Revani Nasil Yapilir Haberleri

Muhallebili revani tarifi: Muhallebili revani nasıl yapılır?

Farklı lezzetleri bir araya getirerek yeni ve değişik tarifler denemeyi sevenlerdenseniz muhallebi ve revaniyi buluşturan muhallebili revani tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Türk mutfağının geleneksel iki tatlısını buluşturarak yepyeni bir lezzet oluşturan bu tarif hem lezzetli hem de yapımı oldukça pratik.

Yemek 2024-03-10 19:27:09

Ballı revani tarifi: Ballı revani nasıl yapılır?

Şerbetli tatlılar Türk mutfağında çok eski zamanlardan bugüne gelmiş olan lezzetleridir. Bunların başında ise Osmanlı saraylarında yapılan ve bugün mutfaklarımıza da girmeyi başaran revani olmuştur. Kendi tatlısını kendi yapanlardansanız revani için farklı bir lezzet seçeneği olan ballı revani tarifimizi mutlaka deneyin. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 2024-03-08 19:18:47

Havuçlu tarçınlı revani tarifi: Havuçlu tarçınlı revani nasıl yapılır?

Türk mutfağına has ve tarihçesi çok eski yıllara dayanan birçok tatlı veya tuzlu yiyecek bulunur. Bunlardan biri de Osmanlı döneminden bugüne dek ulaşmayı başarmış olan revani tatlısıdır. Saray aşçıları tarafından yapılan bu lezzeti günümüzde havuçlu tarçınlı olarak siz de kendi mutfağınızda yapabilir, sofralarınıza bambaşka bir lezzet katabilirsiniz.

Yemek 2024-03-08 01:39:22

Haşhaşlı revani tarifi: Haşhaşlı revani nasıl yapılır?

Türk mutfağının en bilinen en tüketilen ve en eski tatlı tariflerinden biri de revanidir. Osmanlı saraylarından günümüzün mutfaklarına ulaştığı bilinen bu lezzeti bir de aşağıda tarifini verdiğimiz şekli ile haşhaşlı olarak deneyin. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 2024-02-15 00:16:53

Portakallı revani tarifi: Portakallı revani nasıl yapılır?

Halk arasında yoğurt tatlısı olarak da anılan revani, Türk mutfağına has şerbetli tatlılardan biridir. Osmanlı zamanında keşfedilen birtakım bölgelerin şerefine saraydaki aşçılar tarafından yapılmış ve adını da Erivan zaferinden almıştır. Çok bilinen ve sevilen bu tatlıya farklı bir lezzet katmak için geliştirilen, mevsiminin gözde meyvelerinden olan portakal ile farklı bir revani tarifi denemek isterseniz tarifini aşağıda bulabilirsiniz.

Yemek 24-01-24 20:20

Mandalinalı revani tarifi: Mandalinalı revani nasıl yapılır?

Türk mutfağı ile özdeşleşmiş tarifi çok eski yüzyıllara, Osmanlı dönemi mutfağına kadar uzanan birçok lezzet vardır. Bu lezzetlerden biri de şerbetli tatlıların en sevilenleri arasında yer alan revanidir. Günümüzde birçok tarif, farklı malzemeler ile ya da başka tariflerle bir araya getirilerek yepyeni tatlar üretilmektedir. Siz de farklı tarifler denemeyi sevenlerdenseniz mandalinalı revani tarifimize mutlaka göz atmalısınız.

Yemek 24-01-24 19:26

Revani tarifi: Revani nasıl yapılır?

Dünya mutfakları arasında hatırı sayılır bir yeri olan Türk mutfağı tatlıları ile de meşhurdur. Bu yöresel tatlılardan biri de revanidir. Bazı kişiler için zor görünse de evdeki imkânlar ile kolaylıkla yapılabilen revani Türkiye ile anılan lezzetler arasında yer alır.

Yemek 22-12-23 18:55

CUMA NAMAZI NASIL KILINIR, kaç rekat? Diyanet 3 Kasım 2023 cuma saatleri ve cuma namazı kılınışı!

Cuma namazı kılınışı internette araştırılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cuma hutbesi konusunu "Zulme rıza göstermek zulümdür" olarak belirledi. Cuma namazı nasıl kılınışı ile ilgili detaylara haberimizde ulaşabilirsiniz. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere il il 3 Kasım 2023 cuma vakitleri ile cuma namazı kılınışı hakkında bilgiler...

Haber 03-11-23 11:39

KURBAN ETİ NASIL SAKLANIR? Kurban eti kaç saat dinlendirilir, ne zaman buzluğa konur? İşte püf noktaları

Kurban eti nasıl saklanır merak ediliyor. Kurban bayramının ikinci gününde kurban kesme ibadetini yerine getiren vatandaşlar kalan etlerini nasıl muhafaza edeceklerini araştırıyorlar. Etin bozulmasını önlemek için doğru saklanması çok önemli. Ayrıca kesim sonrası etin bakteri ile enfekte olmaması için doğru şekilde saklanması gerekli. Peki, Kurban eti kaç saat dinlendirilir, ne zaman buzluğa konur? İşte tüm merak edilenler...

Haber 29-06-23 15:43

DEPREM DAYANIKLILIK TESTİ NEDİR, NASIL YAPILIR? Evim depreme dayanıklı mı? 6,4 ve 5,8'lik Hatay depremleri sonrası risk tespiti işlemi

Deprem dayanıklılık testinin nasıl yaptırılacağı 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden tam 14 gün sonra, Hatay'da 6 kişinin hayatını kaybettiği 6,4 ve 5,8'lik depremler sebebiyle tekrar merak konusu oldu. Herkesin aklında tek bir soru var: Evim depreme dayanıklı mı? İstanbul ve Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan kişiler internette araştırma yapıyor. Peki, deprem dayanıklılık testi nedir, nasıl yapılır?

Haber 21-02-23 08:56

Şerbetli diye ağır olmasına gerek yok: Puf puf kabaran revani tatlısı tarifi! Revani nasıl yapılır?

Şerbetli tatlılar çok sevilse de ağır oldukları için yemekten kaçınılıyor. Şerbetli tatlılar arasında en hafif olan tatlı revani olarak görülüyor. Bu eşsiz lezzetin yapımında yapılan ufak hatalar istenilen tat ve dokudan uzaklaşılmasını sağlıyor. Oysa ki doğru tarif ile leziz kabaran revani tatlısı yapmanız mümkün. Revani tatlısı nasıl yapılır? merak ediyorsanız aşağıda yer alan revani tarifini uygulamalısınız.

Yemek 04-10-22 07:50

2022 YKS EK TERCİH İŞLEMİ NASIL YAPILIR? YKS ek tercih ücreti ne kadar?

YKS ek tercih süreci ÖSYM tarafından yapılan açıklamanın ardından 7 Eylül 2022 Çarşamba günü başladı. Üniversitelerin 2 ve 4 yıllık bölümlerine yerleşemeyen adaylar tarafından araştırılıyor. YKS ek tercih süreci ile ilgili son dakika açıklaması 7 Eylül 2022 Çarşamba günü ÖSYM tarafından yapıldı. Peki, YKS ek tercih işlemi nasıl yapılır, YKS ek tercih ücreti ne kadar?

Egitim 08-09-22 09:18

CUMA NAMAZI NASIL KILINIR? Cuma namazı kaç rekat? İşte Diyanet Cuma namazı kılınışı bilgileri!

Cuma namazı nasıl kılınır? sorusunun yanıtı Müslümanlar için mübarek kabul edilen cuma günü sebebiyle camiye gidip cemaatle namaz kılmak isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün eller semaya yükselecek ve dualar edilecek. Peki Cuma namazı nasıl kılınır? Cuma namazı kaç rekat? Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan bilgiler haberimizde...

Haber 03-06-22 12:46

Revani tatlısı ne demek? Revani tatlısı birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler yardımcı fiillerle, sıfat fiillerle ya da zaman kipleriyle oluşturulabilir. Aynı zamanda bir araya gelirken dilbilgisi kurallarına uygun olacak şekilde değişimler de geçirebilirler. Bu durumlar, birleşik kelimelerin en ince detayına kadar ele alınarak süzgeçten geçirilmesine neden olur. Her biri ayrı ayrı analiz edilen birleşik kelimeler arasında Revani tatlısı birleşik kelimesi de bulunur. Revani tatlısı birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 00:06

Revani ne demek? Revani kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sayısız kelimenin bir arada kullanıldığı zengin bir dildir. Bu zenginliğin oluşması için de Türk Dil Kurumu tarafından birçok yetkili görevlendirilmiştir. Kelimelerle ilgili yapılan incelemeler sonucunda, sözcüklerin anlamları ile ilgili bilgiler paylaşılmıştır. Dile merakı olan kişiler, yayımlanan bilgilerle kafalarındaki sorulara cevap bulabilir. Revani kelimesi de anlamı araştırılan kelimeler arasında yer alır. Revani ne demektir?

Egitim 18-05-22 23:43

SİVASSPOR ALANYASPOR MAÇI NASIL İZLENİR? Sivasspor - Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Maçın muhtemel 11'leri!

Sivasspor - Alanyaspor maçı heyecanla bekleniyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele edecek iki takım da maçın galibi olmak istiyor. Sivasspor, Alanyaspor'u 4 Eylül Stadyumu'nda konuk edecek. Sivasspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Sivasspor - Alanyaspor maçının muhtemel 11'leri!

Spor 11-05-22 17:02

TEHECCÜD NAMAZI NASIL KILINIR? Teheccüd namazı ne zaman kılınır, kaç rekat? Teheccüd namazı yatmadan önce kılınabilir mi?

Teheccüd namazı, İslam Peygamberi Hazreti Muhammed'in teşvik ettiği bir ibadet biçimidir. Önemi büyük olan bu ibadet biçiminin faziletleri de oldukça çoktur. Peki Teheccüd namazı nasıl kılınır? Teheccüd namazı ne zaman kılınır, kaç rekat? Yatmadan önce kılınabilir mi? İşte detaylar...

Haber 02-05-22 08:43

BAYRAM NAMAZI NASIL KILINIR? Bayram namazı kaç rekat? Evde kılınabilir mi? Bayram namazında okunacak dualar neler?

Bayram namazı nasıl kılınır? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar Ramazan Bayramı sebebiyle konuya ilişkin yaptıkları araştırmalara hız verdi. Diyanet İşleri Başkanlığı, konu hakkındaki bilgileri internet sitesinde yayımladı. Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Evde kılınabilir mi? Bayram namazında okunacak dualar neler? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Haber 02-05-22 04:56

AREFE GÜNÜ NE YAPILIR? Arefe günü 1000 ihlas okumanın fazileti nedir? Arefe günü 1000 ihlas süresi neden okunur?

11 ayın sultanı Ramazan ayının sonuna geldik. Arefe gününde 1000 İhlas okumanın fazileti bu özel günü dua okuyarak ve ibadet ederek geçirmek isteyenler tarafından araştırılıyor. Bu mübarek günde, Peygamber Efendimiz'in (s.a.v.) faziletlerini bildirdiği İhlas Suresi'ni bin tekrarla okunması tavsiye ediliyor. Arefe gününde ihlas duasının faziletleri hakkında detayları öğrenmek isteyenler Arefe Günü 1000 İhlas okumanın fazileti nedir sorusuna yanıt bulmaya çalışıyor. İşte İhlas suresinin önemi!

Haber 01-05-22 22:52

Aşırı tatlı tüketimi tatsız sonuçlara yol açabiliyor!

Şekerpare, kadayıf, revani, baklava… Bayram sofralarını süsleyen, misafirlere ikram edilen tatlılardan sadece birkaçı… Lezzetli oldukları aşikâr ama dikkat! Tatlı tüketiminde ölçüyü kaçırmak tatsız sonuçlara yol açabilir! Yapılan çalışmalar; fazla miktarda şeker tüketiminin kalp hastalarında kalp krizini tetikleyebildiğini, diyabet hastalarında kan şekerinin çok yükselmesine neden olabildiğini gösteriyor.

Haber 28-04-22 10:30

Türk mutfağının vazgeçilmez tatlısı revani nasıl yapılır? Revani tarifi ve malzemeleri nelerdir?

Revani denilince birçoğunuz için akan sular duruyordur. Revani tatlısının Türk mutfağı için ayrı bir yeri vardır. Revani kekinin tam kıvamında olması ve şerbetiyle birlikte bir ahenk yaratması gerekir. Revani yapmak gözünüzü korkutmasın evinizde son derece pratik bir şekilde Revani yapabilirsiniz. Yaptığınızda herkesin hoşuna gidecek Revani tatlısı tarifini ve şerbetinin tarifini sizler için bir araya getirdik.

Yemek 18-02-22 22:31

Hem şerbetli hem de sütlü bir tarif! Karşınızda kremalı revani

Revani hemen hemen herkesin severek yediği bir tatlı. Kolayca hazırlanan ve lezzeti dillere destan olan revani, Türk mutfağının vazgeçilmez tatlılarından. Ama "Keşke daha farklı bir şeyler katsak" diyenlere bir sürprizimiz var: Kremalı revani tatlısı! Hem lezzetli hem de hafif olan bu tarif, sütlü tatlı sevenlerin de favorisi olacak. İşte detaylar...

Yemek 10-11-21 09:38

5 soruda Polonya-Belarus sınırında göçmen krizi

Avrupa Birliği'nin (AB) yürütme organı olan Avrupa Komisyonu, Belarus lideri Aleksandr Lukaşenko'yu, göçmenleri kolay giriş vaadiyle AB sınırına toplamakla suçladı. Komisyona göre Lukoşenko bu politikası kapsamında "insanlık dışı ve gangstervari" bir yaklaşım benimsedi. Lukaşenko ise "sorunun mimarı olduğu" suçlamasını reddediyor. Halen Polonya-Belarus sınırında en az 2 bin göçmen bulunuyor. Peki son göçmen krizi nasıl başladı? Taraflar ne diyor? AB son krizde nasil bir politika izledi?

Haber 10-11-21 07:00

Tam ölçülü haşhaşlı revani nasıl yapılır? İşte MasterChef Türkiye haşhaşlı revani tarifi...

MasterChef Türkiye’nin 30 Ekim 2021 Perşembe günü ekrana gelen bölümünde kırmızı ve mavi takım ‘paket servis’ konseptinde yarıştı. İzleyicilerin evlerine birbirinden lezzetleri yemekleri gönderen yarışmacılar damakları haşhaşlı revani tarifi ile şenlendirdi.

Yemek 01-10-21 12:33

Pişirme, fırınlama derdi yok! Yeni nesil bayram tatlısı; Parfe

Bayrama sayılı günler kala mutfaklarda telaş yaşanmaya başlandı. Baklava, revani gibi şerbetli tatlılardan sıkılanlar için hem serin hem pratik bir tatlının tarifini paylaşıyoruz. Hadi mutfağa!

Yemek 14-07-21 11:59

Şerbeti sıcak mı, soğuk mu? Padişahların tatlısı sünger gibi yumuşacık revani bakın en iyi nasıl yapılıyor?

Sünger gibi yumuşacık bir kek üzerinde tam kıvamında ölçülü şerbetiyle ağızda lokum gibi dağılan bir revani tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz. İşte şef Semen Öner'in elinden en kolay en leziz revani tarifi.

Yemek 15-02-21 14:48

EBA cep uygulaması nedir? EBA cep uygulaması nasıl indirilir?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencileri gereksinim duyabilecekleri her türlü materyale kolay bir şekilde erişim sağlayabilmesi için EBA cep uygulaması tasarlandı. Şimdi, öğrenciler ve veliler tarafından EBA cep uygulaması nedir sorusu araştırılıyor. Peki, EBA cep uygulaması nasil indirilir? İşte Android ve iPhone cihazlar için EBA cep uygulaması indirme ekranı

Haber 01-09-20 12:14
eba

Revani tarifi: Tam ölçülü revani nasıl yapılır?

Türk mutfağının tadına doyulmaz şerbetli tatlılarından revani tatlısı tarifi ile gününüzü tatlandırmaya geldik. Çıkarın malzemeleri hep birlikte tam kıvamında ve denenmiş revani yapıyoruz.

Yemek 21-07-20 17:55

Kolay revani tarifi

Ramazan bayramını tatlısız geçirmek mümkün mü? Bu bayram misafirlerimiz gelmese bile kendimiz için en güzel tatlıyı hazırlayabiliriz. Klasik bir tarif olan revaniyi mis gibi şerbetiyle buluşturduk. Tadına doyum olmaz revani tarifi arıyorsanız reçetemizi bir kenara not edin sevgili okur...

Yemek 22-05-20 10:37

Kaçak ocakta göçükte mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmaları devam ediyor(3)

VALİ BEKTAŞ GÖÇÜĞÜN NASIL OLDUĞUNU ANLATTI Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde, 80 gün önce mühürlenmesine rağmen kaçak olarak çalıştırılan kömür ocağında meydana gelen göçükte mahsur kalan işçiler Sabahattin Kalaycıoğlu ve Murat Ovaz'ı kurtarma çalışmaları, 16 saattir devam ediyor.

Haber 31-01-20 16:23

Otomobil takla attı 3 ölü, 2 yaralı (5)

BABANIN YÜREK BURKAN FERYADI ALLAHIM BU NASIL ACI Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Telad Elmas, gelini Ayşe Elmas ve torunu Telat Elmas'ın cenazeleri toprağa verildi.

Haber 16-12-19 20:32

Otomobil takla attı: 3 ölü, 2 yaralı (5)

BABANIN YÜREK BURKAN FERYADI: ALLAHIM BU NASIL ACI Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Telad Elmas, gelini Ayşe Elmas ve torunu Telat Elmas'ın cenazeleri toprağa verildi.

Haber 16-12-19 17:45

Revani tarifi, revani nasıl yapılır?

Kökeni Osmanlı'ya dayanan revani tatlısı, 2019 yılının internette en çok aranan tariflerinden biri oldu. Padişahların tatlısı olarak revani tarifinin yapılışı da sizi yormayacak kadar kolay. Revani yapılışını tüm detaylarıyla birlikte Mynet Yemek kullanıcıları için anlatıyoruz, buyursunlar.

Yemek 16-12-19 15:52

JANDARMA EKİPLERİNİN NASIL ÇALIŞTIĞINI ÖĞRENDİLER

ATAŞEHİR'de özel bir okulda ‘Kariyer Günleri’ etkinlikleri kapsamında Jandarma Teşkilatı tanıtım günü düzenlendi.

Haber 12-12-19 16:51

Tatlıcı Salih ustanın vazgeçilmezi haşhaş oldu

Afyonkarahisarlı tatlı ustası Salih Sayır kek, revani, helva, muhallebi, lokma ve baklavaya katılan haşhaşı şimdi de halka tatlısı yapımında kullanıyor.

Yemek 12-12-19 10:28

Türkiye, 2019'da Google'da en çok neleri ve kimleri aradı?

Dünyanın en büyük arama motoru Google, 2019 yılına ait verileri paylaştı. Türkiye'de genel arama kategorisinde İstanbul seçim sonuçları, kişiler kategorisinde Emine Bulut ve "nasıl yapılır" alanında ise revani tarifi birinci sırada yer alıyor.

Haber 11-12-19 15:37

Google'da en çok arananlar belli oldu

Google'ın açıkladığı "Yılın Arama Trendleri 2019" listesine göre 2019 yılında Türkiye’de Genel kategoride en çok İstanbul Seçim Sonuçları 2019 arandı - Türkiye’de 2019’da İsimler kategorisinde Emine Bulut, Diziler kategorisinde Mucize Doktor, Yemek kategorisinde revani, Şarkılar kategorisinde Reynmen’in Derdim Olsun şarkısı listenin ilk sırasında yer aldı

Haber 11-12-19 13:40

İSTANBUL - ÇİFTLİK BANK DAVASI:  'ADRESİ BİLMİYORSANIZ URUGUAY'DA NASIL BULACAĞIZ'

Yüksel KOÇ / İstanbul DHA - KURUCUSU Mehmet Aydın'ın da aralarında bulunduğu 5'i firari 48 sanıklı Çiftlik Bank davasına devam edildi.

Haber 25-09-19 13:32

Bakan Pekcan OYDER genişletilmiş istişare toplantısına katıldı

TİCARET Bakanı Ruhsar Pekcan Otomativ Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) tarafından düzenlenen Genişletilmiş İstişare Toplantısı'na katıldı.  Toplantıya Bakan Pekcan'ın yanı sıra, OYDER başkanı Murat Şahsuvaroğlu ve otomotiv sanayinden temsilciler de katıldı.    "İHRACATIMIZI NASIL ARTIRACAĞIMIZA YOĞUNLAŞTIK" Otomotiv sektörünün çok önemli olduğunu vurgulayan Pekcan, ihracat hacmine dikkat çekerek,  "20 milyar dolar ihracat, yüzde 17 ihracat hacmimiz.

Haber 20-09-19 21:00

Bakan Pekcan OYDER genişletilmiş istişare toplantısına katıldı

TİCARET Bakanı Ruhsar Pekcan Otomativ Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) tarafından düzenlenen Genişletilmiş İstişare Toplantısı'na katıldı.  Toplantıya Bakan Pekcan'ın yanı sıra, OYDER başkanı Murat Şahsuvaroğlu ve otomotiv sanayinden temsilciler de katıldı.  "İHRACATIMIZI NASIL ARTIRACAĞIMIZA YOĞUNLAŞTIK" Otomotiv sektörünün çok önemli olduğunu vurgulayan Pekcan, ihracat hacmine dikkat çekerek,  "20 milyar dolar ihracat, yüzde 17 ihracat hacmimiz.

Haber 20-09-19 18:32

BAKAN PEKCAN OYDER GENİŞLETİLMİŞ İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

TİCARET Bakanı Ruhsar Pekcan Otomativ Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) tarafından düzenlenen Genişletilmiş İstişare Toplantısı'na katıldı.  Toplantıya Bakan Pekcan'ın yanı sıra, OYDER başkanı Murat Şahsuvaroğlu ve otomotiv sanayinden temsilciler de katıldı.  "İHRACATIMIZI NASIL ARTIRACAĞIMIZA YOĞUNLAŞTIK" Otomotiv sektörünün çok önemli olduğunu vurgulayan Pekcan, ihracat hacmine dikkat çekerek,  "20 milyar dolar ihracat, yüzde 17 ihracat hacmimiz.

Haber 20-09-19 18:29

Şerbetli tatlıların en güzeli: Revani tarifi

Kökeni Osmanlı zamanına dayanan revani tatlısı belki de şerbetli tatlılar arasında yapımı en kolay olanı. Kekin şerbetle mükemmel uyumunu tadacağınız bu tarife dilerseniz haşhaş ekleyebilirsiniz.

Yemek 18-09-19 12:08

HDP önündeki eyleme PKK'nın kaçırdığı polis ve askerlerin aileleri de katıldı

  AİLELER, OĞULLARININ NASIL KAÇIRDIĞINI ANLATTI Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önündeki oturma eylemine katılan çeşitli tarihlerde terör örgütü PKK tarafından kaçırılan asker ve polislerin aileleri konuştu.  Gaziantep’te yaşayan Altıntaş ailesi, oğulları Müslüm Altıntaş'ın (24), vatani görevini yaparken 2 Ekim 2015'te birliğine teslim olmak için gittiği Tunceli'nin Pülümür ilçesinde yol kesen PKK'lı teröristlerce yanındaki arkadaşı Adil Kavaklı ile birlikte kaçırıldığı için bugün HDP önüne gelerek oturma eylemine katıldıklarını söyledi.

Haber 05-09-19 13:00

HDP önündeki eyleme PKK'nın kaçırdığı polis ve askerlerin aileleri de katıldı (2)

AİLELER, OĞULLARININ NASIL KAÇIRDIĞINI ANLATTI Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önündeki oturma eylemine katılan çeşitli tarihlerde terör örgütü PKK tarafından kaçırılan asker ve polislerin aileleri konuştu.  Gaziantep’te yaşayan Altıntaş ailesi, oğulları Müslüm Altıntaş'ın (24), vatani görevini yaparken 2 Ekim 2015'te birliğine teslim olmak için gittiği Tunceli'nin Pülümür ilçesinde yol kesen PKK'lı teröristlerce yanındaki arkadaşı Adil Kavaklı ile birlikte kaçırıldığı için bugün HDP önüne gelerek oturma eylemine katıldıklarını söyledi.

Haber 05-09-19 12:57

Haşhaşlı limonlu revani

Geleneksel tatlılarımızdan biri olan revaniyi geleneksel Sana ile hazırladık, tadına doyamadık. İftardan sonra tatlı keyfi yapmak isteyenler için şiddetle tavsiye ediyoruz!

Yemek 17-05-19 10:59

DHA YURT BÜLTENİ-9

20 GÜNDÜR ARANAN FURKAN'DAN ACI HABER; ÇOBANLAR CANSIZ BEDENİNİ BULDU (EK) 1)'BEN BU ACIYA NASIL DAYANIRIM?' Kaybolduktan 20 gün sonra bir çukur içerisinde çoban tarafından cansız bedeni bulanan Furkan Yigit'in cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Karaçoban Devlet Hastanesi morguna kaldırıdı.

Haber 06-05-19 14:52

20 gündür aranan Furkan'dan acı haber; Çobanlar cansız bedenini buldu (2)

'BEN BU ACIYA NASIL DAYANIRIM?' Kaybolduktan 20 gün sonra bir çukur içerisinde çoban tarafından cansız bedeni bulanan Furkan Yigit'in cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Karaçoban Devlet Hastanesi morguna kaldırıdı.

Haber 06-05-19 13:00

DHA İSTANBUL BÜLTENİ- 4 

   (aktüel görüntülerle)  1- ERDOĞAN: GİDELİM MİLLETE, MİLLİ İRADE NASIL BİR KARAR VERİYORSA 'BAŞIMIZ ÜSTÜNE DERİZ' ONU KABULLENİRİZ (1)  * Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ben bugüne kadar konuşmadım.

Haber 04-05-19 16:25
Haber 04-05-19 15:22