MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ayça Ayşin Turan sevgilisiyle birlikte görüntülendi

FOX TV ekranlarında yayınlana Karagül dizisinde rol alan Ayça Ayşin Turan, önceki akşam iş adamı Ümit Oruç ile birlikte İstinye Park'ta objektiflere takıldı.

Karagül dizisinde yıldızı parlayan Ayça Ayşin Turan, önceki akşam Ümit Oruç ile birlikte İstinye Park'ta görüntülendi. Masa Restaurant'da yemek yiyen çift, sık sık selfie çekti.

Ayça Ayşin Turan'ın, daha önce Öykü Serter ile de aşk yaşayan Ümit Oruç'la 2 aydır birlikte olduğu bilgisine ulaşıldı.

22 yaşındaki genç oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın yıldızı gittçe parlıyor.Miranda Kerr'ye olan benzerliği ile dikkatleri üzerinde toplayan Ayça

AYŞİN TURAN ÖZCAN KİMDİR?

Ayşin Turan Özcan Deniz'in filminde baş rol oynadı. Güzel oyuncunun sevgilisi Ümit Oruç'un iş adamı olduğu biliniyor.

25 Ekim 1992 İstanbul doğumlu olan Ayça Ayşin Turan, aslen Sinoplu'dur.Babası Faslı, annesi Türk olan güzel ve başarılı oyuncunun burcu Akreptir.

2011 yılında yayınlanan "Dinle Sevgili" adlı dizi de Gülfem karakteri ile seyirciden tam not alan Ayça Ayşin Turan, Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Tiyatrolarında ve Sinop Belediye Konservatuarında eğitim almıştır.

Fox TV'nin reyting rekortmeni "Karagül" adlı dizide gösterdiği başarısıyla beğenileri üzerinde toplayan oyuncu, 2015 yılında Özcan Deniz'in yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığı "Sevimli ve Tehlikeli" adlı sinema filminde "Şükrü Özyıldız" ile başrolleri paylaşmıştır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler