MAGAZİN

Kapat

Dizisi apar topar bitmişti! Gonca Vuslateri'nin yeni adresi belli oldu

Son olarak Leyla: Hayat… Aşk… Adalet... dizisinde rol alan ancak dizisi apar topar final yapan Gonca Vuslateri'nin yeni adresi belli oldu. Vuslateri, Başıbozuklar filmiyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Dizisi apar topar bitmişti! Gonca Vuslateri'nin yeni adresi belli oldu

Anne, Bambaşka Biri ve Leyla: Hayat… Aşk… Adalet... gibi birçok başarılı projede rol alan Gonca Vuslateri'nin dizisi apar topar final yapmıştı.

Vuslateri, SkyFilms’in yeni komedi filmi Başıbozuklar için anlaşma sağladı. Gani Müjde'nin imza attığı Emre Oskay’ın yapımcılığını üstlendiği filmi Hakan Algül yönetecek.

Dizisi apar topar bitmişti! Gonca Vuslateri nin yeni adresi belli oldu 1

Filmde başlıca rolleri Gonca Vuslateri, Mustafa Üstündağ, Gözde Kansu, Halil Babür ve İpek Filiz Yazıcı üstleniyor.

Dizisi apar topar bitmişti! Gonca Vuslateri nin yeni adresi belli oldu 2

Vuslateri, film hakkında; “Adanalı bir müzik grubunun ekstra’ya gitme hikayesi var. Fakat yanlış anlaşılmalar zinciriyle Alaçatı yerine bambaşka bir yere gidiyorlar. Orada yaşananlar oldukça eğlenceli, tam bir yanlış anlaşılma komedisi” dedi.

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat