MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rengarenk ilk bölümüyle zirveye kondu

Atv ekranlarının yeni yaz dizisi Rengarenk 1'nci bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Rengarenk'te şahane bir dünyadan bıkan ve dizi setinden kaçan genç bir kızın hikayesi ele alınıyor. Tabi buna aşık bir de genç adam olmazsa olmaz...Başrollerini Selin Şekerci ve Kaan Taşaner'in paylaştığı dizi dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle de zirveye kondu. İşte detaylar...

Başrollerini Kaçak Gelinler'den tanıdığımız Selin Şekerci ve Diriliş Ertuğrul'dan hatırladığımız Kaan Taşaner'in paylaştığı Atv ekranlarının yeni dizisi Rengarenk dün akşam ilk bölümüyle meraklı izleyicileriyle buluştu. Büyük umutlar taşıyan dizide ise iki farklı kişiliğin birbirleriyle hiç ummadıkları anda karşılaşmasıyla doğan aşk öyküsü işleniyor.

Rengarenk'te ayrıca Ümit İbrahim Kantarcılar, İbrahim Kendirci, Ferdi Sancar, Cem Belevi, Sertan Erkaçan, Merve Oflaz, Açelya Devrim Yılhan, Selin Yeninci, İnci Türkay, Şebnem Doğruer, Şükrü Türen ve Funda Güray gibi birçok ünlü oyuncu da rol alıyor.

İLK GÜNDEN ZİRVEDE!
Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu'nun yaptığı, senaryosunu Ebru Hacıoğlu'nun kaleme aldığı Rengarenk, ilk bölümüyle dün akşam ekranlardaydı. Dizi ayrıca dün yayınlanan bölümüyle reyting sıralamasında 100 program arasından AB 3.22 ve ABC1 kategorisinde 3.27 ile zirveye yerleşti. Totalde ise 2'nci olabildi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler