraftarları kızdıran paylaşımların ardından Kim Min-Jae ile ilgili atılan tweet Fenerbahçeli taraftarları oldukça güldürdü. Fenomen haline gelen Gibi dizisinden replik alıntısıyla yapılan paylaşım kısa süre içinde beğeni yağmuruna tutuldu.

Spor 10-04-2022 23:58

Süper Lig'de piyasa değerini en çok artıran 5 isme Fenerbahçe ve Galatasaray damgası!

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de beklentilerin altında kalan iki dev camia; Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yıldızları, Türkiye'de piyasa değerini en çok artıran 5 ismin tamamını kapladı. Listede sarı - lacivertlilerden 3 isim yer alır

Spor 28-03-2022 14:21

Son dakika: Fenerbahçe'de 10 bavul hazır! Sürpriz isim yolcu...

Fenerbahçe'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Sarı - lacivertlilerde bilindiği üzere Mesut Özil ve Ozan Tufan, alınan karar gereği kadro dışı bırakılmıştı. Yönetim, teknik direktör konusunu çözmek için yoğun mesai harcarken diğer taraftan da yeni sezonun yapılanması için kolları sıvamış durumda. Fenerbahçe'de yabancı kontenjanının azaltılması için harekete geçildi. İşte haberin detayları...

Spor 28-03-2022 07:24

Fenerbahçe'de moralleri bozan sakatlık! Milli maçta...

Fenerbahçe'de 2-1 kazanılan İttifak Holding Konyaspor maçında ağları sarsan başarılı stoper oyuncusu Kim Min-Jae, Güney Kore'nin İran ile oynadığı Dünya Kupası Asya Elemeleri 3'üncü Tur A Grubu karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıktı. Detaylar...

Spor 24-03-2022 16:12

Fenerbahçeli Kim Min-Jae'ye İtalya'dan dev talip!

Fenerbahçe için transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Sarı - lacivertlilerin sezon başında transfer ettiği Güney Koreli stoper Kim Min-Jae'ye İtalya Ligi Serie A'nın dev kulübü talip oldu. AFC Dünya Kupası Elemeleri'nde İran'a karşı forma giyecek olan başarılı futbolcu için scoutlar tribünde yerlerini alacak. İşte detaylar...

Spor 24-03-2022 11:59

Son dakika: Fenerbahçe maçındaki o anlar gündem oldu! Spiker bile şaşırdı...

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe'nin başarılı teknik direktörü İsmail Kartal'ın maçın son anlarında yaptığı hareket sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor... Sarı-lacivertlilerin stoperi Kim Min-jae'nin bir pozisyonda topla beraber rakip sahaya depar atmasıyla, kenarda maçı takip eden İsmail Kartal da oyuncusuyla birlikte depara kalktı. Tribünlerin o anları alkışladığı pozisyon için maçın spikeri, "Kim Min-jae geliyor, İsmail Kartal da peşinden koşuyor..." ifadelerini kullandı.

Spor 20-03-2022 22:06

Son dakika: Fenerbahçe'de yürekler ağza geldi! Kim Min-Jae bir anda yere yığıldı...

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe'nin Slavia Prag'a 3-2 mağlup olduğu maçta sarı-lacivertlilerin stoperi Kim Min-Jae herkesi korkuttu! Topsuz alanda bir anda kendini yere bırakan tecrübeli isim maça devam edemedi. Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası kenara alınan Güney Koreli stoper hakkında henüz resmi açıklama yapılmadı.

Spor 17-02-2022 23:09

Kim Min-Jae: Kariyerimde bir ilk oldu!

Fenerbahçe'nin Güney Koreli stoperi Kim Min-Jae, Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kartı yorumladı.

Spor 19-10-2021 18:47

Kim Min-Jae geceye damga vurdu

Dünya Kupası Elemeleri 3. tur A Grubu maçında Güney Kore, Suriye'yi 2-1 mağlup etti.

Spor 07-10-2021 17:53

Suriyelilerden Kim Min-Jae'ye tehdit!

Fenerbahçe’de herkesin üzerine titrediği Kim Min-Jae, hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Suriyeli taraftarlar 7 Ekim'de oynanacak Güney Kore-Suriye maçı öncesi yıldız oyuncuyu tehdit etti. Kim Min-Jae'nin kötü oynaması için mesajlar yağdıran Suriyeli taraftarların oyuncuyu etkilemeye çalıştığı iddia edildi. İşte detaylar...

Spor 05-10-2021 23:02

Avrupa devleri Fenerbahçeli Kim Min-Jea'nin peşinde

Fenerbahçe'de Kim Min-Jae fırtınası esmeye devam ediyor. Müthiş performansıyla manşetlerden düşmeyen Kim Min-Jea için transfer iddiaları da gündeme gelmeye başladı. Fenerbahçe, başta Tottenham olmak üzere Avrupa'daki birçok dev kulübün izlemeye geldiği başarılı stoperin fiyatını belirledi. Başkan Ali Koç da konuyla ilgili dün bir açıklama yapmıştı.

Spor 04-10-2021 12:28

Kim Min-Jae'nin dudağı patladı!

Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe, sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Karşılaşmanın 9. dakikasında bir çarpışma gerçekleşti. Çarpışma sonrası Kim Min-Jae'nin dudağında kanama meydana geldi.

Spor 03-10-2021 17:14

Kim Min-Jae'nin sözleşmesindeki madde herkesi şaşırttı

Fenerbahçe'nin yaz transfer sezonunda kadrosuna kattığı ve gösterdiği performansla alkış toplayan ve Sarı-Lacivertliler'in önümüzdeki yıllarda çok büyük paralara satabileceği Güney Koreli savunmacı Kim Min-Jae için şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Şaşırtan iddia Kore basınında da yer buldu. İşte detaylar...

Spor 30-09-2021 07:40

Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in en iyisini açıkladı

Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe'nin Hatayspor ile oynadığı maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, ligin en iyi stoperini açıkladı.

Spor 26-09-2021 17:29

Erman Toroğlu'ndan Fenerbahçe maçındaki penaltıya isyan!

Hatayspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın ilk yarısında penaltı tartışması yaşandı. Sarı-lacivertli oyuncu Kim'in ceza sahası içinde eline çarpan top hakem tarafından 'kusursuz' olarak nitelendirildi ve oyun devam etti. Spor yorumcusu Erman Toroğlu bu karara itiraz etti ve canlı yayında flaş ifadeler kullandı.

Spor 26-09-2021 17:10

Kim Min-Jae: Başka teklifler de vardı

Fenerbahçe'nin yeni transferi Kim Min-Jae basın toplantısında gazetecilerin soruları yanıtladı. Güney Koreli genç yıldız, "Açıkçası Avrupa'dan bazı kulüplerin de beni istediği bir sır değildi. Ancak Fenerbahçe'nin projesi benim için en uygun olanıydı." ifadelerini kullandı.

Spor 23-08-2021 14:44

Fenerbahçe, Twitter hesabını Korece yaptı!

Fenerbahçe, Min-Jae Kim transferi sonrasında daha önce görülmemiş bir olaya imza attı. Twitter hesabını Korece'ye çeviren sarı-lacivertliler sosyal medyada çok konuşuldu.

Spor 13-08-2021 21:30

Fenerbahçe, Min-Jae Kim’i resmen açıkladı

Fenerbahçe, Koreli stoper Min-Jae Kim transferini açıkladı.

Spor 13-08-2021 20:47

Min-Jae Kim kimdir, hangi takımlarda oynadı? Fenerbahçe ile görüşmelere başlayan Min-Jae Kim nereli ve kaç yaşında?

Fenerbahçe, Güney Koreli genç futbolcu Min-Jae Kim ile transfer görüşmelerine başladığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklama sonrası stoper Min-Jae Kim'in hayatı ve kariyeri merak edilmeye başlandı. Genç oyuncunun transfer görüşmelerine devam etmek amacıyla yarın İstanbul'a geleceği açıklandı. Peki Min-Jae Kim kimdir, hangi takımlarda oynadı? Fenerbahçe ile görüşmelere başlayan Min-Jae Kim nereli ve kaç yaşında? İşte merak edilenler...

Spor 07-08-2021 21:46