Peeling Haberleri

Tüm cilt tipleri için en iyi Pure Solutions ürünleri

Cilt bakımında aradığımız çözümü bulmak bazen düşündüğümüz kadar kolay olmasa da doğanın saf gücünü ve bilimin ileri teknolojilerini bir araya getiren The Purest Solution, cilt sağlığınızı ve güzelliğinizi desteklemek için en etkili içerikleri sunuyor. Lekeler, sivilceler, siyah noktalar veya cilt tonu eşitsizliği gibi her türlü cilt problemine karşı etkili olan Pure solutions ürünlerinden oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Kadin 23-03-2024 04:29

Cilt arındırıcı peeling ne işe yarar? Cilt arındırıcı peeling nasıl kullanılır?

Cilt arındırıcı peelingler güzellik ve cilt bakım rutinlerinin vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Cilt bakımının temel adımlarından biri olan peeling, cildin genç, parlak ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Bu özel bakım ürünleri, cilt yüzeyinde birikmiş ölü deri hücrelerini nazikçe temizler ve cildi yeniden canlandırır. Peki, cilt arındırıcı peelingler nasıl kullanılır?

Kadin 31-10-2023 09:36

Karbon peeling nedir? Karbon peelingin faydaları ve zararları nelerdir?

Karbon peeling cilt bakımının yenilikçi ve etkili bir yöntemi olarak dikkat çekmektedir. Bu yöntem, cildin üst tabakasındaki ölü hücreleri ve lekeleri hedef alarak cilt yenilenmesini sağlar. Karbon peeling, özellikle akne izleri, leke sorunları, genişlemiş gözenekler ve ince kırışıklıklar gibi cilt problemlerinin tedavisinde tercih edilir. Peki, karbon peeling nedir?

Kadin 29-08-2023 16:38

Pürüzsüz bacaklara kavuşmanın sırları! Çilek/Tavuk derisi bacak görünümüne veda edin

Cilt bakımı yapılırken en çok dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de tartışmasız vücudumuz oluyor. Özellikle yaz aylarında bacak, kol ve koltuk altı bölgelerine yapılan bakımın önemi daha da artıyor. Pürüzsüz bacak ve kol görünümüne ulaşmak için pek çok yöntem bulunuyor. İşte çilek bacak görüntüsünden kolayla ve en etkili şekilde kurtulmanın yolları..

Kadin 30-07-2023 09:41

Peeling

Peeling Hakkındaki Haberler Mynet'te. Peeling Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çillerinden kurtulmak için öyle bir şey yaptı ki... Cildi streç film gibi soyulmaya başladı

Çil görünümü özellikle son yıllarda trend olmasıyla birlikte birçok kişinin beğenisini topluyor. Makyajla çil görünümü yapanlar olsa da doğal çile sahip olan kişiler çillerinden kurtulmanın yollarını arıyor. TikTok'ta doğal çillerinden kurtulmak için yaptığı yöntemle izleyenleri şaşırttı.

Kadin 09-06-2023 09:45

Dünyanın en güzel kadınlarının güzellik sırları! Gençlik iksiri etkisi yaratıyor

Güzellikleriyle tüm dünyada popüler olan Brezilyalı kadınların ciltlerinde ve saçlarında uyguladıkları bakımlar oldukça merak ediliyor. Kusursuz fiziklerinin ve pürüzsüz ciltlerinin sırrını öğrenmek isteyenler Brezilyalı modellerin röportajlarını takip ediyor. İşte Brezilyalı kadınların basit ama etkili güzellik sırları...

Kadin 29-05-2023 11:17

Koltuk altındaki kararmaları anında bembeyaz yapıyor! Ciltteki kararmaları geçirmenin en etkili yolu

Koltuk altı kararmaları özellikle yaz aylarında istenmeyen görüntülere sebep olabiliyor. Kadınlar koltuk altı kararmasını geçirmek için doğal çözümler arıyor. Ancak ilk olarak koltuk altı neden kararır? sorusunun cevabını öğrenmek gerekiyor. Bu sorunun cevabıyla koltuk altına uygulayacağınız doğal çözümler sayesinde koltuk altınızı bembeyaz yapabilirsiniz.

Kadin 26-05-2023 17:11

Selülitleri yok eden karışım! Yaza pürüzsüz bacaklarla girmek için...

Selülit portakal kabuğu görünümüyle en çok bacak ve kalça kısmında görülüyor. Selülitin sadece kilolu kişilerde olduğu düşünülse de bu eksik bilinen bilgiler arasında yer alıyor. Herkeste görülebilen selüliti yok etmek için çözüm yolları arıyorsanız aşağıda yer alan yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 25-05-2023 12:34

Bikini ağdacısı kadınları uyardı! Sakın bunu yapmadan ağdaya gitmeyin

Yaz ayları yaklaşırken birçok kadın uzun süre pürüzsüz kalabilmek için ağdacıya gidiyor. Ağda tıraş bıçaklarına göre çok daha pürüzsüz bir sonuç sağlasa da acısı katlanılmaz olabiliyor. TikTok'ta profesyonel bikini ağdacısı bir kadın ağdaya gitmeden önce yapmanız gerekenleri açıkladı.

Kadin 10-05-2023 10:00

Bugüne kadar çöpe attığınız için pişman olacaksınız! Tıkanmış lavaboları açıyor, yanmış tencereleri temizliyor

Kahve ülkemizde en sık içilen içecekler arasında yer alıyor. Birçok farklı kahve çeşidi bulunsa da Türk kahvesi vazgeçilmez olarak görülüyor. Kahvenin faydaları sadece kendisiyle sınırlı kalmıyor. Çöpe attığımız kahve telveleri tıkanmış lavabolardan, bitki bakımına kadar birçok konuda hayatımızı kolaylaştırıyor. İşte kahve telvesinin kullanım alanları...

Kadin 28-04-2023 14:36

Vücudunuzdaki ölü deriyi atmanıza yardımcı olacak en iyi vücut peelingi ürünleri

Bakım denildiği zaman akıllara önce saç ve yüz bakımı geliyor olsa da vücut bakımı da bir o kadar önemli. Belli dönemlerde ciltte kurulukla beraber pul pul dökülmeler ya da epilasyonun etkisiyle ortaya çıkan pütürler görülebilir. Böylesi bir durum yaşamamak ve pürüzsüz bir cilde kavuşmak ister misiniz? İşte vücut peelingleri tam da burada devreye giriyor. Sizin için en iyi vücut peelinglerini bir araya topladık. Gelin, severek kullanacağınız bu ürünleri beraber inceleyelim!

Kadin 11-04-2023 15:56

Yüzdeki kırışıklıkları geçirmek için turşu kullanıyorlar! Doktorlar yaşlanma karşıtı tüyonun işe yarabileceğini söyledi

Yüzdeki kırışıklıkları geçirmek için tek yolun botoks olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Evde bulunan bazı malzemeler de yüzdeki kırışıklıkları geçirmek için etkili sonuçlar sağlayabiliyor. TikTok'ta trend haline gelen yaşlanma karşıtı cilt bakım tüyosu görenleri şaşırtsa da doktorlar bu yöntemin işe yarayabileceğini belirtiyor.

Kadin 07-04-2023 11:43

Başarısız cilt bakımının sonuçları dehşete düşürdü! Yüzü parça parça döküldü... Kimyasal peeling yaptıranları uyardı

Cilt bakımında kullanılan ürünlerin içeriği ve cilt yapısına uygunluğu oldukça önem taşıyor. Daha hızlı sonuçlar almanızı sağlayan bazı ürünler ciltte kalıcı hasarlara neden olabiliyor. Evde yaptığı cilt bakımının sonucunda dehşete düşen bir kadın kimyasal peeling kullanmayı düşünen herkesi uyardı.

Kadin 05-03-2023 11:31

Ortadoğulu kadınların şaşırtan güzellik sırları! Genç ve parlak bir cilt için...

Güzellik sırları ve bakımları ülkeden ülkeye değişim gösteriyor. Kadınlar daha bakımlı ve sağlıklı görünen saç ve cilt için çeşitli yöntemler uyguluyor. Güzellikleriyle bilinen Ortadoğulu kadınların da doğal malzemeler kullanarak yaptıkları şaşırtan güzellik sırları bulunuyor.

Kadin 28-02-2023 14:41

Yaşlılık etkilerini silip atacak! Brezilyalı kadınların 8 güzellik sırrı ile yıllara meydan okuyun

Saçlarımız ve cildimiz sürekli olarak değişim yaşıyorlar. Dışarıdan gelen zararlı etkenlerden kolayca etkilenen cildimiz çeşitli cilt sorunları yaşamamıza neden olabiliyor. Zaman geçtikçe artan yaşlılık etkilerini azaltmak için doğal çözümler aranıyor. Dünyanın en güzel kadınları arasında yer alan Brezilya kadınların güzellik sırları doğal botoks etkisi yaratıyor ve güzelliğinize güzellik katıyor.

Kadin 24-01-2023 21:15

Cildinize çok iyi gelecek uygun fiyatlı TikTok bakım ürünleri

Hayatın koşturmacası çoğu zaman sadece bünyeyi değil, cildi de yoruyor. Böyle durumlarda cilt için etkili bir bakım rutini oluşturmak oldukça önemli. Özellikle cildin ihtiyaçlarını analiz ederek doğru ürünleri kullanmak gerekiyor. Sizin için TikTok'ta viral olan, uygun fiyatlı cilt bakım ürünlerini bir araya getirdik. Gelin, bu ürünleri beraber inceleyelim.

Kadin 02-01-2023 16:41

Kasım indirimlerinde kaçırmamanız gereken karma yüz tiplerine özel bakım ürünleri

Cildin fazla yağlanması ve siyah nokta oluşumu, karma ciltlerin en büyük sorunu. Eğer siz de karma cilt tipine sahipseniz kasım ayı indiriminde yer alan ürünlere yer verdiğimiz harika bir liste ile karşınızdayız. İndirimler sona ermeden ve stoklar tükenmeden listemize mutlaka göz atmalısınız. İşte bakım rutininizde mutlaka olması gereken karma ciltlere özel ürünler!

Haber 23-11-2022 16:18

Her evde bulunuyor! Doğal pembe dudaklar için kullanabileceğiniz malzemeler

Dudakların renksiz olması solgun ve hasta bir görünüme sebep oluyor. Kadınlar dudaklarını renklendirmek için çeşit çeşit rujlar ve dudak renklendirme işlemleri uyguluyorlar. Ancak evde bulunan doğal malzemeler ile uzun süre kalacak pembe dudaklara sahip olabilirsiniz.

Kadin 27-10-2022 13:36

Bu kullanım alanlarını hiç duymadınız! Vazelin her alanda fayda sağlıyor

Her evde bulunan kozmetik ürünler denilince akla vazelin geliyor. Vazelin çok eski zamanlardan beri sıklıkla kullanılıyor. Çok pahalı kremlere göre daha fazla nemlendirme sağlayan vazelininin faydaları cilt bakımı ile sınırlı kalmıyor. Vazelinin faydaları saymakla bitmiyor. Peki vazelinin faydaları nelerdir? Vazelinin kullanım alanları nelerdir?

Kadin 26-10-2022 08:59

Ne batık kalır ne de kuruluk! Tüm problemleri pul pul dökecek

Kadınlar ciltlerinin yaz kış pürüzsüz olmasını istiyor. Ancak özellikle bacak bölgesinde batık, tavuk derisi görünümü ve çilek bacak gibi problemler görünebiliyor. Uzmanlar bu problemlerden kurtulmak için mutlaka düzenli olarak peeling yapmanız gerektiğini belirtiyor. Evde yapacağınız peeling tarifi ile vücudunuzu pürüzsüz ve yumuşacık yapabilirsiniz.

Kadin 19-10-2022 08:43

Çilek bacak/Tavuk derisi bacak görünümüne veda! İşte en etkili yöntemlerle pürüzsüz bacaklara kavuşun

Çilek bacak görünümü, derinin altında keratinin çok fazla birikip kıl köklerini tıkaması ve haliyle yüzeyde noktalar halinde hoş durmayan bir görüntü oluşmasıyla ortaya çıkıyor. Genel olarak kol ve bacaklarda oluşabilen bu durumdan kurtulmak mümkün. Çilek bacak/Tavuk derisi bacak görünümüne veda etmek için en etkili yöntemleri haberimizde derledik.

Kadin 24-09-2022 13:33

Çok daha uzun süre bronz kalmanız mümkün! Yapmanız gerekenler basit

Bazı insanlar bronzlaşmaktan kaçınırken bazıları ise bronzluk bir tutku haline geliyor. Birçok kişi daha uzun süre bronz kalmak adına yanlış yöntemlere başvuruyorlar. Bilinçsizce yapılan bronz kalma çabaları sağlığı tehlikeye atıyor. Daha uzun süre nasıl bronz kalırım diye düşünüyorsanız bunu cevabı oldukça basit yöntemlerden geçiyor.

Kadin 30-08-2022 15:05

Basit ama etkili! Bu yöntemler ile çok daha sağlıklı ve bakımlı görüneceksiniz

Daha güzel görünmek sağlıklı ve bakımlı olmaktan geçiyor. Daha sağlıklı bir görünüm elde etmek için çok çeşitli yöntemler deneniyor. Bazı basit yöntemler ile çok sağlıklı ve bakımlı görünmek mümkün olabiliyor. Aşağıda yer alan taktikleri hayatınızda uygulayarak çok daha zinde bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Kadin 21-06-2022 17:26

Yazın çilek bacak görünümüne elveda! Pürüzsüz bacaklar için mutlaka uygulayın

Yazın gelmesiyle birlikte bacaklardaki görünümlere daha fazla dikkat edilmeye başlanıyor. Yazın giyilen kıyafetlerden görülen bacaklarda batık ve çilek bacak görünümü rahatsız edici olabiliyor. Kadınlar bu görünümlerden kurtulmak için çeşitli yöntemler deniyor. Ancak bu yöntemlerin çoğu başarısız oluyor. Aşağıda yer alan yöntem ile istediğiniz pürüzsüz bacaklara kolayca kavuşabilirsiniz.

Kadin 21-06-2022 10:04

Siyah noktalardan kurtulmak için yapılması gerekenler

Cilt sorunları arasında yer alan siyah noktalar oldukça rahatsız eden bir görünüme neden oluyor. Siyah noktaları sıkmak ve yanlış müdahale etmek ise daha büyük cilt sorunlarına yol açıyor. Siyah noktalardan arınmak için bilinçli bakım rutini oluşturmak gerekiyor. Aşağıda yer alan yöntemler ile siyah noktalarınızdan kurtulabilirsiniz.

Kadin 08-04-2022 17:58

Batıkları geçirmek için en etkili yöntemler

Batık, kılların alınmasından sonra en sık bacaklarda görülüyor. Özellikle yaz aylarının yaklaşması ile bacaklarının pürüzsüz görünmesini isteyen kadınlar batık görünümünden kurtulmak için uygun çözüm yolları arıyorlar. Doğru yöntemler ile batık sorununuzdan kolayca kurtulabilirsiniz.

Kadin 05-04-2022 11:22

Dudaklarınızı pürüzsüzleştirecek peeling tarifleri

Dudaklar özellikle kış aylarında oldukça kuruyorlar. Bu da pürüzlü ve kötü görünüme sebep oluyor. Makyaj yaparken dudakların pürüzsüz görünmesi çok daha estetik duruş sağlıyor. Dudakların pürüzsüz görünmesi için evde bulunan malzemelerle kolayca peeling yapabilirsiniz.

Kadin 31-03-2022 16:34

Evdeki birkaç malzeme yeterli! Bebek gibi, İpek gibi bir cilt için en doğal peeling tarifleri

Peeling ciltteki ölü derileri arındıran, cilde canlılık katan ve pürüzsüzlük sağlayan bir işlem. Bu işlem için pek çok farklı ürün bulunuyor. Ama evdeki malzemeleri kullanarak çok daha güvenli ve iyi sonuçlar elde etmek mümkün. Gelin, pürüzsüz bir cilt için evde hücre yenileyen peeling nasıl yapılır, bir bakalım.

Kadin 28-02-2022 15:47

Kozmetik mağazasına gitmenize gerek yok! Doğal malzemelerle dudak peelinginizi ve nemlendiricinizi hazırlayabilirsiniz

Havaların soğumasıyla dudakların kuruyup çatlaması oldukça can sıkıcı. Çatlamış dudaklar, can yakmasının yanı sıra kötü bir görünüme de sebep olabilir. Neyse ki hiçbir problem çözümsüz değil. Siz de kurumuş dudaklardan yakınıyorsanız çareyi dudak peelingi ve nemlendiricisinde bulabilirsiniz. Üstelik, bu bakım ürünlerini her evde bulunan malzemelerle kolayca hazırlayabilirsiniz.

Kadin 18-02-2022 12:53

Ellerinizi yumuşacık yapıp, çatlaklardan arındıracak peeling tarifi!

Her an kurumaya ve çatlamaya meyilli eller sinir bozucu olabiliyor. Özellikle soğuk kış günlerinde kuru eller ile baş etmek daha da zorlaşıyor. Peki, yumuşacık ellere kavuşmak için ne yapabilirsiniz? Sizler için derlediğimiz peeling tarifleri ile ellerinizi çatlaklardan kolayca arındırabilirsiniz. Denemeye hazır mısınız?

Kadin 14-02-2022 17:17

Adım adım günlük cilt temizleme rehberi ve her cilt tipine uygun temizleyici önerileri

Peeling, maske, krem, serum, tonik ve daha birçok ürün... Hangisini ne zaman kullanmalısınız, hangisi size daha uygun ve ürünleri hangi sırayla cildinize uygulamalısınız? Çok karışık gibi görünen tüm bu soruların altından birlikte kalkmaya ne dersiniz? Sizin için günlük cilt temizleme rehberi hazırladık ve size en uygun ürünleri sıraladık. Bebek gibi bir cilt için ilk adımı önerilerimizi okuyarak atın.

Kadin 14-01-2022 17:53

Hem peeling hem gübre işlevi görüyor! Kahve telvesinin kullanım alanları sizi çok şaşırtacak

Kahve, mis gibi kokusu ve enfes tadıyla birçok kişinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Kahve telveleri ise yaydıkları hoş koku ve mineral dolu yapıları sayesinde birçok farklı alanda kullanılabiliyor. Gelin, kahve telvesinin birbirinden ilginç kullanım alanlarına beraber göz atalım.

Haber 10-12-2021 08:33

Ölü derilere elveda diyebilirsiniz! Evdeki malzemelerle yapabileceğiniz doğal peeling tarifleri

Peeling ürünleri, cildin üst tabakasında oluşan ölü deriyi soyar ve temizler. Çeşitli hammaddelerden üretilen, türlü kokulara sahip kozmetik peelingleri her yerde bulmak mümkün ama bu hazır ürünler içeriğinde binbir kimyasal barındırarak bazen bize "acaba" dedirtebiliyor. Siz de kendi doğal peeling etkili maskenizi, kolayca bulabileceğiniz malzemelerle hazırlamak istiyorsanız, buyurun yazımıza!

Kadin 11-11-2021 00:19

Ciltte biriken ölü deriler kabusunuz olmasın! Peeling uygulamanın önemi ve faydalarına mutlaka göz atın

Günlük hayatın koşuşturmasında bazı şeyleri unuttuğumuz gibi kişisel bakımımızı da ihmal ediyoruz. Bu yoğun tempolu hayatta özellikle cildimiz yıpranabiliyor ve çeşitli cilt sorunları yaşayabiliyoruz. Örneğin; ölü hücreler cildimizi terk etmeyebiliyor ve cansız bir görüntü oluşuyor. Peeling de bu noktada imdadımıza yetişiyor. Peki bu peeling tam olarak ne işe yarıyor?

Kadin 27-09-2021 09:50

Güzellik merkezinde yaptırdığı peeling yüzünü yaktı! Genç kadın kabusu yaşadı

Güzellik merkezinde kristal peeling yaptıran 33 yaşındaki talihsiz kadın hayatının şokunu yaşadı. Yüzünde yanıklar oluşan ve izler kalan N.B., işletme hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber 01-09-2021 11:43

Ellerin yaşlı görünmesi kader değil! Genç ve güzel eller için ne yapmalı?

Eller, insanların yaşını kolayca ele verebiliyor. Bu nedenle bakımlı ve genç görünmek isteyen pek çok kişi ellerindeki yaşlılık belirtilerinden rahatsızlık duyuyor. Dolayısıyla ellerin yaşlı görünmesini önlemek için çareler aranıyor. Peki, genç ve güzel eller için ne yapmalı? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güniz Eker Uluçay konuyla ilgili bilgiler verdi.

Haber 15-02-2021 17:33

Türk kahvesi ile peeling sonrası cilde nasıl bir bakım yapılabilir?

Türk kahvesi tiryakileri güne bir fincan kahve olmadan asla başlayamazlar. Hele ki gün içinde kahve içmediklerinde baş ağrısından gerginliğe kadar birçok belirti kendisini gösterir. Peki Türk kahvesinin hoş sohbet eşliğinde keyifle yudumlanmasının yanı sıra cilt bakımının vazgeçilmez bir parçası olduğunu biliyor muydunuz?

Kadin 23-06-2020 11:42

Güzelliğin sırrı peeling

Tarihi yüzyıllar öncesine dayanan peeling, günümüzde de bay ve bayanların cilt tedavilerinde kullanılan etkili yöntemler arasında yer almasına karşın, uzmanlar peelingin uzman hekimler tarafından yapılmadığı zaman çok ciddi cilt problemlerine yol açabileceğini söylüyor.

Haber 29-12-2005 15:58

'Kimyasal Peeling' nedir?

Kimyasal peeling hakkında merak edilenler; neden yapılır, nasıl uygulanır, nelere dikkat edilmeli.

Haber 30-11-1999 00:00