Happy Lift Haberleri

Sosyal medya fenomeni Rebecca Goodwin itirafıyla şaşkına çevirdi! Cinsel organ açıklaması sosyal medyayı salladı

Sosyal medya fenomeni Rebecca Goodwin yaptığı birbirinden cesur paylaşımlara ilginç bir cinsel ilişki itirafı da ekledi. Fenomen isim Jaack Maate’nin sorularını yanıtladığı ‘Happy Hour’ podcastinde ideal bir cinsel organın boyutunu açıkladı. Goodwin’in itirafı kısa sürede sosyal medya kullanıcıları arasında gündem yarattı.

Trend 2023-06-01 13:58:07

Ayçiçek yağı 119,95 TL, çay 34,95 TL, salça 28,95 TL! Yetişen alacak! Happy Center'da indirim üstüne indirim!

Temel gıda ürünlerine yapılan zamların ardından bazı marketler enflasyonla mücadele adına indirim kampanyaları düzenliyor. Bu indirimlerden biri de Happy Center'da başladı. Ocak ayı sonuna kadar fiyatların sabitlendiğini duyuran markette ayçiçek yağı 119,95 TL'den, çay 34,95 TL'den ve salça 28,95 TL'den satışa sunuluyor. İşte tüm ayrıntılar...

Finans 2023-01-14 09:50:06

Bir zincir marketten daha 'fiyat sabitleme' hamlesi! Açıklamalar peş peşe geliyor... Sayı ve tarih vererek duyurdular

Enflasyondaki artış karşısında zincir marketlerin attığı adım dikkat çekmiş ve peş peşe Şok, Migros, CarrefourSA, Happy Center gibi zincir marketlerden fiyat sabitleme açıklaması gelmişti. Son olarak bir market daha fiyatlarını sabitleyeceğini duyurdu. Açıklama A101'den geldi ve market, ocak ayı sonuna kadar 2023 üründe fiyat sabitlemeye gitti. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başta olmak üzere kabine üyeleri marketlere bu konuda çağrı yapmıştı.

Finans 2023-01-06 12:26:15

Zincir marketlerden birbiri ardına yeni adım! Hem fiyat sabitlediler hem de indirim yaptılar! Et ve süt ürünleri planları bozabilir

Artan enflasyon karşısında zincir marketlerden şaşırtan bir adım gelmiş ve Şok marketler OCak ayı boyunca 1000 üründe fiyat sabitleyeceğini duyurmuştu. Bu açıklamanın sonrasında Migros, CarrefourSA, Happy Center gibi zincir marketler de fiyat sabitleme ve indirim kararı aldıklarını duyurdu. Ancak et ve süt fiyatları içinse dikkat çeken bir açıklama geldi. Et ve süt ürünlerinde arza bağlı olarak ilerleyen süreçte indirim yapılabileceği duyuruldu.

Finans 2023-01-05 12:00:52

Happy Center çalışma saatleri nedir? Happy Center şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Ev ihtiyaçları için düzenli olarak alışveriş yapılması gerekmektedir. Bunun için çeşitli marketler bulunmakta ve her birinin farklı ürün yelpazesi farklı müşterileri çekmektedir. Ülkenin birçok şehrinde çok sayıda şubesi bulunan marketlerden bir tanesi de Happy Center'dır. Peki Happy Center mesai saatleri nedir?

Haber 09-12-22 16:39

Yaşlanma belirtilerini bu şekilde durdurabilirsiniz

Yaşlanma belirtileri ciltteki ufak hatta belli belirsiz çizgilerle kendini göstermeye başlar ve zaman içinde ilerleyerek devam eder. Son yılların popüler estetik işlemleri sayesinde yaşlanma belirtilerini yavaşlatmak ve durdurmak mümkün. Face lift, dolgu, botoks gibi uygulamalar kadınların imdadına koşuyor.

Kadin 21-09-22 16:23

Ülkemizde 2 milyonun üzerindeki kişinin sorunu!

Dolaşım sisteminin pompası olan kalbin yeteri kadar verimli çalışmayıp vücudun kan dolaşım ihtiyacını karşılamada yetersiz kalması durumuna ‘kalp yetmezliği’ deniyor. Ülkemizde HAPPY (Heart Failure Prevalence and Predictors in Turkey) çalışmasına göre; 2 milyon üzerindeki kişide değişik evrelerde kalp yetmezliği mevcut. Gelecekte bu sayının artması öngörülüyor.

Haber 17-08-22 13:58

Tek operasyonla gençleşmek mümkün mü?

Yüz bölgesinin yaşlanması nedeniyle orta bölge olarak kabul edilen bölgede deformasyon meydana gelir. Bu deformasyonlar deri, yağ dokusu ve kemik yapısını olumsuz etkileyebilir. Tüm bu olumsuz etkilerden dolayı kişi gerçek yaşından daha yaşlı ve yorgun görünebilir. Yaşlanma ve yorgunluk görünümünün azaltılmasına yönelik Trinity Lift yöntemi klasik yöntemlerden farklı olarak yüzdeki bozulmayı ortadan kaldırarak insanların daha genç ve güzel görünmesini sağlayabilir.

Kadin 26-07-22 14:11

Serenay Sarıkaya Umut Evirgen aşklarını ilan etti

Serenay Sarıkaya Umut Evirgen aşkı nihayet gün yüzüne çıktı. Umut Evirgen, sosyal medya hesabından Sarıkaya ile çekildiği bir pozu "Happy birthday bitanem..." sözleriyle paylaşarak aşkı doğruladı.

Magazin 02-07-22 11:05

Happy hour ne demek? Happy hour birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler yardımcı fiillerle, sıfat fiillerle ya da zaman kipleriyle oluşturulabilir. Aynı zamanda bir araya gelirken dilbilgisi kurallarına uygun olacak şekilde değişimler de geçirebilirler. Bu durumlar, birleşik kelimelerin en ince detayına kadar ele alınarak süzgeçten geçirilmesine neden olur. Her biri ayrı ayrı analiz edilen birleşik kelimeler arasında Happy hour birleşik kelimesi de bulunur. Happy hour birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 00:11

Fork-lift ne demek? Fork-lift kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe hem Orta Asya hem de Anadolu coğrafyasında şekillenmiş, özgün bir dildir. Pek çok kişi Türk dili ile yakından ilgilendiğinde hem dilbilgisi yapısı hem de kelime çeşitliliği bakımından bu özgünlüğü fark eder. Özellikle orijinal dili Türkçe olan kitaplar, bu özgünlüğün ve çeşitliliğin ortaya çıkmasına yardımcı olur. Bu kitapları okurken sık rastlanan durumlardan biri de kelimelerin anlamlarının merak edilmesidir. Anlamı yaygın olarak bilinmeyen kelimelerden biri de Fork-lift şeklindedir.. Türkçede sık sık kullanılan Fork-lift kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 23:00

Lift ne demek? Lift kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller ilk ortaya çıktıkları günden bu yana değişmiş, gelişmiş, bölünmüş ve hatta bazıları ölmüştür. Türkçe, hala yaşayan dillerden biridir ve dünyada yaklaşık 250 milyon kişi tarafından konuşulmaktadır. Türkçe, lehçelere ayrılmaktadır. Bu lehçeler kendine has kelimelere sahip olmakla beraber bazı kelimeleri de paylaşmaktadır. Türkçede bulunan bazı kelimeler yaygın olarak bilinmeyebilir. Bilinmeyen kelimeler görüldüğü zaman anlamı araştırılır. Lift kelimesi de anlamı merak edilen ve araştırılan kelimelerden biridir. Lift kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 21:41

Son Nefesime Kadar dizisi neden final yaptı? Son Nefesime Kadar dizisi bitti mi, final mi oldu?

FOX TV'de yayınlanan ve başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay gibi isimler rol aldığı Son Nefesime Kadar dizisi 5. bölümü ile final yaptı. İlgiyle takip edilen dizinin final sebebi ise merak ediliyor. Dizi Happy Valley isimli yapımdan uyarlanmıştı. Peki Son Nefesime Kadar dizisi neden final yaptı? Son Nefesime Kadar dizisi bitti mi, final mi oldu? İşte final sebebi...

Magazin 24-03-22 17:47

Mutlu Canavar Ailesi konusu nedir? Mutlu Canavar Ailesi oyuncuları kimler?

Mutlu Canavar Ailesi filmi televizyon ekranlarında seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. 2017 yapımı olan Mutlu Canavar Ailesi filminin orijinal adı 'Happy Family'dir. Animasyon tarzındaki filmin yönetmenliğini Holger Tappe üstlenmiştir. İşte Mutlu Canavar Ailesi filmi hakkında detaylar...

Trend 03-03-22 19:02

Nurgül Yeşilçay'ın başrol oynadığı Son Nefesime Kadar dizisinin yapımcısı Efe İrvül kimdir? Efe İrvül nereli ve kaç yaşında?

Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban'ın başrollerini paylaştığı Son Nefesime Kadar dizisi izleyiciyle buluştu. Happy Valley adlı İngiliz dizisinden uyarlanan Son Nefesime Kadar dizisi Pastel Film imzası taşıyor. Peki Nurgül Yeşilçay'ın başrol oynadığı Son Nefesime Kadar dizisinin yapımcısı Efe İrvül kimdir? Efe İrvül nereli ve kaç yaşında? İşte Efe İrvül'ün hayatı ve biyografisi...

Magazin 25-02-22 18:03

Son Nefesime Kadar ne zaman, saat kaçta? Son Nefesime Kadar konusu nedir? Uyarlama mı? Oyuncuları kimlerdir?

Son Nefesime Kadar dizisi bu akşam FOX TV'de ilk bölümüyle ekrana gelecek. Bir İngiliz dizisi olan Happy Valley'den uyarlanan dizinin fragmanını izleyenler Son Nefesime Kadar ne zaman, saat kaçta? Son Nefesime Kadar konusu nedir? Uyarlama mı? Oyuncuları kimlerdir? sorularının yanıtını öğrenmek için internette araştırma yapmaya başladı. İşte yeni dizi Son Nefesime Kadar ile ilgili ayrıntılar...

Magazin 23-02-22 18:26

Son Nefesime Kadar kadrosu belli oldu! Nurgül Yeşilçay paylaştı

Happy Valley'nin yerli uyarlaması ‘Son Nefesime Kadar’ adıyla Fox TV'de yayınlanacak. Dizide başrollerde Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban olacak. Nurgül Yeşilçay bu haberi "Geliyor gelmekte olan" diyerek paylaştı.

Magazin 21-01-22 16:18

Gençleşmede yeni trend: Trinity lift uygulamasının avantajları nelerdir?

Yüz bölgesinin yaşlanması nedeniyle orta bölge olarak kabul edilen bölgede deformasyon meydana gelir. Bu deformasyonlar deri, yağ dokusu ve kemik yapısını olumsuz etkileyebilir. Tüm bu olumsuz etkilerden dolayı bu kişi gerçek yaşından daha yaşlı ve yorgun görünebilir. Klasik yöntemden farklı olarak yaşlanmaya ve yorgunluk görünümünü gidermeye uygun Trinity lifting yöntemi; yüz deformasyonunu ortadan kaldırarak kişilerin daha genç ve güzel görünmesini sağlayabilir.

Haber 21-01-22 12:30

EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarı

Gaziantep'teki fuarda MST İş Makinaları, Başak Traktör ve ELS Lift markalarının modelleri de yer aldı

Yurthaber 08-10-21 11:22

Migros, Carrefour, Happy Center kaçta kapanıyor? Marketler kaça kadar açık? İşte yanıtı...

Tam kapanma kararı sonrası Migros, Carrefour, Happy Center gibi marketlerin çalışma saatleri merak edilmeye başlandı. Bu akşam başlayıp 17 Mayıs tarihine kadar sürecek olan tam kapanma süresince marketlerin açık mı kapalı mı olacağı araştırılıyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan yeni genelge ile marketlerin çalışma saatleri de belli oldu. Peki Migros, Carrefour, Happy Center kaçta kapanıyor? Marketler kaça kadar açık? İşte yanıtı...

Haber 29-04-21 13:35

Trinity Lift yöntemiyle daha genç ve canlı bir yüze sahip olun

Güzellik, güzel hissetmek ve güzel olmak dünyadaki herkesin en büyük isteklerinden biridir. Zaman içerisinde cildin elastikiyetini kaybetmesiyle beraber kırışıklıklar ve yüzde çökmeler oluşur. Yüzdeki yaşlanma genellikle 30’lu yaşların sonrasında özellikle orta ve periorbital bölgelerinde yaşanır. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, Trinity lift ile orta yüz, göz ve kaş bölgesinde gençleşme sağlanabildiğini belirtti.

Kadin 28-04-21 15:50

Migros, carrefour, happy center hafta içi ve hafta sonu kaça kadar açık? Zincir marketler kaça kadar açık?

Koronavirüs salgınında vaka sayısını 5 binlere düşürmek için tam kapanma kararı alındı. Buna göre, hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00'da başlayıp 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00'te bitecek şekilde tam zamanlı sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Peki, migros, carrefour, happy center hafta içi ve hafta sonu kaça kadar açık? Zincir marketler kaça kadar açık?

Haber 27-04-21 11:34

Migros, Carrefour, Happy Center çalışma saatleri | Hafta içi ve hafta sonu kaçta açılıyor?

Türkiye’de uygulanan kısmi kapanma kararının ardından sokağa çıkma kısıtlamasında saatler değişti. Buna göre; hafta için 21:00-05:00 olan sokağa çıkma kısıtlaması saatleri; 19:00-05:00 saatlerine çekildi. Migros, Carrefour, Happy Center gibi marketlerin çalışma saatleri de değişti. Hafta içi ve hafta sonu marketlerin çalışma saatleri de yeniden belirlendi.

Haber 14-04-21 13:11

Basketbol: FIBA Şampiyonlar Ligi

Pınar Karşıyaka: 107 - Happy Casa Brindisi: 88 - Türk temsilcisi 8'li finale yükseldi

Yurthaber 06-04-21 21:55

Basketbol: FIBA Şampiyonlar Ligi

Happy Casa: 83 - Pınar Karşıyaka: 79

Yurthaber 10-03-21 00:45

Pınar Karşıyaka, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Happy Casa Brindisi ile yarın İtalya'da karşılaşacak

Pınar Karşıyaka, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Happy Casa Brindisi ile yarın İtalya'da karşılaşacak

Yurthaber 08-03-21 09:45

Happy Center kaçta açılıyor? İşte Happy Center çalışma saatleri

1 Mart sonrası yürürlüğe giren normalleşme dönemi kararlarıyla birlikte marketlerin açılış ve kapanış saatleri de değişmişti. Happy Center çalışma saatlerinde de değişikliğe gidildi. Alışveriş tutkunları ve vatandaşlar Happy Center kaçta açılıyor sorusunun cevabı için araştırmaya koyuldu. Peki Happy Center kaçta açılıyor? İşte çalışma saatleri...

Haber 05-03-21 09:29

Tofaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakipleri belli oldu

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde son 16 takımın final 8 için mücadele vereceği play-off kura çekimi gerçekleştirildi. Tofaş Basketbol Takımı, play-off turunda İsrail’den Hapoel Unet-Credit Holon, İtalya’dan Happy Casa Brindisi ve ülkemizden Pınar Karşıyaka ile I Grubu’nda eşleşti.

Spor 02-02-21 19:55

Liplift (dudak kaldırma) nedir? Kimler yaptırabilir?

Son yıllarda daha dolgun görünen dudaklar ilgi odağıdır. Lip Lift ( Dudak Kaldırma) işlemi ile daha dolgun ve güzel dudaklara sahip olabilirsiniz? Peki Liplift Nedir? Kimler için uygundur? Aklınıza takılan tüm soruların yanıtlarını yazımızda bulabilirsiniz.

Kadin 31-12-20 16:08

Uluslararası uyuşturucu kartelinin İngiliz üyesinin kaçış görüntüleri ortaya çıktı

Happy Monday’s ve Black Grape isimli müzik gruplarının bir dönem turne müdürlüğü ve organizasyon işlerini yürüten uyuşturucu çetesinin İngiliz üyesi Anthony Murray’ın, İstanbul’da yakalanmadan kısa süre önce kaçış hazırlığı yaptığı o anların görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 28-12-20 13:46

Lip lift nedir, nasıl yapılır?

Kalıcı dolgun dudaklara sahip olmanın yollarını anlatan Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, lip lift ile ilgili bilgi vererek nasıl uygulandığını anlattı.

Haber 14-10-20 14:39

Bilim insanlarından ilginç uyarı: Doğum günü şarkısı söylemeyin

İsveçli bilim insanları pek çok şarkıyı mercek altına aldı. Yüksek hızlı kameraların kullanıldığı araştırmanın sonuçlarına göre, içinde 'B' ve 'P' harfi bulunan şarkıların daha çok damlacık yaydığı keşfedildi. Araştırmacılar 'Happy Birthday' (İyiki doğdun) şarkısının söylenmesinin diğer şarkılara oranla daha fazla parçacık yayılımına neden olduğunu belirtiyor.

Haber 08-09-20 09:19

Koronavirüs nedeniyle kendini izole eden yaşlı adama doğum günü sürprizi

 İngiltere'de bir kasabanın bölge sakinleri, koronavirüs (Covid-19) nedeniyle kendini izole eden ve 92'nci doğum gününü yalnız geçirme olasılığından korkan Peter Sheen için evinin önünde güvenli bir sosyal mesafeden 'Happy Birthday to You' (Mutlu yıllar sana) şarkısını söyledi.

Haber 26-03-20 14:51

Restoran zincirinden yeni hamle

Lüks restoran zinciri Happy Moon’s 200 kişi kapasiteli Happy Moon’s Icon markasının yeni şubesini hizmete alıyor.Happy Moon’s Grup, yeni lüks markası Happy Moon’s Icon ile Akmerkrez’de hizmet vermeye hazırlanıyor.

Yurthaber 05-03-20 12:51

Akıllı kayak merkezi Palandöken yerli ve yabancı turistlerin gözdesi

Dünyanın önemli kış turizm merkezleri arasında gösterilen Erzurum'un Palandöken Kayak Merkezi'ndeki teknolojik imkanlar sayesinde kayakseverlerin konforlu ve güvenli tatil yapmaları sağlanıyor - Son teknolojik sistemlerin kullanıldığı Palandöken'de kar düzleme, çığ patlatma, suni karlama, gece aydınlatma, lift ve pist sistemleri mobil uygulamalarla uzaktan kontrol edilebiliyor - Ejder Kayak Merkezleri AŞ Genel Müdürü Selim Bağrıyanık: - "Dünyada çeşitli büyük kayak merkezlerinde bazı teknoloji modüllerimiz kullanılıyor ama sekizini birden kullanan ender kayak merkeziyiz. Palandöken'deki işletmelerimizde 24 saat akıllı modülleri kullanıyoruz"

Yurthaber 04-03-20 11:23

Akıllı kayak merkezi Palandöken yerli ve yabancı turistlerin gözdesi

Dünyanın önemli kış turizm merkezleri arasında gösterilen Erzurum'un Palandöken Kayak Merkezi'ndeki teknolojik imkanlar sayesinde kayakseverlerin konforlu ve güvenli tatil yapmaları sağlanıyor - Son teknolojik sistemlerin kullanıldığı Palandöken'de kar düzleme, çığ patlatma, suni karlama, gece aydınlatma, lift ve pist sistemleri mobil uygulamalarla uzaktan kontrol edilebiliyor - Ejder Kayak Merkezleri AŞ Genel Müdürü Selim Bağrıyanık: - "Dünyada çeşitli büyük kayak merkezlerinde bazı teknoloji modüllerimiz kullanılıyor ama sekizini birden kullanan ender kayak merkeziyiz. Palandöken'deki işletmelerimizde 24 saat akıllı modülleri kullanıyoruz"

Yurthaber 04-03-20 11:23

Basketbol: FIBA Şampiyonlar Ligi

Beşiktaş Sompo Sigorta: 96 - Happy Casa Brindisi: 67

Spor 14-01-20 22:15

Beşiktaş Sompo Sigorta, Happy Casa Brindisi'yi konuk edecek

Beşiktaş Sompo Sigorta, Happy Casa Brindisi'yi konuk edecek

Spor 13-01-20 10:35

Muratpaşa’da anlamlı sergi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, çocukların dünyayı ve doğayı koruma hakkında düşüncelerini resimlerle dile getirdikleri serginin açılışını yaptı.Başkan Uysal, Muratpaşa’da faaliyet gösteren Happy Land dil destekli anne-çocuk oyun grubunun resim sergisinin açılışını yaptı.

Yurthaber 25-12-19 11:09

Bir market, gıdalar çöpe gitmesin diye öyle bir şey yaptı ki...

Finlandiya’nın süpermarket zinciri S-Market, gıda atıklarının önüne geçmek için happy hour kavramını indirimli yiyecek satışıyla özdeşleştirdi.

Trend 04-12-19 10:14

Mutlu Öğrenci İçin Mutlu Okul

Avrupa’da 4 ülkede bulunup iyi uygulamaları yerinde gözlemleyecek, projelerini gerçekleştirecek olan Gaziantep Hayriye Osman Külekçi İlkokulu’nun öğrencileri, tıpkı kültür elçisi gibi Türkiye’yi ve Gaziantep’i tanıtacak.Türkiye, Romanya, İtalya, İspanya, Bulgaristan , Hırvatistan ortaklı Erasmus+ KA229 ‘ Happy schools for happy students ‘ projesi ile Avrupa’da 4 ülkede bulunup iyi uygulamaları yerinde gözlemleyecek, projelerini gerçekleştirecek olan Gaziantep Hayriye Osman Külekçi İlkokulu’nun öğrencileri, tıpkı kültür elçisi gibi Türkiye’yi ve Gaziantep’i tanıtacak.Gaziantep’in merkez Şahinbey ilçesinin varoş denilen kenar mahallelerinden biri olan Narlıtepe Mahallesi’de bulunan Hayri Osman Külekçi İlkokulu öğrencileri, iki yıllık bir proje kapsamında Bulgaristan, Romanya, İtalya ve İspanya’da projelerini gerçekleştirecekler.Avrupa’daki alanında örnek iyi uygulamaların olduğu okulları ziyaret edecek olan Gaziantepli öğrenciler; el sanatları, bilişim, drama, halk oyunları ve müzik gibi alanlarda yeni tecrübeler edinecek ve Gaziantep’in tarihini ve kültürünü bu ülkelerde tanıtacak.Avrupa’da Gaziantep’i tanıtacaklarGaziantep Hayriye Osman Külekçi İlkokulu öğrencileri, "Mutlu Öğrenci İçin Mutlu Okul" isimli Erasmus+ projesi kapsamında küçük yaşlarda büyük tecrübeler edinecek.

Yurthaber 15-11-19 10:43

Ameliyatsız yüz germede happy lifting uygulaması

Medikal estetik uygulamalara ilginin artması bu alandaki kullanılan tekniklerin hızla gelişmesine sebep oluyor.

Trend 15-11-19 08:36

Basketbol: FIBA Şampiyonlar Ligi

Happy Casa: 84 - Beşiktaş Sompo Sigorta: 72

Spor 07-11-19 00:28

Beşiktaş Sompo Sigorta, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Happy Casa ile karşılaşacak

Beşiktaş Sompo Sigorta, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Happy Casa ile karşılaşacak

Spor 05-11-19 10:31

Türkiye’nin bir yıllık kahve tüketimi 100 bin tona ulaştı

Happy Moon’s Grup çatısı altında yer alan Manhattan Coffee, Türkiye’deki kahve tüketimi alışkanlıklarını mercek altına aldı.

Haber 31-10-19 14:21

Yüz harmonisine çekici figür: Çene şekillendirmede 'Diamond Lift' etkisi!

Zamanın etkileriyle sosyal hayatımızın her alanına giren yenilikler estetik dünyasında da kendini göstermeye başladı. Daha önceki yıllara baktığımızda çizgi ve kırışıklıkların önüne geçilmesi hedeflenirken, artık estetik trendleri kişilerin isteklerinin de farklı şekillenmesine yol açtı.

Kadin 17-10-19 16:05

Sonbahar estetik trendlerinde iple yüz askılamayı keşfedin!

Ameliyatsız iple yüz askılama olarak da bilinen V Lift uygulaması son yıllarda giderek daha popüler hale geldi. Özellikle yazın yıpratıcı etkilerinden sonra ciltte meydana gelen sarkmaları ortadan kaldırmak için sonbahar mevsiminde en çok tercih edilen yüz işlemlerinin başında gel

Kadin 03-10-19 09:38
Haber 28-09-19 09:44

Hendek Belediyesi’nden eğitim projelerine tam destek

Hendek Cumhuriyet İlkokulu’nun hazırladığı ve Avrupa Birliği Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Erasmus+ KA19 Stratejik Okul Ortaklıkları kapsamında kabul edilen "Happy Kids For A Better Europe With Peer Coaching (Akran Koçluğu ile daha iyi bir Avrupa için mutlu çocuklar )" projesinin final toplantısı Hendek’te yapıldı.Polonya, İtalya ve Portekiz’den gelen öğretmenler, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Dursun Kaplan, Rehberlik Öğretmeni Ali İpek, İngilizce Öğretmeni Şeymanur İpek ve Sınıf Öğretmeni Gönül Cengiz ile birlikte, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu ziyaret etti.

Yurthaber 27-09-19 11:42