Son Dakika Dolar Ne Kadar Haberleri

Son dakika | Netanyahu'ya Çağımızın Hitler'i diye anıp sert konuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünya soykırımcı bir katilin alkışlanmasını izledi

Son dakika haberi: ABD Kongresi'nde İsrail Başbakanı Netanyahu'nun ayakta alkışlanması tüm dünyanın gündeminde. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geniş yankı uyandıran görüntülere çok sert tepki geldi. "Amerika'nın kongresinde soykırımcı bir katilin nasıl alkışlandığını tüm dünya izledi" diyen Erdoğan, Netanyahu'yu Hitler'e benzetti. Erdoğan ayrıca elektrikli otomotiv sektörüne ilişkin yeni teşvik paketini ve ayrıntılarını duyurdu.

Haber 2024-07-26 15:14:15

Tüm dünya alarmda: 'En bulaşıcı Covid-19 varyantı' hızla yayılıyor! Bu belirtilere dikkat

2020 yılında tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü mutasyonlarla kendini yenilemeye devam ediyor. Son dönemlerde iki yeni varyant tekrar hızla yayılmaya başladı. Yeni varyantların şimdiye kadar karşılaşılan "en bulaşıcı" tür olduğunu öne süren uzmanlar vatandaşları dikkatli olunması konusunda uyarıyor. Veriler 21 eyalette Covid seviyesinin çok yüksek olduğunu söylüyor. Peki, hangi belirtileri dikkate almalıyız? Covid testi ne zaman yaptırmalıyız? İşte detaylar...

Haber 2024-07-26 14:50:42

Voleybol Milli Takımı'nda kriz çıktı! Tuğba Şenoğlu, sakat olmamasına rağmen son dakika kararıyla takımdan çıkarıldı! Akıllara Dursun Özbek'in İlkin Aydın ile verdiği poz geldi...

Filenin Sultanlarında kadro krizi patlak verdi. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın olimpiyat kadrosunda yapılan değişiklik sosyal medyada infial yarattı. Tuğba Şenoğlu'nun sakat olduğu iddiasının ardından yaşanan gelişmeler peş peşe paylaşımları getirdi.

Spor 2024-07-26 14:38:34

Ekmek alırken son görüntüsü ortaya çıktı! Berra'nın hayatını kaybettiği kazada yürek yakan kare

Ankara'da seyir halindeki TIR’ın fırlayan tekerinin çarpması sonucu hayatını kaybeden 18 yaşındaki Berra Eraslan'ın kazadan birkaç dakika önce bakkaldan ekmek alırken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüsü ortaya çıktı. Kahreden kazada yerinden çıkan TIR'ın tekeri 1 km savrulup bakkaldan aldığı ekmekle evine giden Berra'ya çarpmış, Berra hayatını kaybederken elindeki ekmekler de çevreye yayılmıştı.

Haber 2024-07-26 14:18:09

Son dakika | Fransa'da olimpiyatlar öncesi bomba alarmı: Önce demiryolları hedef alındı, şimdi de havalimanı!

Son dakika haberi: Fransa'da Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Fransa'da ortalık karıştı. Mulhouse Havalimanı'nda bomba alarmı verildi. Havalimanı tahliye edildi, uçuşlar askıya alındı.

Haber 26-07-24 13:28

Son dakika: Emekli maaşları fark ödeme tarihleri belli oldu! Bugün hesaplarda...

Son dakika: Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından emeklilerin de zamlı maaşları da netleşti. Sosyal Güvenlik Kurumu duyurdu, memur emekli maaş zam farkları için tarih belli oldu. 4C Emekli Sandığı emeklileri ile vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların 2024 yılı Temmuz dönemi zam farklarının ödemesi bugün yapılacak.

Finans 26-07-24 13:17

Son dakika | Irak ve Suriye'nin kuzeyinde operasyon! MSB: 15 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre; Irak ve Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen operasyonlarda 15 terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 26-07-24 12:56

SON DAKİKA: Merkez Bankası duyurdu! Vatandaş, piyasa ve reel sektörle aynı fikirde değil! İşte enflasyon beklentisi...

Son dakika haberi... Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın "Sektörel Enflasyon Beklentileri"nin sonuçları yayımladı. Vatandaş, piyasa ve reel sektörün aksine enflasyonda artış bekliyor. İşte hanehalkı ve reel sektörün enflasyon beklentisi...

Finans 26-07-24 10:28

İstanbul ve Ankara dahil 15 il için sarı ve turuncu kod! Yaz yağmurlarıyla serinlik geliyor! O tarihten sonra tekrar... Meteoroloji son dakika 26 - 30 Temmuz hava durumu tahmini

Meteoroloji çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısı yaptı, 15 il için sarı ve turuncu kod verdi. Sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı da dikkatli olunması çağrısı yaptı. Sıcaklıkların ise iç ve kuzeybatı kesimlerde 3 ila 7 derece azalması bekleniyor. Prof. Dr. Orhan Şen ise sıcaklıkların, yağışın bitmesiyle, pazardan itibaren 3-4 derece artacağını belirtti. Peki, İstanbul'da hava nasıl? İstanbul'da yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış tahmini yapıldı. İşte il il son durum...

Haber 26-07-24 09:42

26 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 26 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 26-07-24 09:20

Emekli maaşlarıyla birlikte onlar da artacak! Düğmeye basıldı! Ek ödeme fırsatı: 25 bin TL'ye dayandı

Milyonlarca emeklinin temmuz ayıyla birlikte alacağı zamlı maaşlar kesinleşti. En düşük emekli maaşı 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye yükseltilirken emekliye seyyanen zam ve refah payı da rafa kalkınca emekliler ek ödeme fırsatı olarak emekli promosyonlarına yöneldi. Bankalarda da yarış kızıştı, promosyonlar 25 bin TL'ye dayandı. Garanti BBVA, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası, DenizBank, Akbank, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası'nın güncel emekli promosyonları ne kadar?

Finans 26-07-24 09:18

SON DAKİKA: Bir devir sona erdi! Kamuda birden fazla maaş alma dönemi kapandı

Son dakika haberi: Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerinin yasal çerçevesini oluşturan yasal düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kapsamda kamuda birden fazla maaş uygulamasına son verilecek ve kamu görevlileri sadece bir görevi için maaş alacak.

Finans 26-07-24 07:48

SON DAKİKA: Araç alacaklar dikkat! Resmi Gazete'de yayımlandı: Şarj edilebilir hibrit otomobillere ÖTV indirimi geldi! Dikkat çeken 70 kilometre detayı...

Son dakika haberi... Araç almak isteyenleri ilgilendiren yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Şarj edilebilir hibrit otomobillere ÖTV indirimi resmileşti. ÖTV indiriminde 70 kilometre detayına ise dikkat edilmesi gerekiyor.

Finans 26-07-24 07:13

SON DAKİKA: İstanbul'da gol yağmuru! Başakşehir Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında La Fiorita'yı 6-1 mağlup etti

Son dakika... UEFA Konferans Ligi 2. ön elem turu mücadelesinde Başakşehir San Marino ekibi La Fiorita karşı karşıya geçti. Mücadele temsilcimizin 6-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da maçın ardından Başakşehir takımını soyunma odasında tebrik etti.

Spor 25-07-24 22:35

SON DAKİKA: Trabzonspor Slovakya'da avantajı kaptı! Bordo-mavililer Ruzomberok'u 2 golle mağlup etti

Son dakika... Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda Slovakya'nın Ruzomberok takımı ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz rakibini 2-0 mağlup ederek rövanş öncesi avantajı cebine koydu. İşte detaylar...

Spor 25-07-24 21:23

Merakla bekleniyordu: YKS tercihleri başladı!

Son dakika: ÖSYM, resmi internet sitesi üzerinden YKS tercihlerinin başladığını duyurdu. Adaylar 24 tercihte bulunabilecek.

Egitim 25-07-24 16:15

Son dakika… İstanbul Çatalca Sahili’nde patlayıcı madde yüklü jet ski bulundu

İstanbul’dan gelen bir son dakika haberi paniğe neden oldu. Çatalca Sahili’nde Ukrayna donanmasına ait olduğu tahmin edilen üzerinde patlayıcı madde yüklü bir jet ski bulundu. İstanbul Valiliğinden olayla ilgili açıklama geldi.

Haber 25-07-24 15:53

Meteoroloji'den İstanbul dahil 3 il için sağanak uyarısı! AKOM da saat verdi... Son dakika 26 - 30 Temmuz hava durumu tahmini

Meteoroloji, İstanbul'da bu gece, Kocaeli ve Sakarya'da ise yarın sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen sağanağa karşı uyarıda bulundu. Diğer yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini duyurdu. İşte son dakika 25, 26, 27, 28, 29 ve 30 Temmuz hava durumu tahminleri...

Haber 25-07-24 15:53

SON DAKİKA: Piyasaların odaklandığı veri açıklandı! ABD ekonomisi beklentilerin üzerinde büyüdü

Son dakika haberi.... Küresel piyasaların odaklandığı veri açıklandı. ABD ekonomisi, bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 2,8 ile beklentilerin üzerinde büyüdü.

Finans 25-07-24 15:37

Son dakika: Ağrı’daki bir düğünde terör örgütü PKK elebaşı lehine slogan atmışlardı! Gözaltına alındılar…

Terör örgütü PKK lehine slogan atarak halay çekenlerin görüntüsü bu kez Ağrı’dan gelmişti. Doğubayazıt ilçesinde bir düğün salonunda çekilen görüntülerde terör örgütü PKK'nın elebaşı lehine slogan attığı tespit edilen 7 şüpheliden 3'ü gözaltına alındı.

Haber 25-07-24 14:52

MSB duyurdu: 94 terörist etkisiz hale getirildi!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), son bir haftada, biri terörden arananlar listesinde kırmızı kategoride yer alan 94 terörist etkisiz hâle getirildiğini açıkladı. 1 Ocak 2024'ten bugüne kadar toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı bin 521 oldu. MSB ayrıca Ege denizinde İtalyan gemisiyle yaşanan gerginlik hakkında da bilgi verdi.

Haber 25-07-24 12:17

SON DAKİKA | İstanbul'da toplu taşımaya yüzde 13 zam! İşte yeni fiyatlar

Son dakika haberi: İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Temmuz Ayı Toplantısı’nda toplu taşımaya yüzde 13 zam yapıldı. 17,70 TL olan tam basım ücreti 20 TL’ye, öğrencilerin bir basım ücreti ise yüzde 20 zam oranıyla 10 TL’den 12 TL’ye yükseldi. Öğrenci aylık abonman ücretinin ise; 250 TL’den 282,5 TL’ye çıkarılması kararlaştırıldı.

Haber 25-07-24 11:19

Düşüş ivmesi devam ediyor: Brent petrolün varil fiyatı 81,14 dolar

Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 81,14 dolardan işlem görüyor. Dün 82,23 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 81,71 dolar seviyesinde tamamladı.

Finans 25-07-24 11:18

SON DAKİKA: Bakan Işıkhan duyurdu: SGK belediyelerin prim borcu için harekete geçti: Borç bildirimleri gönderildi

Son dakika haberi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, belediyelerin Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) toplam prim borcunun 96 milyar lirayı bulduğunu belirterek, "Bu noktada yapılması gereken neyse, usulüne uygun şekilde duruma müdahale edilmesi gerekiyor. SGK'ye olan prim borçlarının bir an önce tahsil edilmesi gerekiyor." dedi.

Finans 25-07-24 11:16

SON DAKİKA: Herkes o haberi beklerken altın ters köşe yaptı! Altın fiyatları gözünü saat 15.30'a çevirdi! Her şey değişebilir... (25 Temmuz Perşembe gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Son dakika haberi: Rekor üstüne rekor beklenirken altın yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altında düşüş sürüyor. Altın fiyatlarındaki düşüş devam eder mi? Altın fiyatları TSİ ile 15.30'da açıklanacak ABD büyüme verilerine odaklandı. Büyüme verilerinin ardından tablo terse dönebilir. (25 Temmuz Perşembe gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 25-07-24 10:35

25 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 25 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 25 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 25 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 25-07-24 09:20

Araç sahipleri dikkat: Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! MOTORİNE İNDİRİM geldi! 45 TL'ye yükselmişti ama tabelalar güncellendi (25 Temmuz Perşembe benzin-motorin fiyatı)

Araç sahiplerini ilgilendiren son dakika gelişmesi yaşandı. ÖTV zamlarının ardından araç sahipleri akarkayıt fiyatlarına yeni zam gelip gelmeyeceğini merak ederken bu kez indirim haberi geldi. Motorin fiyatlarındaki düşüş akaryakıt tabelalarına yansıdı. Motorine ne kadar indirim geldi, yeni fiyatlar neler? (25 Temmuz Perşembe güncel benzin motorin ve LPG fiyatları)

Finans 25-07-24 08:03

'Baldız tehlikeli sularda yüzüyor' sözleri olay olmuştu! İpek Filiz Yazıcı'ya o kare soruldu! Ne diyeceğini bilemedi

İki sene önce Roma'da ani bir kararla evlenen Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı çifti sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Yazıcı son olarak kocası ve kardeşinin bir karesini paylaşarak 'Baldız tehlikeli sularda yüzüyor' ifadelerini kullanmış ve tepki çekmişti. Ünlü isme o kare yeniden sorulunca ne diyeceğini bilemedi...

Magazin 25-07-24 07:26

SON DAKİKA | AFAD duyurdu: Tokat'ta 4 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: AFAD, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde Richter ö lçeğine göre 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Haber 24-07-24 23:31

Son dakika! Nepal'de kalkış yapan uçak kaza geçirdi: 18 ölü, görüntüler ortaya çıktı

Son dakika haberi: Nepal’in başkenti Katmandu’da 19 kişinin bulunduğu bir uçağın kalkıştan kısa süre sonra kaza yapması sonucu 18 kişi hayatını kaybetti. Kazada sadece pilotun yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Öte yandan olayın görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 24-07-24 17:34

Son dakika | İYİ Parti'de istifa depremi: Nimet Özdemir de gönül bağını kopardı! Koltuk sayısı 32'ye düştü

Son dakika haberi: İYİ Parti'de ardı arkası kesilmeyen istifalara yenisi eklendi. Son olarak İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir kararını duyurdu.

Haber 24-07-24 15:46

Bingöl'de deprem hendekleri kazıldı! Uzmanlar bu 3 sorunun peşine düştü

Türkiye deprem gerçeği ile yüzleşmeye her gün ufak sarsıntılar yaşayarak devam ederken önemli bir gelişme de Bingöl’de yaşandı. Üç bakanlık öncülüğünde TÜBİTAK'ın desteklediği proje kapsamında araştırma ekibi aralarında Yedisu fay hattının da bulunduğu alanda toprağı kazarak inceleme yapıyor. Uzmanlar araştırmasında “Bir sonraki deprem ne zaman olur?” sorusuna yanıt arıyor. İşte son dakika deprem haberinin detayları…

Haber 24-07-24 14:41

Uzmanı 'başvurularda artış var' diyerek uyardı! Basit görülen büyük tehlike: Komaya kadar gidebiliyor!

Dışarıda yenen yemekler, tarihi geçmiş gıdalar ve diğer bazı nedenlerden ortaya çıkabilen gıda zehirlenmesi durumu günümüzde yaygın yaşanan durumlardan biri. Son zamanlarda sıklıkla gündeme gelen gıda zehirlenmesine ilişkin konuşan Başhekim Uzm. Dr. Fatih Mehmet Velibeyoğlu, böyle bir durumda bir an önce acile başvurulması gerektiğini çünkü şuur bulanıklıkları ve komaya kadar giden bir süreç olduğunu ve birçok durumu tetikleyecek akut komplikasyonlarının da görülebileceğini ifade etti.

Haber 24-07-24 14:23

SON DAKİKA: Fenerbahçe taraftarının uzun süredir beklediği Faslı golcü Youssef En-Nesyri transferi bitti! Mourinho ile duyuruldu...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri! Sarı lacivertlilerin uzun süredir gündeminde olan yıldız golcü Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe tarafından resmen açıklandı. Faslı forvet bugün İstanbul'a geliyor. Daha önce Sevilla ile hem dünya kupasında hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir performans ortaya çıkan En-Nesyri, kariyerine Fenerbahçe'de devam edecek.

Spor 24-07-24 11:38

Dolar/Türk Lirası tahmini! 6 ay sonrası için dev bankadan açıklama: 'Ağır bir iş yapmak zorundaydı...'

HSBC, son raporunda reel politika faizinin kasım ayından itibaren önemli ölçüde pozitif olacağını belirterek, "Şimdilik 4. çeyrekte başlayacak faiz indirimlerinin bir miktar erken olabileceğini düşünmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. Dev banka dolar/TL için de dikkat çeken bir analiz yaptı. Yıl sonunda döviz kurunun geleceği rakamı açıkladı.

Finans 24-07-24 10:38

SON DAKİKA |MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! PKK'nın sözde Süleymaniye sorumlusu öldürüldü

Son dakika haberi: MİT, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik Irak'ın kuzeyinde bokta operasyon düzenledi. Örgütün sözde Süleymaniye sorumlusu Ömer Fırat etkisiz hale getirildi.

Haber 24-07-24 10:27

24 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 24 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 24 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 24 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 24-07-24 09:20

Son dakika: Akaryakıta indirim geliyor! Motorin ve benzin 45 liraya yükselmişti: Tarife bu gece değişecek (24 Temmuz Çarşamba benzin-mazot-LPG fiyatı)

Temmuz ayının gelmesiyle ÖTV artışı da dahil edilen akaryakıt fiyatları milyonlarca araç sahibinin gündeminde kalmaya devam ediyor. ‘Benzin-mazot fiyatı ne kadar, kaç TL?’, ‘Bugün akaryakıta indirim-zam var mı?’ gibi sorular merak edilirken son dakika gelişmesi yaşandı. Dizel araç sahipleri dikkat! Motorine indirim geliyor… İşte 24 Temmuz 2024 Çarşamba güncel benzin ve mazot litre fiyatı…

Finans 24-07-24 08:23

Son dakika | E-5'te zincirleme kaza! 15 araç birbirine girdi

Son dakika haberi: İstanbul'da sabah saatlerinde feci bir kaza meydana geldi. Esenyurt E-5 Karayolu Haramidere mevkii Avcılar istikametinde 15 araç birbirine girdi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, gelen ilk bilgiler arasında yaralıların olduğu yer aldı. Kaza nedeniyle yolun Edirne istikametindeki trafik akışı tek şeritten sağlanırken bölgede uzun araç kuyruğu oluştu.

Haber 24-07-24 08:22

SON DAKİKA: Merkez Bankası'ndan yeni adım! Bankalara talimat gönderildi: Altın ve döviz karşılığı swap ihaleleri düzenleyebilecek!

Son dakika haberi... Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'ndan likidite sterilizasyonu için yeni adım geldi. Satım yönlü altın ve döviz karşılığı swap ihaleleri düzenlenebilecek.

Finans 23-07-24 16:57

Son dakika | 'Ötanazi' kelimesi çok tartışılmıştı! AK Parti'den 'katliam yasası' tepkisi... Yakarız, yıkarız gibi ifadeler yanlış

Son dakika haberi: AK Parti MKYK toplantısının ardından basın toplantısı düzenleyen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sahipsiz sokak hayvanlarına ilişkin düzenlemeden 'ötanazi' kelimesinin çıkarılmasına ilişkin "Bunu bir katliam yasası gibi sunmak oldukça yanlıştır. Bahsettiğiniz kelimenin değiştirilmesi ortak bir akılla sorunu çözmek istediğimizi net bir şekilde gösteriyor" diye konuştu.

Haber 23-07-24 16:52

Defne Samyeli sokak hayvanları düzenlemesi sonrası patladı! Kapalı kapılar ardında oylamalar ne kadar demokratik?

Hayvanları Koruma Kanunu’nda değişiklik öneren yasa teklifinin, sağlıklı hayvanlara 'ötanazi' öngören ve kamuoyunda en çok tartışma yaratan 5. Maddesi günlerdir gündemde. Defne Samyeli oylamanın yapılış tarzına ve yasaya isyan etti.

Magazin 23-07-24 15:39

SON DAKİKA: Merkez Bankası kararını duyurdu! Uzmanlardan ilk yorum geldi! Ne araba ne ev! Şu an zamanı değil, ilave düzenlemeler gelebilir!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası son dakika faiz kararını duyurdu. Banka beklentilere paralel olarak politika faizini yüzde 50'de sabit bırakırken uzmanlardan da ilk değerlendirmeler geldi.

Finans 23-07-24 15:01

Son dakika | Bahçeli'ye 154 kişilik liste yanıtı gecikmedi! Özgür Özel: Gün gelecek, vicdanı rahat olmayanlar o ikisinden hesap soracak

Son dakika haberi: MHP'nin şikayetçi olduğu 154 kişilik listede yer alan CHP lideri Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye yanıt geldi. Bahçeli bugünkü basın toplantısında 154 kişiyle hesaplaşacaklarını söylemişti. Özgür Özel, "Sinan Ateş'in yerde bıraktıkları naaşına sahip çıkan 154 kişiyi fişliyorlar, hedef gösteriyorlar, 'hesaplaşacağız' diyorlar. Bizim vicdanımız, gönlümüz rahat" diye konuştu.

Haber 23-07-24 14:50

Son dakika | Mersin'deki skandal halaya katılanların kimlikleri belirlendi! Terörist elebaşı için sloganlar atmışlardı

Son dakika haberi: Mersin'deki skandal 'terör halayı' görüntülerinin yankıları sürüyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili son gelişmeyi duyurdu. Kimlik tespitleri yapılan şüphelilerle ilgili detayları açıklayan Yerlikaya, şüphelilerin yakalandığı anların görüntülerini de paylaştı.

Haber 23-07-24 14:37

SON DAKİKA: Merkez Bankası FAİZ KARARI açıklandı! Politika faizi belli oldu! Temmuz enflasyonu için dikkat çeken öngörü: Artacak

Son dakika haberi… Merkez Bankası merakla beklenen faiz kararını açıkladı. Enflasyonun düşmesinin ardından faiz indirimi geleceği iddialarına Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan temkinli yaklaşmıştı. Fatih Karahan başkanlığında toplanan Para Politikası Kurulu (PPK) TCMB temmuz ayı politika faizi kararı için duyuru yaptı. Merkez Bankası beklentilerle paralel şekilde politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı.

Finans 23-07-24 14:00

SON DAKİKA: TFF, MHK Başkanlığına Ferhat Gündoğdu'yu getirdi

Son dakika haberi: TFF, MHK Başkanlığına Ferhat Gündoğdu'nun getirildiğini açıkladı.

Spor 23-07-24 13:38

Çöpten çıkanlar akıllara durgunluk verdi! Altın, dolar... 'Sektör çok büyük' deyip açıkladı: İkinci el pazarı bile var

Her gün tonlarca atığın toplandığı Antalya’da çöpe atılanlar geri dönüşüm işçilerini dahi şaşırtıyor. Elbiseden ayakkabıya, elektronikten ziynet eşyasına kadar akla gelebilecek her şeyle karşılaşan çalışanlar, kentte en çok israfın ekmek ve gıda ürünlerinde yaşandığını belirtti. İşçiler "Çöpten cüzdan, altın, dolar dahi çıkıyor" dedi. Antalya Geri Dönüşüm Çalışanları Derneği Başkanı Kemal Şentürk geri dönüşümün 2. el pazarına dönüştüğünü ve haftada 1 kurulan bir pazarları dahi olduğunu belirtti.

Haber 23-07-24 12:22

SON DAKİKA: Seçileli 5 gün olmuştu! İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimindeki Bayram Saral istifa ettiğini açıkladı!

Son dakika... Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesinde bulunan Avukat Bayram Saral istifa ettiğini açıkladı.

Spor 23-07-24 12:12