Mukaddes Yenge Haberleri

Çağımızın yaygın problemi: Teknoloji bağımlılığı çocukların fiziksel, duygusal ve sosyal gelişimlerini olumsuz etkiliyor

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi Çocuk Gelişimcisi R. Mukaddes Sarıkaya, teknoloji bağımlılığının çocukların fiziksel, duygusal ve sosyal gelişimlerini olumsuz etkileyebileceğine dikkati çekerek çocuklarda teknoloji bağımlılığı ile ilgili ebeveynlere ve öğrencilere önerilerde bulundu.

Kadin 2024-05-06 12:12:11

Wanda Nara yeni klibini duyurdu! Icardi ile ateşli sahneleri olay oldu: Yenge bir sakin olsan...

Galatasaray'ın golcüsü Icardi kadar eşi Wanda Nara da gündemden düşmüyor. 25 Nisan'da yeni klibini yayınlayacağını duyuran Wanda Nara'nın klip tanıtımında Icardi ile ateşli anları sosyal medyayı da salladı.

Magazin 2024-04-24 07:54:00

Erdoğan da önlemini aldı, 500 yıllık kutsal törenden dikkat çeken görüntüler geldi! Ramazanda ziyaretçi akını yaşandı

Ramazan ayında Topkapı Sarayı'nın Mukaddes Emanetler Dairesi'ne ilgi yoğun oldu. Yaklaşık 500 yıldır süren ve yılda yalnızca bir kez gerçekleşen Destimal-i Şerif törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı. Hırkaya zarar gelmemesi için beyaz eldivenle önlem alan Erdoğan'ın törendeki görüntüleri kameraya yansıdı.

Haber 2024-04-07 10:29:15

Canlı Kahramanmaraş seçim sonuçları! Kahramanmaraş'ta seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Fırat Görgel mi, CHP adayı Mukaddes Zeynep Arıkan mı?

Kahramanmaraş yerel seçim sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. YSK’nın yayın yasağını kaldırmasıyla birlikte Mynet'in yerel seçime özel olarak hazırladığı 'Yerel seçim 2024' sayfasında il il seçim sonuçlarının tüm detayları anbean canlı olarak yayınlanıyor. Kahramanmaraş seçim sonuçları da bölgedeki vatandaşlar tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı. İşte, 2024 yerel seçim sonuçlarına dair tüm detaylar belli olacak.

Finans 2024-03-31 20:43:39

Canlı Kahramanmaraş seçim sonuçları! Kahramanmaraş seçim sonuçlarında AK Parti adayı Fırat Görgel mi CHP adayı Mukaddes Zeynep Arıkan mı önde?

Kahramanmaraş seçim sonuçları büyük bir heyecanla takip ediliyor. Türkiye, 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek. Yaklaşık 61 milyon seçmen yerel seçimlerde 81 il, 973 ilçe, 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtar belirleyecek. Bu kapsamda Kahramanmaraş seçim sonuçları da bölgedeki vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Kahramanmaraş seçim sonuçlarında AK Parti adayı Fırat Görgel mi CHP adayı Mukaddes Zeynep Arıkan mı önde? İşte konuya dair tüm merak edilenler...

Haber 29-03-24 15:08

Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın araba pozuna yorum yağdı! Yenge ayıp oluyor artık

Galatasaray'ın golcü yıldızı Mauro Icardi kadar eşi Wanda Nara da adından söz ettiriyor. Son olarak araba pozuyla olay olan Wanda Nara'ya "Yenge yeter" yorumları geldi.

Magazin 17-03-24 15:23

Esra Dermancıoğlu'nun son paylaşımı gündem oldu... Oyuncu kendine uzaylı diyen Mustafa Topaloğlu'na benzetildi

'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisindeki canlandırdığı Mukadder yenge rolüyle akıllara kazınan oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun son paylaşımı gündem oldu. Oyuncu paylaşımında Mustafa Topaloğlu'na benzetildi.

Magazin 24-02-24 16:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Hoca kılıklı sahtekar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet Akademisi Başkanlığı 1. Dönem Aday Din Görevlileri Mezuniyet Merasimi'ne katıldı. Terör örgütlerine sert tepki gösteren Erdoğan, "PKK belasının arkasında cehalet var. DEAŞ’lı canilerin istismar alanı dinimizin mukaddes kavramlarıdır. Çağımızın haşhaşisi FETÖ’cüler yıllarca insan devşirmiştir." dedi. Erdoğan ayrıca, "15 Temmuz, hoca kılıklı bir sahtekarın ülkemize ne kadar büyük zarar verebileceğinin en son örneğidir." ifadelerini kullandı.

Haber 01-02-24 14:59

Devlet Bahçeli'den hain saldırı sonrası açıklama: 'Kanları yerde kalmayacak'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Irak'ın kuzeyinde gerçekleşen ve 6 askerimizi şehit verdiğimiz hain saldırı sonrasında "Bu şerefsizlerin kökünü her yerden kazımak mukaddes ve mukadder bir görevdir. Hiç kimse endişe etmesin, şehitlerimizin dökülen kanları yerde kalmayacak, terörizmle mücadele sonuna kadar devam edecektir" açıklamasını yaptı.

Haber 23-12-23 14:03

Renklendirilmiş görüntüleri ortaya çıktı! Atatürk'ün naaşının Anıtkabir'e nakledildiği o anlar... Şimdi seni kurtardığın vatanın her köşesinden gönderilen mukaddes topraklara veriyoruz

Araştırmacı Ahmet Gürel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün naaşının Etnoğrafya Müzesi'nden Anıtkabir'e nakledildiği törenin renkli görüntülerine ulaştı. İtalyanlar tarafından sonradan renklendirildiği öğrenilen görüntülerde, Atatürk'ün Türk bayrağına sarılı naaşının top arabasıyla taşınması ve Anıtkabir'de düzenlenen törenden kareler yer aldı. İşte gören herkesi duygulandıran ve tüyleri diken diken o anlar görüntüleri...

Haber 09-11-23 13:11

Esra Dermancıoğlu'nun nostalji paylaşımı olay oldu! Pozlarına beğeni yağdı

Yayınlandığı döneme damga vuran 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde hayat verdiği 'Mukaddes Yenge' karakteri ile hafızalarımıza kazınan Esra Dermancıoğlu sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa nostalji paylaşımı ile çok konuşuldu. Dermancıoğlu'nun gençlik yıllarına ait pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 18-10-23 09:48

Esra Dermancıoğlu Sevgilimle sevişirken bana dedi ki... diyerek açıkladı! Hem hoşuma gitti...

2010-2012 tarihlerinde ekrana gelen "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinde hayat verdiği 'Mukaddes' rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu Katarsis programına konuk oldu. Oyuncu "Çok kişisel olacak ama bunu hiçbir zaman unutmadım" diyerek bir sevgilisiyle yaşadığı bir anı anlattı.

Magazin 06-10-23 07:00

Icardi'nin eşi Wanda Nara lüks villasının havuzundan öyle bir poz paylaştı ki... Yenge yapma...

Galatasaray için üç yıllık sözleşme imzalayan Mauro Icardi ve ailesi Türkiye'ye gelince rezidanstan çıkarak villaya taşındı. Icardi ve Wanda Nara'nın lüks evleri gündemdeyken Wanda Nara'dan havuz pozu gecikmedi.

Magazin 07-08-23 07:05

Son dakika: Erzincan'da minibüs şarampole devrildi! 4 kişi öldü, 10 kişi yaralandı

Son dakika haberi: Düğün için gittikleri İstanbul'dan Erzurum'a dönen minibüs, Erzincan-Sivas kara yolunda şarampole devrildi. Korkunç kazada sürücü ile minibüsteki Mukaddes K, Erkan K. ve Mehmet K. hayatını kaybetti, aralarında çocukların da bulunduğu 10 kişi yaralandı.

Haber 09-07-23 08:14

Annesinin kafasını kesip sokağa atmıştı! Dehşete düşüren sözler: 'Gözleri çıkacak gibiydi, ağzı yamulmuştu'

Bağcılar'da geçen yıl annesinin boğazını keserek kafasını sokağa atan Ali Sayan ilk kez hakim karşısına çıktı. Savunmasında olayı hatırlamadığını söyleyen Sayan'dan babası ve ağabeyi şikayetçi olmazken tanık olarak dinlenen yengesinin sözleri kan dondurdu. Yenge Faydagül Sayan “Ali kapıyı açtığında elinde bıçak vardı, annesi ölmüştü. 'Ali ne yaptın, anneni mi öldürdün?' dedim. Ali, 'Susun komşular duymasın' dedi. Ama kendisinde değildi. Gözleri dışarıya çıkacak gibiydi ağzı yamulmuştu" dedi.

Haber 22-06-23 18:01

'Kezban Yenge' türküsü dillere pelesenk olmuştu! Durmuş Yıldırım'dan kahreden haber

Türkü severlerin usta sanatçı Hayri Dev’in yanında üç telli çalan adam olarak tanıdığı ve Denizli’nin Çameli ilçesinde yaşayan saz ustası Durmuş Yıldırım'dan üzen haber geldi. 'Muhtar mı oldun Kezban Yenge' türküsünün mimarı Durmuş Yıldırım 91 yaşında hayatını kaybetti.

Magazin 20-05-23 12:55

Kan donduran vahşet: Eski damat katliam yapıp intihar etti! Kayınvalide, baldız, yenge...

Adana’da kan donduran bir cinayet ve intihar olayı yaşandı. Uğur D., boşandığı eşinin annesi Şerife Y. ve kardeşi Sümeyye E.'yi tabancayla öldürüp, yengesi Cennet Y.’yi yaraladıktan sonra başına ateş ederek yaşamına son verdi. İşte detaylar...

Haber 01-05-23 15:45

Ahmet Davutoğlu'ndan Altılı Masa ile ilgili çok konuşulacak sözler! 'Burada kriz çıkmayacak dersek kim inanır?'

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaştıkça, siyasilerin verdiği demeçler yakından takip edilmeye devam ediyor. Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, katıldığı canlı yayında Altılı Masa ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Davutoğlu, "Bu ittifak o kadar mukaddes bir ittifak ki burada kriz çıkmayacak dersek kim inanır? Aksine burada kriz çıkabilir ama merak etmeyin biz çözeriz dediğiniz zaman insanlar inanır. Kriz çıktı ve çözdük." dedi.

Haber 19-04-23 23:03

Dünya liderlerinden ramazan mesajları

İslam aleminin bugün mukaddes ramazanın ilk gününe başlamasıyla dünya liderleri ramazan mesajları paylaştı. Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, ramazanın anlayış ve merhamet ruhuyla bir araya gelme zamanı olduğunu belirtirken Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya’nın işgaline vurgu yapıp bir sonraki ramazanda Ukrayna’ya barış dileğinde bulundu.

Haber 23-03-23 11:48

Galatasaray'ın yıldız ismi Dries Mertens'te yenge krizi! Belçika'ya dönmek istiyor

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde İtalyan ekibi Napoli'den 1+1 yıllığına kadrosuna kattığı Belçikalı yıldız Dries Mertens performansıyla alkış toplarken, yaşadığı sakatlıkla son haftalarda takımdan uzak kalmıştı. 35 yaşındaki oyuncunun sezon sonunda takımda kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmazken, eşi Kat Kerkhofs'tan beklenmedik bir çıkış geldi. İşte detaylar...

Spor 15-03-23 14:29

Depremden sağ olarak kurtarılan Mukaddes Erva Aktaş'tan günlerdir haber alınamıyordu! Kahreden gerçek ortaya çıktı

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında yıkılan binanın enkazından 6 saat sonra sağ çıkarılan 10 yaşındaki Mukaddes Erva Aktaş'tan günlerdir haber alınamıyordu. Baba Abdullah Aktaş'ın günlerdir bulmak için çaba harcadığı kızı Mukaddes Erva Aktaş'ın hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Hastaneye kaldırıldıktan bir süre sonra hayatını kaybeden Mukaddes Erva'nın kimsesizler mezarlığına defnedildiği belirlendi.

Haber 03-03-23 22:04

Depremde kaybolan Erva ile ilgili çok önemli gelişme! Bu görüntüler ilk kez ortaya çıktı... Depremden tam 6 saat sonra…

Kahramanmaraş’taki deprem felaketinin ardından binanın enkazından 6 saat sonra sağ çıkarıldığı öğrenilen ancak bir daha haber alınamayan 10 yaşındaki Mukaddes Erva Aktaş’ın komşuları tarafından ambulansa teslim edildiği anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde bir kişinin küçük çocuğu aracın arka koltuğundan alarak ambulansa teslim ettiği görülüyor. Kamera görüntülerini bularak polise teslim eden baba ise kızının bulunmasını istiyor.

Haber 28-02-23 10:47

Başvurmadığı yer kalmadı! Deprem enkazından sağ çıkarılan Mukaddes Erva'dan 19 gündür haber yok

Kahramanmaraş'ta depremde çöken binanın enkazından 6 saat sonra sağ çıkarılan Mukaddes Erva Aktaş'tan (10) ailesi, 19 gündür haber alamıyor. Kızının ardından kendisi de enkazdan sağ kurtarılan Abdullah Aktaş, hastane, adliye, bakanlık, başvurmadığı yer kalmadığını; ancak kızına ulaşamadığını söyledi. Aktaş, en son depremde ölen ve kimliği belirlenemeyen çocuklarla yapılan DNA eşleşmesinden de sonuç alamadı.

Haber 25-02-23 12:40

Ramazan Bayramı ne zaman? 2023 Diyanet Ramazan Bayramı takvimi belli oldu!

Ramazan Bayramı 2023 takvimi üç ayların gelmesi ile birlikte araştırılmaya başlandı. İslam aleminde her yıl heyecanla beklenen Recep, Şaban ve Ramazanı kapsayan mukaddes üç aylar dün itibariyle başladı. Recep ile başlayan Ramazan ayı ile son bulan üç ayların sonunda Ramazan Bayramı'na erişeceğiz. Peki, Ramazan Bayramı ne zaman? 2023 Diyanet Ramazan Bayramı takvimi belli oldu. İşte tüm ayrıntılar...

Haber 24-01-23 10:04

Üç aylar tesbihine nasıl başlanır, hangi dualar okunur? İşte üç aylarda çekilecek tesbihler ve zikirler! Diyanet açıkladı

Müslümanların heyecanla beklediği Recep, Şaban ve Ramazan ayını kapsayan mukaddes üç aylar 23 Ocak itibarıyla başlıyor. Üç ayları ibadetlerle geçirmek, Allah'a ve dinimize daha yakın olmak isteyen müslümanlar yapılacak ibadetleri araştırmaya başladılar bile. Peki, Üç aylar tesbihine nasıl başlanır? Üç aylarda çekilecek tesbihler ve zikirler nelerdir? İşte üç aylar tesbihleri, zikirleri ve dualarına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

Haber 23-01-23 17:12

Üç aylar ne zaman başlıyor? 2023 Kandil günleri için geri sayım devam ediyor! İşte mübarek üç aylar duası, tesbihi, ibadetleri...

Üç aylar, bugün itibarıyla başladı. Müslümanların her yıl heyecanla beklediği recep, şaban ve ramazanı kapsayan mukaddes üç aylara ilişkin bilgiler ve 2023 dini günler takvimi Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlandı. Hazreti Muhammed "Ey Allah'ım; Recep ve Şabanı bize mübarek kıl, bizi Ramazana kavuştur" diyerek dua ederdi. Üç aylar, Regaip, Miraç ve Berat kandilleri ile Kadir Gecesi gibi özel geceleri de kapsar. İşte üç aylar duası, tesbihi, ibadetleri...

Haber 23-01-23 06:55

ÜÇ AYLAR BAŞLANGICI ne zaman başlıyor, BUGÜN mü? Diyanet İşeri Başkanlığı yayımladı! 2023 üç aylar başlangıcı!

Üç ayların ne zaman başlayacağı merak konusu olmuştu. Müslümanların heyecanla beklediği üç aylar bugün (23 Ocak 2023 Pazartesi günü) itibariyle başladı. İslam aleminde her yıl heyecanla beklenen recep, şaban ve ramazanı kapsayan mukaddes üç ayları bekliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan takvime göre üç aylar yarın başlıyor. İşte 2023 dini günler hakkında detaylar...

Haber 23-01-23 06:47

Esra Erol o cümleyi duyunca... Yengesi Şükrü çıktı! Yasak aşktan kadın ticaretine kadar her detay stüdyoyu ayağa kaldırdı

Esra Erol'da programında herkesi şaşkına çeviren anlar yaşandı. Döndü evi terk ettiği için Abdullah stüdyoya geldi. Ortaya çıkanlar ve iddialar sonrası Esra Erol duyduklarına inanamadı. Yasak aşkın açığa çıktığı programda 'Ayşe yenge' denilen kişi de Şükrü çıktı. Ancak Döndü ile Şükrü'yü Döndü'nün eşi Abdullah'ın kardeşinin tanıştırmış olması herkesi şoke etti. Öte yandan telefona bağlanan bir kişinin Döndü'ye yönelik 'Kadın satıcılarının eline düştün' sözleri stüdyoyu karıştırdı.

Magazin 13-01-23 10:17

Seren Serengil'den bomba iddia... İbrahim Tatlıses, Hadise-Reza ilişkisi konuşulurken bana mesaj atıp...

Seren Serengil, İbrahim Tatlıses konusu konuşulduğu anda bir anda söze girerek Tatlıse ve Hadise hakkında şaşırtıcı sözler sarf etti. Seren Serengil, İbrahim Tatlıses'in Hadise ile anılan Rıza Sarraf ile yakın dost olduğunu iddia etti ve "Haliyle yenge konumunda olduğu için kolluyor olabilir" dedi.

Magazin 05-01-23 13:39

Katil yenge her şeyi günler öncesinden planlamış! Türkiye'nin konuştuğu cinayette kamera görüntüleri ortaya çıktı

Konya'da bisikleti ile ilerlerken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kamil Yanar'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri yenge M.Y.'yi cinayet şüphelisi olarak gözaltına aldı. Yenge M.Y.'nin aracını Kamil Yanar'ın üzerine sürdüğü daha sonra da aracın üzerini örtüyle kapattığı belirlendi. Öte yandan Türkiye'nin konuştuğu korkunç cinayetin öncesinde Yanar'ın son anlarına ilişkin güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı.

Haber 21-12-22 12:14

Katil yenge çıktı! Trafik kazası sonrası şoke eden gerçek ortaya çıktı

Konya'daki trafik kazasında hayatını kaybeden 50 yaşındaki Kamil Yanar'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri kamera görüntülerini incelediğinde tanıdık bir isimle karşılaştı. Söz konusu kazaya karışan aracın yenge M.Y.'ye ait olduğunu tespit eden ekipler, aracı bir tamirhanede hasarlı bir şekilde buldu. Yenge M.Y. katil zanlısı olarak gözaltına alındı.

Haber 18-12-22 08:24

Milli yenge Halsey süper minisiyle hayranlarına şov yaptı! Gören bir daha baktı

Uzun bir süredir Türk yapımcı ve senarist Alev Aydın ile aşk yaşayan dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, süper minili stiliyle hayranlarına şov yaptı. Halsey'in paylaşımı, Naomi Campbell ve Abby Roberts gibi isimlerin de beğenisini kazandı.

Magazin 16-12-22 13:22

Yenge katili aile ziyaretinde yakalandı! Miras için öldürmüş

Şanlıurfa'da bu yılın Ocak ayında meydana gelen olayda yengesini öldüren S.A. çocuklarını görmeye gelince yakalandı. Yakınlarının ifadesine başvuran polis, yenge Nesibe'nin eşinin 5 yıl önce cinayete kurban gittiğini, kendisinin de miras nedeniyle kayınbiraderi S.A. tarafından öldürüldüğünü saptadı. S.A. emniyetteki ifadesinde suçlamaları reddetti.

Haber 06-12-22 15:44

Yenge katili 1 yıl sonra yakalandı

Şanlıurfa’da 1 yıl önce yengesini ensesinden silahla vurarak öldüren zanlı, ailesini ziyarete geldiği sırada evin önünde sivil kıyafet giyerek bekleyen polisler tarafından yakalandı.

Yurthaber 06-12-22 14:09

Nurettin Uçar kimdir? EDHO oyuncusu Nurettin Uçar'ın kızı Yağmur Uçar İstiklal Caddesi patlamasında hayatını kaybetti!

Geçtiğimiz gün Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gele patlama 6 can aldı. Patlamada Arzu Özsoy, Yağmur Uçar, Yusuf Meydan, Ecrin Meydan, Adem Topkara ve Mukaddes Elif Topkara hayatını kaybetti. Yağmur Uçar, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncusu Nurettin Uçar'ın kızı çıktı. Peki Nurettin Uçar kimdir? İşte ayrıntılar...

Haber 14-11-22 15:05

Esra Dermancıoğlu'ndan kötü haber! Tükenmişlik sendromuna yakalandı

Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisinde canlandırdığı Mukaddes yenge rolüyle hafızalara kazınan ve şimdilerde atv'de yayınlanan 'Küçük Bir Gün Işığı' dizisiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Esra Dermancıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini şaşırttı. Dermancıoğlu, 2013 yılında Meryem Uzerli'nin de yakalandığı 'tükenmişlik sendromu' hastalığına yakalandığını duyurdu. Ünlü oyuncu ayrıca kendisi için psikiyatrlardan yardım istedi.

Magazin 14-11-22 13:49

Taksim'de bombalı saldırıyı yapan teröristin yakalanma görüntüsü! 6 kişinin ölümüne neden olan terörist böyle yakalandı

Taksim'de bombalı saldırıyı yapan teröristin yakalanma görüntüsü paylaşıldı. Geçtiğimiz gün İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki Taksim İstiklal Caddesi'nde saat 16:20'de gerçekleşen patlamada 2'si ağır 81 kişi yaralanmasına Arzu Özsoy, Yağmur Uçar, Yusuf Meydan, Ecrin Meydan, Adem Topkara ve Mukaddes Elif Topkara'nın hayatını kaybetmesine neden olan teröristin kaçış anı güvenlik kamerasına da yansımıştı. İşte Taksim'de bombalı saldırıyı yapan teröristin yakalanma anı...

Haber 14-11-22 10:51

SON DAKİKA | Topkara ailesinin hikayesi Türkiye'yi yasa boğdu! İstiklal'deki hain saldırı 2 yaşındaki Eliz İlay Topkara'yı anne ve babasız bıraktı, doğum günü notu yürek dağladı

İstiklal Caddesi'ndeki hain saldırı geride acı hikayeler bıraktı. 6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin de yaralandığı patlama, 2 yaşındaki Eliz İlay'ı anne ve babasız bıraktı. 40 yaşındaki Adem Topkara ve 37 yaşındaki Mukaddes Elif Topkara çifti patlamada hayatını kaybederken, 15 Şubat'ta çekilen mutlu aile fotoğrafından geriye sadece minik Eliz kaldı. 'Minik prenses 2 yaşında' notuyla paylaşılan, İlay'ın pasta üflerken çekilen doğum günü fotoğrafı yürekleri dağladı.

Haber 14-11-22 08:58

Evindeki bütün yelkovan ve akrepler aynı saati gösteriyor! 36 yıldır Atatürk fotoğrafı toplayan Çırak'tan 'müze' vasiyeti

Edirne'de yaşayan Mukaddes Kokeralp Çırak (84), Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e olan sevgisi nedeniyle yaptırdığı Atatürk heykeli ve fotoğraflarıyla evini adete müzeye çevirdi. Evindeki bütün saatler 09.05'i gösteren Çırak, "Atatürk'ü çok severim. Şu anda evim müze gibi. İleride bunları bırakmayı düşünüyorum ama kime güveneyim? Ben öldükten sonra bu eserlerin müzede sergilenmesini istiyorum" dedi.

Haber 09-11-22 16:15

Wanda Nara'yla özel hayatı gündemde... Maura Icardi ile poz veren Devrim Özkan'dan 'yenge' yorumu!

Galatasaray'ın yıldızı Icardi ve iddialı pozlarıyla dikkat çeken eşi Wanda Nara'nın özel hayatı sık sık gündeme geliyor. Icardi son olarak ise oyuncu Devrim Özkan ile bir araya geldi. Maura Icardi ve Lucas Torreira ile poz veren güzel oyuncudan açıklama gecikmedi.

Magazin 03-11-22 09:12

Yaşlı kadının ölümüne neden olmuştu! Kanında uyuşturucu çıktı... 'Görüntüleri izleyemedim'

Konya'da 20 Ekim'de meydana gelen trafik kazasında 36 yaşındaki B.Ç., 74 yaşındaki Hacer Mukaddes Yanılmazer'e çarpıp ölümüne neden olmuştu. Konu hakkında konuşan yaşlı kadının oğlu, ''Görüntüleri fazla izleyemedim çünkü içim parçalanıyor. Bu olay, normal bir trafik kazası gibi değil. Kasten öldürmek üzere otomobil annemin üzerine sürülmüş. Bu düpedüz cinayet" dedi. Öte yandan sürücü B.Ç.'nin kanında uyuşturucu madde kullandığı ortaya çıktı.

Haber 31-10-22 11:33

Konya'da yaşlı kadını öldürdü! İfadesi ortaya çıktı: Sanki gözüme perde inmiş gibiydi

Konya'da meydana gelen olayda yol kenarında yürüyen Hacer Mukaddes Yanılmazer kendisine çarpan otomobil nedeniyle hayatını kaybetmişti. Yanılmazer'in ölümüne yol açan ehliyetsiz sürücü Burcu Çakıoğlu'nun kaza sırasında uyuşturucu madde etkisinde olduğu ortaya çıktı. Çakıoğlu polisteki ifadesinde "Frene basıp, otomobili durdurdum. Vurma anında sanki gözüme perde inmiş gibiydi" ifadelerini kullandı.

Haber 30-10-22 11:34

Galatasaray'da 'yenge' krizi! Icardi çılgına döndü... Şimdi ne olacak?

Son dakika... Galatasaray'ın PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Mauricio Icardi ülkesinde gündemden düşmüyor. Wanda Nara ile çalkantılı bir ilişkisi olan yıldız oyuncu için, Arjantin'de yayın yapan bir TV kanalında flaş bir iddia ortaya atılırken, Icardi'nin menajerliğini de yapan eşi Wanda Nara'nın paylaşımı da gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 19-09-22 17:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük Taarruz'un 100. Yıl Dönümü Kutlamaları ve Afyonkarahisar Toplu Açılış Töreni'nde konuştu: (2)

"Milletimizin mukaddes değerlerine dil uzatanlar, milletimizin kutsallarına hakaret edenler hem maşeri vicdanda hem de hukuk önünde hesap vermekten paçalarını kurtaramayacaklar" - "Ecdadımızın bu topraklarda bıraktığı izleri takip ederek, Türkiye'yi ahlakla, erdemle, adaletle, kardeşlikle büyütmeye devam edeceğiz"

Yurthaber 29-08-22 19:42

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 seçimleriyle ilgili dikkat çeken sözler

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar Zafer Meydanı’nda Büyük Taarruz’un 100. Yıl Dönümü Kutlamaları ve Toplu Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. 2023 seçimleriyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullanan Erdoğan, "2023'ün bizim için yeniden bir zafer yılı olacağına inanıyorum" dedi. Öte yandan Erdoğan "Milletimizin mukaddes değerlerine dil uzatanlar, kutsallarına hakaret edenler hukuk önünde hesap vermekten paçalarını kurtaramayacak" şeklinde konuştu.

Haber 29-08-22 18:43

Cengiz Ünder transferini 'yenge' bitiriyor! Galatasaray mutlu sona çok yakın

Galatasaray'da transfer harekatı devam ediyor. Cengiz Ünder konusunda girişimlere başlayan sarı-kırmızılılar mutlu sona yakın. Marsilya'dan ayrılmayı kafasına koyan Cengiz'in Türkiye'ye dönüşü artık kesin gibi. Özellikle kız arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu, Cengiz'in Türkiye'de yaşamasını istediği için bu transferde baskı yapıyor.

Spor 26-08-22 12:42

Erzurum'da İmam Hasan İmam Hüseyin Camisinin temeli atıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen: - "Böylesine önemli ve mukaddes bir ayda, bizler de camimizin adının 'İmam Hasan İmam Hüseyin' olmasını kararlaştırdık"

Yurthaber 12-08-22 18:12

Arka Sokaklar'ın Metin'i Furkan Göksel sevgilisiyle tatil yaptı! Yenge yakıyor

Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban'ın büyük oğlu Metin Çoban'ı canlandıran Furkan Göksel sevgilisi Kader Bozkurt ile yazın tadını çıkarıyor. Genç oyuncu Furkan Göksel sevgilisiyle tatil pozlarını paylaşınca takipçilerinden pek çok yorum aldı.

Magazin 23-07-22 08:37

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Arafat'ta vakfe duası yaptı:

"Asırlardır yüce dinimiz İslam'ın yolunda, her türlü kötülüğün, haksızlık ve zulmün karşısında, mazlumların, muhacirlerin, gariplerin, yetim ve kimsesizlerin yanında olan aziz milletimizi ve devletimizi ilelebet payidar eyle Allah'ım" - "Dünyanın değişik yerlerinde yüce dinimize, mukaddes kitabımıza, sevgili Peygamberimize, camilerimize, inancı sebebiyle Müslüman kardeşlerimize saldıran, düşmanlık yapan azgınlara fırsat verme Allah'ım"

Haber 08-07-22 14:40