MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asla Vazgeçmem 12. bölümde Nur şoka girdi

Show Tv ekranının sevilen dizisi Asla Vazgeçmem son bölümü nefes kesen sahneleri ile ekranlara geldi. 12. bölümü ile ekrana gelen olan Asla Vazgeçmem'de her şeyi hatırlayan İclal şimdi ne yapacaktı? Asla Vazgeçmem 12. bölüm ayrıntıları haberimizde.

ASLA VAZGEÇMEM 12. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Perşembe akşamlarına damga vuran Asla Vazgeçmem bu hafta yine heyecan dozu yüksek bir bölümle izleyicileriyle buluştu. Dizideki sürpriz gelişmeler herkesi ekran başına kilitledi.

Asla Vazgeçmem son bölümünde; yaşadıklarından çok etkilenen İclal'in Nur'a barış çubuğu uzatmıştı ancak dizinin bu bölümünde bu barış devam etti mi? Merak ediliyor. Çünkü dizinin bu bölümünde İclal artık her şeyi öğrenmiş olacak. Asla Vazgeçmem son bölümü 30 Nisan Perşembe akşamı sevenleriyle buluştu.

ASLA VAZGEÇMEM 12. BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin bu bölümünde; Yiğit, Nur'u billboardlarda görünce küplere bindi ve ortalığı birbirine kattı. Yiğit'in akıl almaz tepkileri ile billboard olayı büyürken, Elmas'ın tuzağı ise tıkır tıkır işliyordu. Asla Vazgeçmem son bölümünde Nur ve Yiğit arasında gizli birliktelik bir kez daha sorun çıktı. Nur, Yiğit'e kendini savunmaya çalışırken oluşan bir yanlış anlama ile aşıkların arasında tansiyon iyice yükseldi. Diğer yanda hafızası yerine gelen İclal, hatırladıklarının acısıyla boğuşmaktaydı. Yiğit'in boşanmak istediğini hatırlamak, İclal'in dünyasını başına yıktı. Yiğit ve Nur cephesinde ise, Yiğit'in dinmek bilmeyen öfkesi yüzünden sular durulmadı. Elmas, aşıklara son bir darbe daha vurmaya hazırlanırken, Yiğit ve Nur'u büyük bir sürpriz beklemekteydi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler