Bundesliga ekibi Hoffenheim, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan milli futbolcu Ozan Kabak için harekete geçti. Galatasaray’ın da transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen savunmacı için Alman kulübü yeni kontrat hazırlığında.

Alman basınında yer alan haberlere göre Hoffenheim yönetimi, Ozan Kabak ile yola devam etmek istiyor. Kulübün, 26 yaşındaki stoper için uzun süreli bir sözleşme önerdiği ve anlaşma sağlanması adına yoğun çaba harcadığı belirtiliyor. Yeni kontratta, 2027 yılından itibaren geçerli olacak bir serbest kalma maddesinin de yer alması bekleniyor.

Taraflar arasında henüz resmi bir anlaşma sağlanmış değil. Ancak önümüzdeki günlerde yapılacak görüşmelerin belirleyici olacağı ifade ediliyor. Hoffenheim cephesinin, milli oyuncunun sözleşmesini uzatma konusunda oldukça iyimser olduğu vurgulanıyor.

Ozan Kabak, bu sezon Hoffenheim formasıyla 19 karşılaşmada görev aldı ve 4 gol kaydederek savunmadaki performansını hücuma da yansıttı. Başarılı oyuncunun gösterdiği performans, hem kulübünün hem de transferde adı geçen takımların ilgisini artırmış durumda.

Ozan Muhammed Kabak (25 Mart 2000 doğumlu) Bundesliga kulübü TSG Hoffenheim ve Türkiye milli takımında stoper olarak oynayan Türk profesyonel futbolcudur.

26 yaşındaki futbolcu Ankara'da doğmuştur.
Okuyucu Yorumları 1 yorum