Tbmm Disisleri Komisyonu Baskani Volkan Bozkir Haberleri

Erdoğan talimat verdi, HDP milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması gündemde

AKP, PKK üyesi olduğu belirtilen Volkan Bora ile fotoğrafının ortaya çıkmasının ardından hakkında hızla dokunulmazlık fezlekesi düzenlenen HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması için harekete geçmeye hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin önceki gün yapılan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında, Güzel hakkındaki fezlekenin, öncelikle TBMM Anayasa Adalet Karma Komisyonu gündemine alınması talimatı verdi. Ankara'dan Ayşe Sayın'ın haberi.

Haber 2022-01-12 05:18:34

BM 75. Genel Kurul Başkanı Volkan Bozkır, Katar Emiri ile görüştü

Birleşmiş Milletler (BM) 75. Genel Kurul Başkanlığına seçilen eski Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Büyükelçi Volkan Bozkır, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile görüştü.

Haber 2020-07-08 23:36:51

BM 75. Genel Kurul Başkanlığına seçilen Volkan Bozkır'dan kabul konuşması!

Birleşmiş Milletler (BM) 75. Genel Kurul Başkanlığına seçilen eski Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Büyükelçi Volkan Bozkır, görevi boyunca BM üyelerinin tamamını temsil edeceğini belirterek, "Her bir grubun ve üyelerinin beklenti ve görüşleri, benim için eşit derecede önemli ve kıymetli olacaktır" dedi.

Haber 2020-06-22 23:25:00

Volkan Bozkır: BM Genel Kurul Başkanlığına Türkiye'den seçilen ilk isim

Türkiye'nin eski Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı olarak görev yapmış büyükelçi Volkan Bozkır, Birleşmiş Milletler (BM) 75. Genel Kurul Başkanlığına seçildi.

Haber 2020-06-18 10:57:08

75’inci BM Genel Kurul Başkanlığına Volkan Bozkır Seçildi

Birleşmiş Milletler 75’inci Genel Kurul Başkanlığına eski Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır seçildi

Haber 18-06-20 00:11

Son dakika: BM Genel Kurul Başkanı Volkan Bozkır oldu (Volkan Bozkır kimdir?)

BM 75. Genel Kurul Başkanlığı'na Türkiye'nin adayı eski AB Bakanı ve Başmüzakereci, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Büyükelçi Volkan Bozkır seçildi.

Haber 17-06-20 23:12

Türkiye-Libya güvenlik ve askeri iş birliği mutabakatına ilişkin teklif Genel Kurulda

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır: - "500 bin Suriyelinin kanına giren sözde Suriye rejiminin başındaki Beşşar Esed ile el sıkışma yarışına giren bazı milletvekillerimizin bu kez gidip Hafter ile el sıkışma yarışına girmeleri kabul edilemez" - Türkiye'nin Libya Özel Temsilcisi Emrullah İşler: - "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal, İtalyanlara karşı Libya'nın müdafaası için neden oraya gittiyse bugün biz de aynı ruhla Libya'da olacağız" - CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz: - "İktidar, İhvan dayanışmasıyla Libya'daki yangına benzin dökmeye devam ettikçe bunun ağır maliyetleri olacak"

Haber 21-12-19 16:28

TBMM’den ABD Kongresi’ne Lobi Ziyareti

TBMM Dış İşleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, ABD ile Türkiye ilişkilerinde soru işaretleri olmaması gerektiğini söyleyerek, ABD Kongresi’ne gelecek yılın başında ziyaret edeceğini açıkladı

Haber 10-12-19 18:15

Dışişleri Komisyonu Başkanı Bozkır, ABD Büyükelçisi Satterfield ile görüştü

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, ABD’nin Ankara Büyükelçisi David Michael Satterfield ile görüştü.TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Bozkır, makamında ABD Büyükelçisi Satterfield’ı ağırladı.

Haber 10-12-19 16:28

Libya Mutabakatı, komisyonda kabul edildi

LİBYA ile imzalanan 'Münhasır Ekonomik Bölge Anlaşması' TBMM Dışişleri Komisyonu'nda görüşülerek kabul edildi.  TBMM Dışişleri Komisyonu, Libya ile yapılan mutabakat muhtırasını görüşmek üzere Komisyon Başkanı Volkan Bozkır başkanlığında toplandı.

Haber 05-12-19 14:12

Dışişleri Komisyonu Libya ile yapılan mutabakatı görüşmek üzere toplandı

TBMM Dışişleri Komisyonu, Libya ile yapılan mutabakatı görüşmek üzere toplandı.Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır başkanlığında toplanan komisyon, Libya ile yapılan mutabakat muhtırasını görüşüyor.

Haber 05-12-19 12:53

2020 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır: -"Türkiye Cumhuriyeti, sahada ve masadaki gücüyle gerçekleştirdiği üç operasyonla bütün bu planları yapanların heveslerini kursaklarında bırakmıştır" -CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır: -"Atatürk'ün, 'Yurtta barış, dünyada barış' sözünün yerini, 'Yurt içinde çatışma ve dünyada savaş' alır hale geldi" -MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu: -"Terör, bütün insanlığa çevrilmiş kanlı bir silah, barış, huzur ve güvenliğin önüne döşenmiş mayın tarlası, ölüm tuzağıdır" -İYİ Parti Bursa Milletvekili Kamil Erozan: -"Başkaları üç boyutlu satranç oynarken iktidar zar tutmasını dahi bilmeden düşeş peşinde koştu ama yek atmaktan öteye gidemedi"

Haber 18-11-19 16:57

Dışişleri Komisyonu Başkanı Bozkır Sırbistanlı mevkidaşı ile görüştü

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, Sırbistan Cumhuriyeti Ulusal Meclisi Dışişleri Komisyonu Başkanı Zarko Obradovic ve beraberindeki heyetle bir araya geldi - Bozkır: - "Sırbistan gibi dost bir ülkenin o coğrafyada olması bizim için önemlidir. İlişkilerimizin her alanda gelişmesinden mutluluk duyuyoruz"

Haber 24-10-19 14:26

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır'ın kabulü

Bozkır, Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha'yı kabul etti

Haber 23-10-19 15:36

TBMM Dışişleri Komisyonu toplandı

Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır: - "(Rusya ile Suriye mutabakatı) Bundan sonra ülkemizin içinde veya komşu bölgelerinde hiçbir zaman terörist ve terör faaliyeti görmediğimiz bir döneme geçmeyi içten arzu ediyoruz"

Haber 23-10-19 12:28

Barış Pınarı Harekatı

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır: - "Barış Pınarı Harekatı'nı, terör unsurları bölgeden temizlenene, sınır güvenliğimiz tesis edilene ve Suriye halkı PYD/YPG ile DEAŞ zulmünden kurtulana kadar devam ettirmek niyetindeyiz" - "Türkiye'nin, harekat alanının demografisini değiştirmek gibi bir amacı yoktur. Tam tersine bu terörle mücadele harekatı, etnik temizlik de dahil olmak üzere insanlığa karşı işlenen suç niteliğindeki PYD/YPG eylemleri nedeniyle yerlerinden edilmiş Suriyelilerin geri dönüşlerinin önünü açacaktır"

Haber 11-10-19 11:57

AK Parti'li Bozkır: BM 75'inci Genel Kurul Başkanlığına aday gösterilmekten gurur duyuyorum

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, "Birleşmiş Milletler (BM) 75'inci Genel Kurul Başkanlığına, Türkiye adına aday gösterilmekten büyük bir gurur duyuyorum" dedi.

Haber 10-10-19 14:48

Letonya Parlamento heyeti TBMM'de

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, Letonya Parlamentosu Dışişleri Komisyonu Başkanı Rihards Kols ve beraberindeki heyet ile görüştü - Volkan Bozkır: - "Letonya ile aramızdaki ticaret hacmi şu anda 600 milyon dolar fakat bunun daha fazla gelişme potansiyeline sahip olduğunu düşünüyoruz" - Rihards Kols: - "Letonya, AB'nin genişleme politikasından yanadır. Türkiye'nin AB'de yer almasının, birliğin faydasına olduğunu düşünüyoruz"

Haber 09-10-19 17:15

Fransız heyetin TBMM ziyareti

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, Fransa-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Josiane Costes ile görüştü

Haber 08-10-19 17:37

Volkan Bozkır, BM 75. Genel Kurul Başkanlığına resmen aday

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır: - "Ülkemiz ve milletimiz için bu çok önemli ve saygın göreve aday gösterilmiş olmaktan büyük bir gurur duyuyorum" - "Türkiye olarak her ne şartta olursa olsun uluslararası barış ve güvenliğin korunması, sorunların çok taraflı olarak ele alınması ve insan haklarının güçlendirilmesi bağlamında norm oluşturan ve uluslararası meşruiyeti temsil eden tek küresel örgüt olan Birleşmiş Milletlerin, daha güçlü ve etkin olması için katkılarımızı sürdürmeye kararlıyız"

Haber 21-09-19 15:33

TBMM heyetinin Belarus ziyareti

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır ve beraberindeki milletvekili heyeti, başkent Minsk'te resmi görüşmeler yaptı

Haber 11-09-19 17:04

Türkiye ile Belarus 1,5 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşacak

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır: - "İki ülkenin potansiyeli, ikili ticaret hacminin 1,5 milyar dolara ulaşmasını sağlayacak" - Belarus Temsilciler Meclisi Başkanı Vladimir Andreyçenko: - "2018'de ikili ticaret hacmi bir milyar dolara yaklaştı. Liderlerimizin belirlediği hedefler doğrultusunda, 1,5 milyar dolarlık ikili ticaret hacmine ulaşmalıyız"

Haber 11-09-19 13:57

Türkiye ile Azerbaycan zor günlerde de mutlu günlerde de hep birlikte

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır: - "İyi ki Azerbaycan var, iyi ki Türkiye Cumhuriyeti’nin yanında böyle güçlü ve bizimle dost, kardeş bir ülke var"

Haber 06-08-19 11:45

Volkan Bozkır, Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi ile görüştü

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Marjanne de Kwaasteniet ile bir araya geldi

Haber 05-08-19 15:20

Bozkır'dan ABD Temsilciler Meclisi Dışişleri Komisyonu Başkanı Engel'e tepki

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır: - "(Engel'in yaptırım açıklaması) Bu açıklamanın gerçeklikle hiçbir ilgisi yoktur ve haddini aşan bir açıklamadır. Eliot Engel, hem üslubu hem de açıklamasının içeriği bakımından diplomatik nezaketi ve gerçekliğin sınırlarını zorlayan bir tutum içerisindedir"

Haber 04-07-19 15:15

Endonezya Parlamentolararası İşbirliği Komitesi Heyeti TBMM'de

Heyet, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır ile görüştü

Haber 04-07-19 15:02

Bir terör örgütüyle diğerini yok etme daha fazla zulümdür

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır: - "Bir terör örgütü eliyle diğerini yok etme politikalarının esasen daha fazla kan, daha fazla işgal, daha fazla zulüm ve gözyaşı üretmek manasına geldiğini hep hatırlamamız lazım. Bugün maalesef Suriye sahası bu acı hakikatin ispatı olmuştur"

Haber 01-07-19 19:40

TBMM heyeti Hırvatistan'da

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır: - "Türkiye'nin Hırvatistan'da 350 milyon avro değerinde bir yatırımı mevcut. İkili ilişkilerimiz oldukça iyi. Bu bağlamda yeni Türk yatırımları devam edecek"

Haber 26-06-19 14:38

Karadağ Parlamentosu heyeti TBMM'de

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, Karadağ Parlamentosu Uluslararası İlişkiler ve Göçmenler Komisyonu Başkanı Andrija Nikolic ile görüştü

Haber 12-06-19 12:18

Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır'ın kabulü

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, Kırgızistan'ın Ankara Büyükelçisi Kubanıçbek Ömüraliyev'i kabul etti

Haber 28-05-19 17:41

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır'ın kabulü

Bozkır, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Deng Li'yi kabul etti

Haber 28-05-19 16:30

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır'ın kabulü

Bozkır, Yeni Zelanda'nın Ankara Büyükelçisi Wendy Hinton'u kabul etti

Haber 22-05-19 15:36

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır'ın kabulü

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır'ın kabulü

Haber 15-05-19 19:51

S-400 tamamen Türkiye'nin güvenliğiyle ilgili bir konudur

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır: - "S-400 alımı ne NATO ittifakına ne ABD'ye karşı bir harekettir. Tamamen Türkiye'nin güvenliğiyle ilgili bir konudur. O nedenle de Rusya Federasyonu ile imzaladığımız anlaşmaya sadık olarak bunu sürdürüyoruz"

Haber 14-05-19 15:36

Bozkır'ın, ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Hovenier'i kabulü

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır: - "S-400 füzeleri, patriot füzeleri ve F-35 uçakları konusunda konuşarak, birbirimizi anlayarak bir çözüme varacağımızdan eminiz. Ülkelerimiz arasındaki ilişkinin bu kadar güçlü bir şekilde devam etmesi bakımından, konuşarak sorunları çözmek çok önemli olacaktır" - ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Hovenier: - "Aramızda bazı konular var, bunları ele alıyoruz ve birlikte çalışıp değerlendirerek mevcut koşullar çerçevesinde üstesinden geleceğimize inanıyoruz"

Haber 14-05-19 11:13

ABD'nin İran yaptırımları

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır: - "Bizim her zaman savunduğumuz şekilde İran yaptırımlarının bir fayda sağlamayacağı kanaatindeyiz. İran'ın mümkün olduğu kadar kısa sürede bu yaptırımlardan çıkarılarak tekrar dünya platformunda hak ettiği yeri almasını öteden beri destekliyoruz" - İran'ın Ankara Büyükelçisi Mohammad Farazmand: - "İran'a uygulanan bu yaptırımlar sadece bizim ülkemizin aleyhinde değil, bütün bölge ülkelerini hedef almaktadır"

Haber 10-05-19 17:10

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Bozkır Brüksel'de

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır: - "(Yerel seçimlerde) Türkiye’yi birçok bakımdan güçlendiren, itibarını arttıran bir tablo ortaya çıktı"

Haber 29-04-19 19:57

Kaşıkçı cinayetinde gerçekler ortaya çıkmalıdır

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır: - "(Cemal Kaşıkçı cinayeti) Gerçekten bu cinayetin, nasıl koordine edildiği, nasıl karar verildiği ve uygulandığıyla ilgili hala cevaplandırılması gereken sorular var. Uluslararası topluluğun işidir tabii ki bunu canlı tutmak. Bununla ilgili kesinlikle gerçekler ortaya çıkmalıdır" - "Yemen'de barış süreci tıkandı gibi gözüküyor. Bunun arkasında birçok sebep var. Stockholm toplantısı gerçekten uzun bir barış sürecinin ilk adımlarıydı"

Yurthaber 13-04-19 15:25

Kaşıkçı cinayetinde gerçekler ortaya çıkmalıdır

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır: - "(Cemal Kaşıkçı cinayeti) Gerçekten bu cinayetin, nasıl koordine edildiği, nasıl karar verildiği ve uygulandığıyla ilgili hala cevaplandırılması gereken sorular var. Uluslararası topluluğun işidir tabii ki bunu canlı tutmak. Bununla ilgili kesinlikle gerçekler ortaya çıkmalıdır" - "Yemen'de barış süreci tıkandı gibi gözüküyor. Bunun arkasında birçok sebep var. Stockholm toplantısı gerçekten uzun bir barış sürecinin ilk adımlarıydı"

Haber 13-04-19 15:25

Bozkır, Rus ve İranlı mevkidaşlarıyla üçlü toplantı yapacak

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, Rus ve İranlı mevkidaşlarıyla ilk kez üçlü toplantıda bir araya gelecek - Türkiye, Rusya ve İran ilişkilerinin yanı sıra bölgedeki gelişmelerin ele alınacağını toplantıda, bu konularda parlamentoların rolü masaya yatırılacak

Haber 09-04-19 10:39

AP Genel Kurulunda kabul edilen 2018 Türkiye Raporu

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır: - "Ülkemiz gerçekleriyle hiçbir alakası olmayan ve Türkiye karşıtı çevrelerden beslenerek ortaya atılan, mesnetsiz iddialara dayandırılarak hazırlanan söz konusu raporun, AP Genel Kurulu tarafından kabul edilmesini şiddetle kınıyorum" - "Avrupa'nın radikal eğilimlerinin temsilcilerinin AB kurumlarını yönetmeye talip olduğu bir dönemde ve bu eğilimlerinin hakimiyet altına aldığı, görev süresi dolmak üzere olan bir parlamentonun böylesine bir karar almasının maksatlı olduğu ve meşru görülemeyeceği açıktır" - "AP ve AB'nin, Türkiye'ye karşı yükümlülüklerine bağlı kalması ve gerçeklikten uzak, önyargılı ve popülist tavrını terk etmesi çağrısında bulunuyorum"

Haber 13-03-19 20:38

TBMM Dışişleri Komisyonundan yoğun parlamenter diplomasi

TBMM Dışişleri Komisyonu, 1 Ekim 2018'de başlayan 27. Yasama Dönemi'nde yurt içi ve yurt dışında yoğun diplomasi faaliyeti yürüttü - Dışişleri Komisyonu heyetleri, ABD ve Rusya'nın arasında bulunduğu 12 yurt dışı ziyareti gerçekleştirdi - Komisyon Başkanı Volkan Bozkır, yeni yasama döneminin başından itibaren 43 ülkenin Ankara büyükelçisiyle görüştü

Haber 07-03-19 11:07

Bozkır: ‘S-400 Anlaşmasına Sadık Kalacağız’

TBMM Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, Washington’da temaslarda bulundu. Ankara’nın S-400 sistemi satın alma anlaşmasına sadık kalacağını söyleyen Bozkır, ABD’nin Suriye’den çekilmesi sürecinde oluşturulacak güvenli bölgede Türkiye’nin mutlaka söz sahibi olması gerektiğini savundu

Haber 14-02-19 23:12

Türk heyetinden ABD Kongre üyelerine Suriye'de koordinasyon uyarısı

TBMM Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır: - "ABD'nin Suriye'den çekilme sürecinde Türkiye ile koordinasyon olmazsa bölgede yeni boşluklar doğabilir" - "Burada oluşturulacak bir güvenli bölgede Türkiye mutlaka söz sahibi olmalıdır. YPG/PKK'nın kontrolünün olduğu bir güvenli bölgeyi bizim hiçbir şekilde kabul etmemiz mümkün değildir" - "S-400 alıyor olmamızın Patriot almamıza engel teşkil etmediğini de anlattık. Bunları da şartları uyarsa alabiliriz fakat biz S-400 anlaşmasına sadık kalacağız"

Haber 14-02-19 07:24

Bulgaristan Meclisi Dışişleri Komisyonu üyeleri TBMM'de

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, Bulgaristan Meclisi Dışişleri Komisyonu Başkanı Dzhema Grozdanova başkanlığındaki heyetle bir araya geldi

Haber 30-01-19 16:39

Norveç Dışişleri ve Savunma Komisyonu üyeleri TBMM'de

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, Norveç Dışişleri ve Savunma Komisyonu Başkanı Anniken Huitfeldt ve beraberindeki heyet ile görüştü

Haber 29-01-19 21:40

Afganistan tezkeresi TBMM Genel Kurulunda

Genel Kurulda, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, NATO’nun Afganistan'da icra edeceği kararlı destek misyonu için yurt dışına gönderilmesi konusunda Hükümete verilen izin süresinin, 6 Ocak 2019 tarihinden itibaren iki yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi kabul edildi - TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır: - ""Afganistan'da kalıcı barış ve istikrar, ancak Afganlar arasında sağlanacak ve bölge ülkeleri ile uluslararası toplumun destekleyeceği siyasi uzlaşıyla temin edilebilecektir"

Haber 25-12-18 19:42

Rus Büyükelçi Karlov Ankara'da anıldı

İki sene önce silahlı saldırıda hayatını kaybeden Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov için anma töreni düzenlendi - Törene, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır katıldı

Haber 19-12-18 12:36

Rus Büyükelçi Karlov Ankara'da anıldı

İki sene önce silahlı saldırıda hayatını kaybeden Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov için anma töreni düzenlendi - Törene, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır katıldı

Yurthaber 19-12-18 12:36