Tuba Vural Haberleri

Tuba Büyüküstün davet tarzıyla geceye damga vurdu! Bir bakan bir daha baktı

Son olarak Halit Ergenç ile başrolünü paylaştığı Yarın Yokmuş Gibi dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Tuba Büyüküstün başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Büyüküstün şimdi de davet tarzıyla gündem oldu. Güzel oyuncuya bir bakan bir daha baktı.

Magazin 2024-04-20 09:57:46

Özel hayatıyla gündemdeydi! Tuba Ünsal ile Ayşe Hatun Önal arasında kira krizi! 'Evden çıkartmak için...'

Model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal son dönedem özel hayatıyla gündemdeydi. Selin Demiratar'ın eşi Mehmet Ali Çebi ile bir karesini paylaşıp 'Kocam benim' notunu düşen Önal'ın bu paylaşımı büyük ses getirmişti. Ayşe Hatun Önal'ın şimdi de Tuba Ünsal ile kira krizi yaşadığı iddia edildi.

Magazin 2024-04-09 11:57:14

Yılmaz Vural yönetimindeki Menemen FK, 5’te 5 yaptı

Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta oynadığı son 5 maçını kazanarak galibiyet serisine imza attı. Yılmaz Vural ve öğrencileri, son yenilgilerini Şubat 2024’te oynanan Kastamonuspor deplasmanında almıştı.

Spor 2024-04-04 12:47:02

Oyuncu Tuba Ünsal iftar sonrası gelen hesaba isyan etti! Geçirmişler de geçirmişler

Ünlü manken ve oyuncu Tuba Ünsal, iftar yapmak için çocukları ve çalışanlarıyla evinin yakınlarında bir restorana gitti. Yemek sonunda gelen hesaba şaşıran Ünsal, “Geçirmişler de geçirmişler” sözleriyle isyan etti.

Magazin 2024-03-22 11:10:50

Bursa'da korkunç olay! Eski eşini sitenin bahçesinde katledip aynı silahla intihar etti

Bursa'da, 2 çocuk annesi 41 yaşındaki Tuba A. 41 ile bir yıl önce boşandığı ve barışmak için görüşmeye çağırdığı eski eşi Murat D. (49), arasında kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Sitenin bahçesinde yaşanan tartışma sırasında Murat D. yanındaki silahla Tuba A.'yı ateş etti. Talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Cinayetin ardından Murat D. de tabancayla intihar etti.

Haber 27-02-24 00:22

Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç'in yatak sahnesi çok konuşulmuştu! Birbirlerine övgü yağdırdılar

Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç’i bir araya getiren ‘Yarın Yokmuş Gibi’ dizisi 14 Şubat'ta yayın hayatına başladı. Dizinin fragmanındaki cesur sahneler dikkat çekmişti. Halit Ergenç ile partneri Tuba Büyüküstün katıldıkları programda birbirlerine övgüler yağdırdı.

Magazin 17-02-24 18:06

Başrollerini Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı 'Yarın Yokmuş Gibi' dizisi için geri sayım başladı... Sevgililer Günü'nde hayranlarıyla bulaşacak

Halit Ergenç ile Tuba Büyüküstün’ü seneler sonra yeniden partner olarak bir araya getiren 'Yarın Yokmuş Gibi' dizisi için geri sayım başladı. Geçtiğimiz günlerde galası gerçekleştirilen dizi GAIN'de 14 Şubat'ta sevenlerinin karşısına çıkacak.

Trend 13-02-24 15:49

Halit Ergenç'le yatak sahnesi gündem olmuştu! Tuba Büyüküstün transparan tarzıyla galaya damga vurdu

Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç'i bir araya getiren ‘Yarın Yokmuş Gibi’ dizisinin galası gerçekleştirildi. Dizideki cesur sahneleri çok konuşulan Büyüküstün transparan tarzıyla galaya damga vurdu. Siyah mini elbisesiyle geceye katılan güzel oyuncu takipçilerinden tam not almayı başardı.

Magazin 13-02-24 09:12

Pucca’dan ‘Evimi mahvetti’ diyen Tuba Ünsal’a yanıt geldi: Partilerinize çağırıp...

Oyuncu Tuba Ünsal, Pucca'nın kirasını ödemediğini iddia eden ev sahibi Jale Tuncer'e destek veren bir paylaşım yaptı. Pucca, Tuba Ünsal’ın iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Magazin 12-02-24 14:10

Pucca’dan ‘Evimi mahvetti’ diyen Tuba Ünsal’a yanıt geldi

Ev sahibiyle mahkemelik olan 'Pucca' ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık'ın eski kiracısı olduğunu söyleyen oyuncu Tuba Ünsal, "Yıllarca benim evimde kiracımdı Pucca. 'Evimi mahvetti' demek az kalır" dedi. Pucca, iddialara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

Magazin 12-02-24 14:09

Pucca’dan ‘Evimi mahvetti’ diyen Tuba Ünsal’a yanıt geldi

Ev sahibiyle mahkemelik olan 'Pucca' ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık'ın eski kiracısı olduğunu söyleyen oyuncu Tuba Ünsal, "Yıllarca benim evimde kiracımdı Pucca. 'Evimi mahvetti' demek az kalır" dedi. Pucca, iddialara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

Magazin 12-02-24 14:09

Sözleri sosyal medyada yeniden gündem oldu! 'Duyguları kontrol edemezsiniz' dedi: Evli bir kadın evli bir erkeğe aşık olabilir

Geçtiğimiz yıl Bekir Develi'nin YouTube programına konuk olan Psikolog Tuba Kılıç'ın sözleri sosyal medyada yeniden gündem yarattı. Sosyal medya kullanıcılarının son dönemde bir kez daha gündeme getirdiği sözlerinde Kılıç'ın, "Duyguları kontrol edemezsiniz. Yine söylüyorum çok iddialı olacak. Evli bir kadın başka evli bir adama aşık olabilir" dedi.

Trend 10-02-24 10:26

Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç'in yatak sahnesi fragmana damga vurdu! Ateşli sahneler çok konuşuldu

İki ünlü oyuncu yıllar sonra yeniden aynı projede buluştu. Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç’i bir araya getiren ‘Yarın Yokmuş Gibi’ dizisi için geri sayım başladı. Dizinin yeni fragmanı seyirciyle buluştu. Fragmandaki cesur sahneler dikkat çekti.

Magazin 10-02-24 10:20

Aman dikkat! 7 saatten az uyuyan bireylerin hastalık oranı 3 kat artıyor! Yatmadan önce...

Gece uykusunun enfeksiyon hastalıklarının tedavisinde büyük önem taşıdığını belirten Eskişehir Şehir Hastanesi Kulak, Burun, Boğaz Bölümü Uzmanı ve Uyku Merkezi sorumlusu Prof. Dr. Vural Fidan, “7 saatten az uyuyan bireylerin hastalık oranı 3 kat artıyor” dedi.

Kadin 29-01-24 11:04

Çiğ et yediği videolarla tanınan Dr. Tuba Güleç, Türkiye'ye dönüyor! 'Acil hekimi olacağım' dedi... Görev yerini açıkladı

TikTok'ta 'doktorgülec' kullanıcı adıyla paylaşım yaparak 73 bini aşkın takipçiye ulaşan Dr. Tuğba Güleç, işlenmemiş gıda yeme rutini sayesinde kısa sürede sosyal medyada viral olmayı başardı. İngiltere'de eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye'ye dönerek acil hekimi olacağını duyuran Dr. Güleç, "Türkiye’nin en mutlu şehri Sinop’a gidiyorum.” paylaşımında bulundu.

Trend 25-01-24 07:52

Tuba Büyüküstün gözlerden uzak büyüttüğü ikiz kızlarını paylaştı! Annelerinin aynısı

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren oyuncu Tuba Büyüküstün, ikiz kızları Toprak ve Maya ile fotoğraf paylaştı. Güzel oyuncunun Onur Saylak ile evliliğinden olan ikiz kızları Maya ve Toprak'ı görenler "Annelerinin aynısı olmuşlar" yorumlarından bulundu.

Magazin 22-01-24 09:13

Yılmaz Vural yeni yaşını kutladı, futbolcuların yaptığı sürpriz herkesi güldürdü! Doğum günü pastasında esprili yazı

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK'nın teknik direktörü Yılmaz Vural geçtiğimiz günlerde 71. yaşını kutlarken, doğum günü pastasındaki esprili yazı herkesi güldürdü.

Spor 04-01-24 10:59

MHP Babaeski İlçe Başkanı Vural görevinden istifa etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Babaeski İlçe Başkanı Emre Vural, sağlık problemi sebebiyle görevinden istifa etti.

Yurthaber 27-12-23 08:38

Mansur Yavaş'ın karşısına Oktay Vural mı? İYİ Partili isim 'Ankara' iddialarına canlı yayında bizzat yanıt verdi

CHP-İYİ Parti işbirliğinin sonra ermesiyla gözler büyükşehirlere çevrilirken, özellikle Ankara yerel seçim sonuçları şimdiden merak ediliyor. İYİ Parti'nin Ankara'da kimi aday göstereceği henüz açıklanmazken; aday gösterileceği konuşulan isimlerin başında yer alan Oktay Vural'dan açıklama geldi. 'Mansur Yavaş karşısında aday siz misiniz?' sorusuna yanıt veren Vural, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haber 27-12-23 07:06

Tuba Büyüküstün hem saçı hem de elbisesiyle olay oldu! Ay çok rüküş

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Tuba Büyüküstün, katıldığı gecede tarzıyla sosyal medyayı salladı. Tuba Büyüküstün hem saçı hem de elbisesiyle olay oldu.

Magazin 10-12-23 07:10

İYİ Partili Oktay Vural ve gazeteci Deniz Zeyrek birbirine girdi: Siz buraya kavga etmeye gelmişsiniz!

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural'ın katıldığı canlı yayına gazeteci Deniz Zeyrek'le yaşadığı tartışma damga vurdu. CHP'nin işbirliği teklifini reddeden İYİ Parti'nin kararının konuşulduğu programda "Yerel seçimlerde kaç büyükşehir belediyesi almayı hedefliyorsunuz?" sorusu ortamı gerdi. Vural, "İpotek mi koydun milletin iradesine?" derken, Zeyrek ise "Ben anladım sizi. Siz buraya kavga etmeye gelmişsiniz. Sizi protesto ediyorum" dedi.

Haber 07-12-23 07:41

Alina Boz ile Umut Evirgen’in düğün davetiyesi ortaya çıktı! Yemekler MasterChef jürisi Somer Şef'ten...

Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi ünlüler dünyasından birçok isimle yaşadığı birlikteliklerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran işletmeci ve yönetmen Umut Evirgen ve Alina Boz evleniyor. Alina Boz ile Umut Evirgen’in düğün davetiyesi ortaya çıktı.

Magazin 29-11-23 13:53

Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün'ü 6 yıl sonra buluşturan proje! Büyük heyecan uyandırdı

Ünlü oyuncular Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç ile ilgili son dakika haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Başarılı projeleri ve oyunculuklarıyla adından söz ettirmeyi başaran ikili, 2017 yılında Ferzan Özpetek'in İstanbul Kırmızısı adlı filminde ilk kez partner olmuşlardı.

Magazin 25-11-23 21:39

İngiltere'de gümüş madalya kazanan milli cimnastikçiler, Samsun'da çiçeklerle karşılandı

İngiltere'de düzenlenen Trampolin Cimnastik Gençler Dünya Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan milli sporcular Tuba Bade Şahin ve Ada Kanat, Samsun'a geldi.

Yurthaber 21-11-23 14:16

Yılmaz Vural'ın sözleşmesindeki o madde sosyal medyanın gündemine oturdu! Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve A Milli Takım'dan teklif gelirse feshedilecek

Türk futbolunun tecrübeli çalıştırıcısı Yılmaz Vural, 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Menemen FK'nın başında yer alıyor. 26 Ekim'de göreve getirilen ve çıktığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik alan Vural'ın sözleşmesinde yer alan özel madde sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 14-11-23 14:04

Denizlerde 28 bin kilometre yol kateden Caretta Caretta Tubanın takip cihazı yenilenecek

Muğla Dalyan'daki Deniz Kaplumbağası Araştırma Kurtarma Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) görevlilerince uydu takip cihazı takılan "Caretta Caretta Tuba", halen bulunduğu İtalya'nın güneyinden 4 yıl 2 ay önce bırakıldığı Dalyan İztuzu Plajı'na dönerse uydu takip cihazı yenilenecek.

Yurthaber 08-11-23 13:46

Alina Boz ve Umut Evirgen'in nikah tarihi belli oldu! Bakın ne zaman evleniyorlar

Serenay Sarıkaya, Demet Özdemir, Tuba Büyüküstün, Dilan Çiçek Deniz ve Melisa Şenolsun'la bir süre aşk yaşayan ve yaşadığı ilişkilerle adından söz ettiren Umut Evirgen şu sıralar Alina Boz ile beraber. Evlenecekleri iddiaları çok konuşulan çiftin nikah tarihi belli oldu.

Magazin 07-11-23 16:48

Cumhuriyet’in 100’üncü yılında çifte mutluluk yaşadılar

Burdur’un Gölhisar ilçesinde 29 Ekim günü dünyaevine giren Büşra Vural ve Emre Şahin çifti, Cumhuriyetin 100. yıl dönümünde çifti mutluluk yaşadı.

Yurthaber 30-10-23 15:20

Teknik direktör Yılmaz Vural 13. Kocaeli Kitap Fuarı'na katıldı

Teknik direktör Yılmaz Vural, 13. Kocaeli Kitap Fuarı'nda düzenlenen söyleşide futbolseverlerle bir araya geldi.

Yurthaber 12-10-23 07:41

Yılmaz Vural Samsun'a gitti, sosyal medya ayağa kalktı! Samsunspor'un başına mı geçiyor?

Uzun bir süredir herhangi bir takımı çalıştırmayan Yılmaz Vural bir söyleşi için Samsun'a giderken, sosyal medyada Samsunspor'un başına geçeceği iddiaları gündeme geldi. İşte detaylar...

Spor 09-10-23 15:06

SON DAKİKA | MİT yurt dışında yakaladı! Firari FETÖ'cü Koray Vural Türkiye'ye getirildi

Son dakika: MİT, terörden arananlar listesinde turuncu kategoride yer alan FETÖ firarisi Koray Vural'ı, yurt dışında yakalayarak Türkiye'ye getirdi.

Haber 05-10-23 11:13

Tuba öğretmen dünyanın en iyi 50 öğretmeni arasında yer aldı

Tuba Dumlu Güler, ’2023 Global Teacher Prize’ yarışmasında, 130 ülkeden 7 bin rakibini geride bırakıp dünyanın en iyi 50 öğretmeninden birisi olarak seçildi.

Yurthaber 03-10-23 15:19

Yılmaz Vural açtı ağzını yumdu gözünü! 'Bir Türk antrenör olarak utanıyorum!'

A Milli Futbol Takımımızda üst üste gelen kötü sonuç ve ortaya konan oyunun ardından teknik direktör Stefan Kuntz ile yollar ayrılmıştı. Alman çalıştırıcının ayrılığı sonrasında göreve Vincenzo Montella getirilmişti. İtalyan hoca ile anlaşılmasının ardından ünlü teknik direktör Yılmaz Vural'dan büyük tepki geldi. Tecrübeli teknik adam, "Türk antrenör olarak utanıyorum" dedi. İşte detaylar...

Spor 26-09-23 10:47

Henüz 40 gün önce anne olmuştu! Evde bir anda fenalaştı... 35 yaşındaki öğretmen kurtarılamadı

Aydın'ın Efeler ilçesindeki Dr. Fevzi-Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu'nda İngilizce öğretmeni olan ve 40 gün önce bir bebek dünyaya getiren 35 yaşındaki Tuba Günaydınoğlu hayatını kaybetti. Günaydınoğlu'nun acı haberini alan eşi ve sevenleri yasa boğuldu.

Haber 21-09-23 10:21

Teknik direktör Yılmaz Vural'ın Alaçatı'daki ultra lüks villası ağızları açık bıraktı! Yatak odasını 'Burası tehlikeli bir yerdir' diye gezdirdi

Efsane teknik direktör Yılmaz Vural, 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının konuğu oldu. Ünlü teknik direktör, Ege'nin göz bebeği İzmir Alaçatı'da bulunan ultra lüks villasının kapılarını açtı. Vural, yatak odasını gezdirirken Akın'ı 'Burası tehlikeli bir yerdir' diye uyardı. O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 05-09-23 17:44

'Lüks nedir?' demişti! Tuba Büyüküstün yatırımlarını gayrımenkule yapmış... Dairelerinin değeri dudak uçuklattı

Tuba Büyüküstün son dönemlerde sosyal medya hesabından paylaştığı ilginç videolarla gündem oluyor. Son olarak 'Lüks nedir?' başlıklı bir video yayınlayan Büyüküstün'ün Paris'teki evlerinin değeri dudak uçuklattı.

Magazin 05-09-23 13:53

Lüks nedir? paylaşımı gündemdeydi! Tuba Büyüküstün Paris'teki evinden paylaşım yapınca...

Tuba Büyüküstün'ün, sosyal medyada paylaştığı ve 'Düşünüyorum, lüks nedir?' diye sorduğu videosu gündem olmuştu. Uzun yıllardır Paris'te yaşayan oyuncu evinden bir paylaşım yapınca sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 03-09-23 09:23

Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün'ün ikiz kızları büyüdü! Anneleri paylaştı

Oyuncu Onur Saylak ile evliliğinden Maya ve Toprak adında ikiz çocukları bulunan Tuba Büyüküstün sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Oyuncu Büyüküstün kızlarını gözlerden uzak büyütse de zaman zaman son hallerini paylaşıyor. İşte güzel oyuncunun ikiz kızları...

Magazin 14-08-23 06:56

İki haftada 50 araç yandı! Sürücüler için kritik uyarı: O araçlarla uzun yola gitmeyin

Türkiye sıcak havalarla mücadele ederken, Diyarbakır'da termometrelere 45 dereceye kadar çıktı. Kentte son iki haftada 50 araç yangının yaşandığı görülürken, ustalardan dikkat çeken uyarı geldi. Sürücülerin mümkünse saat 16.00'dan sonra trafiğe çıkması gerektiğini belirten oto elektrik ustası Veysi Vural, "Eski araçlar veya 30 yaşındaki araçların uzun yola çıkmasını önermiyoruz. Yanma ihtimali ve hararet yapması çok yüksek" dedi.

Haber 09-08-23 13:56

Ünlü kadınlarla yaşadığı aşklarla tanınıyor! Alina Boz ile birlikte olan Umut Evirgen bakın ne demiş

Oyuncu Melisa Şenolsun, Tuba Büyüküstün ve Serenay Sarıkaya gibi ünlü kadınlarla yaşadığı aşkla tanınan işletmeci Umut Evirgen uzun ilişkiden yeni çıkan Alina Boz ile aşk yaşıyor. Gündeme bomba gibi düşen aşkla ilgili işletmeci bakın ne demiş...

Magazin 27-07-23 10:40

Zeytin Ağacı dizisine bomba transfer! Diyar rolüyle kadroya dahil oldu

İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan Zeytin Ağacı dizisinin 2. sezon çekimleri başladı. Netflix'in sevilen dizisine flaş bir isim dahil oldu. Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Murat Boz, Boncuk Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı dizide yeni oyuncu "Diyar" rolüne can verecek.

Magazin 22-07-23 16:10

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı yıllar sonra ortaya çıktı! Vural Çelik'in son hali şaşırttı

Gülse Birsel'in yazdığı, bir döneme damga vuran komedi dizisi Avrupa Yakası'nda canlandırdığı Kubilay karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Vural Çelik son hali ile görenleri şaşırttı. Ünlü oyuncunun yıllar içindeki değişimi gündem oldu.

Magazin 19-07-23 14:35

SON DAKİKA | İYİ Parti'de Oktay Vural sürprizi! Yeni Başkanlık Divanı belli oldu

Son dakika haberi: İYİ Parti'nin yeni Başkanlık Divanı belli oldu. Buna göre; Oktay Vural Siyasi İşler Başkanı, Ayfer Yılmaz da Genel Sekreter oldu. Prof. Kürşad Zorlu Parti Sözcülüğü görevini sürdürecek.

Haber 04-07-23 15:41

İYİ Parti kurultayında sürpriz gelişme! Eski MHP'li isim İYİ Parti'ye katıldı

İYİ Parti bugün 3. Olağan Kurultayı'nı gerçekleştirdi. Kurultayda Meral Akşener yaptığı açıklamada CHP ile ilgili sert sözler kullandı. Akşener tek aday olduğu kurultayda yeniden genel başkan seçildi. Öte yandan kurultayda sürpriz bir gelişme yaşandı. Eski MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, İYİ Parti'ye katıldı.

Haber 24-06-23 15:17

Kızını boğarak öldürmüştü! Kan donduran vahşetin cezası belli oldu

İzmir'in Buca ilçesinde Ayşe Vural (59), kızı Zeynep Vural'ı (29) evde boğarak öldürüp polise teslim oldu. Ayşe Vural hakkında mahkeme, 'tahrik' ve 'iyi hal' indirimi uygulayarak 18 yıl 4 ay hapis cezası kararı verdi. Vural'ın cezası, istinaf mahkemesi tarafından da onandı. Ayşe Vural'ın avukatı ise kararı Yargıtay'a taşıyacaklarını belirtti. İşte detaylar...

Haber 06-06-23 11:45

Tuba Büyüküstün seçim öncesi paylaşımıyla gündeme geldi! Bir takım taraftarı gibi değil...

Başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Tuba Büyüküstün seçim öncesi paylaşımıyla gündeme geldi. Güzel oyuncu 28 Mayıs ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi yaptığı paylaşımda "Neye 'evet' dediğini bil" yorumunda bulundu.

Magazin 25-05-23 11:58

Adı Demet Özdemir ile anılmıştı! Umut Evirgen yeni sevgilisiyle görüntülendi

Son zamanlarda adı Demet Özdemir ile anılan ve birçok ünlü isim ile aşk yaşayan Umut Evirgen yeni sevgilisiyle görüntülendi. Geçtiğimiz yıllarda Tuba Büyüküstün, Serenay Sarıkaya ve Melisa Şenolsun gibi isimlerle birliktelik yaşayan Umut Evirgen'in özel hayatındaki gelişmelerle gündeme geliyor.

Magazin 20-05-23 14:58

SON DAKİKA | MİT, PKK/YPG’nin sözde Aynularab (Kobani) mali sorumlusu Tuba Karakoç'u etkisiz hale getirdi

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Aynularab (Kobani) mali sorumlusu "Zin Kobani/Cudi Egid/Sorxwin" kod adlı Tuba Karakoç'u, Suriye'de düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.

Haber 17-05-23 09:33

Yeditepe Üniversitesi'ne İç Denetimde Farkındalık ödülü

TİDE tarafından düzenlenen 13. İç Denetim Farkındalık Ödül Töreni'nde Yeditepe Üniversitesi ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Tuba Şavlı İbiş ödüle değer bulundu.

Yurthaber 16-05-23 09:33