MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beyaz Karanfil son bölüm Atv'de izleyenleriyle buluştu

ATV ekranlarının aksiyonu yüksek dizisi Beyaz Karanfil son bölümüyle ekrana geldi. İlgiyle izlenen Beyaz Karanfil 5. bölümde Zülfü'nün Nilüfer'e verdiği tepki her şeyi alt üst etti.

Perşembe akşamlarının en sevilen dizisi olmaya aday olan Beyaz Karanfil'in son bölümü dün akşam ekran karşısına çıktı. Kurtlar Vadisi'nden tanıdığımız Kenan Çoban, Hakan Boyav, Ali Sürmeli, Oya Unustası, Çağlar Ertuğrul, Günay Musayeva, Gizem Koçak gibi isimleri barındıran Beyaz Karanfil dizisinin dün akşam yayınlanan 5. bölümünde, Zülfü oğlunu tedavi ettirmek için gereken parayı buldu. Beyaz Karanfil son bölümü 20.00'de ATV'de yayınlandı.

Bulduğu tedavi parasıyla Zülfü, hem oğlunun sağlığına kavuşmasını sağlayacağını, hem de yeni bir hayata başlayacağını düşündü ancak Nilüfer'in verdiği tepki her şeyi altüst etti. Beyaz Karanfil 5. bölümde Nilüfer'in parayı kullanmak istememesi Zülfü'yü perişan etti. Zülfü'nün keyifsizliği, Burhan'dan gelecek haberle birlikte katlandı. Burhan Zülfü'yü evden kovdu, paraları gözünün önünde yaktı. Zülfü yine başladığı yere geri döndü. Beyaz Karanfil 5. bölümde hem eşini hem parasını kaybeden Zülfü intikam yemini ederek Burhan'ın evine onu öldürmek için gitti. Burhan'ın peşinden giden Salih ile Zülfü'nün yolları kesişecek mi merak konusu oldu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler