Nevra Bilem Haberleri

Mercek altına alınınca altın paylaşımları durmuştu! Nevra Bilem bayramda eşinden bakın ne hediye aldı

Sosyal medyada lüks hayatını paylaşan ve fenomen haline gelen Dilan Polat'tan sonra fenomen Nevra Bilem de mercek altına alınmıştı. Hakkında şikayet yağan Nevra Bilem bayramda eşinin elini öptü. Eşten Bilem'e altın hediyesi gelince yorumlar da gecikmedi.

Magazin 2024-04-11 11:09:02

Sihirli Annem'in Dudu Peri'si Nevra Serezli'den yıllar sonra itiraf... Biraz acıtıcı geldi diyerek açıkladı

Sihirli Annem dizisi 7'den 77'ye neredeyse herkesin severek izlediği bir diziydi. 2003 yılında başlayan dizinin en çok sevilen karakterlerinden biri de Dudu Peri'ydi. Dizide Dudu Peri'ye hayat veren Nevra Serezli katıldığı YouTube programında yeniden çekilen Sihirli Annem dizisi hakkında konuştu.

Magazin 2024-03-18 15:49:59

Kilo kilo külçe altın aldığı videolar gündemdeydi... Nevra Bilem ve eşi Murat Bilem’in ödedikleri vergi şoke etti

Murat Ağırel, altına düşkünlüğü ile bilinen fenomen Nevra Bilem'in eşi Murat Bilem'i gündemine almıştı. Külçe külçe altınlarla yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Bilem ailesinin ödediği vergi şoke etti.

Magazin 2023-12-05 15:37:11

Murat Ağırel bu sefer Nevra Bilem'i paylaştı! Kocası ekmek almaya giderken bir anda külçe altın alabiliyor

Son günlerde fenomenlere yönelik süren soruşturmalar gündemdeyken farklı isimleri programına taşıyan gazeteci Murat Ağırel sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Son günlerde dolandırıcılık iddialarıyla hakkında pek çok şikayet olduğu söylenen Nevra Bilem'i paylaşan Ağırel şaşırtan detayları verdi.

Magazin 2023-12-04 11:26:58

Dolandırıcılıkla suçlanan Nevra Bilem'in skandal ses kaydı gündem oldu! Parasını isteyen mağdura skandal yanıt

Dilan Polat-Engin Polat ve Özlem-Tayyar Öz çiftlerinden sonra dolandırıcılıkla suçlanan Nevra Bilem'in hayatı da mercek altına alındı. Altınlarla pozlarıyla gündeme gelen Nevra Bilem'in skandal ses kaydı gündemde.

Magazin 20-11-23 14:27

Nevra Bilem hakkında şikayet yağıyor! Depremzedeler de mağdur olmuş

Dilan ve Engin Polat çiftinin ardından gözler sosyal medya fenomenlerine çevrildi. Altın paylaşımlarıyla dikkat çeken fenomen Nevra Bilem hakkında dolandırıldığını iddia eden kişiler şikayetçi oldu. Şikayetçiler arasında depremzedeler de var.

Magazin 14-11-23 11:36

Köy evinden altınlarla dolu lüks yaşama...Dilan Polat'ın ardından Rabia Toprak ile ilgili çarpıcı iddia: 'Şalvardan kürklü hayata geçiş'

Dilan ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından soruşturmaya ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ederken operasyonun diğer fenomenlere sıçrayabileceği iddia edildi. Bu kapsamda yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren ve Dilan Polat'ın arkadaşı Nevra Bilem'in de ifadeye çağrıldığı öne sürüldü. Öte yandan Dilan Polat'ın tutuklanmasının ardından bir diğer fenomen Rabia Toprak'ın paylaşımlarını sildiği iddia edildi.

Haber 13-11-23 09:14

Dilan Polat'ın arkadaşı da ifadeye çağrıldı! Altınlarla dolu havuzda hava atan Nevra Bilem hakkında bomba iddia

Fenomen Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözlerin çevrildiği isimlerden biri de Nevra Bilem oldu. Altın paylaşımlarıyla adından söz ettiren Nevra Bilem iddialara göre ifadeye çağrıldı.

Magazin 12-11-23 15:22

Polatlar'ın ardından gözler onlara çevirmişti! Fenomen Nevra Bilem'e dolandırıcılık suçlaması... Onlarca kişi şikayetçi oldu

Güzellik merkezi sahibi fenomenler Dilan ve Engin Polat çiftinin gözaltına alınmasından sonra yakın markaja alındı. Fenomenler sosyal medya hesaplarında temizliğe giderken daha yakın bir takiple attıkları her adım incelenmeye başlandı. O fenomenlerden biri olan Nevre Bilem bu kez dolandırıcılık iddialarıyla gündemde. Onlarca kişi "Nevra Bilem bizi dolandırdı" diyerek suç duyurusunda bulundu.

Trend 11-11-23 09:09

Atla Gel Şaban filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Atla Gel Şaban filmi ne zaman ve nerede çekildi? Show TV yayın akışı

Atla Gel Şaban filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. Kemal Sunal ve Nevra Serezli'nin başrolde olduğu komedi tarzındaki Yeşilçam filminin yönetmenliğini ünlü yönetmen Natuk Baytan yapıyor. 1984 yılı yapımlı olan Atla Gel Şaban filminin senaryosu ise Aydemir Akbaş'a ait. Peki, Atla Gel Şaban filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Atla Gel Şaban filmi ne zaman ve nerede çekildi? Show TV yayın akışı

Magazin 08-09-23 19:46

Yeşilçam efsanesi Atla Gel Şaban'ın yıldızı Nevra Serezli'nin oğlu bakın kim çıktı! Meğer çok ünlüymüş

Yeşilçam’ın unutulmaz yapımları arasında oyuncu kadrosunda Kemal Sunal, Nevra Serezli, Zihni Göktay ve Dinçer Çekmez gibi usta isimlerin yer aldığı Atla Gel Şaban da bulunuyor. Filmde Zehra karakterine hayat veren Nevra Serezli güzelliği ve oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Sayısız film ve dizide rol alan usta ismin oğlu da çok ünlü çıktı.

Magazin 11-05-23 12:02

Kılıbık filminin konusu nedir, kimler oynuyor? Kemal Sunal ve Nevra Serezli ikilisinden yine bir komedi tufanı!

Kılıbık filmi bu akşam yeniden izleyiciyle buluşuyor. Kemal Sunal filmleri izleyiciyi her daim ekrana kilitliyor. Nevra Serezli ile birlikte rol aldıkları Kılıbık filmi de oldukça sevilen filmlerden biri. Peki Kılıbık filminin konusu nedir, kimler oynuyor? İşte film ile ilgili merak edilenler...

Magazin 26-01-23 19:32

Atla Gel Şaban filminin konusu nedir, kimler oynuyor? Show TV'de Kemal Sunal klasikleriyle kahkaha tufanı!

Atla Gel Şaban filmi bu akşam Show TV ekranlarında olacak. Kemal Sunal'ın klasikleşen filmlerinden olan Atla Gel Şaban saat 20.00'de yayınlanacak. Filmde Kemal Sunal ve Nevra Serezli başrolü paylaşıyor. Film 1984 yapımı olsa da hala ilk günkü gibi izleniyor. Peki Atla Gel Şaban filminin konusu nedir, kimler oynuyor? Film nerede çekildi? İşte o detaylar...

Magazin 17-01-23 19:19

Sihirli Annem'in Sadık'ı Şahap Sayılgan oyunculuğu bıraktı! Yeni mesleği bakın ne

Başrollerini İnci Türkay, Nevra Serezli, Defne Joy Foster ve Gizem Güven gibi isimlerle paylaştığı Sihirli Annem dizisiyle akıllara kazınan Şahap Sayılgan, uzun zamandır televizyon ekranlarında yer almıyor. Ünlü oyuncunun yeni mesleği bakın neymiş...

Magazin 01-12-22 15:11

Atla Gel Şaban'ın Mafya Kazım'ının kardeşini görenler şaştı kaldı! Adını Feriha Koydum'un yıldızı çıktı

1984 yılında yayınlanan, başrollerini Kemal Sunal ve Nevra Serezli'nin paylaştığı Atla Gel Şaban filmi, yıllar geçse de Türk sinemasının kıymetli yapımları arasında yer almaya devam ediyor. Atla Gel Şaban filminde hayat verdiği 'Mafya Kazım' karakteriyle akıllara kazınan usta oyuncu Dinçer Çekmez'in kardeşini görenler şaştı kaldı.

Magazin 05-10-22 09:57

Hitit, Alabanda ile kurumsal seyahat yönetimi için anlaştı

Hitit Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevra Onursal Karaağaç: - "Alabanda Turizm, Türkiye’de Hitit’in yazılımını kullanan ilk seyahat acentesi. Önümüzdeki dönemde turizm alanında yeni iş birliklerine imza atmayı hedefliyoruz"

Yurthaber 30-09-22 11:20

Gündüz kuşağının sevilen programı Gelin Evi’nde şaşkına çeviren şaka! Çamaşır makinesine girip...

Gelin Evi’nde bu hafta Gelin Nevra Bilem, yarışmacılara şaka yapmak için bulaşık makinesinin içine saklandı. Yarışmacılar mutfağı yorumladığı sırada saklandığı bulaşık makinesinin içinden çıkarak konfeti patlatması, yarışmacıları korkuturken ortaya da renkli görüntüler çıktı.

Magazin 25-06-22 08:58

Akıllara durgunluk veren olay! 67 milyon liralık dolandırıcılığın detayları şoke etti: Tek bir kadından 50 milyon lira...

İstanbul'daki 67 milyon liralık dev dolandırıcılık operasyonuna ilişkin ortaya çıkan detaylar akıllara durgunluk verdi. 5'i kadın 36 şüpheli adliyeye sevk edilirken, elde ettikleri gelirle tarla, ev, otomobil aldığı ve bunları da kadınların üzerine yaptığı ortaya çıktı. Öte yandan şebekenin, 6 ay boyunca Nevra K. isimli bir kadından toplamda 50 milyon TL aldığı belirlendi. Başına gelenlerden haberi olmayan kadından aldıkları parayla tatil bile yaptıkları öğrenildi...

Haber 17-06-22 13:01

67 milyon liralık vurgunun yeni görüntüleri ortaya çıktı! Lüks araçlar, konutlar, benzin istasyonu, kuaför...

67 milyon liralık vurgunda yeni detaylar ortaya çıktı. Telefon dolandırıcılığı yaparak 67 milyon liralık vurgun yaptıkları iddia edilen şebekeye yönelik operasyonda gözaltına alınanlarla alakalı soruşturma devam ediyor. Olayla ilgili ortaya çıkan yeni görüntülerde toplamda 50 milyon lira dolandırılan mağdur Nevra K.’nın şüphelilere parayı teslim ettiği anlar yer aldı.

Haber 15-06-22 18:22

Hitit'e uluslararası ödül

Hitit Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevra Onursal Karaağaç: - "Yenilikçi yazılımımız ve tek noktadan hizmet sağlayabilen ürün yelpazemiz hava yolu teknolojisinin her alanı için sektörel standartları iyileştirmenin yolunu açıyor"

Yurthaber 09-06-22 12:00

Sihirli Annem'in Dudu Perisi Nevra Serezli'nin son hali şaşırttı! Hala çok güzelsiniz

Yaklaşık 10 yıl önce 2012'de ekranlara veda eden Sihirli Annem dizisi 7'den 77'ye neredeyse herkesin severek izlediği bir diziydi. Dizide Nevra Serezli; İnci Türkay, Gizem Güven, Zeynep Özkaya ile başroldeydi. Sihirli Annem'in Dudu Perisi Nevra Serezli, son haliyle görenleri şaşırttı.

Magazin 07-06-22 20:06

Atla Gel Şaban nerede ve ne zaman çekildi? Atla Gel Şaban oyuncuları kimler?

Türk sinemasının değerli filmleri arasında yer alan Atla Gel Şaban'ın oyuncu kadrosunda Kemal Sunal, Nevra Serezli, Reha Yurdakul gibi önemli oyuncular yer alıyor. Kemal Sunal, Atala Gel Şaban filminde 'Şaban' karakterine hayat verdi. İşte merak edilenler...

Trend 15-12-21 19:48

Nevra Serezli: '5-10 bölüm sonra kalkar' dedim, beş sene oynadık!

Usta sanatçı Nevra Serezli, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Serezli, 'Sihirli Annem' dizisindeki 'Dudu' karakteriyle ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.

Magazin 13-11-21 15:45

Kocan Kadar Konuş nerede ve ne zaman çekildi? İşte Kocan Kadar Konuş filminin oyuncuları…

Ezgi Mola ile Murat Yıldırım’ın başrollerinde yer aldığı Kocan Kadar Konuş filminde; Enis Arıkan, Nevra Serezli, Ebru Cündübeyoğlu, Gül Arıcı, gibi önemli isimlerin yanısıra, şarkıcı Serdar Ortaç da oynamaktadır. Kıvanç Baruönü’nün yönettiği Kocan Kadar Konuş filminin konusu da bir hayli eğlenceli…

Trend 07-10-21 13:56

Atla Gel Şaban nerede, ne zaman çekildi? işte Atla Gel Şaban filminin oyuncuları…

Yeşilçam sinemasının önemli yapımları arasında bulunan “Atla Gel Şaban” filmi, halen birçok kişi tarafından severek izleniyor. Usta oyuncu Kemal Sunal’ın başrolünde bulunduğu yapımda birçok başarılı isim de yer alıyor. Başrollerinde Kemal Sunal’ın yanında Nevra Serezli, Reha Yurdakul, Zihni Göktay ve Metin Çekmez de bulunuyor. 1984 yılında çekilen filmin yönetmen koltuğunda ise Natuk Baytan oturuyor.

Magazin 11-05-21 10:31

Ne Olacak Şimdi filmi nerede, ne zaman çekildi? İşte Ne Olacak Şimdi filmi konusu...

Atıf Yılmaz'ın yönetmenliğini üstlendiği 1979 senesinde yayınlanan Ne Olacak Şimdi'nin senaryosu da Atıf Yılmaz'a aittir. Bugün Show Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak filmin başrollerinde Nevra Serezli, Şener Şen, Levent Kırca gibi usta ve önemli isimler bulunuyor. Peki Ne Olacak Şimdi filmi nerede, ne zaman çekildi? İşte Ne Olacak Şimdi filmi konusu...

Magazin 02-05-21 16:41

Nevra Serezli'den Demet Akalın'a Aleyna Tilki cevabı!

Usta oyuncu Nevra Serezli, “İşte Bu Benim Masalım” dizisinde torununu canlandıran Aleyna Tilki’yi “Yazık bak çocuk dizisinde oynuyor” sözleriyle eleştiren Demet Akalın’a cevap verdi.

Magazin 29-03-21 11:10

Nevra Serezli: Kız istemeye gofretle geldi

Usta sanatçı Nevra Serezli, 2013 yılında hayatını kaybeden 45 yıllık eşi Metin Serezli’yle ilişkisini anlattı. Serezli, "Ben hem aktör olarak, hem de erkek olarak çok hayrandım ona" dedi. Ünlü oyuncu ayrıca, eşinin kız istemeye gelirken bir kırmızı gül ve gofret getirdiğini söyledi.

Magazin 27-03-21 12:02

Nevra Serezli kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Nevra Serezli biyografisi...

Türk halkının Sihirli Annem dizisiyle aşina olduğu, pek çok film ve dizide rol almış olan usta sanatçı Nevra Serezli'nin hayatı vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Peki Nevra Serezli kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? İşte Nevra Serezli biyografisi...

Magazin 26-03-21 17:40

Sakıp Sabancı Yaşam Boyu Başarı Ödülü Nevra Serezli'ye verildi

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı: - "Tiyatro alanında da 20 yılı aşkın süredir Devlet Tiyatroları-Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali'ni düzenliyoruz. Bu vesileyle, her yıl festival kapsamında verdiğimiz ödülü bu yıl kıymetli sanatçımız Nevra Serezli'ye vermek bizim için büyük memnuniyet kaynağı"

Yurthaber 25-03-21 11:44

BİLEM önünde yaşlıların HES kodu eşleştirme kuyruğu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İletişim ve Eskart Başvuru Merkezi (BİLEM) önünde HES kodu eşleştirme işlemi başvurusu için özellikle yaşlıların oluşturduğu uzun kuyruk sosyal mesafe açısından endişelendirdi.Odunpazarı ilçesi Köprübaşı Caddesi’nde bulunan BİLEM önünde oluşan sosyal mesafesiz kuyruk, korona virüs riski açısından görenleri endişelendirdi.

Yurthaber 08-03-21 17:44

Vatandaşın kuyruk çilesi bitmiyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İletişim ve Eskart Başvuru Merkezi (BİLEM) önünde her gün ortaya çıkan uzun kuyruklar vatandaşları tedirgin ediyor.Odunpazarı ilçesi Köprübaşı Caddesi’nde bulunan BİLEM önünde oluşan uzun kuyruklar, Eskart işlemleri için sıraya girmek zorunda kalan vatandaşları endişelendiriyor.

Yurthaber 23-02-21 16:38

Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Kadın Kooperatiflerini Erzurum Kadın Kooperatifi’nde topladı

Erzurum milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Erzurum’da faaliyet gösteren Kadın girişimciler tarafından kurulan Kooperatif yöneticileri ile bir araya geldi.Faaliyet gösteren 7 kooperatif ile kurulma aşamasında olan 2 kooperatifin başkanları, Erzurum Kadın Kooperatifi’ne ait Tebriz Kapı Sosyal Tesisleri’ndeki hizmet ve satış mağazasında bir araya geldiler.Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban’ın yanı sıra; Ticaret İl Müdürü Muhammet Güneş, Yakutiye Tarım İlçe Müdürü Nevra Küzeci ve TOBB Erzurum Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Feride Eda Çalıkuşu’nun da katıldığı toplantıya Erzurum Kadın Kooperatifi Başkanı Zeynep Polat, ev sahipliği yaptı.Kadın girişimciliğinin önem kazanmasıyla ivme yakalayan ‘kadın kooperatifçiliği istişare toplantısında kadın girişimciliğine vurgu yapan Milletvekili Ban, üretim ve satış noktasında kooperatiflerin kurulumdan çok ürünlerin standartların stabilitesi ve pazar ağlarının online ticaret ile genişletilmesinin kooperatiflerinin sürekliliğinin açısından önemli olduğuna dikkat çekti.Daha önce TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’nda birlikte görev aldığı Ticaret Bakanı Ruhsar PEKCAN ile de toplantı öncesi Kadın Kooperatifçiliği hakkında görüştüğünü anlatan Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Ticaret Bakanlığı’nın kooperatif destekleri hakkında da bilgiler verdi.Ayrıca toplantıya katılım sağlayan tüm katılımcılarının kuruluş, ürün yelpazesi ve satışları hakkında bilgi alan Ban, kooperatif başkanlarının kendisine ilettiği tüm konuları ise dinleyerek not aldı.Kooperatif başkanlarına, her konuda sonuna kadar destek sözü veren Ban, yaklaşık 2 saatlik toplantının ardından ev sahibi Erzurum Kadın Kooperatifi Başkanı Zeynep Polat’a ev sahipliği, katılımcı kooperatif başkanlarına da katılımları ve sunumları için teşekkür etti.

Yurthaber 06-01-21 15:33

Pelin Batu'nun annesi hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu ve tarihçi Pelin Batu, annesi Nevra Batu'yu kaybetti.

Magazin 09-06-20 21:45

Hatay'da 4 kişiyi öldüren şüphelinin iskeleti bulundu

Hatay'da dün ormanlık alanda bulunan iskeletin, kardeşiyle evlenmediği için amcasının kızı Bilem Doğru (23), ağabeyi İbrahim Doğru (33), genç kızın nişanlısı Mahmut Şaban Afsal (28) ile damadın annesi Kerime Afsal'ı öldürdüğü için aranan Nihat Doğru'ya ait olduğu tespit edildi. Otopside Nihat Doğru'nun 5 ay 20 önce öldüğü belirlendi.

Haber 18-04-20 00:34

AYAL öğrencilerinden “Kadınoloji”

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en başarılı devlet okullarından biri olarak nitelendirilen Ayvalık Anadolu Lisesi’nin öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle “Kadınoloji” isimli oyunu sahneledi.AYAL’in “Örnek ve Öncü Şahsiyetler Tanıtma Kulübü” tarafından düzenlenen tiyatro etkinliğinde; kulübün öğrencilerinden Yağız Alkan’ın yazdığı, okulun öğretmenlerinden Ferda Poyraz’ın yönettiği “Kadınoloji” isimli oyun Kolej Konferans Salonu’nda izleyiciyle buluştu.Oyunda; Atatürk’ün eşi Latife Hanım başta olmak üzere; Suat Berk, Refet Angın, Fatma Seher Erden, Safiye Ali, Safiye Ayla, Afife Jale, Haldie Edip Adıvar, Sabiha Gökçen, Afet İnan, Türkan Saylan, Bahriye Üçok, Adile Naşit, Nezihe Muhittin, Satı Çırpan, Yıldız Moran, Zübeyde Hanım, Mihri Müşfik, Şeyyan Hanım, Cahide Sonku, Sabire Aydemir ve Semiha Berksoy gibi yaşadıkları dönemlere damgasını vuran kadınlar canlandırıldı.AYAL öğrencisi, “Örnek ve Öncü Şahsiyetler Tanıtma Kulübü” üyeleri; Suzan Ece Önder, Zelal Cebe, Sena Dilan Uysal, Tuana Firlar, Yağmur Acar, Fatmanur Sarı, Eylül Saban, Ilgın Ulutaş, Hazal Yaşıtlıoğlu, Elif Beyhan, Hilal Yılmaz, Ayça Güler, Rukiye Kobacık, Varda Naz Atalay Elif Su Uslu, İrem Büşra Satın, Öykü Sude Eriş, Melike Sıvış, Sedef Koşmaz, İrem Kırmızısakal, Dicle Aydoğmuş ve Işıl Gürkan tarafından sergilenen oyunun sonunda sahnedeki oyuncular başarılı performansları nedeniyle izleyenlerce ayakta alkışlandı.Yardımcı oyunculuklarını; Yağız Alkan, Nevra Pala, Merter Balık, Sena Keler, Havva Güven ve Feyza Koçak’ın üstlediğini, Teknik masayı ise; Utku Çakıroğlu, Yılmaz Kayra Yavuz, Baran Göl, Yağız Kandemir ve İnci Oral’ın yönettiği oyunun ardından muhabirimizin sorularını yanıtlayan AYAL Müdürü Veli Tuncay, öğrencileriyle ve “Örnek ve Öncü Şahsiyetler Tanıtma Kulübü” öğretmenleriyle ortaya çıkardıkları bu güzel eser nedeniyle gurur duyduğunu söyledi.

Yurthaber 09-03-20 14:41

11 yıl sonra tiyatroya dönen Nevra Serezli ters köşe yapmak istiyor

"Oyun bulamadığım için bekledim. Yani mesleğimi bırakmış değilim. Şimdi bana ters köşe bir rolde oynamayı istiyorum. Sert mizaçlı, belki de biraz kötülük düşünen"

Yurthaber 02-03-20 15:16

Efeler’den Nevra Serezli’ye büyük ilgi

Usta Oyuncu Nevra Serezli Efeler Belediyesi’nin düzenlediği “Efeler’e Konuksunuz” etkinliğinde ayın konuğu olarak yer aldı.Söyleşiyi, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ve eşi Güneş Atay ile birlikte Efeler Belediyesi meclis üyeleri, çok sayıda vatandaş dinledi.

Yurthaber 20-02-20 09:28

İzzet Günay ile Erol Evgin, Nevra Serezli'yi yeni oyununda yalnız bırakmadı

Oyuncu İzzet Günay: - "Nevra Hanım ve tüm oyuncular çok iyi. Hakkını veriyorlar" - Sanatçı Erol Evgin: - "Müthişti. Nevra büyük bir yıldız. Her zaman öyle"

Haber 22-01-20 12:12

RÖPORTAJ Nevra Serezli: Biz tiyatrocular oyun sonrası 10 dakika için 50 yılımızı veriyoruz”

Oyuncu Nevra Serezli: - "Şimdi düşünüyorum Amerika’ya gitmiş olsaydım ne olurdu hayatım? Ne biçim bir şey olurdu? Yani, Metin’i, Murat’ı ve Selim’i başka birileri olarak Tom and Jack diye düşünemiyorum yani. Onun için iyi ki de burs almamışım diyelim" - "50 senedir hayatıma dikkat ettim, duruşuma dikkat ettim. Bir yerde bir kötü söz bile çıkmasın ağzımdan, biri duyar da 'Ayıp Nevra Hanım bu lafı nasıl ettiniz?' der diye. Bu İstanbul'un trafiğinde bile dikkatli araba kullanıyorum. Bazen deliriyorum ama hiçbir şey söylemiyorum, korna bile çalmıyorum. Ömrüm boyunca otokontrollü oldum. Bu yaşımda da hala öyle devam ediyorum" - "Hani herkes der ya 'Bu benim 6'ncı ödülüm.' Benim de kaçıncı ödülüm, saymadım bile. Çünkü benim için o an, o ödül verilen yer, orada yaptığın iki cümlelik konuşma önemli. Eve geldiğin zaman onu ailenle, sevdiğinle, aşkınla paylaşmak önemli. Ondan sonrası onlar büfe üzerinde duran değerler olarak kalıyor. Mühim olan senin yaşantında nasıl bir ödül aldığın? Çocuklarından, arkadaşlarından, kendi okul yıllarındaki arkadaşlıklarından ve normal sokaktaki halktan..." - "Biz sanatçılar, biz tiyatrocular bunun için yaşıyoruz galiba ya... O son bitiş ve ondan sonraki 10 dakika için 50 seneni veriyorsun" - " (Hisseli Harikalar Kumpanyası turnesi) Adile Naşit, Ayşen Gruda, Zerrin Sümer. Biz hepimiz, son günlerin deyimiyle 'tükenmişlik sendromu' olduk. Çünkü 56 gün, her gün oyun. Her gece oyun, cumartesi-pazar matine-suare. Acayip dolu, bırakıp İstanbul’a dönemiyoruz" - "Belki yaza doğru 'Sihirli Annem'in filmi çekilecek. Bu sene çekilecekti ama sinema salonları yüzünden bir takım aksilikler oldu. Nisan-mayıs ayına ertelendi. O da beni çok heyecanlandırıyor. Yaşlanmış 'Dudu Peri' olarak 'Sihirli Annem'e geri dönebilirim" - "(Metin Serezli'nin) hiçbir şeyini atmadım. Dolaplar dolu. Sevdiği aksesuarları, sevdiği yukarıdaki çalışma odasındaki her şey duruyor. İçim elvermiyor hiçbir şeyi vermek. Genelde her şey duruyor. Sanki o duruyorsa, o oradadır gibi... Herkes başka türlü karşılar. Bazısı hemen evden verir kötü anı olmasın diye, bazısı veremez. Ben veremeyen tiplerdenim" - "Çok güzel resim yapardı herkes beğenirdi. Metin, 'Beğendim.' diyenlere 'Hediye ederim sana istersen ama bir şartla. Evinin bir yerinde bir kere asmış olarak resmi göreceğim. Bir de beni yemeğe çağıracaksın, çok pahalı bir ressamım.' derdi. Arkadaşlarımızın evlerinde görüyorum şimdi. Yaptığı resimler var" - "İyi bir sanatçı olmak, bir önder ya da bir rol model olmak önemlidir. Yani 'Ben sanatçıyım, deli dolu taraflarım vardır, istediğim gibi yaşarım, bu da benim özgürlüğümdür.' tavrına inanmam"

Haber 21-01-20 11:52

Rahminden 12 santimlik miyom çıktı

  ANKARA'da aşırı kanama ve ağrı şikayetiyle özel kliniğe başvuran Nevra Akıncılar'ın (41) rahminden 12 santimlik miyom çıktı.

Haber 05-12-19 12:53

Rahminden 12 santimlik miyom çıktı

Ankara'da aşırı kanama ve ağrı şikayetiyle özel kliniğe başvuran Nevra Akıncılar'ın (41) rahminden 12 santimlik miyom çıktı. Akıncılar, "Gebelik kalamama riskimin ortadan kalkması beni tekrardan hayata bağladı" dedi.

Trend 05-12-19 11:36

Sürücüsüz araçlar sigorta sektöründe primleri düşürecek

İspanyol Mapfre Asistencia’nın Türkiye ofisi olarak hizmetlerine devam eden Tur Assist’in Genel Müdürü Nevra Yener, sürücüsüz araçların hasarları aşağıya çekeceğini, bu gelişmenin de sigorta primlerinin ucuzlamasına yol açacağını söyledi.

Finans 15-11-19 14:10

Eker I Run 2019 Koşusu'na doğru

Katılımcıların 5 kategoride yarışacağı organizasyon, 6 Ekim Pazar günü Bursa'da gerçekleştirilecek - Eker Süt Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker: "Bu sene Eker Süt Ürünleri'nin kuruluşunun 42. yılını kutlarken, Eker I Run Koşusu'na 42 kilometrelik bir parkur da ilave etmek istedik" - Eker Süt Ürünleri Marka Müdürü Özge Kiraz: "Bu yıl toplamda 13 sivil toplum kuruluşu, projelerini gerçekleştirmek için Eker I Run'da bağış koşusu düzenleyecek" - Eker I Run Yarış Direktörü Caner Odabaşoğlu: "42 kilometre maratonu birincisine Marsilya Maratonu'na katılma hakkı ve seyahat desteği, 15 kilometre şampiyonumuza da Marsilya Yarı Maratonu'na katılma hakkı ve seyahat desteği sunacağız"

Spor 01-10-19 15:30

Hatay'daki pompalı saldırıda ölü sayısı 4’e yükseldi

​HATAY'da, kardeşiyle evliliğine onay verilmeyen amcasının kızı Bilem Doğru (23) ile ağabeyi İbrahim Doğru (33) ve nişanlısı Mahmut Şaban Afsal'ı (28) öldüren Nihat Doğru'nun ağır yaraladığı Kerime Afsal da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Haber 19-09-19 16:05

Orman yangınlarına itfaiye ağaç ile erken müdahale

Hızır Reis Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencileri, yangına erken müdahale sağlamak amacıyla ısıya dayanıklı olarak tasarladıkları ve üzerine yerleştirdikleri sensörler aracılığıyla yangını algılayarak su püskürtmeye başlayan "Yangın Önler Yapay Ağaç" projesiyle orman yangınlarına erken müdahale ve zararın en aza indirilmesini hedefliyor - Öğrencilerin "itfaiye araç" olarak adlandırdıkları yapay ağaca yerleştirilen GSM-GPRS modülüyle geliştirilen yangın ihbar sistemi sayesinde de yetkililere kısa mesaj ve arama yoluyla yangının çıktığı bilgisi anında ulaştırılıyor - Öğrencilerden Nevra Nur Souksu: - "Amacımız orman yangınlarının verdiği zararı minimum seviyeye indirmek. Projemizde alev ve gaz sensörleri kullandık. Sensörlerimiz herhangi bir yangını algıladığında etrafında bulunan kanallar yardımıyla basınçlı bir şekilde su püskürterek yangının yayılmasını önlüyor. Yani yangına ilk müdahaleyi yapıyoruz diyebiliriz"

Haber 19-09-19 10:43

Canevim dizisine yeni transfer! Nevra rolünü kim oynuyor?

atv'nin Koliba Film imzalı Canevim dizisinin 9. bölümüne, herkesin hayatını derinden sarsacak bir karakter giriyor. Başarılı oyuncu Fulya Aksular, dizide, geçmişten bugüne gizemli sırlarıyla çıkıp gelen 'Nevra' karakterini canlandıracak.

Magazin 28-07-19 20:26
atv

Nilgün Belgün'den tartışılan kliple ilgili açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutladığı videoda yer alan sanatçılardan açıklama gelmiş, Haldun Dormen, Suna Keskin, Nevra Serezli ve Göksel Kortay, Nilgün Belgün'ün daveti üzerine çekimlere gittiklerini ve klibin Cumhurbaşkanlığı için hazırlandığını bilmediklerini söylemişlerdi. Bu açıklamanın ardından eleştirilerin odağındaki isim Nilgün Belgün de sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

Haber 28-03-19 14:38

Vali Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan çocuklarla buluştu

Vali Ali Hamza Pehlivan beraberinde eşi Yıldız Pehlivan Hanımefendi ve kızları Aysuna Nevra Pehlivan ile birlikte 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü vesilesiyle çocuklarla bir araya geldi.Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Kenan Eroğlu ve Çocuk Evleri personelinin de iştirak ettiği ziyaretlerde Vali Pehlivan ve eşi çocuklarla sohbet etti, günlük yaşamlarına ve okul durumlarına ilişkin bilgiler aldı, başarı dileklerini iletti ve hediye takdiminde bulundu.Vali Pehlivan, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada “20 Kasım Dünya Çocuk Hakları günü olmakla birlikte sadece bugün değil her gün, her an çocuklarımıza gözümüz gibi bakmalıyız.

Yurthaber 21-11-18 14:40