Sivasspor Fatih Karagumruk Maci Haberleri

Sivasspor taraftarlarından maç saatine tepki

Sivassporlu taraftarlar, Fatih Karagümrük maçının saatinin iftar saatiyle çakışması nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) tepki göstererek maçın saat 20.30’da oynanmasını istedi.

Spor 2024-03-24 13:35:24

Galatasaray'da Okan Buruk kendisine gelen topa şık bir vuruş yaptı! Tüm stat onu alkışladı, akıllara Fatih Terim geldi

Süper Lig'in 16. hafta erteleme karşılaşmasında Sivasspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk dakikalarında Okan Buruk kendisine gelen bir topu şık bir şekilde sahaya geri gönderirken alkış aldı. İşte detaylar...

Spor 2024-01-11 17:26:03

Fatih Tekke, Süper Lig'e geri döndü!

Süper Lig'de sezona istediği gibi başlayamayan Alanyaspor, teknik ekip değişikliğine gitti. Sivasspor yenilgisi sonrası istifa eden teknik direktör Ömer Erdoğan'ın yerine Alanyaspor, 46 yaşındaki teknik adam Fatih Tekke ile el sıkıştı. Alanyaspor, Cengiz Aydoğan Kulüp Tesisleri'nde Fatih Tekke ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 2023-11-03 22:21:48

Sivasspor karşısında hat-trick yapan Diagne, Fenerbahçeli Enner Valencia'yı hedef aldı! ''Gol atmaya devam etsin çünkü...''

Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasında Fatih Karagümrük sahasında ağırladığı Sivasspor’u 4-3 mağlup etti. Eski Galatasaraylı Diagne, attığı 3 golle birlikte 14 gole ulaşarak gol krallığı yarışında iddialı konuma geldi. Maç sonunda açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu, Fenerbahçeli Enner Valencia'ya gönderme yaptı.

Spor 2023-03-04 16:43:05

Diagne adeta şov yaptı! Fatih Karagümrük Sivasspor maçında 7 gol

Fatih Karagümrük, Süper Lig'in 24 haftasında Sivasspor'u konuk etti. Ev sahibi takım Fatih Karagümrük'ün yıldız oyuncusu Mbaye Diagne adeta şov yaptı. Fatih Karagümrük Sivasspor maçı 4-3 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu galibiyetle Pirlo'nun öğrencileri yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı. İşte detaylar...

Spor 04-03-23 16:06

Caner Erkin'in yeni rotası belli oluyor! Galatasaray'ın teklifini kabul etti

Spor Toto Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'ten sürpriz bir şekilde ayrılan sol bek oyuncusu Caner Erkin'in geleceği merak ediliyordu. Transfer dönemi açılmasına rağmen hala bir takıma imza atmayan Caner Erkin'in yeni adresi belli oluyor... Uğur Çiftçi ile anlaşma sağlamasına rağmen Sivasspor ile bir türlü mütabakata varamayan Galatasaray bu transferi gerçekleştirememişti. Sol bek konusunda Türk bir ismi kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılılar Caner Erkin ile prensip anlaşmasına vardı.

Spor 20-01-23 17:57

Galatasaray'dan gönderilen Domenec Torrent yeni takımını Süper Lig'de buldu! Beşiktaş maçı detayı...

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon Fatih Terim'in yerine takımın başına getirilen ve Dursun Özbek'in başkanlık koltuğuna oturmasının ardından görevine son verilen teknik direktör Domenec Torrent, 2 hafta önce Türkiye'ye gelmişti. Sarı - kırmızılılardan sonra herhangi bir takım çalıştırmayan İspanyol teknik adam, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Beşiktaş - Sivasspor maçını izlemişti. Torrent'in bu maçı stadyumda takip etmesinin altında yatan neden ortaya çıktı.

Spor 14-09-22 07:47

Sivasspor-Slavia Prag maçından notlar

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Süper Lig'in 5. haftasında Fatih Karagümrük ile oynanan maçta ilk 11'de sahaya çıkan Murat Paluli, Hakan Arslan ve Charisis'in yerine, bu maçta Robin Yalçın, Ulvestad ve Dia Saba'ya şans verdi

Yurthaber 08-09-22 22:09

Demir Grup Sivasspor-VavaCars Fatih Karagümrük maçının ardından

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: - "Çok gol kaçırdık. Pozisyonlarımız vardı, son pasları maalesef değerlendiremedik"

Yurthaber 03-09-22 22:43

Demir Grup Sivasspor-VavaCars Fatih Karagümrük maçının ardından

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo: - "İlk yarı oyuna iyi başladık. Bulduğumuz pozisyonları değerlendirmeliydik"

Yurthaber 03-09-22 22:22

Futbol: Spor Toto Süper Lig

Demir Grup Sivasspor: 0 - VavaCars Fatih Karagümrük: 0

Yurthaber 03-09-22 21:21

Futbol: Spor Toto Süper Lig

Demir Grup Sivasspor: 0 - VavaCars Fatih Karagümrük: 0 (İlk yarı)

Yurthaber 03-09-22 20:12

Sivasspor Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta? Sivasspor Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Sivasspor ile Fatih Karagümrük, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda karşılaşacak. Kırmızı beyazlı takımda sakat ve cezalı oyuncular yok. Hakem Yasin Kol'un düdük çalacağı maç öncesi çok sayıda kişi karşılaşmaya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki, Sivasspor Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta? Sivasspor Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 02-09-22 13:04

Sivasspor Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sivasspor Fatih Karagümrük maçı canlı yayın bilgisi!

Sivasspor ile Fatih Karagümrük, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Ev sahibi takım, 2 puanla ligde 16. sırada, konuk ekip ise 13. sırada bulunuyor. Maç öncesi çok sayıda kişi internette karşılaşmaya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, Sivasspor Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Sivasspor Fatih Karagümrük maçı canlı yayın bilgisi...

Spor 02-09-22 12:41

Sivasspor, Fatih Karagümrük'ü konuk edecek

Sivasspor, Fatih Karagümrük'ü konuk edecek

Yurthaber 02-09-22 11:52

Sivasspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını sürdürdü

Sivasspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını sürdürdü

Yurthaber 01-09-22 14:28

Sivasspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına başladı

Sivasspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına başladı

Yurthaber 30-08-22 14:16

Son dakika Galatasaray transfer haberleri! Morutan'ın yeni adresi yönetimi bile ters köşe yaptı! Sivasspor derken...

Son dakika Galatasaray haberleri: Sarı-kırmızılılarda gelen transferlerin yanında giden isimlerde yavaş yavaş belli oluyor. Marcao, Diagne ve Mostafa Mohamed'in ardından takımda ayrılacak 4. isim de belli oldu. Sivasspor ve Fatih Karagümrük'ün peşinde olduğu Morutan'ın yeni adresi belli oldu. Fatih Terim'in büyük umutlarla transfer ettiği fakat istenilen performansı bir türlü sahaya yansıtamayan Morutan, gelişimini devam ettirebilmesi için 1 yıllığına kiralnıyor. İşte detaylar...

Spor 24-07-22 10:46

Son dakika: Galatasaray'da isyan çıktı! Futbolculardan rest... Bu takımdan gönderin...

Son dakika haberleri: Galatasaray, sezona Fatih Terim yönetiminde başlamış ancak gelen kötü sonuçların ardından tecrübeli teknik direktör ile yollar karşılıklı olarak anlaşarak ayrılmıştı. Terim yerine göreve getirilen Domenec Torrent ise performansıyla eleştiri oklarının hedefindeki isim oldu. Sarı - kırmızılı takıma geldiği günden bu yana demeçleriyle gündeme gelen Torrent'in Sivasspor maçı sonrasındaki konuşması, bardağı taşıran son damla oldu.

Spor 04-05-22 12:42

Son dakika: Galatasaray'da büyük olay! Canlı yayında Fatih Terim'e hırsız dedi...

Son dakika haberleri: Galatasaray, sezona teknik direktör Fatih Terim yönetiminde 'Gençlik Projesi' ile başlamış ancak gelen kötü sonuçlar sonrasında tecrübeli çalıştırıcı ile yollarını ayırmıştı. Fatih Terim'in ardından göreve getirilen Domenec Torrent ise ortaya koyduğu performansla eleştirilerin hedefindeki isim oldu. Torrent, özellikle Sivasspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

Spor 04-05-22 09:41

Sivasspor-Fatih Karagümrük maçının ardından

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel: "Buraya bir hedefimiz doğrultusunda geldik ama bu şekilde yenildiğimiz için üzgünüz"

Yurthaber 02-03-22 19:58

Sivasspor-Fatih Karagümrük maçının ardından

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz: "Daha iyi futbol oynayarak inşallah finale çıkacak ve kupayı bu sene kaldıracağız"

Yurthaber 02-03-22 19:45

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Demir Grup Sivasspor: 1 - VavaCars Fatih Karagümrük: 0

Yurthaber 02-03-22 19:16

VavaCars Fatih Karagümrük-Demir Grup Sivasspor maçının ardından

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel: "Maçı kazanmak için her şeyi yaptık" - Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: "Bana göre iyi futbol yoktu, iyi pozisyonlar da yoktu"

Yurthaber 20-02-22 18:57

Futbol: Spor Toto Süper Lig

VavaCars Fatih Karagümrük: 1 - Demir Grup Sivasspor: 0

Yurthaber 20-02-22 18:04

Futbol: Spor Toto Süper Lig

VavaCars Fatih Karagümrük: 0 - Demir Grup Sivasspor: 0 (İlk yarı)

Yurthaber 20-02-22 16:56

Sivasspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını sürdürdü

Sivasspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını sürdürdü

Yurthaber 17-02-22 14:52

Fatih Terim'e Mostafa Mohamed üzerinden olay eleştiri: Çamaşır makinesine çevirdin...

Galatasaray'da Sivasspor yenilgisinin ardından sular durulmuyor. Geçen sezonun flaş ismi Mostafa Mohamed'in performansı eleştirilirken sosyal medyada Fatih Terim'e de tepkiler geldi. Takımın kötü performansını Fatih Terim'e bağlayan sarı-kırmızılı taraftarlar eleştirilerini tecrübeli çalıştırıcıya yaptı.

Spor 15-12-21 18:21

Son dakika: Sivasspor-Galatasaray maçında dikkat çeken görüntü

Son Dakika Galatasaray Haberleri: Sivasspor-Galatasaray maçında cezalı durumda olan Fatih Terim'den sürpriz bir istek geldi. Sosyal medyada çok konuşulan bu olay maçtan sonra farkedildi. Tecrübeli çalıştırıcı stada gelmeden önce bulunacağı locanın camlarının siyah filmle kaplanmasını istedi. Yetkililer Fatih Terim'in isteğini yerine getirerek bulunduğu locanın camlarını siyah filmle kapladı.

Spor 14-12-21 10:04

Sivasspor’un yenilmezlik serisi 5 maça çıktı

Süper Lig’de 7. hafta karşılaşmasında DG Sivasspor, dün konuk ettiği Fatih Karagümrük’ü 4-0 yenerek, ligdeki yenilmezlik serisini 5 maça çıkarttı.

Spor 26-09-21 11:58

Sivasspor-Fatih Karagümrük maçının ardından

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel: "Sivas takımı bizden daha istekli ve arzulu şekilde oyuna asıldı. Maçı kazandılar, onları tebrik ediyorum"

Yurthaber 25-09-21 16:37

Sivasspor-Fatih Karagümrük maçının ardından

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz: - "Bugün oyuncularımızın öz güvenleri çok yüksekti. Bu da sahaya, skora yansıdı"

Yurthaber 25-09-21 16:17

Futbol: Süper Lig

Demir Grup Sivasspor: 4 - VavaCars Fatih Karagümrük: 0

Yurthaber 25-09-21 15:38

Sivasspor-Karagümrük maçının biletleri satışta

Sivasspor’un Süper Lig’de sahasında Fatih Karagümrük ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.

Spor 22-09-21 13:35

Sivasspor’da Koray Altınay an meselesi

Sivasspor, en son Fatih Karagümrük forması giyen 29 yaşındaki defans oyuncusu Koray Altınay transferinde mutlu sona ulaşmaya çok yakın.

Spor 25-06-21 15:09

Rizespor'dan Galatasaray maçı sonrası olay tweet!

Ankaragücü ile Sivasspor karşısındaki puan kayıplarının ardından Kayserispor galibiyetiyle ayağa kalkan Galatasaray, Süper Lig'in 31. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Fatih Terim yönetimindeki Aslan, Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği haftada şok bir kayıp yaşadı. Sahadan 4-3 mağlup ayrılan Galatasaray, şampiyonluk yarışında çok ciddi bir yara aldı. Luyindama ve Marcao'nun yenilen gollerde yaptığı kritik hatalar ise maça damga vurdu.

Spor 19-03-21 21:27

Sivasspor ligde 7 maçtır yenilmiyor

Süper Lig'in 30. haftasında evinde Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup eden Demir Grup Sivasspor, yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı.

Spor 14-03-21 10:43

Fatih Terim'den 5 değişiklik!

Süper Lig'in 30. haftasında Hes Kablo Kayserispor'a konuk olan Galatasaray'da son oynanan Demir Grup Sivasspor maçına göre ilk 11'de 5 değişiklik yapıldı.

Spor 13-03-21 19:39

Kayserispor-Galatasaray maçından notlar

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ligde son oynanan Sivasspor maçının ilk 11'inde 5 değişikliğe gitti - Kayserispor Antrenörü Uğur Kulaksız, son lig müsabakasının 11'ini sahaya sürdü

Yurthaber 13-03-21 19:34

Rıza Çalımbay: Galibiyete ihtiyacımız vardı

1-0‘lık Fatih Karagümrük galibiyeti sonrası konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "İyi bir galibiyet aldık. Buna çok ihtiyacımız vardı. Şimdi önümüzdeki Göztepe maçına bakacağız" dedi.

Spor 13-03-21 16:45

Yiğidolar 8. galibiyetini aldı

Fatih Karagümrük karşısında 1-0 kazanarak puanını 37'ye yükselten Sivasspor, Süper Lig’deki 28. maçında 8. galibiyetini elde etti.

Spor 13-03-21 16:25

Futbol: Süper Lig

Demir Grup Sivasspor: 1 - Fatih Karagümrük: 0

Yurthaber 13-03-21 16:00

Futbol: Süper Lig

Demir Grup Sivasspor: 1 - Fatih Karagümrük: 0

Yurthaber 13-03-21 16:00

Futbol: Süper Lig

Demir Grup Sivasspor: 1 - Fatih Karagümrük: 0

Yurthaber 13-03-21 16:00

Galatasaray'da bir ayrılık daha! Martin Linnes'in bileti kesildi

Galatasaray'dan son dakika haberleri peş peşe geliyor.Younes Belhanda'nın sözleşmesi Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamalardan dolayı tek taraflı feshedilmişti. Sivasspor maçında alınan beraberlik sonrası şampiyonluk yolunda çok önemli 2 puan kaybeden Galatasaray'da Linnes'in de bileti kesildi. Teknik direktör Fatih Terim, kadroyu değiştirmeye karar aldı. Yıldız oyuncu devre arasında da az daha takımdan ayrılıyordu. İşte Galatasaray'dan son dakika haberleri...

Spor 10-03-21 17:14

Galatasaray'da Fatih Terim'den Martin Linnes kararı

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta deplasmanda MKE Ankaragücü'ne 2-1 mağlup olan Galatasaray, dün de konuk ettiği Sivasspor ile 2-2 berabere kalıp şampiyonluk yolunda ağır yara aldı. Sarı-Kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim kadroda değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

Spor 08-03-21 13:59

Ahmet Çakar: Galatasaray'a 2 kıyak yapıldı

Ahmet Çakar, Galatasaray'ın evinde Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı mücadelenin ardından Fatih Terim'in hakemlere tepki göstermesi üzerine yorum yaptı. İşte Çakar'ın Beyaz TV'deki sözleri...

Spor 08-03-21 11:44

Galatasaray-Sivasspor maçının ardından

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: "Nasıl oynarsanız oynayın sonuçta topu içeri atacaksınız. Yarım pozisyon dahi vermediğimiz bir maçta 2 gol yedik" - "Hem iyi oynayıp hem kazanmak en büyük arzumuz ama bazen girmeyince de girmiyor. Kötü goller yemek bize yakışmadı. Çok üzgünüm" - "Sahamız hakikaten kötü. Dışarıdan yeşil göründüğüne bakmayın. İçine girdiğinizde yürüyemiyorsunuz. Bütün oyuncularımız da şikayetçi" - "VAR hakemlerinin aktif olmamasından yanayım. VAR hakemi aynı zamanda maç yönetmemeli" - "Herkesin maç öncesi ve sonrası beyanları, tesir altında bırakma veya linç etme oluyor. Bu herhangi bir hakemin maçı rahat yönetmesini engelliyor"

Yurthaber 07-03-21 23:34

Fatih Terim: Sivasspor'a kırmızı kart çıkmalıydı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Sivasspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

Spor 07-03-21 21:42