MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Neslihan Atagül'den Kara Sevda'ya ilginç veda

Star Tv ekranlarında ilgiyle takip edilen Kara Sevda dizisinin sezon finalinde Neslihan Atagül sosyal medya hesabından paylaştığı video ile seyircilere veda etti.

Başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı Kara Sevda dün akşam yayınlanan bölümüyle sezon finali yaptı. Başrol oyuncusu Neslihan Atagül dizi takipçilerine bir video paylaşarak altına "Kestiiik! Hepimizin eline sağlık. Görüşmek üzereeee" notunu düştü. Video çok kısa bir sürede 90 bin beğeni aldı.

KARA SEVDA'DA NİHAN HAMİLE Mİ?

Kemal'in nişan töreninde Nihan'ın bayılması aklında şüpelere neden olur. Niçin bayıldığını merak eder. Diğer taraftan Nihan'ın aklına gelen soru Emir'de de aklına gelir. İki can düşmanı kardeş için aynı cephede savaşma zamanı gelir.

Kemal ve Asu'nun nişan töreninde, Ozan'la Zeynep'in polisler tarafından yakalanmasıyla adliyede son bulur. Tam da Emir'in planladığı gibi olaylar gelişir. Ozan nöbetçi mahkemeye çıkarılır ve tutuklu yargılanır. Kemal, Nihan'ın şüphelerinden haberi olmadan Ozan'ların bu hatayı nasıl yaptıklarını araştırır.

Kemal'in şüpeleri bir kişi üzereinde yoğunlaşır ve çıkan isim onu hiç mi hiç şaşırtmaz. Fakat kardeşleri ve Emir arasında kuracağı bağ, Kemal'in bütün yaşamını etkileyecek türdendir. Kemal, bu defa kardeş sevgisini bir kenara bırakarak Zeynep'in karşısına başka türlü çıkar.

Cezaevindeyken Ozan'a gönderilen beklenmedik zarf, Ozan'ın hayatının dönemeci olur. Ozan'ın tarafından başlatılan ataklar durdurulamayacak kadar tehlikeli seviyelere gelir. Diğer taraftan, Emir ve Asu arasındaki bağ, Galip'in de kafasında şüpelere neden olur.

Galip, şüpelerine cevap bulmak için için Hakkı'yı bulmak zorundadır.

Kemal ile Nihan'ın büyük aşkları yüreklerinde bir an olsun eksilmeden, yaşamlarının en kritik döneminde birbirlerinden uzakta kalır. Her ikisinin de alacağı bu önemli kararlar, bu aşkın da kaderini belirleyecektir. Günün sonunda, Nihan ve Kemal'in kara sevdası bugüne kadarki en çetin sınavını verecektir.

NESLİHAN ATAGÜL KİMDİR?

20 Ağustos 1992'de İstanbul'da dünyaya geldi.Babası Çerkes, annesi Rus asıllı olan Atagül henüz 8 yaşındayken oyuncu olmayı kafasına koymuştu. 13 yaşına geldiğinde annesi ile gidip Erberk Ajans'a kaydını yaptırdı.

Kaydolmasından sonra reklamlarda oynamaya başladı. Üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi'nin Tiyatro bölümünde hala devam etmektedir. Televizyon dünyasına 2006 yılında 'Yaprak Dökümü' adlı dizide Deniz karakterini oynayarak başladı.
Yine aynı yıl 'İlk Aşk' adlı sinema filminde başrol oynadı. Bu dizideki başarasıyla Altın Koza Film Festivalinde Umut Veren Genç Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. 2011 yılında 'Canım Babam', 'Kalbim Seni Seçti' ve Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini yaptığı 'Hayat Devam Ediyor' adlı dizilerde yer aldı

Yine aynı yıl Özcan Deniz ile başrollerini oynadığı'Araf' isimli sinema filminde rol aldı. Bu filmle birlikte adeta ödül yağmuruna tutuldu ve 6 dalda ödül aldı.

2012 yılında 'Araf' filmi ile Moskova 2morrow Film Festivalinde 'Şimdinin ve Geleceğin En İyi Oyuncusu' ödülünü almaya hak kazandı. Yine aynı yıl 19. Altın Koza Film Festivalindesinemanın sultanı Türkan Şoray'ın elinden 'Umut Veren Genç Kadın Oyuncu'aldı. Türkan Şoray ödülü verirken Atagül için 'veliahdım' ifadelerini kullandı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler