MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gözaltına alınan Atilla Taş serbest kaldı

Atilla Taş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle gözaltına alındı. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Atilla Taş, daha sonra açıklamalarda bulundu. Kimseden korkmadığını ifade eden Atilla Taş, AİHM'ye gideceğini açıkladı.

Sosyal medyayı kullanım şekliyle adından söz ettiren Atilla Taş, Başbakan Ahmet Davutoğlu hakkında attığı tweet nedeniyle gözaltına alındı. Kişisel Twitter hesabından gözaltına alındığını duyuran Atilla Taş, 'Başbakan'a tweetlerimle ilgili ifadeye çağrıldım. İtiraz etmiştik kabul edilmedi. şimdi Anayasa mahkemesine, o da olmazsa AİHM'e gideceğim.' ifadelerini kullandı.

'Fikirlerim yüzünden özellikle haklığımı bildiğim fikirler yüzünden gözaltına alınmak şereftir.' diyen Taş, kimseden korkusunun olmadığını belirterek 'Yüzüm açık alnım ak!' dedi. Atilla Taş, bir tweet'in de ise "Beni emniyet götüren polis aracıyla kaza yaptık şimdi. Komediye bak" dedi.

Espirili bir yorumla takipçilerini güldüren Atilla Taş, ''Şarkı söylemekten alınsam daha mantıklı ve makul olurdu. :)'' dedi.

Şarkıcı Atilla Taş, ifade verdikten sonra, Yeşilköy Polis Merkezi'nde ayrıldı. Taş, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, Başbakan hakkındaki tweetleri nedeniyle ifadeye çağrıldığını söyledi.

Atilla Taş "Hep para para seni gidi hırsız" nakaratlı yeni şarkısıyla sosyal medyayı adeta sallamıştı. Bir Hint şarkısından Türkçe'ye uyarlanan şarkıda "Bitmedi yemeleri, mağduruz demeleri, yedi de bitirdi beni arsızca gülmeleri. Para dolu para dolu ayakkabı kutuları, ona bunu bana bunu yapma. Hep para para, hep para para seni gidi hırsız…." gibi ifadeler yer alıyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu geçtiğimiz şubat ayında Atilla Taş'ı mahkemeye vermişti. Taş ise kararı "Ahmet Davutoğlu tarafından Ankara 2.ve 5. Sulh ceza mahkemesine verilmişim.4 tweetime yasak getirmişler.Avukatlarımla görüştüm susturamazlar!" tweet'iyle duyurmuştu.

ATİLLA TAŞ'IN TWEETLERİNDEN BAZILARI

''Cemaatin inlerine giriyordunuz. Işid'in inlerine de girsenize. Tabii IŞİD sizin yolsuzluklara karışmadı gerçi, kafa kesmeye devam edebilir.''

''Dünya'da en iğrenç erkek türü, bir kadından doğduğunu unutup, bir kadına eziyet edendir!''

''Şehit pilotlarımıza rahmet dilerken,acısıyla "saray yapacağınıza uçan tabutları değiştirn! diyen babaya ses oluyorum!''

''Paralar sıfırlanır yine kazanılır, ama karakter sıfırlanınca yerine yenisini koyamazsın!''

''Sanayi bakanına göre Dolardaki yükseliş halkı etkilemezmiş. Evet halkın Doları yok, kaybedilen milyarlar da Papua Yeni Gine halkının zaten!''

''Faiz lobisi, caiz lobisi kimdir bilinmez ama, Dolar lobisinin kim olduğunu milletçe biliyoruz artık.''

''Açık ve net yazıyorum, kıvırmadan!

"AKP" insanların ekmeğiyle oynayıp, kul hakkı yiyen bir partidir! Birinci elden şahidim inanın bana!''

Vitrin


En Çok Aranan Haberler