MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümde Elif, elini kana buladı

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümünde izleyiciler yine bomba sahnelere tanık oldu! Salı akşamlarının heyecan dozu yüksek dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün 41. bölümünde Elif, Maksut'u vurdu.

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümü ekran başındakilerin hafızalarına kazınacak sahneleriyle yine ekrandaydı. İlk sezonda olduğu gibi ikinci sezonda da sürpriz gelişmeleri ve çarpıcı sahneleriyle reytinglerde üst sırada yer almayı başaran dizinin 41. bölümünde Kahraman ve Elif'in kaderini değiştirecek gelişmeler vardı. Elif artık Maksut'un kıskacı altına girmişti. Kahraman ise son kez de olsa Elif ile her şeyi konuşmak istedi ama işler hiç umduğu gibi olmayacaktı. Maksut'u durdurmak isteyen Elif, geri dönüşü olmayan bir adım atacaktı. Başrollerini; Hatice Şendil ve Özcan Deniz'in paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümü 27 Ekim Salı akşamı saat 20.00'de Star Tv'deydi!

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 41. BÖLÜM ÖZETİ

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölümünde; Kahraman vurulmasına rağmen Elif'i Maksut'tan kurtarmaya kararlıydı. Maksut'un da pes etmeye niyeti yoktu. Ne olursa olsun Elif'i alıp yurt dışına gidecektir Bu arada Kahraman'dan haber alamayan ev halkı panik halindeydi. Yakup ise canhıraş kardeşini aramaktadır ama bambaşka planları vardı. Şükran bunun farkına varır, duyduklarına inanamayacaktı. Elif ne dese Maksut'u ikna edemedi. Maksut iyice delirmişti. Yeni başlayacakları hayatın hayallerini kurmaktı. Elif'in ümidi giderek tükenmekteydi.

Kaderimin Yazıldığı Gün 41. bölümünde Selim ise hayatının değiştiğinin farkında değildi. Bir yanda Canan, bir yanda Melek. Sonunu hiç bilmediği bir maceraya sürüklenmekteydi. Bu macerada hiç ummadığı sürprizlerle karşılaşacaktı. Sonunda Elif'ten kurtulmaya çok yaklaşan Defne'yi başka bir gelişme beklemekteydi. Belki de ayağına yeni bir fırsat geçmişti. İnce ince planını yaptı her zaman ki gibi. Ama hala çok güçlü bir şeye karşı savaştığının farkında değildi. Kahraman ve Elif için kader belki de baştan yazılacaktı. Belki daha aşk dolu, mutluluk ve umut dolu günlere gebeydi yarın. Belki de yeni sınanmalara. Zaman hiç gecikmeden her şeyi gösterecekti...

Vitrin


En Çok Aranan Haberler