Toprak Ana Haberleri

Çanakkale'de eşini katletmişti! Kan donduran ifadeler: 'Balya ipini eşimin boğazına doladım', 'Çukura attık ve molozlarla kapattık'

Çanakkale'de Saliha Gizem Yıldızhan, boşanma aşamasındaki eşi tarafından katledilmişti. Fırat Yıldızhan ile cesedi gömmesine yardımcı olan kardeşi hakkında istenen cezalar belli oldu. Mahkemede katil Yıldızhan "Bir anlık öfke ile yanında bulunan balya ipini eşimin boğazına doladım ve sıkmaya başladım" dedi. Kardeşi ise "Ağabeyim Fırat ile birlikte cesedi Çavuşköy yakınlarında su kanalı için açılmış çukura attık ve üzerini toprak, molozlarla kapattık" dedi.

Haber 2024-07-26 16:32:05

MasterChef Türkiye'de tansiyon yükseldi... Yarışmacılar birbirine girince Somer Sivrioğlu kendini tutamadı

MasterChef Türkiye 2024 sezonunun ana kadrosu şekilleniyor. Yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği yarışmanın son bölümünde tansiyon yükseldi. Deniz ve Leyla arasında gerilim tırmanınca araya şef Somer Sivrioğlu girdi. Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-07-25 11:10:02

Borsa güne yatay başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,02 azalışla 10.989,16 puandan başladı. Sektör endeksleri içerisinde en çok kazandıran yüzde 0,69 ile taş, toprak, en fazla kaybettiren yüzde 0,94 ile menkul kıymet yatırım ortaklığı oldu.

Finans 2024-07-25 10:24:57

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,12 yükselişle 11.185,98 puandan başladı. Sektör endeksleri içerisinde en çok kazandıran yüzde 0,74 ile taş toprak, en fazla kaybettiren yüzde 0,16 ile menkul kıymet yatırım ortaklığı oldu.

Finans 2024-07-23 10:02:24

Aşırı sıcaklara dikkat: Kalp krizi riskini 2 kar artırıyor! Özellikle o gruplar dikkat etmeli

Havaların aşırı ısınması bazı hastalıkları da beraberinde getirdi. Sıcak çarpması vakalarının bir hayli artış gösterdiği günlerde bu kez kalp krizi riskine dikkat çekildi. Sıcaklık artışının özellikle ileri yaştaki bireylerde kalp krizi riskini tetiklediği belirtildi. Trakya Üniversitesi (TÜ) Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Servet Altay, 20 derecenin üzerindeki her bir derecelik sıcaklık artışının 65 yaş üstü bireylerde kalp krizi riskini yüzde 2 yükselttiğini söyledi.

Haber 22-07-24 11:34

MasterChef'in yeni yarışmacısı Ayşe Ekiz oldu! Yayladan çektiği katılım videosu sosyal medyayı salladı

MasterChef Türkiye 2024’ün ana kadrosuna katılan dokuzuncu isim Ayşe Ekiz oldu. Ayşe'nin katılım videosu sosyal medyayı salladı ve genç yarışmacıya dair pek çok yorum yapıldı. Ayşe için yapılan yorumlar dikkat çekti.

Magazin 22-07-24 08:59

MSB'den Suriye ile 'normalleşme' açıklaması: Terör koridoruna karşı bölgedeyiz

Suriye ile normalleşme sürecine ilişkin MSB'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada "Bir terör koridorunun kurulmasını engellemek için Suriye’de bulunmaktadır. Türkiye, Suriye’nin toprak bütünlüğüne en fazla katkı sağlayan ülkedir" İifadelerine yer verildi.

Haber 18-07-24 12:09

Hull City’e Türkiye’den ana sponsor desteği

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin yeni ana sponsoru, forma arkası ve akademi sponsoru Safiport oldu. Yapılan anlaşma gereği 2024/25 sezonu boyunca A takım formalarının arkasında ve U8 ile U21 takımları arasındaki tüm akademi formalarının önünde sponsorun logosu yer alacak.

Spor 18-07-24 07:46

Hull City’e Türkiye’den ana sponsor desteği

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin yeni ana sponsoru, forma arkası ve akademi sponsoru Safiport oldu. Yapılan anlaşma gereği 2024/25 sezonu boyunca A takım formalarının arkasında ve U8 ile U21 takımları arasındaki tüm akademi formalarının önünde sponsorun logosu yer alacak.

Spor 17-07-24 16:48

En lezzetli ve pratik aşure tarifi! Muharrem ayına özel aşure nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Aşure gününün gelmesiyle beraber tam kıvamında aşure tarifi araştırılmaya başladı. Ana malzeme olarak buğday, pirinç, kuru fasulye, nohut, şeker ve su gibi malzemeler kullanılan aşure tarifine hangi malzemenin ne zaman konacağı aşurenin lezzeti açısından önemli. Muharrem ayına özel bu lezzetli aşure tarifini kolayca yapabilir ve komşularınıza dağıtarak gönüllerini hoş edebilirsiniz. İşte en lezzetli ve pratik aşure tarifi...

Yemek 16-07-24 10:25

Trump'a suikast girişiminde 'siyah şapkalı kadın' detayı! Görüntüler ortaya çıktı, akıllara Kennedy suikastındaki 'siyah şemsiyeli adam' geldi

Donald Trump'a yönelik suikast girişimi tüm dünyayı sarsarken, saldırının yapıldığı ana ait görüntülerde Trump'ın tam arkasında bulunan siyah şapkalı kadın dikkat çekti. Kurşunların gelmeye başladığı ve silah seslerinin duyulduğu andaki tavırları gündem olan kadının yüzündeki tebessüm soru işareti yarattı. Siyah şapkalı kadının görüntüsü, 22 Kasım 1963'te dönemin ABD Başkanı John F. Kennedy'nin uğradığı suikast sırasındaki 'siyah şemsiyeli adam'ı akıllara getirdi.

Manşet 15-07-24 10:39

Aydın'da kahreden olay! İşçiler toprak altında kaldı, 3 kişi hayatını kaybetti

Aydın'da DSİ’nin içme suyu isale hattı çalışması yapılırken, göçük meydana geldi. Toprak yığını altında kalan taşeron firmaya ait 3 işçi hayatını kaybederken, 1 işçi yaralı olarak kurtarıldı.

Haber 14-07-24 19:50

Trump'ın ağzından dökülen tek kelime ikonikleşti: Saatler içinde dünya tarihine geçen kare! Yeni bir sembol haline gelecek

Donald Trump'a suikast girişiminde kameralara yansıyanlar şimdiden dünya tarihinin en ikonik karelerinden bazıları haline geldi. Dünya basını Trump'ın elini havaya kaldırıp yumruk yaptığı ana dikkat çekti. Ayrıca Trump'ın sağ kurtulduktan sadece saniyeler sonra ağzından dökülen tek kelime de manşetlerde vurgulandı.

Haber 14-07-24 12:57

Trump vurulunca hüngür hüngür ağlamış! Cem Uzan'ın mesajı sosyal medyada olay oldu: Dostum Donald...

Yaşamını Fransa'da sürdüren Cem Uzan ABD eski başkanı ve Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın uğradığı suikast girişimi sonrası hüngür hüngür ağladığını açıkladı. Trump'ın saldırıya uğradığı ana ait görüntüleri paylaşan Uzan, "Dostum Donald! Daha yapacak çok işin var" dedi.

Haber 14-07-24 12:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye ile yeni dönem mesajı: 'Temenni ediyorum ki yakın bir zamanda somut adımları atarız'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Esad'a yaptığı görüşme çağrısı ile ilgili bir soruya "Görevi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a verdim, muhataplarıyla görüşmek suretiyle işin bütün yol haritasını belirleyecekler. Bu inşa sürecinin en önemli adımı da Suriye ile yeni bir dönem başlatmaktan geçtiğini söylüyoruz. Şu ana kadar bu süreç olumlu istikamette gelişti. Temenni ediyorum ki yakın bir zamanda somut adımları da atarız" yanıtını verdi.

Haber 12-07-24 21:00

Ginseng nedir, faydaları nelerdir? Ginseng neye iyi gelir?

Ana yurdu Çin ve Kore olarak bilinen ve bir Uzak Doğu bitkisi olan ginseng, son yıllarda adı tüm dünyaya yayılmış ve oldukça popüler hâle gelmiştir. Çeşitli amaçlarla kullanılabilen ginseng bitkisinin farklı formlarda birçok yararı olduğu ve insan sağlığına faydalı olduğu kabul edilmiştir.

Haber 12-07-24 17:05

Bakan Kurum'dan deprem konutları açıklaması! Yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adıyaman'da incelemelerde bulunurken, "Şu ana kadar 76 bin konutumuzun tüm deprem bölgesinde teslimlerini gerçekleştirdik. Yıl sonuna kadar inşallah 200 bin konutun teslimini gerçekleştiriyor olacağız" dedi.

Finans 12-07-24 15:48

Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon açıklaması: Ana eğilim geriledi

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan enflasyon değerlendirmesi geldi. Bakan Karahan enflasyonda ana eğilimin gerilediğine işaret etti. Karahan sıkı para politikası duruşunun da devam ettiğini belirtti.

Finans 11-07-24 14:18

Buğdayda ithalat yasağı 15 Ekim'den önce kaldırılmayacak

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal'dan buğday ithalatına ilişkin olarak yeni açıklama geldi. Güldal, "15 Ekim'e kadar olan ithalat yasağı, hasat döneminin bitmesi, üreticilerimizin ürünlerinin ticarete konu edilmesi sürecinden önce kesinlikle esnetilmeyecek" dedi.

Finans 11-07-24 12:34

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,19 yükselişle 10.817,56 puandan başladı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 0,87 ile taş toprak olurken, en çok kaybettiren yüzde 0,73 ile iletişim oldu.

Finans 10-07-24 10:03

Aslında çocukları için ülkeyi terk etti… Tuba Büyüküstün’ün ikizleri Maya ve Toprak kocaman oldu! 'Biri anneye biri babaya benziyor'

Şimdilerde Netflix'te yayınlanan Zeytin Ağacı'nın ikinci sezonu ile gündemde olan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün uzun zamandır gözlerden uzak bir şekilde Paris'te yaşıyor. Zaman zaman projeleri için ülkeye gelen Büyüküstün kızları Maya ve Toprak için orada yaşadığını açıklayarak önümüzdeki sene de Paris'te olacağı söyledi. Büyüküstün'ün Onur Saylak ile evliliğinden olan ikiz kızlar şimdilerde büyüdü ve kocaman oldular...

Magazin 09-07-24 08:31

Yatırımcı talebinde yüzde 137 artış! İlk yarıda 22 şirket halka arz edildi

Halka arzlar şirketler için alternatif finansman kaynağı, yatırımcının ise ilgi odağı olmaya devam ediyor. İlk yarıda talep toplama işlemini tamamlayan 22 şirketin 6'sı ana pazarda, 14’ü yıldız pazarda işlem görmeye başladı. Haziran sonunda talep toplayan 2 şirket ise temmuz başında yıldız pazarda işleme açıldı.

Finans 04-07-24 12:02

Dünya Altın Konseyi: Altının ons fiyatı çoğu varlık sınıfını geride bıraktı

Dünya Altın Konseyi, altının ons fiyatının yılın ilk yarısında yıllık bazda yüzde 12 artarak çoğu ana varlık sınıfını geride bıraktığını bildirdi. Enflasyon oranlarının "nispeten" yüksek kaldığına ancak merkez bankalarının faiz indirimlerine hazırlandığına işaret edilen raporda, “Ancak işler nadiren planlandığı gibi gider ve altın gibi küresel ekonomi de bir itici güç bekliyor gibi görünüyor.” ifadesine yer verildi.

Finans 02-07-24 17:38

Hamilelik belirtileri nelerdir? Hamilelik belirtileri ne zaman başlar?

Hamilelik, bir kadının rahminde bir bebeğin geliştiği süreçtir. Bu süreç, genellikle 40 hafta (yaklaşık 9 ay) sürer. Hamilelik dönemi üç ana evreye ayrılır. Peki, hamilelik belirtileri nelerdir? Hamilelik belirtileri ne zaman başlar?

Haber 30-06-24 23:00

Dursun Özbek'ten kafa karıştıran açıklama! ''Hiçbir oyuncumuza teklif gelmedi''

Galatasaray'da forma sponsorluğu için imza töreni düzenledi. Transferler hakkında açıklamalarda bulunan Dursun Özbek, şu ana kadar hiçbir oyuncularına teklif gelmediğini ifade etti.

Spor 28-06-24 11:24

Görüntüler Hopa'dan! Toprak ve kaya parçaları caddeye düştü... Bir bina boşaltıldı

Artvin’in Hopa ilçesinde dün etkili olan şiddetli yağış heyelanlara neden oldu. Heyelan anı ise vatandaşlar tarafından kameraya kaydedildi.

Haber 27-06-24 13:02

Ne Mbappe, ne Ronaldo... A Milli Takım'ın milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu, adını o listeye yazdırdı!

EURO 2024'te Avrupa Şampiyonası sona ererken, grup aşamalarının en iyileri de belli oldu. Şu ana kadar şampiyonada 10 veya üstünde gol şansı yaratan sadece 3 oyuncu varken, bunların biri milli takımımızdan...

Spor 27-06-24 10:33

Devraldığı nasıl yazılır? Devraldığı ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Dilimizi oluşturan gerek yazım şekli gerekse okunuş biçimleriyle birbirinden farklı olan çeşitli sözcükler mevcuttur. Dilimizin en zengin diller arasında yer almasının ana nedenlerinden biri birleşik sözcüklerin varlığıdır. Birleşik sözcüklerin özellikle yazım stilinde birçok kullanıcı arada kalmakta ve genellikle kelimeleri yanlış yazmaktadır. Devraldığı sözcüğü de imla hatası yapılan kelimeler arasında bulunmaktadır. Peki, devraldığı nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 26-06-24 19:23

Yer: Mersin! Kendisini otomobil zanneden adam trafiği birbirine kattı... Polisin sen yayasın, sağa çek anonsunu bile duymadı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Mersin'de bir sokakta çekilen görüntülerde bir adam kendisini otomobil zannederek üstsüz bir şekilde trafiğe çıktı. Ana yolda arabaların arasında yürüyen ve sinyal veren adamın polisle yaşadığı ilginç diyalog sosyal medyada gündem oldu. Polis adamı, "Sen yayasın sağa çek" diyerek uyardı.

Trend 26-06-24 10:49

SSK, Bağkur, memur emeklileri... 18 bin TL'ye kadar çıkmıştı, zamlı maaşların ardından onlar da artacak! Yüksek promosyon için SGK Uzmanı'ndan ipucu, o tarihi bekleyin!

SSK, Bağkur ve memur emeklilerinin geri sayımı başladı. Zamlı maaşlar için sayılı günler kaldı. Bankaların emekli promosyonu yarışı kızışmıştı, haziran enflasyonunun açıklanmasının ardından miktarların daha da yükselmesi bekleniyor. Şu ana kadar en yüksek emekli promosyonunda 18 bin TL görüldü. Temmuz ayından sonra rakamlar yükselir mi, promosyon için hangi tarihte başvurmak daha iyi olur? İşte detaylar...

Finans 26-06-24 09:38

Bazı il başkanları değişti, ana kademede neler olacak? Cübbeli Ahmet seçimin faturasını kesti: Derhal istifa etsin!

31 Mart seçimlerinde tarihinde ilk kez ikinci parti durumuna düşen AK Parti'de mağlubiyetin ardından değişimin geleceği konuşuluyordu fakat değişim gerçekleşmedi. AK Parti'de dün 7 il başkanı görevlerinden alındı yerlerine yeni isimler atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ana kadrosu ise devam ediyor. Cübbeli Ahmet, faturayı kesti!

Haber 26-06-24 06:57

TMO duyurdu: Ödemeler üreticilerin hesaplarında

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), hububat alım bedellerinin bugün itibarıyla üreticilerin hesaplarına aktarıldığını bildirdi.

Finans 25-06-24 12:16

Çocuklarda ishale dikkat! İnsandan insana özellikle de bir çocuktan diğerine kolaylıkla bulaşabilir

İshalin çocuk sağlığı açısından önemli bir konu olduğunu ve dünya genelinde yaygın bir rahatsızlık olarak karşımıza çıktığını belirten Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Mesut Arslan, yeterli sıvı tedavisi ishallerin ana tedavisini oluşturduğunu söyledi.

Kadin 25-06-24 11:27

Milyonların gözü o tarihte! Memur ve memur emeklilerinin zammı belli oluyor: Uzman isim iki ayrı oran verdi

Milyonlarca memur, memur emeklisi, SSK ve Bağkur emeklilerinin gözü artık 3 Temmuz'da. Haziran ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla yeni zamlı maaşlar da belli olacak. Şu ana kadar 5 aylık veriler kesinleşti. Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş hem memur ve memur emeklisi için hem de SSK ve Bağkur emeklileri için 2 ayrı oran duyurdu. Memurlara ve emekliler için yapılacak zam oranı kaç? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Finans 24-06-24 15:25

MasterChef yarışmacısı Hortum hepimizi yuttu diyerek herkesi şaşırttı! Anlattıkları üzdü

MasterChef'te ana kadro için elemeler sürerken yarışmaya katılan Arzu Çoban 12 yaşında yaşadığı zorlukları şeflerle paylaştı. Yarışmacı hikayesi ile tüm izleyenleri hüzne boğdu. Yarışmacının ailesinin hortuma kapılma hikayesi ise şaşkınlık yarattı.

Magazin 24-06-24 12:14

Pil fabrikasında patlama ve yangın! 20 ölü...

Güney Kore'nin başkenti Seul, güne korkunç bir yangın haberiyle uyandı. Bir lityum pil fabrikasında çıkan yangında şu ana kadar 20 kişi ölürken, ekipler yangını söndürebilmek için seferber olmuş durumda. Pillerin hala patlıyor olması ekiplerin işini zorlaştırıyor.

Haber 24-06-24 11:18

Salda Gölü çevresine bırakıldı! Gören hemen telefonuna sarıldı

Doğa Koruma ve Milli Parklar ile Tarım ve Orman Bakanlığı’nın düzenlenen proje ile Salda Gölü çevresine bırakılan 23 kızıl geyikten biri vatandaşlar tarafından görüntülendi. Toprak yol üzerinde otlayan kızıl geyiğin yanına kadar yaklaşan vatandaşa kendini sevdiren geyik daha sonra oradan uzaklaştı.

Haber 22-06-24 16:27

Bu uygulamaya bakmadan ev satın almayın! Tamamen ücretsiz: İşte her vatandaşın kullanabileceği Deprem Bilgi Sistemi

6 Şubat depremlerinden sonra Türkiye'deki herkesin ana gündemi yapıların sağlamlığı oldu. Yapılar kadar önemli bir konu daha var, o da zemin. Ancak zeminin sağlamlığını ölçebilecek bir teknolojiye herkes ulaşmıyordu. Yeni geliştirilen Deprem Bilgi Sistemiyle isteyen her vatandaş istediği bölgenin zeminin durumunu ücretsiz öğrenebilecek. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında geliştirilen uygulamada bilgiler Amerikan Jeoloji Servisi'nden alındı.

Haber 22-06-24 15:07

Rize’de toprak kayması! O anlar kamerada

Rize’de meydana gelen toprak kayması cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 22-06-24 09:30

Bayram tatilinin bilançosu ağırlaşmaya başladı! 62 ölü, 8 binden fazla yaralı

Bayram tatilinin artık sonlarına yaklaşılırken trafik kazalarından gelen acı haberler de artmaya başladı. Şu ana kadar 7 günlük süre içinde hayatını kaybedenlerin sayısı 62 olarak açıklanırken, 8 binden fazla insanın da yaralandığı belirtildi.

Haber 22-06-24 08:51

Bugünlerde nasıl yazılır? Bugünlerde ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Dilimizde yaygın olarak kullanılan çok sayıda sözcük bulunmaktadır. Bu sözcüklerin kimi zaman yazımında imla hatası görülebilmektedir. Bu hataların görülmesinin ana nedenleri arasında kelimelerin yazım stiliyle yazılış şekillerinin birbirinden ayrı olmasıdır. Bu noktada yazımında yaygın olarak yazım yanlışına rastlanılan kelimelerden biri bugünlerde sözcüğüdür. Peki, bugünlerde nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 21-06-24 19:13

Krema tarifi: Krema nasıl yapılır?

Hem tatlılarda, hem çorbalarda hem ana yemeklerde kullanabileceğiniz lezzetli bir krema tarifimiz var. Aşağıda verilen malzemeleri ve tarif aşamalarını kullanarak dolapta 2 gün boyunca saklayabileceğiniz 1 kavanoz krema hazırlayabilirsiniz.

Yemek 21-06-24 18:38

Diyarbakır'da büyük yangın! Yerleşim yerlerine de sıçradı... 6 ölü, 9'u ağır 43 yaralı

Diyarbakır'ın Çınar ilçesi ile Mardin'in Mazıdağı ilçesi arasında çıkan yangın, etkili olan rüzgar sebebiyle hızla yayıldı. Yerleşim yerlerine de sıçrayan yangında şu ana kadar 6 kişi hayatını kaybederken, 9'u ağır 43 kişi yaralandı. Diyarbakır ve Mardin valileri yaptığı açıklamalarda yangının hem Diyarbakır hem de Mardin'de kontrol altına alındığını açıkladı.

Haber 21-06-24 01:21

Şanlıurfa'da acı tablo! Vali Şıldak: Şu ana kadar 12'si çocuk 17 kişi boğularak öldü!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kent genelinde bu yıl sulama kanalı ve göletlerde 17 kişinin boğulduğunu belirterek, "Sulama kanalları, barajlar ve göletler yüzmek ve serinlemek için uygun değildir. Buralarda suya girilmesi yasaklanmıştır ve son derece tehlikelidir" uyarısında bulundu. Boğulan 17 kişiden 12'sinin çocuk olduğu öğrenildi.

Haber 20-06-24 11:33

Bayram tatilinin acı bilançosu: 36 ölü 6 bin 550 yaralı

Geçen hafta cuma günü mesai bitimiyle beraber 9 günlük tatil resmen başlamıştı. Tatil için yollara çıkan vatandaşlar büyük kalabalıklara neden oldu. Şu ana kadar gerçekleşen kazalarda ise 36 kişi hayatını kaybetti, 6 bin 550 kişi ise yaralandı.

Haber 20-06-24 10:02

Etli güveç tarifi: Etli güveç nasıl yapılır?

Özel bir günde ya da sevdiklerinizle bir arada olmaya bahane bir yemek davetinde hem lezzetli hem doyurucu hem de şık bir ana yemek tarifi arıyorsanız etli güveç tarifine mutlaka göz atmalısınız. Bu tarif hem yapımı kolay hem de çok lezzetli bir tarif.

Yemek 17-06-24 20:50

Fırında somon tarifi: Fırında somon nasıl yapılır?

Lezzetli sofralar hazırlamayı, keyifli sohbetler edilen davetlerde sevdiklerinizle bir araya gelmeyi sevenler için enfes bir ana yemek tarifimiz var. Bir yemek davetinde dostlarınıza ya da ailenize deniz mahsulü konseptli bir sofra hazırlayabilir, ana yemek olarak aşağıda tarifini görebileceğiniz fırında somon yapabilirsiniz.

Yemek 17-06-24 20:18

Peru'da 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Otoyolda toprak kayması yaşandı

Güney Amerika ülkesi Peru'da 6 büyüklüğünde deprem oldu. ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS), merkez üssü Peru'nun Arequipa bölgesine bağlı Caraveli kenti olan 6 büyüklüğündeki depremin, yerin 19 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini bildirdi.

Haber 17-06-24 01:06

Yerlisi yabancısı... Peş peşe indiler! Antalya'da rekor kırıldı: Dakikada 1 uçak...

Antalya Havalimanı'nda arife gününde 1100 uçak ve 200 bin yolcu trafiği yaşandı. 9 günde 1 milyonun üstünde tatilcinin beklendiği Antalya'da neredeyse dakikada 1 uçak trafiği oluştu. Arife günündeki uçak ve yolcu trafiği, bu yılın şu ana kadarki en yüksek rakamları oldu.

Finans 16-06-24 11:24