Fly Drive Haberleri

Popstar Bayhan bambaşka biri oldu! Görenlerin tanıyamadığı Bayhan'ın son hali sosyal medyanın diline düştü!

Bir döneme damgasını vuran izleyenleri ekran başına kilitleyen Popstar yarışmasına katılmasının ardından yıldızı parlayan Bayhan'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi. Adeta bambaşka biri olan Popstar Bayhan'ın 'Fly Me To The Moon' performansı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-04-14 09:10:43

Evinin önünde futbol oynayan çocuğa köpek saldırdı! Bir anda koşarak gelip üzerine atladı... Çevredekiler yardıma koştu

Birleşik Krallık'ın Walsall bölgesinde evinin önünde futbol oynayan 10 yaşındaki Bentley Drive isimli çocuğa bir anda köpek saldırdı. Kapı zili kamerasına yansıyan görüntülerde kontrolden çıkan köpek küçük çocuğun üzerine koşarak geldi ve onu yere düşürerek kolları ile bacaklarından ısırdı. Çevredekilerin yardımıyla köpeğin saldırısından kurtulan küçük çocuk çevredeki yakın bir hastaneye götürüldü.

Trend 2023-09-15 14:02:20

Sabancı ARF Almost Ready to Fly ikinci dönem başvuruları başladı

Sabancı Topluluğu tarafından, girişimcilik ekosistemine ve açık inovasyona katkı sunma amacıyla geçtiğimiz yıl hayata geçirilen Sabancı ARF Almost Ready to Fly Girişim Hızlandırma Programı’nın ikinci dönem başvuruları başladı.

Finans 2023-06-09 17:41:46

Rezidans çetesine ikinci dalga operasyon: 5 gözaltı

İstanbul‘un Esenyurt ilçesinde bulunan Fly Butik Residence ve 2 sitenin yönetiminin silahlı bir çete tarafından ele geçirilmesine ilişkin yürütülen soruşturmada ikinci dalga operasyonda 5 şüpheli daha yakalandı.

Yurthaber 2023-05-03 09:54:54

Pedro Pascal’ın yeni projesi belli oldu! Bu kez komedi filmiyle sevenlerinin karşısına çıkacak

Pedro Pascal, başrollerini Margaret Qualley ve Geraldine Viswanathan'ın üstleneceği ‘Drive-Away Dolls’ filminin kadrosuna dahil oldu. Film aynı zamanda yönetmen Ethan Coen’in kardeşi Joel Coen olmadan çektiği ilk solo filmi olacak.

Trend 21-04-23 15:16

iCloud drive giriş nasıl yapılır? iCloud drive güncelleme ve geri yükleme adımları nelerdir?

iCloud Drive sayesinde iPhone, iPad, MacBook, iPod Touch ve Windows PC üzerindeki tüm belgelere güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. Tüm aygıtlarınızda dosyalarınızı güncel tutmaya yarayan iCloud Drive, geri yükleme imkanı da sunar. iCloud drive güncelleme ve geri yükleme adımları nelerdir?

Haber 12-10-22 09:59

Fly BVLOS Technology, Taiwan-Türkiye UAV Technology Centerın ortağı oldu

Fly BVLOS Kurucusu Kamil Demirkapu: - "Bu iş birliğiyle hem ülkemizin İHA alanındaki AR-GE ve üretim faaliyetlerine hem de Türkiye'nin bu alandaki uzmanlığı ve birikiminin uluslararası camiada daha da görünür olmasına katkı vermeyi hedefliyoruz"

Yurthaber 11-08-22 11:40

Türk bilim insanı sinekten üretti! Yurt dışından talep yağıyor! Litresi 75 euro

Dokuz Eylül Üniversitesi Dermatoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emel Erdal Çalıkoğlu, çevre dostu sinek olarak bilinen Black Soldier Fly (BSF) larvasından kozmetik hammadde üretti. Çalıkoğlu, Azerbaycan, Fransa ve Avrupa'nın diğer ülkelerinden şirketlerin BSF yağına büyük ilgi gösterdiğini söyleyerek, BSF yağından elde edilen ürüne ise başlangıç için 75 euro ücret belirlediklerini kaydetti.

Finans 06-05-22 16:02

NATO, Uçuşa Yasak Bölge Talebini Reddetti

Brüksel'de NATO Karargahı'nda toplanan NATO üyesi 30 ülke dışişleri bakanı, üye olmayan Finlandiya ve İsveç Dışişleri Bakanları ile AB yöneticileri, Kiev'in "No fly zone/uçuşa yasak bölge" oluşturma talebini reddetti

Haber 04-03-22 18:01

WhatsApp'ı Android'de kullananlara kötü haber! Kotadan düşmüyordu, yakında sona erebilir

Android için WhatsApp uygulamasını kullananlar için kötü bir haber geldi. WhatsApp ile Google arasında yapılan bir anlaşmadan dolayı yedeklemeler Google Drive depolamasından düşmüyordu. Ancak bu durum yakında sona erebilir.

Haber 31-01-22 11:39

Garanti BBVA Shop&Fly, 3 yılda 285 milyon TL değerinde mil kazandırdı

Garanti BBVA Ödeme Sistemleri Pazarlama-Ürün Yönetimi ve Pazar Ortaklıkları Genel Müdür Yardımcısı Ulaş Erdur: - "Yaklaşık 3 yıl önce müşterilerimizin kullanımına sunduğumuz Shop&Fly bu sürede oldukça büyük ilgi gördü"

Yurthaber 26-01-22 12:55

Google Drive şifrelemesi WhatsApp'ın güvenliğini artırabilir

Google Drive şifrelemesi WhatsApp uygulaması için kullanılabilir hale gelecek. Peki uygulamanın sahibi olan Facebook nasıl bir sistem denemek istiyor? İşte konuyla alakalı merak edilen tüm detaylar.

Haber 18-05-21 11:15

Fly Butik Van’da hizmete açıldı

Van’da iş adamı Tayyar İynem tarafından kurulan Fly Butik, şık ürünleriyle halkın hizmetine açıldı.Suvaroğlu Caddesi üzerinde kurulan mağazanın açılışında konuşan Fly Butik İşletmecisi Fatma İynem, yoğun talep üzerine böyle bir mağazanın açılışını gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Van’da bu tür ürünleri daha önce bulamıyorduk.

Yurthaber 25-12-20 17:32

YouTube dahil tüm Google servisleri neden çöktü?

Google, YouTube, Gmail ve Drive gibi Google servislerinde yaşanan çökme problemi ile alakalı önemli bir açıklama paylaştı. Google Cloud Twitter hesabından paylaşılan bilgilere göre Google çökme sorununun nedeni dahili depolama kotası.

Haber 15-12-20 12:02

YouTube çöktü mü? YouTube neden açılmıyor? YouTube ne zaman düzelecek?

Çok sayıda internet kullanıcısı tarafından bugün YouTube'a giriş konusunda sorun yaşandı. Bu nedenle sık sık YouTube çöktü mü sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, YouTube neden açılmıyor? Kullanıcılar YouTube, Gmail, Drive ve diğer Google servislerine erişmekte sorun yaşadılar. Peki, YouTube ne zaman düzelecek? İşte detaylar...

Haber 14-12-20 15:27

YouTube, Gmail ve diğer Google servisleri çöktü!

Google servisleri dünya çapında çöktü. Kullanıcılar YouTube, Gmail, Drive ve diğer Google servislerine erişmekte sorun yaşıyorlar. Dünya çapında yaşanan kesintinin nedeni bilinmiyor.

Haber 14-12-20 15:09

Gmail erişim sorunu... Google Drive ve gmail çöktü mü? Gmail'e neden girilmiyor?

Son dakika.. Google Drive ve gmail çöktü mü araştırılıyor. Bugün sabah itibari ile bazı mail adreslerinde yaşanan giriş yapamama sorunu genel bir sorun haline geldi. Gmail ve Drive'a neden girilemiyor? Gmail ve Drive'a sayfasına girmeye çalışanlar bir hata mesajı ile karşılaşıyor. Bugün saat 14:50'den itibaren başlayan Gmail ve Drive'a erişim sorunu halen devam ediyor. Peki Youtube nasıl kullanılır?

Haber 14-12-20 15:06

Abdullah Gül Üniversitesi’nin ’Fly For Future’ Projesine TÜBİTAK Desteği

Abdullah Gül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nin ’Fly For Future’ projesi, TÜBİTAK tarafından destek almaya hak kazandı.Abdullah Gül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nin (AGÜ TTO) ’Fly For Future’ adlı projesi, TÜBİTAK tarafından, 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği (BiGG) programı kapsamında, destek almaya hak kazandı.

Yurthaber 02-10-20 09:37

Google Drive güncelleniyor, otomatik silme dönemi başlıyor!

Google, bulut depolama servisi Google Drive için yeni bir güncelleme yaptı. Google'ın yaptığı yeni Google Drive güncellemesine göre Google Drive çöp kutusundaki klasörler, artık 30 gün içinde yok olacak. Peki Google Drive değişiklikleri ne zaman uygulanmaya başlanacak?

Haber 21-09-20 15:45

19 Mayıs, Eğirdir semalarında Türk bayraklarıyla kutlandı

FLY Isparta Kulubü’ne bağlı 10 yamaç paraşütçü bugün Eğirdir semalarında, Türk bayrağını dalgalandırdı.19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Isparta’da da korona virüs salgını gölgesinde kutlanırken, FLY Isparta Kulubü’ne bağlı 10 yamaç paraşütçü bugün Eğirdir semalarında, Türk bayrağını dalgalandırdı.

Yurthaber 19-05-20 14:36

Google Drive Touch ID ve Face ID özelliğine kavuştu

Google’ın bulut depolama çözümü olan Drive, güncelemeler ile yeni özelliklerini kullanıcılar ile buluşturmaya devam ediyor. Apple’ın dosya sistemi konusundaki tavrını yumuşatması ile iOS’te de rahat bir şekilde kullanılabilen Google Drive, bugün uzun zamandır beklenen güncellemeye kavuştu.

Haber 06-05-20 12:34

Google drive paylaşımı dosyalarda tahribat yaratıyor

Dosyalarla beraber klasörlere kısayol oluşturulmasını sağlayan Google drive güncellemesi geçen yılın Ağustos ayından beri deneniyordu. Bu özellik sayesinde kopyalama yapmadan dökümanlar ile ilgili değişiklik yapma imkanı bulunuyordu. Ancak son olarak ortaya çıkan drive özelliği ile birlikte sorunlar beraberinde geldi.

Haber 14-04-20 13:31

Garanti BBVA bir yılda milyarlarca mil kazandırdı

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Işıl Akdemir Evlioğlu: - "Uçmayı kolay hale getiren kartımız Shop&Fly ile müşterilerimize bir yıl boyunca çok iyi oranlarda ve takip etmesi çok kolay şekilde mil kazanma ve kullanma fırsatı sunduk. Müşterilerimiz her 1 TL’lik harcamalarında en az 1 mil kazandılar. Garanti BBVA müşterisi olmanın tüm ayrıcalıklarından yararlanan kart sahipleri BonusFlaş üzerinden katıldıkları kampanyalar ile daha da çok kazandılar"

Yurthaber 03-02-20 17:12

Orta Doğu Ülkelerini Hedefleyen Virüs: JhoneRAT

Güvenlik araştırmacıları, Microsoft Office belgelerini kullanarak Orta Doğu ülkelerini hedefleyen ve JhoneRAT olarak adlandırdıkları bir virüs keşfettiler. Virüsün gizlenmek için Google Drive gibi güvenilir bulut hizmetlerinden yararlandığını belirten Bitdefender güvenlik araştırmacıları, JhoneRAT’ı algılayabilen bir antivirüs yazılımı kullanılması uyarısında bulunuyor.

Haber 28-01-20 23:45

Türk denizciliğinde bir ilk

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Mehmet Cahit Turhan Yalova Altınova Tersaneler Bölgesindeki Sanmar Tersanesi tarafından inşa edilen Dünyanın ilk Advanced Variable Drive (AVD) teknolojisine sahip "Hidrolik Hibrit" römorkörü Boğaçay 38’in hizmete alınma törenine katıldı.

Yurthaber 11-01-20 14:47

Geleceğe farklı bakın: Bosch devrimsel akıllı gözlük teknolojisini tanıttı

Bosch, gün boyu kullanıcısını yalnız bırakmayacak olan yeni akıllı gözlük teknolojisi Light Drive’ın tanıtımını gerçekleştirdi. Bosch Light Drive, şeffaf ve küçük olmasına rağmen dünyanın en güçlü akıllı gözlüğü olarak öne çıkıyor.

Haber 01-01-20 21:35

WD Black P10 Game Drive İnceleme | Üst Düzey Performans İsteyenlere!

Western Digital markasının üst düzey modellerini temsil eden "Black" serisi diskler artık taşınabilir HDD olarak karşımıza çıkmaya başladı. WD Black P10 Game Drive taşınabilir harddisk ise yüksek okuma ve yazma hızının beraberinde, sağlamlık ve kaliteyi de bünyesinde barındırıyor.

Trend 09-12-19 22:20

Bodrum Cup’ın başarılı ekibinden Başkan Gürün’e ziyaret

Dünya’nın sayılı Türkiye’nin ise en büyük yelken yarışlarından olan ve Bodrum’da bu yıl 31.’si düzenlenen The Bodrum Cup yarışlarında Muğla Büyükşehir Belediyesi adına yarışan ve ikinci olan Dragon Fly ekibi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.

Yurthaber 07-11-19 15:17

American Hospital The Bodrum Cup Yelken Yarışları

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen yarışların 4. etabını "Dragon Fly" isimli tekne birinci bitirdi

Yurthaber 25-10-19 18:24

American Hospital The Bodrum Cup Yelken Yarışları

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen yarışların 4. etabını "Dragon Fly" isimli tekne birinci bitirdi

Spor 25-10-19 18:24

Pilotluk hayalini İsveç'te yakaladı

Antalya'da komilik yaparken tanıştığı İsveçli kız arkadaşı sayesinde İsveç'e giden Erkan Ekici, burada aldığı havacılık eğitimi sonrası çocukluk hayalini gerçekleştirerek pilot oldu - 38 yaşındaki Türk Pilot Ekici: - "Evin balkonundan uçakların eğitimini keyifle izliyordum. Bir gün 'Helsinborg Nordvastra Skane Fly Klubb' adlı sivil havacılık uçuş eğitim merkezine kaydımı yaptırdım. Uçuş merkezinde işten ve dil kursundan arta kalan zamanlarımda pilotluk eğitimi almaya başlayarak uçuş hayallerime ilk adımı attım. Bu benim için adeta rüya gibiydi" -"Ben de ülkem Türkiye'ye birikimlerimi ve emeklerimi aktarmak için çalışıyorum. Pilot eğitmenliği, kargo taşımacılığı da dahil, bu uçuşun her kademesinde olabilir. Sonuçta insan yaşamını ve sağlığını yakından ilgilendiren bir hava taşıtı kullanıyorsun. Havacılık disiplin ve özveri isteyen bir meslek çünkü yüzlerce yolcu size canını ve malını teslim ediyor"

Haber 06-09-19 11:07

Adana’dan Erbil ve Münster’e direkt uçuşlar başladı

Adana Havalimanından Almanya’nın Münster-Osnabrück Havalimanı’na (FMO) ve Irak’ın Erbil Havalimanı’na direkt uçuşlar başladı.Her geçen yıl daha fazla yolcunun tercih ettiği Adana Havalimanı’ndan Corendon Hava Yolları, Münster-Adana arası, Fly Bağdat Hava Yolları da Erbil-Adana arası direkt uçuşlara başlandı.Havalimanından iç hatlarda da Dalaman’a direkt uçuşlara başlandı.Adana’dan dış hatlarda Almanya’nın Stuttgart Havalimanı, Düsseldorf Havalimanı, Frankfurt Havalimanı, Münih Havalimanı, Hannover Havalimanı, Köln Havalimanı, Berlin Tegel Havalimanı, Hamburg Havalimanı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Lefkoşa Ercan Havalimanı, Lübnan’ın Beyrut Havalimanı ve Katar’ın Doha Havalimanı’na karşılıklı uçuşlar gerçekleştiriliyor.Adana’da iç hatlarda ise Antalya Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, İstanbul Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı, Trabzon Havalimanı, Van Ferit Melen Havalimanı ve Milas-Bodrum Havalimanı’na seferler düzenleniyor.

Haber 07-08-19 14:13

Yeni Renault Captur gün yüzüne çıkıyor

Renault Captur, rekabetin giderek arttığı pazarda, bir önceki neslini başarıya taşıyan kimliğini daha da güçlendirerek yenilendi - Markanın kilit modellerinden Yeni Captur'un lansmanı, Renault Grubu’nun Drive the Future (2017-2022) stratejik planının bir parçası olarak gerçekleştiriliyor

Haber 03-07-19 11:04

Yeni Renault Captur gün yüzüne çıkıyor

Renault Captur, rekabetin giderek arttığı pazarda, bir önceki neslini başarıya taşıyan kimliğini daha da güçlendirerek yenilendi - Markanın kilit modellerinden Yeni Captur'un lansmanı, Renault Grubu’nun Drive the Future (2017-2022) stratejik planının bir parçası olarak gerçekleştiriliyor

Yurthaber 03-07-19 11:03

Su sporlarında kaçağın önüne geçeceğiz

Turizmin başkenti Antalya'da sahillerde yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini çeken parasailing, jet ski, banana, sürat botu, fly fish, ringo, chariot, phantom, wakeboard, water ski, pedat bot, cano ve flyboard gibi su sporu faaliyetlerin kaçak olarak yürüten işletmelere karşı denetimler artırılacak - Antalya Deniz Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin: - "Su sporlarında kaçağın önüne inşallah geçeceğiz" - "Tamamen kaçak yapanlara çok büyük maddi cezalar var. Parkur dışında kaçak yapanların belgeleri de liman başkanlığı tarafından iptal ediliyor"

Haber 28-06-19 11:04

Su sporlarında kaçağın önüne geçeceğiz

Turizmin başkenti Antalya'da sahillerde yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini çeken parasailing, jet ski, banana, sürat botu, fly fish, ringo, chariot, phantom, wakeboard, water ski, pedat bot, cano ve flyboard gibi su sporu faaliyetlerin kaçak olarak yürüten işletmelere karşı denetimler artırılacak - Antalya Deniz Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin: - "Su sporlarında kaçağın önüne inşallah geçeceğiz" - "Tamamen kaçak yapanlara çok büyük maddi cezalar var. Parkur dışında kaçak yapanların belgeleri de liman başkanlığı tarafından iptal ediliyor"

Yurthaber 28-06-19 11:03

Karşınızda yeni araç kamerası MiVue Drive 65 LM

IF Design Ödülüne sahip Mio MiVue Drive 65 LM araç kamerası, tam donanımlı yol arkadaşınız ile hiçbir yanlış yola sapmadan hedefinize çok kolay ulaşmanızı sağlıyor.

Trend 19-06-19 16:20

Mega Drive Mini için oyun listesi güncellendi

Son dönemde eski klasik konsolların, mini versiyonlarının hayli popüler olduğunu söyleyebiliriz. Nintendon’nun NES Classic ile başlattığı bu süreç, SNES Classic ve PlayStation Classic ile devam etmişti. Şimdiyse sırada zamanının en popüler konsollarından biri olan Sega Mega Drive’ın mini versiyonu bulunuyor.

Trend 18-05-19 10:47

Garanti Bankası'ndan ekstra bonus ve mil kampanyası

Ramazan ayına özel, Garanti Bonus sahipleri alışverişlerinden 70 lira bonus, Miles&Smiles kredi kartlarını kullananlar 3.750 mil, Shop&Fly kart sahipleri ise 15.000 mil kazanacak

Yurthaber 04-05-19 12:16

Garanti Bankası'ndan ekstra bonus ve mil kampanyası

Ramazan ayına özel, Garanti Bonus sahipleri alışverişlerinden 70 lira bonus, Miles&Smiles kredi kartlarını kullananlar 3.750 mil, Shop&Fly kart sahipleri ise 15.000 mil kazanacak

Haber 04-05-19 12:12

Garanti Shop&Fly'dan yeni ayrıcalıklar

Shop&Fly, rötarlı uçuşlarda mil hediyesiyle, siteden üye girişi yapılarak satın alınan biletlerde, uçuşta rötar olması durumunda kart sahibine mil hediye ediyor

Haber 26-04-19 13:43

Garanti Shop&Fly'dan yeni ayrıcalıklar

Shop&Fly, rötarlı uçuşlarda mil hediyesiyle, siteden üye girişi yapılarak satın alınan biletlerde, uçuşta rötar olması durumunda kart sahibine mil hediye ediyor

Yurthaber 26-04-19 13:43

Fly Erbil'in Erbil-Ankara uçuşları başladı

Fly Erbil'in Erbil-Ankara uçuşları başladı

Finans 22-04-19 17:23

Sega Genesis mini konsolu Eylül ayında geliyor!

Sega, nostalji severlere büyük bir müjde verdi! Firmanın efsane oyun konsolu Genesis, Genesis Mini (ya da Mega Drive Mini) adıyla Eylül ayında yeniden geliyor.

Trend 31-03-19 09:35

Google Drive yeniden dizayn edildi

Yeni tasarım ile birlikte mobil uygulama web deneyiminden pek farklı olmayacak. Paylaştığınız ve yıldızlı olarak işaretlediğiniz bütün dosyalar arasında istediğiniz kadar geçiş yapmak mümkün. Ayrıca yeni tasarımda, en çok kullandığınız işlemler liste başında yer alıyor.

Trend 15-03-19 10:08

Shop&Fly ile uçuş kartı programlarına farklı soluk gelecek

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Işıl Akdemir Evlioğlu: - "Shop&Fly ile kısa süre içerisinde Türkiye'nin önde gelen uçuş kartı programlarına farklı bir soluk getirerek liderliğimizi sürdüreceğimize inanıyoruz" - "3 bin mile kadar müşterilerimize rötar sürecinde destek oluyoruz" - "Son beş yılda iç hat yolcu sayısı yüzde 70 artarak 109 milyona ulaştı. Ulaşım harcamaları yüzde 80, konaklama harcamaları yüzde 150 ve seyahat tur harcamaları yüzde 200 arttı" - "Aynı dönemde kredi kartıyla yapılan seyahat harcamaları yüzde 104 artarak 71 milyar TL'ye ulaştı"

Yurthaber 29-01-19 14:25

Shop&Fly ile uçuş kartı programlarına farklı soluk gelecek

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Işıl Akdemir Evlioğlu: - "Shop&Fly ile kısa süre içerisinde Türkiye'nin önde gelen uçuş kartı programlarına farklı bir soluk getirerek liderliğimizi sürdüreceğimize inanıyoruz" - "3 bin mile kadar müşterilerimize rötar sürecinde destek oluyoruz" - "Son beş yılda iç hat yolcu sayısı yüzde 70 artarak 109 milyona ulaştı. Ulaşım harcamaları yüzde 80, konaklama harcamaları yüzde 150 ve seyahat tur harcamaları yüzde 200 arttı" - "Aynı dönemde kredi kartıyla yapılan seyahat harcamaları yüzde 104 artarak 71 milyar TL'ye ulaştı"

Finans 29-01-19 14:25

Bankacılık sektörü müşterileri rahatlatacak imkanlar sunar

Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil: - "Sektördeki tüm bankalar, her şartta ve her koşulda, ekonominin göreceli daha yavaş dönemlerinde, en büyük müşteriden KOBİ'ye, bireysel müşteriden kart müşterisine kadar ödeme zorluğu içinde olan tüm müşterilere ilk aşamada onların ödemelerini rahatlatacak imkanlar sunar" - "(Kredi kartı yapılandırması) Bizim her zaman böyle bir programımız vardır ve olmaya da devam edecek. Kendi içimizde müşterilerimize sunduğumuz öneriler var. Bunun içinde kredi, vade uzatma, ödemesiz süre vermek de dahil bir sürü seçenek var. Bu her zaman vardı. Bu yeni icat edilmedi" - "9,5 milyonluk kart sayısı ile pazar lideri olmamızın yanı sıra 121 milyar TL'lik ciro ve yüzde 20'lik pazar payı ile lider banka konumumuzu sürdüreceğiz" - "Shop&Fly; sahip olduğu özellikler, çok geniş kullanım alanı, sağladığı fırsatlar ve kullanıcısına kazandırdıklarıyla önemli bir ürün olarak pazara yeni bir soluk getirecek"

Finans 29-01-19 14:16

Karşıyaka Vali Erol Çakır Anadolu Lisesi öğrencileri Fransa’da

İzmir Karşıyaka Vali Erol Çakır Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, bu yıl Fransa koordinatörlüğünde kabul edilen Fly Me To The Moon Erasmus + Stratejik Okul Ortaklıkları projeleri kapsamında, Fransa’nın Nice kentine gitti.

Yurthaber 12-12-18 15:15