MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Benim Stilim Ünlüler'deki isimler

Tv 8 ekranlarının sevilen stil yarışması İşte Benim Stilim Ünlüler formatıyla 2016'ya damga vurmaya geliyor. Ünlü isimlerinin stillerini yarıştıracağı programda yaşanacaklar merak konusu. İşte Benim Stilim Ünlüler'de yarışacak isimler, haberimizde!

Ekranların ilgiyle takip edilen programlarından İşte Benim Stilim All Star, Ocak ayında yerini İşte Benim Stilim Ünlüler 'e bıraktı! TV8 kanalından yayınlanan İşte Benim Stilim All Star yarışması kısa süre önce veda etti, 2015 yılının en tarz kadını yarışmanın en çok tartışılan ismi Ayşenur Balcı oldu. 2016 yılında bu kez podyumda sıradan güzeller yerine ünlü isimler boy gösterecek. Acun Ilıcalı daha önce Surivvor için denediği bu formatı İşte Benim Stilim için deneyecek. Yeni formatla birlikte pek çok sürprizin gelmesi bekleniyor ancak en büyük sürpriz hiç kuşkusuz jürilerin değişmesi olacak. İddialara göre; Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş'ın yerine jüri koltuğuna Neslihan Yargıcı ve Hakkan Akkaya oturacak. Peki, 2016 İşte Benim Stilim'de hangi ünlüler yarışacak?

İŞTE BENİM STİLİM ÜNLÜLER KADROSU

Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği, jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Kemal Doğulu'nun bulunduğu reyting rekortmeni programda yarışacak olan ilk isimler belli oldu. İşte Benim Stilim Ünlüler kadrosu şu şekilde açıklandı; Berna Öztürk, Neslihan Önder, Esra Sönmezer, Nil Karataş, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Simge Tertemiz,Hatice, İnci Pars, Gizem Özdilli, Ece Gürsel, Aslızen, Sevil Uyar, Yeşim Erçetin, Pelin Suade

Vitrin


En Çok Aranan Haberler