MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün 24. bölüm Kahraman'a büyük şok

Kaderimin Yazıldığı Gün 24. bölümü romantik sahneleriyle ekranlara geldi. Yayınlandığı günden beri dikkatleri üzerine çeken Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde izleyiciler Kahraman ve Elif'in mutluluğu yakaladığını düşünürken dizinin sonunda şok eden bir gelişme yaşandı.

Salı akşamlarının heyecanla beklenen dizilerinden Kaderimin Yazıldığı Gün 24. bölümü 7 Nisan'da yayınlandı. Heyecanlı gelişmelerin bir an olsun eksik olmadığı Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Elif kalbinin sesini dinledi ve Kahraman'a yakınlaştı.

Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük'ün paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin son bölümü de nefes kesen sahneleriyle geride kaldı. Sürekli kendini geri çekmeye çalışan Elif, duygularıyla hareket ederek Kahraman'a yakınlaştı. Peki, Kahraman ve Elif aradıkları huzuru bulacak mı?

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 24. BÖLÜM ÖZETİ

Kaderimin Yazıldığı Gün 24. bölümde: Kahraman Elif'e son bir şans verdi. Kahraman ve Elif ya aşklarını yaşayacaklardı ya da bu aşk sonsuza dek bitecekti. Elif nişanın başlamasına dakikalar kala Kerem'le yüz yüze geldi ve onunla olamayacağını zor olsa da söyledi. Kahraman ve Elif'in doya doya aşklarını yaşadığını öğrenen Defne, ne olursa olsun bu duruma engel olmaya kararlıydı. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Kerem'in nişanın bozulduğunu aile fertlerine söylemesi, herkesi şaşırttı. Kahraman ise Elif'le birlikte olduklarını açıklayınca işler iyice karıştı.

Ziya tarafından evden kovulan Kıymet, amcasının kızının yanına gitti, bu durumda Kıymet'in tek umudu Kahraman'dı ancak Kahraman'ın annesine sorduğu ilk şey Elif'e gösterdiği sahte sözleşme oldu.

Kaderimin Yazıldığı Gün 24. bölümde Elif ve Kahraman'ı takip etmeye başlayan Defne, Elif'in bebeğinin canını almak için yeni planlar yaptı. Tam o sırada Neval, Defne'ye bir haber verdi, bu haber Elif ve bebeğini kurtardı.

Kahraman ve Defne'nin boşanma davası görüldü ve Defne boşanmayı kabul etti. Bu durum Kahraman'ı çok mutlu etti ancak boşanmanın hemen akabinde aldığı haber Kahraman'ı şok etti. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümünde yaşananlar karşısında izleyiciler bir kez daha şaşırdı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler