Orta Kulak Iltihabı Belirtileri Haberleri

'Oraya dokununca ağlıyorsa...' Anne ve babalar dikkat! Bebek ve çocuklarda daha sık görülüyor

Uzm. Dr. Cüneyt Altunay, enfeksiyon vakalarındaki artışa paralel orta kulak iltihabı görülme sıklığının arttığını söyledi. Orta kulak iltihabının ciddi bir enfeksiyon olduğunu ve takibinin çok iyi yapılması gerektiğini belirten Uzm. Dr. Altunay, “Daha çok bebek ve çocuklarda gördüğümüz orta kulak iltihabı sürekli tekrarlanıyorsa, ciddi komplikasyonlara yol açabilir. Bu komplikasyonların başında da işitme kaybı yer alıyor. O nedenle takibinin çok iyi yapılmalı” dedi.

Kadin 07-02-2024 16:45

Kulak iltihabına ne iyi gelir, belirtileri nelerdir? Orta kulak iltihabı nasıl iyileşir, evde doğal tedavi ile nasıl geçer?

Vücudun birçok yerinde zaman zaman yaşanan rahatsızlıklar meydana gelebilir. Kulak da hassas bir bölge olmasından dolayı dikkat edilmesi gereken bir organdır. Orta kulak ve dış kulakta meydana gelen iltihaplar gerekli müdahalede bulunulmadığında ciddi sorunlara yol açabilir. Orta kulak iltihabı sadece kulakta değil aynı zamanda genel olarak vücutta da bazı rahatsızlıklara neden olabilir. Peki, kulak iltihabına evde ne yapılır?

Haber 09-12-2022 17:10

Orta Kulak Iltihabı Belirtileri

Orta Kulak İltihabı Belirtileri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Orta Kulak İltihabı Belirtileri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.