MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güneşin Kızları 2. bölüm Güneş 'evet' dedi

İlk bölümüyle tam not alan Güneşin Kızları 2. bölümü 25 Haziran Perşembe akşamı ekranlara geldi. Güneşin Kızları son bölümünde Haluk'un sürprizini öğrenen Güneş, "evet" dedi ve nikah masasına oturdu

GÜNEŞİN KIZLARI 2. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Yeni yaz dizisi Güneşin Kızları 2. bölümü izleyicileriyle buluştu. Hem genç hem de deneyimli oyuncuların bulunduğu dizinin bu bölümünde Güneş'i yeni bir kriz bekliyordu. Dizinin son bölümünde sevdiği adam uğruna düzenini bozup İstanbul'a yerleşen Güneş, bu kez Haluk'un oeski eşi Sevilay ile karşılaşmanın şokunu yaşadı. Başrollerini Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel gibi isimlerin paylaştığı Güneşin Kızları 2. bölümüyle 25 Haziran Perşembe akşamı ekranlara geldi.

GÜNEŞİN KIZLARI 2. BÖLÜM ÖZETİ

Güneşin Kızları 2. bölümünde; Güneş ve kızları temelli olarak İstanbul'a yerleşti. Bu durumdan memnun olmayan köşk ahalisinin tadı kaçtı. Rana, Sevilay ile işbirliği yaptı ve Güneş'i bu evlilikten soğutmaya çalışıtıAli, Selin'in etrafında olmasından hoşnut değildi. Arkadaşlarının onunla ilgilenmesi, öfkesini daha da arttırdı. Selin, lüks hayatı severken; Ali'yi kızdırmak hoşuna gitmeye başladı.Nazlı, Haluk'un konuşmalarına şahit oldu ve gizlice onu takip etti. Yardımına yine Savaş yetişti. Nazlı, teknede Haluk'u başka bir kadınla görünce, Güneş'i uyardı. Haluk'un sakladığı sırlar Güneşin Kızları son bölümünde ortaya çıktı mı?

GÜNEŞİN KIZLARI KONUSU

Güneşin Kızları; Güneş, 35 yaşında, 3 çocuklu İzmirli bir edebiyat öğretmenidir. 17 yaşındaki birbirinden tamamen zıt karakterli, çift yumurta ikizi olan kızları Nazlı, Selin ve onlardan iki yaş küçük Peri ile kendi hallerinde, mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak Güneş'in karşısına İstanbullu bir iş adamı olan Haluk Mertoğlu'nun çıkışıyla her şey değişecektir. Güneş ve birbirinden bela kızları, Mertoğlu ailesinin yaşantısının ortasına bomba gibi düşer. Yeni hayatlarından hepsinin dilekleri ve beklentileri farklıdır ancak; Mertoğlu Ailesi'nin hayatı göründüğü kadar kusursuz değildir. Güneş ve kızlarının gelişiyle, geçmişin sırları bir bir ortaya dökülmeye başlayacaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler