MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karagül dizisi 117.bölümüyle sona yaklaşıyor

Karagül'de sona yaklaşılıyor. Fox TV'nin geniş hayran kitlesine sahip dizisi Karagül'de finale 8 bölüm kaldı. Peki bu akşam Karagül'de neler olacak. İşte Karagül dizisi ile ilgili son gelişmeler..

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi karagül bomba gibi bir bölümle daha ekrana gelmeye hazırlanıyor. Başrollerinde Ece Uslu,Saruhan Hünel ,Mesut Akusta ve Şerif Sezer'in olduğu dizinin prodüksiyonu ise Avşar Film tarafından gerçekleştiriliyor. Heyecanla beklenen Karagül 117. yeni bölümüyle bu akşam Fox TV'de...

KARAGÜL SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Kendal ve Kasım arasındaki savaş tırmanarak devam ederken, Kendal'ın kurduğu tuzak Kasım'ı demir parmaklıkların arasına gönderir. Ayşe, babasının da içeri girmesiyle kendini büyük bir boşluğun içinde bulur.Kadriye'nin ortaya çıkardığı sır, Kendal'ı gitgide sıkıştırmaya başlar. Sırla ilgili bilgileri tek tek birleştiren Kendal, bir yandan kendi kaçınılmaz sonuna doğru giderken, bundan en büyük payı Asım alacaktır. Nazlı'nın abileri Baran'ı ve konağı gitgide sıkıştırmaya devam etmektedir. Ne ile karşı karşıya olduklarını gören Narin ve Ebru oğullarını kurtarmak için ne yapacaklar?

REYTİNG REKORTMENİ DİZİ FİNAL YAPIYOR
Bu yıl 4. sezonunda olan FOX'un reyting rekortmeni "Karagül" dizisi, sona doğru yaklaşıyor. Uçankuş TV'nin "İki Kadın Arasında" programının haberine göre Murat Saraçoğlu'nun yönettiği Gaziantep'te çekilen dizi, 125. bölümde ekrana veda edecek.

Karagül Dizisi Oyuncu Kadrosu
Ebru Şamverdi: Ece Uslu

Baran Şamverdi: Mert Yazıcıoğlu

Kendal Şamverdi: Mesut Akusta

Kadriye Şamverdi: Şerif Sezer

Narin Mercan: Özlem Conker

Maya Şamverdi: İlayda Çevik

Ada Şamverdi: Ayça Ayçin Turan

Vitrin


En Çok Aranan Haberler