MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar 367. bölümde ekip katil izinde

Kanal D'nin uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar son bölümüyle yine izleyenleri ekran başına kitlemeyi başardı. Arka Sokaklar 367. bölümde ekibin uyuşturucu çeteleriyle mücadelesi hız kesmede devam etti.

Hız kesmeden aksiyon dolu sahneleriyle ekrana gelen Arka Sokaklar 367. bölümde; Mesut Komiser'in bir arkadaşının kız kardeşi, eşi tarafından şiddet görüyordu. Mesut Komiser, bu duruma son vermek için elinden geleni yaptı. Ekip'in Sadık ve Selman'ın katilinin peşine düştüğü Arka Sokaklar son bölümü 24 Nisan Cuma akşamı Kanal D'de izleyenlerinin karşısına çıktı.

Mesut ve Servet darplı halde buldukları Sedef'i hastaneye getirdiler. Servet'in eli ayağı titremekte, Mesut ise onu sakinleştirmeye çalıştı. Sedef'in durumu iyiydi. Yumuşak doku zedelenmesi ile atlattı. Mesut, Sedef'e yardımcı olmak istedi. Emniyete gidip kocasından şikayetçi olmasını teklif etti. Sedef ise bunu kabul etmedi.

ARKA SOKAKLAR 367. BÖLÜM ÖZETİ Arka Sokak 367. bölümde Servet, Sedef'i sakinleştirmek yanında olmak istedi ama geçmişte yaşadıklarından dolayı abisinin yardımını kabul etmedi. Erdal'ın ise paraya ihtiyacı vardı. Selman'dan yardım istedi. Selman'ın bir müşterisi vardı Sadık Bey. Yaşlı tek başına yaşayan zengin bir adamdı. Onun evine girip soymaya karar verdiler. Eve girdiklerinde Sadık'a yakalandılar. Erdal önce Sadık'ı sonra Selman'ı öldürüp kaçtı. Erdal bunun üzerine Sedef'in evine gitti. Erdal ve Sedef tartışırlarken, Erdal'ın cebinden uyuşturucu paketi düştü. Sedef fark etmedi. Erdal ve Melek evde yalnızken kız paketi gördü ve merak ederek aldı.

Sabah Sedef eve gelip kızını baygın yatarken buldu ve apar topar hastaneye kaldırıldı. Ekip, Sadık ve Selman'ın katilinin kim olduğunu ispatlamanın peşine düştü. Peki, Arka Sokak yeni bölümde ekip yine başarılı bir sonuç elde etti mi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler