MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çağatay Ulusoy'un öpüşme sahnesi rekor kırdı

Çağatay Ulusoy'un yeni sinema filmi Delibal'ın ilk fragmanı nefesleri kesmeye yetti. Çağatay Ulusoy ile Leyla Lydia Tuğutlu'nun öpüşmesi sahnesi fragmanın en çok konuşulan sahnesi oldu. Çağatay Ulusoy'un şarkı söylediği fragman kısa sürede 100 bin kez tıklandı.

Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun başrolü paylaştığı Delibal filminin fragmanı, sinema severlerle buluştu. Çağatay Ulusoy'un alışılmışın dışında bir tarz ile hayranlarının karşısına çıkacağının sinyalini veren fragmana öpüşme sahnesi damga vurdu. Saçını ve sakallarını uzatan Çağatay Ulusoy ve rol arkadaşı Leyla Lydia Tuğutlu'nun oldukça yakınlaştığı sahneler, sosyal medyanın da en çok konuşulan konusu oldu. Delibal'ın 30 saniyelik kısa tanıtım sosyal medyada 100 bin kez tıklandı.

Çağatay Ulusoy, merakla beklenen filmi Delibal da yorumculuğunu da konuşturdu. Yakışıklı oyuncu, Sezen Aksu'nun film için yazdığı "Mutlu Sonsuz" şarkısını seslendirdi. 13 Kasım'da vizyona girmesi beklenen, Ay Yapım imzalı film; aynı üniversitede okuyan Barış ve Füsun'un büyük aşkını konu alıyor.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

1990 doğumlu olan Çağatay Ulusoy, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde eğitim görmüş ve aynı zamanda Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almaya başlamıştır. 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi olan Çağatay Ulusoy'un İlk rolü Adını Feriha Koydum adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteri olmuştur. Yakışıklı oyunucunun ilk sinema filmi deneyimi Anadolu Kartalları filmdiri. Çağatay Ulusoy, Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırmış ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır. Ünlü oyuncunun son dizisi 2013-2015 yılları arasında ekrana gelen Medcezir olmuştur.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler