Harvard Üniversitesi öğrencisi 26 yaşındaki Cameron Shenk cinayete teşebbüs, saldırı, iffetsiz ve şehvet uyandırıcı davranışlar sergilemek suçlarından yargılanıyor.
Cumartesi günü yaşana tuhaf olayda Logan Havaliman’ında Cameron Shenk kıyafetlerini çıkararak kadınlar tuvaletinin çatısında yerde sürünerek hareket etmeye başladı. Ardından havalandırma deliği bir anda düştü ve kadınlar tuvaletinde çıplak bir adam belirdi.
Olaydan sonra genç adam 3 kişiyi darp etti. Bir tanesi de havalimanında koridorlarda çalışan 84 yaşındaki bir adamdı. Cameron Shenk adamı kulağından ısırıp kaçtı.
Shenk, insanların hayatını tehlikeye attığı gerekçesiyle cinayete teşebbüs, saldırı, iffetsiz ve şehvet uyandırıcı davranışlar sergilemek suçlarından yargılanmak üzere mahkemeye çıktı.
Genç adamın babası, oğlunun vahşi davranışlarını, olay sırasında uyuşturucu bir maddenin etkisi altında olabileceğine dayandırdı.